قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

غول‌های ۱ ترابایتی بازار/ معرفی گوشی‌هایی با بالاترین ظرفیت حافظه داخلی در سال ۲۰۲۶

با پیشرفت روزافزون فناوری پرچمداران سال ۲۰۲۶، ثبت ویدیوهای 8K، پردازش‌های مبتنی بر هوش مصنوعی و بازی‌های سنگین، نیاز کاربران به فضای ذخیره‌سازی را بیش از پیش افزایش داده است. در همین راستا، نشریه «ونگارد» فهرستی از برترین گوشی‌های هوشمند سال ۲۰۲۶ را که با حافظه داخلی تا ۱ ترابایت عرضه می‌شوند، منتشر کرده است.
 غول‌های ۱ ترابایتی بازار/ معرفی گوشی‌هایی با بالاترین ظرفیت حافظه داخلی در سال ۲۰۲۶

تینا مزدکی_همزمان با سیر تحول فناوری موبایل در سال ۲۰۲۶، سازندگان تلفن‌های هوشمند بیش از هر زمان دیگری فضای ذخیره‌سازی پرچمداران خود را افزایش داده‌اند. به لطف ضبط ویدیوهای 8K، ابزارهای ویرایش مبتنی بر هوش مصنوعی، بازی‌های باکیفیت کنسولی و حجیم‌تر شدن برنامه‌ها، حافظه ۱۲۸ گیگابایتی دیگر پاسخگوی نیاز بسیاری از کاربران نیست.

امروزه چندین گوشی هوشمند رده‌بالا با ظرفیت حداکثر ۱ ترابایت در دسترس قرار دارند تا کاربران بدون اتکای شدید به سرویس‌های ابری، فضای کافی برای ذخیره عکس‌ها، ویدیوها، بازی‌ها و فایل‌های کاری داشته باشند. در ادامه ۱۰ مورد از گوشی‌های دارای بالاترین حافظه داخلی در سال ۲۰۲۶ معرفی شده‌اند: ۱. سامسونگ گلکسی S26 اولترا (Samsung Galaxy S26 Ultra)

پرچمدار سامسونگ همچنان یکی از بهترین گزینه‌ها برای کاربران حرفه‌ای است. مدل ۱ ترابایتی این گوشی فضای کافی برای هزاران عکس باکیفیت، ساعت‌ها ویدیوی 8K و بازی‌های سنگین را فراهم می‌کند.

ویژگی‌های کلیدی آن شامل حافظه داخلی تا ۱ ترابایت، تراشه پرچمدار اسنپدراگون، دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی و پشتیبانی از قلم S Pen است. ۲. آیفون ۱۸ پرو مکس (Apple iPhone 18 Pro Max)

اپل نسخه ۱ ترابایتی را برای بالاترین مدل از سری آیفون خود ارائه می‌دهد. این گزینه برای تولیدکنندگان محتوا که به ضبط ویدیوهای ProRes می‌پردازند و عکاسانی که آرشیو عکس‌های RAW نگه می‌دارند، ایده‌آل است.

ویژگی‌های کلیدی آن شامل حافظه داخلی تا ۱ ترابایت، سیستم دوربین پیشرفته، قابلیت‌های هوش مصنوعی (Apple Intelligence) و پشتیبانی نرم‌افزاری طولانی‌مدت می‌شود. ۳. گوگل پیکسل ۱۱ پرو ایکس‌ال (Google Pixel 11 Pro XL)

پرچمدار گوگل حافظه سخاوتمندانه را با قابلیت‌های عکاسی و ویرایش مبتنی بر هوش مصنوعی ترکیب کرده است. نسخه ۱ ترابایتی برای کاربرانی که به ابزارهای هوش مصنوعی گوگل متکی هستند بسیار کاربردی است.

حافظه داخلی تا ۱ ترابایت، عکاسی محاسباتی فوق‌العاده، تجربه اندروید خالص و ۷ سال به‌روزرسانی نرم‌افزاری نیز از ویژگی‌های کلیدی این گوشی هستند. ۴. وان‌پلاس ۱۵ (OnePlus 15)

وان‌پلاس ۱۵ عملکردی در حد پرچمدار را در کنار حافظه بسیار سریع ارائه می‌دهد و گزینه‌ای مناسب …



 راهکار ویژه پژوهشگران ایرانی برای اندازه‌گیری آلاینده‌های خطرناک BTEX
۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

راهکار ویژه پژوهشگران ایرانی برای اندازه‌گیری آلاینده‌های خطرناک BTEX

علی تقوی دانشجوی شیمی تجزیه به سرپرستی حسن سرشتی استاد دانشکدگان علوم با ساخت یک غشای کامپوزیتی نانوفیبری دولایه نامتقارن (جانوس) مغناطیسی، موفق به ارائه روشی کارآمد و دوستدار محیط زیست برای اندازه‌گیری ترکیبات سمی بنزن، تولوئن، اتیل‌بنزن و ایزومر‌های زایلن (BTEX) در نمونه‌های شهری شده‌اند.

