قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

ایرج درگذشت

حسین خواجه‌امیری، خواننده نامدار موسیقی ایرانی که با نام هنری ایرج شناخته می‌شد، امروز چهارشنبه ۲۱ مرداد ماه در سن ۹۴ سالگی درگذشت.
 ایرج درگذشت
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حسین خواجه‌امیری، خواننده نامدار موسیقی ایرانی که با نام هنری ایرج شناخته می‌شد، امروز چهارشنبه ۲۱ مرداد ماه در سن ۹۴ سالگی درگذشت.

ایرج، متولد ۱۱ دی ۱۳۱۱ در خالدآباد نطنز، از شاخص‌ترین خوانندگان موسیقی دستگاهی ایران بود که فعالیت هنری خود را از دهه ۱۳۳۰ آغاز کرد. او با برخورداری از صدایی پرقدرت، وسعت صوتی کم‌نظیر و تسلط بر ردیف موسیقی ایرانی، طی دهه‌ها فعالیت هنری، جایگاهی ماندگار در تاریخ موسیقی ایران به دست آورد.

بخش مهمی از فعالیت هنری ایرج در برنامه ماندگار «گل‌ها» در رادیو ایران رقم خورد و آوازها و تصنیف‌های متعددی با صدای او در این مجموعه به یادگار ماند. او همچنین در سال‌های پیش از انقلاب، به عنوان خواننده در شماری از فیلم‌های سینمایی ایران حضور داشت و آثار متعددی را در قالب آواز، تصنیف و ترانه اجرا کرد.

خواجه‌امیری در طول سال‌های فعالیت خود با جمعی از برجسته‌ترین آهنگسازان، نوازندگان و موسیقی‌دانان ایران، از جمله علی تجویدی، همایون خرم، پرویز یاحقی، حبیب‌الله بدیعی، حسن کسایی، جلیل شهناز، فرهنگ شریف، احمد عبادی، جواد معروفی، اسداله ملک و فضل‌اله توکل همکاری داشت و نقش مهمی در ماندگاری بخشی از گنجینه موسیقی کلاسیک ایران ایفا کرد.

از جمله آثار شناخته‌شده این هنرمند می‌توان به «گلریزان»، «افسون‌ساز»، «شمع شب‌افروز»، «زمزمه چوپان» و «محو تماشا» اشاره کرد؛ آثاری که در کنار صدها آواز و اجرای او در برنامه «گل‌ها»، همچنان در حافظه شنیداری دوستداران موسیقی ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارند.

ایرج خواجه‌امیری علاوه بر فعالیت‌های هنری، طی سال‌های پایانی عمر نیز همچنان مورد احترام و توجه اهالی موسیقی و دوستداران آواز ایرانی بود و از او به عنوان یکی از تأثیرگذارترین خوانندگان تاریخ موسیقی معاصر ایران یاد می‌شود.

59243 کد مطلب 2259519



 مجری «من ایرانم» بازیگر شد

مجری «من ایرانم» بازیگر شد

محمدرضا شهیدی‌فرد، مجری نام‌آشنای تلویزیون در یکی از اپیزودهای سریال «سرو سپید سرخ» به ایفای نقش می‌پردازد.

 رامتین شهبازی پاسخ داد؛ حضور چهره‌ها در تئاتر؛ تهدید یا فرصت؟ | مجموعه رسانه ای صبا

رامتین شهبازی پاسخ داد؛ حضور چهره‌ها در تئاتر؛ تهدید یا فرصت؟ | مجموعه رسانه ای صبا

ناصر ارباب/صبا، حضور بازیگران شناخته‌شده سینما و تلویزیون در تئاتر طی سال‌های اخیر به یکی از موضوعات پرتکرار فضای نمایشی تبدیل شده است؛ حضوری که موافقان آن را عاملی برای جذب مخاطب و رونق سالن‌ها می‌دانند و منتقدانش گاهی نسبت به کیفیت اجرا، میزان تمرین و تأثیر آن بر فرصت‌های شغلی بازیگران جوان تئاتر ابراز

 پایان  پایتخت؟

پایان پایتخت؟

محسن تنابنده، طراح و بازیگر اصلی «پایتخت»، یک بار دیگر خبرهای مربوط به ساخت فصل هشتم این سریال را تکذیب کرد؛ موضعی که نشان می‌دهد ادامه یکی از محبوب‌ترین مجموعه‌های تلویزیونی ایران، دست‌کم در شرایط فعلی در دستور کار سازندگان قرار ندارد.

 ماجرای عجیب قتل پدر المیرا شریفی‌مقدم با تیغ موکت بری! | ببینید

ماجرای عجیب قتل پدر المیرا شریفی‌مقدم با تیغ موکت بری! | ببینید

بخشی از برنامه صبحگاهی المیرا شریفی مقدم به مرور ماجرای به قتل رسیدن پدر ایشان بعد از ۳۳ سال اختصاص پیدا کرد.

 تصاویری از مراسم اربعین رهبر شهید ایران | ثبت لحظات دلتنگی با شعار  «با تو در عهدیم تا صبح ظهور»

تصاویری از مراسم اربعین رهبر شهید ایران | ثبت لحظات دلتنگی با شعار «با تو در عهدیم تا صبح ظهور»

چهل غروب از آن وداع تاریخی مردم ایران با پیکر رهبر شهید انقلاب گذشت، روزهایی سرشار از دلتنگی که با یاد سرخ مجاهدت‌های رهبر فقید انقلاب سپری شد.

 مصدومیت مهران مدیری در پشت صحنه یک سریال

مصدومیت مهران مدیری در پشت صحنه یک سریال

مهران مدیری هنگام فیلم‌برداری سریال «ریمنی» مصدوم شد و مورد عمل جراحی قرار گرفت. مجید توکلی کارگردان این مجموعه اعلام کرد که فیلم‌برداری این سریال فعلا متوقف است.

 تشکیک درباره آثار«شکسپیر»

تشکیک درباره آثار«شکسپیر»

آرمان امروز : این ایده که ویلیام شکسپیر در واقع نمایشنامه‌های خودش را ننوشته، باعث ایجاد سوء برداشت‌ها و توهمات زیادی شده است! اما آیا جایگزینی برای او وجود دارد؟ ویتنی گریسما مورخ فرهنگ عامه و کارشناس رسانه‌های جمعی در مطلبی که در سایت ادبی کالکتر (Collector) منتشر شده است، می‌گوید: این ایده [ ]

 ببینید | ازدحام جمعیت در مسجد مراسم ختم ایرج | خواننده‌هایی و چهره‌های سرشناسی که آمدند

ببینید | ازدحام جمعیت در مسجد مراسم ختم ایرج | خواننده‌هایی و چهره‌های سرشناسی که آمدند

تصاویری از مراسم ختم استاد «ایرج خواجه‌امیری»، خواننده نامدار و پیشکسوت موسیقی ایران، منتشر شد.