قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

نتانیاهو و تندروهای داخلی دنبال یک هدف مشترک هستند:عادی سازی جنگ و حساسیت زدایی از آن

هفته گذشته، چند رویداد ناگوار رخ داد تا بدانیم در داخل کشور چه دستهایی در کار است تا در کار دولت خلل ایجاد کند و بلکه دولت را سرنگون کرده. کنارگذاری دولت ملی و مردمی، کار آسانی به نظرشان می‌رسید و خیالشان تخت که: دولت آن است که بی‌خون دل آید به کنار!
 نتانیاهو و تندروهای داخلی دنبال یک هدف مشترک هستند:عادی سازی جنگ و حساسیت زدایی از آن

به گزارش خبرآنلاین روزنامه اطلاعات نوشت: خلاصه برنامه و آرزویی را می‌پرورانده که مسعود پزشکیان اول رودر روی رهبری قرار داده شود، دوم آن که استعفا کند و تنها شود. سوم آن که با اتهام سازشکاری و عدول از فرمانهای رهبر انقلاب، اعتبارشان را از بین ببرند. چهارم رئیس و اعضای شورای امنیت را هم ناکار و بلااثر کنند. پنجم جریان تندرو و جمعی از هواداران سخت هسته وارد میدان شوند و خیابان گیری و اختلال در مذاکرات کنند و با تهمت سازشکاری به دولت و وزیر خارجه و هیئت مذاکره کننده و حتی رئیس و اعضای شورای امنیت ملی، کلّ نظام را فلج و بی‌ سر کنند. سپس منویات و مدعیات خود را که ناشناخته هم نیست با تسویه و تصفیه حساب و خالص سازی اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی به سرعت اجرا نموده و البته می‌دانیم که معمولاً در طول تاریخ این رادیکال‌های مرموز، در آخر کار چون قادر به درک جامعه و فهمِ پیچیدگی مدیریت آن نیستند و نفوذیها هم میان همین تندروها با شعارهای بسیار تندروانه حضور دارند، چگونه وطن و ملت را یکجا می‌فروشند و برای نجات خود به همه چیز چوب حراج می‌زنند.

اما خوشبختانه رهبری فرزانه‌مان بیدار و هشیار هستند و رئیس جمهور صاحب صدق و صدایی است که رأی اکثریت جمهور به وی داده و ایمان لایزال او به خداوند به او قوّت بخشیده است. پس مدعی را بر سر جای خود نشانده و طی پیامی رهگشا که ابتدا انتشار عمومی یافت تا سانسور نشود و بعد به رسانه ملی داده شد، حرفهای تفرقه افکن و برنامه‌های فوق و مافوق بکلی بلااثر و خنثی شد.به این گروههای تندرو که علیه صلح و هرگونه مذاکره شعار می‌دهند حرفی نمی‌توان گفت. اما دولت و مذاکره‌کنندگان، به جای اظهاراتی که نتیجه‌ای جز تخاصم میان کشورهای همسایه ایران و منطقه ندارد و به تأمین اهداف شوم رژیم صهیون خواهد انجامید، راهی برای کاهش تنش در جنگ یافته و عجالتاً سطح جنگ و تخریب و تنش را به امید بدل سازند. می‌بینیم که بلافاصله رژیم جنایت پیشه اسرائیل، برای از بین بردن آرامش و مذاکرات تفاهم، به لبنان و ضاحیه و صور و چند نقطه دیگر حمله کرد و با بهانه های ناجوانمردانه کشتار و تخریب عظیم انجام داد. نتانیاهو، درست همان هدفی را دنبال می‌کند که جنگ طلبان و تندروان داخلی دارند شعارش را می دهند؛ یعنی حساسیت زدایی از جنگ!

آنان بر این باورند که این جنگ باید ادامه یابد تا دشمنی شیعه و سنی، و عرب و فارس ریشه‌دار شود، ثروت و دارایی و ساخته‌های ایران و دیگر کشورهای مسلمان تضعیف و نابود شود، مردم به شرایط جنگی و زندگی در خرابه‌ها عادت کنند. لیبی سازی و سوریه‌سازی و افغانستان سازی از ایران بزرگترین آرزوی رژیم صهیونیستی است. آنها در ابتدا قصد تجزیه ایران را از طریق استانهای غربی و جنوب شرقی را داشتند. اما ناکام شدند و حالا پروژه بلند مدتِ حساسیت زدایی از تخاصم و جنگ، و ایجاد تخریب حداکثری را در پیش گرفته‌اند.  کد مطلب 2257426



۸ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

ونس: باید بتوانیم نفت بیشتری از تنگه هرمز خارج کنیم

اقتصاد۲۴-«جی دی ونس» روز پنجشنبه به وقت محلی در گفت وگویی با تکرار زیاده خواهی ها به رغم شکست سیاست فشار حداکثری و تحریم های واشنگتن طی دهه های گذشته مدعی شد: «ما به اعمال این فشار ادامه خواهیم داد، چون معتقدیم این بهترین راه برای دستیابی نهایی به هدف نهایی است.»

به نوشته ایرنا، معاو.ن رئیس جمهوری آمریکا در این گفت وگو همچنین مدعی شد: با تلاش فوق‌العاده نیروهای نظامی‌ آمریکا، توانسته ایم مقدار زیادی نفت و گاز را از تنگه هرمز خارج کنیم.»