به گزارش دانشگاه تهران، حسن سرشتی با اعلام این خبر گفت: این روش نوین که مبتنی بر میکرواستخراج فاز جامد با غشاء (M-SPME) است، با بهره‌گیری از شاخص‌های ارزیابی سبز (AGREEprep) و کاربردی (BAGI) تأیید کرده که می‌تواند جایگزین مناسبی برای روش‌های قبلی باشد.

وی افزود: ترکیبات آروماتیک فرار مانند BTEX از جمله آلاینده‌های مهم زیست‌محیطی به شمار می‌روند که به دلیل سمیت بالا و حضور گسترده در هوا، آب و خاک، همواره نگرانی‌های جدی برای سلامت عمومی ایجاد کرده‌اند.

استاد دانشکدگان علوم تأکید کرد: در تازه‌ترین تلاش علمی برای مقابله با این چالش، آزمایشگاه تحقیقاتی شیمی تجزیه موفق به طراحی و ساخت یک غشای نانوفیبری هوشمند با ساختار نامتقارن «جانوس» شده که به طور ویژه برای استخراج و پیش‌تغلیظ این آلاینده‌ها پیش از آنالیز با دستگاه کروماتوگرافی گازی-طیف‌سنجی جرمی (GC-MS) به کار می‌رود.

وی گفت: این غشای نوآورانه از یک لایه از جنس الیاف پلی‌آمید تقویت شده با سلولز میکروکریستالی و هیدروکسید دوگانه لایه‌ای نیکل-آلومینیوم تشکیل شده که بر روی بستری از نانوالیاف پلی‌اورتان تقویت شده با نانولوله‌های کربنی به وسیله تکنیک الکتروریسی نشانده شده است.

بیشتر بخوانید دانشگاه تهران ۶۰ عضو هیئت علمی برای توسعه فناوری‌های نوظهور جذب می‌کند؛ قرارداد هزار میلیاردی هوش مصنوعی در آستانه امضا هدف‌گذاری ۳ هزار میلیاردی دانشگاه تهران براساس قانون جهش تولیددانش‌بنیان؛ از اعتبار مالیاتی تا برج‌های فناوری …



 تصویب برنامه اقدام وزارتخانه‌ها در چارچوب تقسیم کار ملی هوش مصنوعی
۴ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

تصویب برنامه اقدام وزارتخانه‌ها در چارچوب تقسیم کار ملی هوش مصنوعی

در جلسه ستاد توسعه فناوری و کاربرد هوش مصنوعی مقرر شد وزارت آموزش و پرورش گزارش ماهانه اقدامات خود در حوزه هوش مصنوعی را به دبیرخانه ستاد ارائه کند تا روند اجرای برنامه‌ها به‌صورت مستمر مورد ارزیابی و نظارت قرار گیرد.

به گزارش معاونت علمی ریاست‌جمهوری، یکی دیگر از موضوعات مطرح‌شده، حضور ایران در همکاری‌های بین‌المللی حوزه هوش مصنوعی بود. بر اساس تصمیم اتخاذشده، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری به‌عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاری جهانی هوش مصنوعی (WAICO) انتخاب شد. ایران پیش‌تر نیز با امضای سند تأسیس این سازمان، به جمع اعضای مؤسس آن پیوسته بود. تصویب کلیات برنامه اقدام دو وزارتخانه

در ادامه، کلیات برنامه اقدام وزارت جهاد کشاورزی با حضور سید غلامرضا نوری وزیر جهاد کشاورزی، و وزارت ورزش و جوانان با حضور احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، در چارچوب «برنامه تقسیم کار ملی هوش مصنوعی» بررسی و به تصویب رسید.

بر اساس تصمیم ستاد، اعضا تا روز چهارشنبه چهارم شهریورماه فرصت دارند پیشنهاد‌های اصلاحی خود درباره این برنامه‌ها را به دبیرخانه ستاد ارسال کنند.

