قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

افزایش ۱۵۰ درصدی کشفیات قاچاق کالا در اصفهان/جرائم رایانه‌ای ۳۹ درصد کاهش یافت

فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت:در حوزه مبارزه با قاچاق کالا، کشفیات استان اصفهان نسبت به سال گذشته بیش از ۱۵۰ درصد افزایش داشته و برخورد با محتکران نیز بیش از ۳۰۰ درصد افزایش یافته است.
 افزایش ۱۵۰ درصدی کشفیات قاچاق کالا در اصفهان/جرائم رایانه‌ای  ۳۹ درصد کاهش یافت

به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، سردار عبدالوهاب حسنوند در جمع خبرنگاران درباره جرائم فضای مجازی اظهار کرد: جرائم رایانه‌ای نسبت به سال گذشته حدود ۳۹ درصد کاهش داشته است.

وی با هشدار نسبت به کلاهبرداری‌های اینترنتی از مردم خواست از کلیک روی لینک‌های ناشناس و آلوده خودداری کنند و افزود: بسیاری از کلاهبرداری‌ها و سرقت اطلاعات از همین مسیر انجام می‌شود.

 با مردم مدارا می‌کنیم، با مجرم قاطعانه برخورد می‌کنیم

فرمانده انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه پلیس خدمتگزار مردم و از مردم و برای مردم است، تاکید کرد: رویکرد پلیس در مواجهه با مردم، مدارا و احترام است، اما در برابر سارقان مسلح، فروشندگان مواد مخدر، اراذل و اوباش و افرادی که امنیت مردم را تهدید می‌کنند، مماشات نخواهیم داشت.

وی ارتباط مستمر با مردم، خانواده شهدا، اصحاب رسانه و فعالان اجتماعی را از برنامه‌های مهم فرماندهی دانست و گفت: رسانه‌ها با قلم و زبان خود می‌توانند حلقه ارتباط میان مردم و پلیس را تقویت کنند.

سردار حسن‌وند با اشاره به فعالیت پلیس امنیت اقتصادی در استان اصفهان اظهار کرد: در حوزه مبارزه با قاچاق کالا، کشفیات نسبت به سال گذشته بیش از ۱۵۰ درصد افزایش داشته و برخورد با محتکران نیز بیش از ۳۰۰ درصد افزایش یافته است.

وی افزود: این اقدامات با همکاری استانداری، تعزیرات، دستگاه قضایی و سایر دستگاه‌های مسئول انجام شده است.

 سرهنگ مهدی سبحانی‌فر رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان نیز  از انجام بیش از سه هزار و ۴۰۰ بازدید مشترک از ابتدای سال تاکنون خبر داد و گفت: قرارگاه مقابله با گران‌فروشی و احتکار در استان تشکیل شده و گزارش‌های شهرستان‌ها نیز به صورت مستمر بررسی می‌شود. کد مطلب 2261610



۷ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

کشف بیش از ۲۷ کیلوگرم انواع مواد مخدر در سامان

سرهنگ سلیمان ریاحی چلوانی، فرمانده انتظامی شهرستان سامان ظهر امروز در جمع خبرنگاران گفت: مأموران انتظامی شهرستان با انجام رصد‌های اطلاعاتی، اقدامات انتظامی و با کسب دستور قضایی، چند عملیات را با هدف مقابله با توزیع و قاچاق مواد مخدر اجرا کردند.

 

وی افزود: در جریان این عملیات‌ها، بیش از ۲۷ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف و ۳۴ نفر در این ارتباط دستگیر شدند.

وی ادامه داد: در این عملیات‌ها همچنین ۶ دستگاه موتورسیکلت و ۲ دستگاه خودرو توقیف و پرونده‌های مربوطه برای طی مراحل قانونی و قضایی در اختیار مراجع ذی‌صلاح قرار گرفت.

در ادامه حتما بخوانید هفت نفر در لردگان به اتهام درگیری بازداشت شدند

ریاحی با تأکید بر ضرورت مشارکت خانواده‌ها و شهروندان در پیشگیری از اعتیاد، گفت: آگاهی‌بخشی به نوجوانان و جوانان درباره آسیب‌ها و عوارض مصرف مواد مخدر و توجه خانواده‌ها به روابط و دوستان فرزندان می‌تواند نقش مهمی در پیشگیری از گرفتار شدن آنان در دام اعتیاد داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: مقابله با مواد مخدر نیازمند هوشیاری و همکاری همه‌جانبه مردم و دستگاه‌های مسئول است و شهروندان می‌توانند موارد مشکوک را از طریق مجاری قانونی به پلیس اطلاع دهند.

 

فرمانده انتظامی شهرستان سامان در پایان تأکید کرد: پیشگیری و آگاهی‌بخشی، مهم‌ترین گام برای جلوگیری از گرفتار شدن افراد در آسیب‌های ناشی از مواد مخدر است.


۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

2 گروگان در زاهدان با عملیات ضربتی پلیس آزاد شدند - تسنیم

استانها

سردار محمدرضا اسحاقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: پس از اطلاع پلیس از نگهداری 2 گروگان که از شهرستان سیب‌وسوران به زاهدان منتقل شده بودند، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران فرماندهی انتظامی شهرستان زاهدان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران انتظامی زاهدان با بهره‌گیری از اشراف اطلاعاتی و انجام اقدامات تخصصی، محل نگهداری گروگان‌ها را شناسایی کرده و در عملیاتی ضربتی موفق شدند هر 2 نفر را به سلامت آزاد کنند.

فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به سلامت گروگان‌های آزادشده گفت: پس از پایان عملیات، این افراد در صحت و سلامت به خانواده‌هایشان بازگردانده شدند.

سردار اسحاقی خاطرنشان کرد: اقدامات پلیس برای شناسایی و دستگیری عاملان این گروگانگیری با جدیت ادامه دارد و ماموران انتظامی در حال انجام اقدامات تخصصی و اطلاعاتی برای برخورد با متهمان این پرونده هستند.

وی با تاکید بر رویکرد پلیس در برخورد با جرایم خشن و برهم‌زنندگان امنیت عمومی تصریح کرد: تامین امنیت و آسایش شهروندان از اولویت‌های اصلی پلیس است و مجموعه انتظامی استان با تمام توان با افرادی که امنیت و آرامش مردم را تهدید کنند، برخورد خواهد کرد.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان تاکید کرد: پلیس اجازه نخواهد داد افرادی با اقدامات مجرمانه، امنیت عمومی و آرامش شهروندان را خدشه‌دار کنند و برخورد قاطع و قانونی با برهم‌زنندگان نظم و امنیت در دستور کار نیروی انتظامی قرار دارد.

انتهای پیام/    


۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

نگاهی به مهم‌ترین اخبار اصفهان در‌ بیست‌ونهم مردادماه - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، مهم‌ترین اخبار استان اصفهان در روز پنجشنبه بیست‌ونهم مردادماه عبارتند از:

در تسنیم:

در سایر رسانه‌ها:

 باید از نوجوانی بستر پرورش نیروهای متعهد را فراهم کنیم

مهدی جمالی‌نژاد استاندار اصفهان گفت: باید از همان دوران نوجوانی، بسترهای لازم برای پرورش نیروهای متعهد فراهم شود تا ضمن اثربخشی، مسئولیت‌پذیری اجتماعی در آنان تقویت شود.

زیرگذر شهید رئیسی به‌زودی افتتاح رسمی می‌شود

اصغر کشاورز معاون عمران شهری شهردار اصفهان از افتتاح رسمی زیرگذر شهید رئیسی در آینده نزدیک خبر داد.

هم‌صدایی، راه عبور رسانه‌های اصفهان از مشکلات صنفی

محمدرضا شواخی؛مدیر خانه مطبوعات و خبرنگاران استان اصفهان گفت: بهترین راه رفع مشکلات رسانه‌ای، هم‌صدایی اعضای خانه مطبوعات و پیگیری صنفی مطالبات است.

 

انتهای پیام/170  




 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: وفادار به ترکیب برنده: یک قانون ساده در فوتبال وجود دارد، به تیمی که برنده شده دست نزنید و بیخودی دنبال جنگولک بازی نروید. منطق حکم می‌کند، مربیان موفق در دنیای فوتبال اکثرا با چرخه محدودی از بازیکنان ترکیب را می‌چینند و به ندرت دست به تغییر می‌زنند.دو: تیمهای مجتبی حسینی در سالهای اخیر یک ویژگی مشترک داشته‌اند. جمع شدن در زمین خودی، بازی فشرده و استفاده از ضدحمله. هر چند آنها به دروازه استقلال فشار خاصی نیاوردند چون زورش را نداشتند. تارتار در کنفرانس مطبوعاتی قبل از باز ...,استقلال,نساجی,مجتبی حسینی,سهراب بختیاری‌زاده,صالح حردانی,یاسر آسانی,عارف آقاسی,پیشنهاد سردبیر

 مبلغ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ چقدر است؟ + زمان واریز آن کی تعیین شد؟
۴ ساعت قبل / روزنامه تعادل

مبلغ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ چقدر است؟ + زمان واریز آن کی تعیین شد؟

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ سود سهام عدالت در سال ۱۴۰۵ قرار است مانند سال گذشته در دو مرحله به حساب مشمولان واریز شود. بر اساس آخرین اعلام رئیس اتاق تعاون ایر...

 استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز
۲ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز

معتمدیان با اشاره به ویژگی‌های منحصربه‌فرد استان تهران می‌گوید:با وجود آسیب به زیرساخت‌های سوخت‌رسانی، هیچ‌یک از ۳۸۶ جایگاه سوخت استان تعطیل نشد. همزمان با رایگان ‌شدن مترو و اتوبوس و همراهی مردم در کاهش ترددهای غیرضروری، مصرف سوخت نیز حدود ۵۰ درصد کاهش یافت.

 رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پ ...,سری سی,راونا,رونالدینیو,بارسلونا,تیم ملی برزیل,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
۵ ساعت قبل / روزنامه تعادل

واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ یارانه نقدی مردادماه ۱۴۰۵ برای خانوارهای مشمول دهک‌های چهارم تا نهم به حساب سرپرستان خانوار واریز شد. این مرحله از پرداخت، پس از ا...

 یک گام تازه برای حل چالش سوخت در سیستان و بلوچستان
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

یک گام تازه برای حل چالش سوخت در سیستان و بلوچستان

پیگیری‌های استاندار سیستان و بلوچستان برای اصلاح وضعیت سهمیه و دسترسی به سوخت، پس از سلسله رایزنی‌ها و مکاتبات با مقامات عالی دولت، از معاون اول رئیس‌جمهور تا وزرای مرتبط، وارد مرحله تصمیم‌گیری اجرایی شد.