قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: اسلام‌آباد خواهان جنگ با افغانستان نیست

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان تاکید کرد که کشورش خواستار جنگ با افغانستان نیست.
 سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: اسلام‌آباد خواهان جنگ با افغانستان نیست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «طاهر اندرابی»، سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در نشست خبری هفتگی خود با خبرنگاران درباره استفاده از خاک افغانستان برای انجام حملات تروریستی علیه پاکستان گفت که اسلام‌آباد به‌طور «کاملاً روشن و صریح» به کابل اعلام کرده است که زیرساخت حمایتی تروریسم در افغانستان باید از بین برده شود.

بنابر روایت تسنیم، وی همچنین مدعی حمایت طالبان از گروه تحریک طالبان پاکستان شد و این موضوع را اصلی‌ترین مانع در روابط کابل و اسلام‌آباد دانست و گفت این حمایت باید پایان یابد.

اندرابی در واکنش به اظهارات «ذبیح‌الله مجاهد»، سخنگوی ارشد حکومت طالبان، درباره تمایل به احیای روابط با پاکستان نیز گفت: اسلام‌آباد خواهان جنگ با افغانستان نیست، اما حکومت طالبان باید میان برقراری روابط خوب با پاکستان و ادامه ارتباطات و شبکه‌های حمایتی خود با تحریک طالبان پاکستان یکی را انتخاب کند.

وی با اشاره به برگزاری چهارمین دور گفتگوی آمریکا و پاکستان در مبارزه با تروریسم تصریح کرد اسلام‌آباد در زمینه مقابله با سازمان‌های تروریستی و شبکه‌های حمایتی فرامرزی و منطقه‌ای آنها، با واشنگتن «کاملاً هم‌نظر» است.

اندرابی در نشست خبری هفتگی خود تأکید کرد گفتگوی پاکستان و آمریکا درباره مبارزه با تروریسم، روندی منظم است و چهارمین دور آن برگزار شده است.

وی افزود که دو طرف در این گفتگوها درباره اقداماتی برای تقویت امنیت مرزی و مختل کردن شبکه‌های تسهیل‌کننده فعالیت‌های تروریستی در سراسر منطقه گفتگو کرده‌اند.

به گفته اندرابی، این شبکه‌های تروریستی در سراسر منطقه، به‌ویژه از افغانستان، فعالیت می‌کنند و اسلام‌آباد مدعی است که هند نیز از برخی از این شبکه‌ها حمایت و پشتیبانی می‌کند.

وی همچنین اضافه کرد مذاکرات پاکستان و آمریکا بر چگونگی «خنثی کردن و مقابله» با این گروه‌های تروریستی متمرکز بوده است.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان اضافه کرد در بیانیه مشترک دو کشور، به‌طور مشخص از ارتش آزادی‌بخش بلوچستان نام برده شده است، اما همکاری‌ها به این گروه محدود نمی‌شود و گروه‌های تروریستی دیگری را نیز دربرمی‌گیرد.

۲۱۹ کد مطلب 2257180



۱۹ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

دیدار وزیر خارجه دولت موقت سوریه با رئیس ستاد ارتش پاکستان - تسنیم

بین الملل

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «اسعد حسن الشیبانی»، وزیر خارجه دولت موقت سوریه در ادامه دیدارهایش در پاکستان، با «عاصم منیر»، رئیس ستاد ارتش و فرمانده نیروهای دفاعی پاکستان، در مقر فرماندهی ارتش این کشور در راولپندی دیدار و گفتگو کرد.

بر اساس اطلاعیه روابط عمومی ارتش پاکستان، دو طرف در این دیدار درباره موضوعات مورد علاقه مشترک، وضعیت امنیتی منطقه و راه‌های گسترش همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌های دفاعی و امنیتی گفتگو کردند. سوریه عضویت در پیمان مکه را بررسی می‌کند میزبانی پاکستان از وزیر خارجه سوریه پس از 19 سال

این بیانیه افزود: عاصم منیر در این دیدار بر روابط دیرینه و برادرانه پاکستان و سوریه تأکید کرد و دیدگاه اسلام‌آباد درباره صلح جهانی و ثبات منطقه‌ای را تشریح نمود.

وی همچنین بر اهمیت همکاری و تلاش‌های مشترک برای مقابله با چالش‌های امنیتی مشترک تأکید کرد.

وزیر خارجه دولت موقت سوریه نیز از نقش نیروهای مسلح پاکستان در تقویت صلح و ثبات منطقه‌ای قدردانی کرد.

در پایان این دیدار، دو طرف بر عزم خود برای تقویت بیشتر روابط دوجانبه و گسترش همکاری‌ها در حوزه‌های دفاعی و امنیتی تأکید کردند.

الشیبانی روز پنجشنبه به دعوت «محمد اسحاق دار»، معاون نخست‌وزیر و وزیر خارجه پاکستان در سفری رسمی وارد اسلام‌آباد شد و پیش از این با مقامات ارشد از جمله نخست‌وزیر، وزیر خارجه و وزیر کشور پاکستان دیدار کرده است.