بیشتر بخوانید ایران دیجیتال ۴ میلیونی شد؛ آموزش رایگان هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مانوین نماد تغییر پارادایم و ریل‌گذاری حکمرانی نوین در مسیر توسعه اقتصاد خلاق ایران است پیگیری طرح‌های منتخب در حوزه آب و انرژی

گزارش اقدامات ستاد در فاصله میان دو جلسه نیز ارائه شد. بر اساس این گزارش، تفاهم‌نامه‌های همکاری مربوط به طرح‌های منتخب دریافت و بررسی شده و جلسات نظارت با تیم‌های منتخب فعال در حوزه‌های آب و انرژی برگزار شده است.

همچنین دریافت گزارش‌های مرتبط با طرح‌ها و آغاز فرآیند تعامل با بهره‌برداران، از دیگر اقدامات انجام‌شده در این بازه زمانی عنوان شد. پیگیری فراخوان‌های حمل‌ونقل و پولی و بانکی

در …



 هوش مصنوعی فراگیرتر شده، اما محبوب‌تر نه
۶ ساعت قبل / سایت سیتنا

هوش مصنوعی فراگیرتر شده، اما محبوب‌تر نه

به گزارش سیتنا، با وجود پیشرفت‌های فناوری، نگاه مردم به هوش مصنوعی در دنیای واقعی در حال منفی‌تر شدن است. روز چهارشنبه، آکسیوس گزارش داد که کمیته ملی جمهوری‌خواهان سنا در آمریکا در یادداشتی به شرکت‌های بزرگ هوش مصنوعی هشدار داده است که ساخت مراکز داده در این کشور می‌تواند به شانس این حزب در یک انتخابات مهم در ایالت اوهایو آسیب بزند.

همزمان، مؤسسه پیو ریسرچ در مطالعه‌ای اعلام کرد نگرانی آمریکایی‌ها درباره هوش مصنوعی در حال افزایش است. بر اساس این مطالعه، ۵۲ درصد مردم گفته‌اند درباره گسترش استفاده از هوش مصنوعی در زندگی روزمره، بیشتر نگران هستند تا هیجان‌زده؛ در حالی که این رقم در سال ۲۰۲۱، ۳۷ درصد بود.

نتایج یک نظرسنجی اخیر شبکه CNBC از افراد ۱۸ تا ۳۴ ساله نیز نشان داد بیشتر شرکت‌کنندگان به ۹ نفر از مدیران شناخته‌شده صنعت هوش مصنوعی اعتماد ندارند و معتقد نیستند این افراد در زمینه هوش مصنوعی «مسئولانه رفتار کنند».

در نظرسنجی دیگری که در ماه مه توسط اکونومیست و YouGov انجام شد، بیش از ۷۰ درصد آمریکایی‌ها گفتند هوش مصنوعی با سرعت بیش از حد در حال پیشرفت است. این فهرست از نگرانی‌ها همچنان ادامه دارد.

این نارضایتی‌ها حالا کم‌کم روی عملکرد مالی شرکت‌ها نیز اثر می‌گذارد. وال‌استریت ژورنال این هفته گزارش داد شرکت‌های فناوری به دلیل برنامه‌هایشان برای ساخت مراکز داده هوش مصنوعی در سراسر آمریکا با یک بحران روابط عمومی روبه‌رو شده‌اند. به همین دلیل، برخی شرکت‌ها برای جلب رضایت جوامع محلی، پیشنهادهای بیشتری ارائه کرده‌اند؛ از جمله تضمین ایجاد شغل، سرمایه‌گذاری برای تأمین آب سالم و دیگر مزایا. در یک مورد حتی به معلمان یک منطقه در ایالت لوئیزیانا ۵۰ هزار دلار پاداش پیشنهاد شده است. مردم مزایای هوش مصنوعی را نمی‌بینند

وجه مشترک همه این اتفاقات این است که مصرف‌کنندگان هنوز نمی‌بینند هوش مصنوعی چگونه زندگی آنها را بهتر کرده، اما در عین حال از آنها خواسته می‌شود هزینه‌های توسعه این فناوری را تحمل کنند.

