قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

مدودف: روسیه حق هدف قرار دادن کشتی‌های حامل محموله برای دشمن را دارد

معاون رئیس شورای امنیت روسیه در واکنش به توقیف کشتی‌های مرتبط با این کشور توسط دولت‌های غربی گفت مسکو حق دارد کشتی‌های حامل محموله برای دشمن را هدف قرار دهد.
 مدودف: روسیه حق هدف قرار دادن کشتی‌های حامل محموله برای دشمن را دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دیمیتری مدودف اعلام کرد: اکثریت قاطع کشتی‌های اروپای غربی نیز با پرچم‌های مصلحتی تردد می‌کنند. این به چه معناست؟ یعنی روسیه با اتخاذ رویکردی عادلانه و متقابل، حق دارد هر کشتی تجاری متعلق به یک کشور دشمن را، چه در آب‌های خود و چه در آب‌های بی‌طرف، در صورتی که دلایل کافی برای ظن به حمل محموله‌ای برای دشمن وجود داشته باشد، هدف قرار دهد. یعنی هر نوع محموله‌ای! چنین کشتی‌هایی بسیار زیاد هستند.

بنابر روایت ایرنا، این مقام روس تأکید کرد: نیروهای مسلح ما قادرند عملیات خود را به‌طور چشمگیری فراتر از محدوده دریای سیاه گسترش دهند.

مدودف درباره زمینه این موضوع نیز گفت کشورهای اروپای غربی درباره آنچه «ناوگان سایه روسیه» می‌نامند، به‌شدت اعتراض می‌کنند و افزود باید مشخص شود منظور از این اصطلاح چیست.

وی توضیح داد: منظور، کشتی‌های تجاری معمولی است که با پرچمی غیرروسی تردد می‌کنند، اما عملیات حمل‌ونقل را در راستای منافع ما انجام می‌دهند. چنین پرچمی معمولاً «پرچم مصلحتی» یا «پرچم دوست» نامیده می‌شود. این سیستمی است که در آن کشتی در کشوری غیر از کشور مالک آن ثبت می‌شود تا مالیات و هزینه‌های نظارتی کاهش یابد.

مدودف کشورهایی مانند پاناما، لیبریا، جزایر مارشال، باهاما، بلیز، برمودا، جزایر کیمن، قبرس، مالت و سیشل را از جمله کشورهای دارای پرچم مصلحتی برشمرد.

وی گفت: مقام‌های اروپایی، نه بر اساس کنوانسیون ۱۹۸۲ سازمان ملل متحد درباره حقوق دریاها و نه بر اساس قوانین ملی، حق توقیف چنین کشتی‌هایی را ندارند. این اقدام، خودسری آشکار است.

۲۱۹ کد مطلب 2259566





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 دلارهای بی‌مصرف فلسطینی‌ها
روزنامه دنیای اقتصاد

دلارهای بی‌مصرف فلسطینی‌ها

اقدامات اسرائیل از جمله لغو مجوز کارگران، مصادره درآمدهای مالیاتی و محدودیت‌های شدید بانکی، کرانه باختری را به آستانه فروپاشی مالی رسانده است.
 وقتی غول‌های چینی از تنگه هرمز می‌گریزند!
سایت تابناک

وقتی غول‌های چینی از تنگه هرمز می‌گریزند!

دو غول کشتیرانی دولتی چین در بحبوحه تداوم تنش‌های منطقه‌ای، عبور نفتکش‌های خود از تنگه هرمز و باب‌المندب را متوقف کرده‌اند؛ تصمیمی که حالا انتقال کشتی‌به‌کشت...
 روسیه «سوریه اسد» را از دست داد ولی همه چیز را نباخت/ پایگاه‌های کلیدی از کنترل کامل مسکو خارج شد
سایت تابناک

روسیه «سوریه اسد» را از دست داد ولی همه چیز را نباخت/ پایگاه‌های کلیدی از کنترل کامل مسکو خارج شد

توافق دمشق-مسکو موقعیت ممتاز روسیه در سوریه تحت اسد را پایان می‌دهد، اما دسترسی مورد نیاز برای باقی ماندن به عنوان یک بازیگر منطقه‌ای را حفظ می‌کند.
 رمزگشایی از دیپلماسی رسانه‌ای متناقض ترامپ
روزنامه آرمان امروز

رمزگشایی از دیپلماسی رسانه‌ای متناقض ترامپ

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بار دیگر با موجی از مصاحبه‌ها و اظهارنظرهای پراکنده، فضای رسانه‌ای را پر کرده است. این سبک ارتباطی او که ترکیبی از ابهام، تکرار و بازی با کلمات است، نه یک اتفاق تصادفی، بلکه بخشی از استراتژی حساب‌شده‌ای به نظر می‌رسد که هدفش گیج کردن [ ]
 انگلیس کاردار رژیم صهیونیستی را احضار کرد
خبرگزاری مهر

انگلیس کاردار رژیم صهیونیستی را احضار کرد

وزارت امور خارجه انگلیس با احضار کاردار رژیم صهیونیستی، اعتراض خود را به برگزاری مناقصه برای پروژه شهرک‌سازی E۱ اعلام و از دولت بنیامین نتانیاهو خواست فوراً از اجرای این طرح عقب‌نشینی کند.
 حمله موشکی به پایتخت اوکراین
خبرگزاری ایسنا

حمله موشکی به پایتخت اوکراین

شهردار کی‌یف از حمله موشکی بالستیک روسیه به این شهر خبر داد.
 روسیه چه در گوش عمان خواند؟
روزنامه آرمان امروز

روسیه چه در گوش عمان خواند؟

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: وزارت امور خارجه روسیه امروز اعلام کرد که گئورگی بوریسنکو، معاون وزیر امور خارجه روسیه و حمود بن سالم التویه، سفیر عمان در روسیه خواستار حل‌وفصل دیپلماتیک سریع اوضاع در خلیج فارس شدند. خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد که در بیانیه وزارت امور خارجه روسیه آمده است: «در جریان این گفت‌وگو، تبادل نظر [ ]
 سوریه پس از بمباران اسرائیل: پایگاه ابوظهور نباید به محل استقرار نظامی ترکیه تبدیل شود
سایت دیدارنیوز

سوریه پس از بمباران اسرائیل: پایگاه ابوظهور نباید به محل استقرار نظامی ترکیه تبدیل شود

اسعد شیبانی، وزیر خارجه سوریه، گفت که به اسرائیل توضیح داده است که کشورش هیچ برنامه‌ای برای ایجاد یک پایگاه نظامی ترکیه در پایگاه هوایی ابوظهور ندارد.