قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

سلیمی: تنگه هرمز ایرانی بوده، هست و خواهد بود

عضو هیأت‌ رئیسه مجلس در واکنش به ادعای ترامپ مبنی بر اینکه به‌زودی تنگه هرمز را قلمرو آمریکا اعلام خواهد کرد، گفت: تنگه هرمز متعلق به ایران بوده، هست و خواهد بود و رئیس‌جمهور آمریکا بهتر است به جای طرح ادعاهای غیرواقعی، واقعیت‌های منطقه را بپذیرد.
 سلیمی: تنگه هرمز ایرانی بوده، هست و خواهد بود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیرضا سلیمی در واکنش به ادعای ترامپ مبنی بر اینکه به‌زودی تنگه هرمز را قلمرو آمریکا اعلام خواهد کرد، گفت: تنگه هرمز ایرانی بوده، هست و خواهد بود و هیچ قدرت خارجی نمی‌تواند با طرح ادعاهای غیرواقعی، درباره حاکمیت و آینده این منطقه راهبردی تعیین تکلیف کند.

به روایت خانه ملت، عضو هیأت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: به نظر می‌رسد ترامپ هر زمان تحت فشار قرار می‌گیرد، به جای پاسخگویی و اتخاذ مواضع منطقی، به گزافه‌گویی و طرح ادعاهای عجیب روی می‌آورد؛ اظهارات اخیر او نیز در همین چارچوب قابل ارزیابی است.

وی بیان کرد: ترامپ باید به افکار عمومی پاسخ دهد که چرا در شرایطی که مدعی قدرت و اقتدار است، در مواقع بحرانی به پنهان شدن روی آورده است؛ کسی که مدعی اعمال قدرت در مناطق مختلف جهان است، نباید در مواجهه با فشار، به چنین رفتارهایی متوسل شود لذا مخفی شدن در کامیون غذا مصداق همین امر است.

سلیمی افزود: رئیس‌جمهور آمریکا باید بداند که تنگه هرمز موضوعی نیست که بتوان با ادعاهای رسانه‌ای و تهدید درباره آن تعیین تکلیف کرد. توصیه ما به ترامپ این است که بیش از این خود را به کوه ستبر ایران نکوبد؛ چراکه نتیجه چنین رویکردی چیزی جز آسیب دیدن خود او و افزایش بی‌اعتباری آمریکا نخواهد بود.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای …



 ترامپ درباره ایران چه گفت؟ ادعای جدید درباره تنگه هرمز و مذاکرات
۲۴ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

ترامپ درباره ایران چه گفت؟ ادعای جدید درباره تنگه هرمز و مذاکرات

رئیس‌جمهوری آمریکا بار دیگر با تکرار ادعاهای تبلیغات انتخاباتی و جنجالی درباره ایران و تنگه هرمز مدعی شد: «من اکنون تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می دانم.»

 تفاهم ایران و عمان فعلا مسکوت مانده است؟/ آمریکا استراتژی حملات نظامی را به خفگی اقتصادی تغییر داده است/ بدون شفافیت و مذاکره مستقیم با آمریکا به نتیجه نمی‌رسیم
۱۰ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

تفاهم ایران و عمان فعلا مسکوت مانده است؟/ آمریکا استراتژی حملات نظامی را به خفگی اقتصادی تغییر داده است/ بدون شفافیت و مذاکره مستقیم با آمریکا به نتیجه نمی‌رسیم

یک تحلیلگر مسائل بین الملل با بیان اینکه مجموعه قرائن نشان می‌دهد که بحث تفاهم میان عمان و ایران بر سر مسیر جدید تنگه هرمز فعلا به نتیجه نرسیده و مسکوت مانده است، گفت: آمریکایی‌ها به این نتیجه رسیدند که استراتژی اولیه‌شان مبنی بر حملات مکرر نظامی را به فشار اقتصادی گسترده تغییر بدهند و چیزی که خودشان اذعان می‌کنند، یعنی یک نوع خفگی اقتصادی است.

 ترامپ: اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد
۲۶ دقیقه قبل / سایت هم میهن

ترامپ: اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد

رییس جمهور آمریکا گفت: «اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد.»

 دیدار روبیو با سفیر عمان در واشنگتن پس از تهدید ترامپ علیه مسقط
۴۲ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

دیدار روبیو با سفیر عمان در واشنگتن پس از تهدید ترامپ علیه مسقط

برنا - گروه بین الملل: وزیر خارجه آمریکا با سفیر عمان در ایالات متحده دیدار کرد؛ این دیدار چند روز پس از آن انجام شد که دونالد ترامپ عمان را به بمباران تهدید...

 تحریم اقتصادی ایران شدت می‌گیرد / خطوط انتقال دورزننده می‌توانند جایگزین تنگه‌هرمز شوند؟
۵۲ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

تحریم اقتصادی ایران شدت می‌گیرد / خطوط انتقال دورزننده می‌توانند جایگزین تنگه‌هرمز شوند؟

موضوع مسیرهای جایگزین و خطوط انتقال دورزننده هرمز بیش از گذشته برجسته شده. به باور کارشناسان انرژی، این گزینه‌ها در میان‌مدت ممکن است بخشی از آسیب‌پذیری صادرکنندگان را کاهش دهند، اما در کوتاه‌مدت نمی‌توانند جایگزین کامل ظرفیت هرمز شوند؛ زیرا بخش مهمی از زیرساخت صادرات انرژی منطقه و تجارت نفت همچنان به این شاهراه وابسته است.