برای صنعتی که صدها میلیارد دلار سرمایه بر اساس این وعده جذب کرده که هوش مصنوعی در نهایت به بخشی اجتناب‌ناپذیر از زندگی تبدیل خواهد شد، کاهش اعتماد عمومی دیگر فقط یک مشکل روابط عمومی نیست؛ بلکه به یک مشکل تجاری …



 مصرف اینترنت استریم از ۲۵۰ مگ تا حدود ۱۶ گیگابایت متغیر است/چرا حجم اینترنت هنگام تماشای آنلاین سریع‌تر تمام می‌شود؟
۷ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

مصرف اینترنت استریم از ۲۵۰ مگ تا حدود ۱۶ گیگابایت متغیر است/چرا حجم اینترنت هنگام تماشای آنلاین سریع‌تر تمام می‌شود؟

مدیرکل توسعه محصول ایرانسل با تشریح نحوه محاسبه مصرف اینترنت در سرویس‌های استریم، پخش زنده و بازی‌های آنلاین گفت: میزان مصرف دیتا به عواملی مانند کیفیت تصویر، نرخ بیت، فرمت محتوا و پلتفرمی که محتوا را ارائه می‌کند بستگی دارد و نمی‌توان برای یک زمان مشخص حجم مصرفی ثابتی تعیین کرد.  مصرف اینترنت در استریم به کیفیت محتوا بستگی دارد 

پیام مهدوی، مدیرکل توسعه محصول ایرانسل در گفت‌و‌گو با خبرنگار علمی و فناوری خبرگزاری برنا درباره نحوه محاسبه حجم مصرف اینترنت در هنگام استفاده از سرویس‌های استریم و پخش زنده توضیح داد: محتوایی که از طریق استریم به کاربر ارائه می‌شود بر اساس کیفیت و نوع مصرف در هر پلتفرم حجم متفاوتی دارد. 

وی با بیان اینکه حتی یک محتوای کاملا یکسان ممکن است در پلتفرم‌های مختلف با حجم متفاوتی ارائه شود افزود: برای مثال کیفیت Full HD در دو پلتفرم لزوما به معنای مصرف حجم یکسان نیست زیرا نحوه ارائه محتوا و پارامتر‌های فنی مانند سرعت و تکنولوژی اینترنت آن می‌تواند متفاوت باشد.    یک ساعت تماشای آنلاین چقدر اینترنت مصرف می‌کند؟ 

مهدوی درباره میزان مصرف اینترنت در هنگام تماشای فیلم یا پخش زنده گفت: میزان مصرف همانطور که اشاره شد بر اساس حجم فایل و کیفیت آن محاسبه می‌شود و هرچه کیفیت تصویر بالاتر باشد حجم مصرفی نیز افزایش پیدا می‌کند. 

وی توضیح داد: برای مثال محتوای ۴K  ممکن است حجم بسیار بالایی داشته باشد و حتی حجم یک فایل ویدئویی ۴K  یک ساعته به ۱۲ تا ۲۰ گیگابایت نیز برسد؛ بنابراین برای محاسبه مصرف در هر دقیقه باید حجم کل محتوا را بر مدت زمان آن تقسیم کرد. 

مدیرکل توسعه محصول ایرانسل افزود: اگر یک محتوای یک‌ساعته حدود یک گیگابایت حجم داشته باشد به‌طور تقریبی در هر دقیقه حدود ۱۵ تا ۲۰ مگابایت دیتا مصرف می‌شود.    از ۲۴۰p تا ۴K؛ اختلاف مصرف اینترنت چقدر است؟ 

به گزارش برنا، مهدوی با تاکید بر اینکه نمی‌توان یک عدد ثابت برای مصرف اینترنت در کیفیت‌های مختلف اعلام کرد گفت: حجم محتوا در کیفیت‌های پایین مانند ۲۴۰p و ۳۶۰p می‌تواند در محدوده چندصد مگابایت باشد در حالی که محتوای Full HD ممکن است از حدود ۲ تا ۶ گیگابایت یا بیشتر متغیر باشد. 

به گفته وی عامل تعیین‌کننده تنها عنوان کیفیت مانند …



 تصویب برنامه اقدام جهاد کشاورزی و ورزش در تقسیم کار ملی هوش مصنوعی
۷ ساعت قبل / سایت سیتنا

تصویب برنامه اقدام جهاد کشاورزی و ورزش در تقسیم کار ملی هوش مصنوعی

به گزارش سیتنا به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، در جلسه ستاد توسعه فناوری و کاربرد هوش مصنوعی مقرر شد وزارت آموزش و پرورش گزارش ماهانه اقدامات خود در حوزه هوش مصنوعی را به دبیرخانه ستاد ارائه کند تا روند اجرای برنامه‌ها به‌صورت مستمر مورد ارزیابی و نظارت قرار گیرد.