رئیس هیات مذاکره کننده آمریکا ادعا کرد: «باید مقدار بیشتری (نفت) را (از طریق تنگه هرمز) خارج کنیم، اما این کار تا اینجا بسیار موفقیت‌آمیز بوده است، چون تنگه هرمز همان نقطه اهرم فشار ایران است.»  

آمریکا سال‌هاست از ابزارهای تحریم‌های مالی و اقتصادی که به اذعان رسانه های آمریکایی، کارایی خود را از دست داده اند، علیه کشورها و گروه هایی که همسو با سیاست ها و اهداف واشنگتن نیستند، استفاده می کند.


۳۱ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

صالحی: برای شکستن محاصره باید اقدام نظامی کنیم

احسان صالحی، کارشناس مسائل سیاسی: محاصره دریایی و نشتی نفت در بخش جنوبی تنگه هرمز، صورتی از جنگ نظامی است و جمهوری اسلامی ایران باید با تثبیت معادله «پاسخ متقابل و تشدید در برابر تشدید»، مانع پیشروی دشمن شود.

ناوها و ناوپیکارهای آمریکایی که دست به عملیات محاصره دریایی می‌زنند، واحدهای کاملاً نظامی هستند. از این رو، همان منطقی که در جنگ ۴۰ روزه برقرار کردیم—مبنی بر اینکه «تنش و تشدید را با تشدید بیشتر پاسخ می‌دهیم»—باید در صحنه فعلی نیز برقرار باشد.

اگر نتوانیم این معادله را به صورت معتبر در برابر طرف مقابل تثبیت و برقرار کنیم، شرایط پیچیده‌تر و سخت‌تر خواهد شد و طرف مقابل مجاب می‌شود تا قدم‌های بعدی را بردارد.

 


۴۳ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

تهدید های تکراری و مضحک ونس علیه ایران/ آمریکا پس از دو بار ناکامی در جنگ های اخیر هنوز دلخوش به گزینه های نظامی است!

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور تروریست آمریکا مدعی شد: هدف ما در منطقه این است که اطمینان حاصل کنیم ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا نمی‌کند؛ واشنگتن ابزارهای متعددی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای دارد که یکی از آن‌ها گزینه نظامی است.

وی ادعا کرد: ما گاهی از ابزارهای دیپلماتیک و اقتصادی در تعامل با ایران استفاده می‌کنیم.

ونس افزود: به دلیل تلاش‌های ایران برای اخلال در تجارت نفت و گاز، هزینه‌ای را بر این کشور تحمیل خواهیم کرد و در این زمینه پیشرفت قابل توجهی داشته‌ایم.

دست و پا زدن ونس برای ثابت نگه داشتن قیمت نفت پس از ناکامی در بازگشایی تنگه هرمز: ما در حال جلوگیری از بحران انرژی هستیم!

 معاون رئیس‌جمهور تروریست آمریکا اظهار کرد: با وجود تلاش‌های ایران برای بستن تنگه هرمز، ما همچنان مقادیر زیادی نفت صادر می‌کنیم که در برخی روزها به ۱۵ میلیون بشکه هم می‌رسد.

وی توهماتش را ادامه داد: ما در حال جلوگیری از بحران انرژی هستیم که ایران سعی در ایجاد آن دارد.

قیمت نفت در طول عملیات «خشم حماسی» به‌طور قابل توجهی کاهش یافته است.




 روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم

مدیرعامل شرکت روس‌اتم تأکید کرد این شرکت روسی با وجود محدودیت‌ها و تحریم‌های در حال گسترش علیه آن، به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران، مصر، مجارستان و هند ادامه می‌دهد.

 شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد از شناسایی و تعقیب قضایی یک شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن این استان خبر داد و گفت که در این پرونده ۲۵ نفر تحت تعقیب قرار گرفته‌اند.

 چرا امام حسن عسکری(ع) به سامرا آمدند و ایشان چگونه به شهادت رسیدند؟
۳ ساعت قبل / سایت جماران

چرا امام حسن عسکری(ع) به سامرا آمدند و ایشان چگونه به شهادت رسیدند؟

هشتم ربیع الاول سال 260 هجری قمری بود که امام عسکری علیه السلام با توطئه معتمد عباسی در شهر سامرا به شهادت رسیدند. معتمد قصد آن داشت که این شهادت را مرگ طبیعی جلوه دهد.

 رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پ ...,سری سی,راونا,رونالدینیو,بارسلونا,تیم ملی برزیل,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)
۲ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همراه با دیگر شهر‌ها ۱۷۳ شب است که خیابان را رها نکرده‌اند. خیابانی که سنگر مهمی در برابر دشمن سفاک آمریکایی و صهیونی است. خیابانی که طومار توطئه‌های دشمنان ایران را در هم پیچیده است.

 تحریم‌های تازه آمریکا علیه افراد و نهادهای مرتبط با ایران اعلام شد
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

تحریم‌های تازه آمریکا علیه افراد و نهادهای مرتبط با ایران اعلام شد

وزارت خزانه‌داری آمریکا فهرست جدیدی از تحریم‌ها علیه اشخاص و نهادهای مرتبط با ایران، کوبا، حزب‌الله و روسیه منتشر کرد؛ در این میان نام سه تبعه ترکیه‌ای مرتبط با ایران نیز دیده می‌شود.