قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

مسرور بارزانی: نمی خواهیم طرفی در درگیری‌های منطقه باشیم/روابطی با اسرائیل نداریم

نخست وزیر اقلیم کردستان عراق با اشاره به اینکه این اقلیم نمی‌خواهد طرفی در درگیری های منطقه باشد، تاکید کرد: تمام چیزی که ما می‌خواهیم این است که از هرگونه تنش و ناآرامی دور باشیم.
 مسرور بارزانی: نمی خواهیم طرفی در درگیری‌های منطقه باشیم/روابطی با اسرائیل نداریم

به گزارش خبرآنلاین، مسرور بارزانی، نخست وزیر اقلیم کردستان عراق در گفت وگو با الجزیره گفت: از تصمیم دولت عراق برای انحصار سلاح در دست نیروهای نظامی حمایت می کنیم و هیچ طرفی بر ما فشار نیاورد تا وارد جنگ شویم و نمی خواهیم که طرفی در درگیری های منطقه باشیم.

به گزارش روز شنبه ایرنا، وی افزود: تمام چیزی که می خواهیم محافظت از اقلیم کردستان به دور از هرگونه درگیری است.

نخست وزیر اقلیم کردستان عراق خاطرنشان کرد: روابطی با اسرائیل نداریم و سیاست خارجی از اختیارات دولت مرکزی است و از ۱۰ سال پیش هیچ گونه سرباز آمریکایی در پایگاه هوایی «حریر» حضور ندارد.

وی در بخش دیگری گفت که اقلیم کردستان روابط خوبی با دمشق دارد که در حال گسترش است و روابط با ترکیه نیز بسیار خوب و مبتنی بر همکاری است.

پایگاه حریر در نزدیکی شهر حریر از توابع استان اربیل عراق واقع شده است.

310310 کد مطلب 2257641



۳ ساعت قبل / سایت مشرق

شکستِ فاجعه‌بار و تاریخی آمریکا در برابر ایران

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی IranicTV اظهارات جان مرشایمر، نظریه‌پرداز و دانشمند علوم سیاسی را منتشر کرد که معتقد است:

تنها راه خروج، تسلیم شدن در برابر ایرانی‌هاست. زمان زیادی صرف پرسیدن این سؤال می‌شود که چطور رئیس‌جمهور ترامپ تا این حد احمق بود که در ۲۸ فوریه به ایران حمله کند؟

برای ترامپ هیچ راهی وجود ندارد که حتی بتواند با یک پیروزی محدود از این جنگ خارج شود؛ پیروزی کامل که پیش‌کش! او حتی نمی‌تواند یک پیروزی محدود به دست آورد؛ او یا بهتر است بگویم آمریکا دچار یک شکست قاطع خواهد شد.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.


۳ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

ونس: فشار اقتصادی «موثرترین ابزار» آمریکا علیه ایران است

ونس: فشار اقتصادی «موثرترین ابزار» آمریکا علیه ایران است

جی دی ونس، معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا، افزود که آمریکا در حال ورود به مرحله جدیدی از فشار مالی بر ایران است: «آنها سعی می‌کنند فشار اقتصادی بر ما وارد کنند. اما آنچه در هفته‌های اخیر ثابت شده این است که آنها فشار بیشتری را نسبت به ما احساس کرده‌اند.»

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


۴ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

حمله پهپادی به دو منطقه‌ در جنوب لبنان

به نقل از المیادین، ارتش رژیم صهیونیستی پنجشنبه شب، مناطق «علی الطاهر» و «المنصوری» در جنوب لبنان را هدف حملات پهپادی خود قرار داد.

این تجاوزات اسراییلی در حالی انجام گرفته که تاکنون پنج دور از مذاکرات میان تل آویو و بیروت با میانجی گری آمریکا برگزار شده است.

 




 حملات اسرائیل به سوریه، در اصل مخابره تهدید به ترکیه بود
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

حملات اسرائیل به سوریه، در اصل مخابره تهدید به ترکیه بود

کارشناس مسائل منطقه گفت: شاید اسرائیل به‌دنبال باز کردن جبهه سوریه و ایجاد نوعی اختلاف و تنش با ترکیه باشد تا از این طریق برای پرونده‌هایی مانند غزه زمان بخرد و توجهات را به سمت دیگر معطوف کند.

 انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین

سخنگوی کرملین از آنچه افزایش سطح مشارکت انگلیس در جنگ اوکراین خواند، ‌ انتقاد کرد و گفت: موضع لندن در حالی است که برخی کشورهای اروپایی از حمایت از کی‌یف خسته شده‌اند.

 حمایت صندوق اعتباری هنر از مسکن خبرنگاران با ارائه تسهیلات جداگانه
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

حمایت صندوق اعتباری هنر از مسکن خبرنگاران با ارائه تسهیلات جداگانه

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر گفت: به طرح‌های مسکن خبرنگاران که فرایند اختصاص زمین به آن‌ها تکمیل شده باشد تسهیلات حمایتی از سوی این صندوق اعطا می شود.

 واکنش چین به تهدید‌های جدید ترامپ علیه ایران/ پاکستان میانجی تهران و واشنگتن می‌شود؟/ بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه در محکومیت تجاوزات اسرائیل
۱۰ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

واکنش چین به تهدید‌های جدید ترامپ علیه ایران/ پاکستان میانجی تهران و واشنگتن می‌شود؟/ بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه در محکومیت تجاوزات اسرائیل

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

مسکو: سیاست إعمال فشار، به آمریکا اجازه تحقق اهدافش در قبال ایران را نخواهد داد

میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین اعلام کرد سیاست إعمال فشار آمریکا به این کشور اجازه نخواهد داد اهداف خود در قبال ایران را محقق کند.

 سهمیه کامل نفت عربستان برای دست‌کم سه پالایشگاه اروپایی
۱۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سهمیه کامل نفت عربستان برای دست‌کم سه پالایشگاه اروپایی

دنیای اقتصاد: شرکت آرامکوی عربستان به دست‌کم سه پالایشگاه اروپایی اعلام کرده است که در ماه آینده تمام حجم نفت خام تعهدشده در قراردادها را تامین خواهد کرد.