وزیر خارجه دولت موقت سوریه در این دیدارها همچنین پیشنهاد ایجاد شورای مشترک تجاری پاکستان و سوریه را برای تسهیل ارتباط مستقیم میان جوامع تجاری دو کشور مطرح کرد.

انتهای پیام/  


۳۰ دقیقه قبل / سایت مشرق

واشنگتن به دنبال ایجاد ناآرامی در لبنان است

به گزارش مشرق، حزب‌الله لبنان، امروز جمعه در بیانیه‌ای، اقدام جدید وزارت خزانه‌داری و وزارت خارجه آمریکا در بازگرداندن نام این جنبش به فهرست تحریم‌ها را محکوم کرد و آن را حلقه‌ای از سیاست‌های مستمر واشنگتن برای هدف قرار دادن مقاومت و محاصره سیاسی، مالی و امنیتی آن توصیف نمود.

در این بیانیه آمده است که آمریکا به جای الزام رژیم صهیونیستی به عقب‌نشینی از جنوب لبنان و توقف تجاوزات، به دنبال ایجاد ناآرامی در لبنان و تغییر مسیر مبارزه با رژیم صهیونیستی است. حزب‌الله تأکید کرد که "رابطه برادرانه" خود با جمهوری اسلامی ایران را مایه افتخار میداند و یادآور شد که ایران در بازسازی لبنان پس از جنگ ۲۰۰۶ نقش داشته است.

حزب‌الله در ادامه، ایالات متحده را فاقد «اهلیت اخلاقی و قانونی» برای صدور حکم درباره دیگران دانست و به سابقه جنایت‌های آمریکا در ویتنام، افغانستان، عراق، حمایت از نسل‌کشی در غزه و تجاوز به ایران اشاره کرد و آن را «ام‌الارهاب جهان» (سردمدار تروریست‌های جهان) خواند.

این جنبش در پایان تأکید کرد که تحریم‌ها و طبقه‌بندی‌های ظالمانه، هرگز مقاومت را از دفاع از خاک و حاکمیت لبنان باز نخواهد داشت و مقاومت بخشی اصیل از تاریخ، حال و آینده لبنان باقی خواهد ماند.


۴۶ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان / ۴ کشته

به گزارش آفتاب نیوز،

رسانه‌های پاکستانی اعلام کردند که بر اثر اصابت موشک از یک فروند پهپاد در منطقه مستونگ واقع در ایالت بلوچستان چهار نفر کشته و سه نفر دیگر نیز زخمی شدند.

برخی منابع اعلام کردند که قربانیان این حادثه غیرنظامی هستند و هنوز مشخص نیست این حمله توسط چه نیرو یا گروهی انجام شده است.

هفته گذشته وزیر امور داخلی ایالت بلوچستان پاکستان در حین عبور از منطقه مستونگ مورد سوء قصد قرار ‌گرفت و از این حمله جان سالم به در برد هرچند ۶ نفر از نیروهای محافظ وی زخمی شدند.

 

 




 هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند |  ما در ایران بسیار فعال بودیم...
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند | ما در ایران بسیار فعال بودیم...

کابوس تسلط منطقه‌ای تهران، رئیس‌جمهور آمریکا را به تناقض‌گویی بی‌سابقه‌ای واداشته است.

 تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، حزب‌الله، روسیه و کوبا
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، حزب‌الله، روسیه و کوبا

دولت آمریکا روز پنجشنبه افراد و نهادهای مرتبط با چند کشور را تحریم کرد.

 برخی فرماندهان سپاه موضع محتاطانه‌ای به پیمان مکه دارند/ دولتی‌ها استقبال کردند
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

برخی فرماندهان سپاه موضع محتاطانه‌ای به پیمان مکه دارند/ دولتی‌ها استقبال کردند

یک اتاق فکر ترکیه‌ای مدعی است برخی در سپاه پاسداران ایران، موضع محتاطانه‌تری نسبت به پیمان مکه دارند.

 ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم
۲۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم

وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران تحریم‌های تازه آمریکا علیه اقتصاد و تجارت کشورمان را محکوم کرد.

 آلن ایر:  رهبران ایران وقتی با تهدیدهای وجودی روبرو می‌شوند، مصالحه نمی کنند
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

آلن ایر: رهبران ایران وقتی با تهدیدهای وجودی روبرو می‌شوند، مصالحه نمی کنند

مذاکره‌کننده سابق وزارت امور خارجه آمریکا گفت، تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی (دولت آمریکا) است و درخت تحریم ها علیه ایران قطع شده است.

 روسیه: در انتظار توضیح آمریکا و ترکیه درباره ارسال سلاح به کی‌یف هستیم - تسنیم
۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

روسیه: در انتظار توضیح آمریکا و ترکیه درباره ارسال سلاح به کی‌یف هستیم - تسنیم

ماریا زاخارووا گفت: به‌جز روسیه هیچ کشور دیگری وجود ندارد که بتواند حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین را تضمین کند.