یکی دیگر از موضوعات مطرح‌شده، حضور ایران در همکاری‌های بین‌المللی حوزه هوش مصنوعی بود. بر اساس تصمیم اتخاذشده، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری به‌عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاری جهانی هوش مصنوعی (WAICO) انتخاب شد. ایران پیش‌تر نیز با امضای سند تأسیس این سازمان، به جمع اعضای مؤسس آن پیوسته بود.  تصویب کلیات برنامه اقدام دو وزارتخانه

در ادامه، کلیات برنامه اقدام وزارت جهاد کشاورزی با حضور سید غلامرضا نوری، وزیر جهاد کشاورزی، و وزارت ورزش و جوانان با حضور احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، در چارچوب «برنامه تقسیم کار ملی هوش مصنوعی» بررسی و به تصویب رسید. بر اساس تصمیم ستاد، اعضا تا روز چهارشنبه چهارم شهریورماه فرصت دارند پیشنهادهای اصلاحی خود درباره این برنامه‌ها را به دبیرخانه ستاد ارسال کنند. پیگیری طرح‌های منتخب در حوزه آب و انرژی

گزارش اقدامات ستاد در فاصله میان دو جلسه نیز ارائه شد. بر اساس این گزارش، تفاهم‌نامه‌های همکاری مربوط به طرح‌های منتخب دریافت و بررسی شده و جلسات نظارت با تیم‌های منتخب فعال در حوزه‌های آب و انرژی برگزار شده است. همچنین دریافت گزارش‌های مرتبط با طرح‌ها و آغاز فرآیند تعامل با بهره‌برداران، از دیگر اقدامات انجام‌شده در این بازه زمانی عنوان شد. پیگیری فراخوان‌های حمل‌ونقل و پولی و بانکی

در بخش دیگری از جلسه، آخرین اقدامات مرتبط با فراخوان‌های حوزه حمل‌ونقل و پولی و بانکی مورد بررسی قرار گرفت. در همین چارچوب، نشست هم‌اندیشی با شرکت‌های فعال در حوزه هوش مصنوعی و حوزه‌های موضوعی این فراخوان‌ها برگزار شده است.

اعضای ستاد همچنین آخرین وضعیت برنامه دستگاه‌های اجرایی در چارچوب «برنامه تقسیم کار ملی هوش مصنوعی» را بررسی کردند و گزارشی از نشست‌های کمیته‌های تخصصی ستاد ارائه شد.

این روند نشان می‌دهد پیگیری اجرای …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 حجم‌خوری یا مصرف پنهان؛ روایت اپراتورها از تمام شدن بسته‌های اینترنت
سایت سیتنا

حجم‌خوری یا مصرف پنهان؛ روایت اپراتورها از تمام شدن بسته‌های اینترنت

با افزایش گلایه کاربران درباره تمام شدن سریع بسته‌های اینترنت، سه اپراتور تلفن همراه کشور با تشریح نحوه محاسبه ترافیک و انجام آزمایش‌های عملی، ادعای کسر غیرواقع
 پرش شگفت‌انگیز یونیتری
روزنامه دنیای اقتصاد

پرش شگفت‌انگیز یونیتری

دنیای اقتصاد: سهام شرکت یونیتری (Unitree)، یکی از بزرگ‌ترین سازندگان روبات‌های انسان‌نما در چین، در اولین عرضه عمومی سهام خود در روز چهارشنبه در شانگهای، در جدیدترین نشانه خوش‌بینی سرمایه‌گذاران نسبت به پیشرفت‌های فناوری چین، در ابتدا تا ۶۲۹ درصد افزایش یافت. به گزارش آسوشیتدپرس، این شرکت که در سال ۲۰۱۶ توسط کارآفرین وانگ شینگ در مرکز فناوری شرقی چین،‌ هانگژو، تاسیس شد، حدود 6.1‌میلیارد یوآن (۹۰۴‌میلیون دلار) در فهرست خود در بازار STAR به سبک نزدک بورس شانگهای جمع‌آوری کرد. قیمت هر سهم 150.8یوآن (22.36دلار) بود. سهام آن با ۴۶۰درصد افزایش به ۸۴۵یوآن (125.31دلار) رسید.
 ضربه eSim  به اپراتورهای سنتی
روزنامه دنیای اقتصاد

ضربه eSim به اپراتورهای سنتی

دنیای اقتصاد: تقاضا برای سیم‌کارت‌های الکترونیکی (eSim) مورد استفاده در سفر، امسال حدود یک‌سوم افزایش خواهد یافت، زیرا مسافران بین‌المللی به دنبال جایگزین‌های ارزان‌تری برای بسته‌های رومینگ داده هستند که تهدیدی برای اپراتورهای تلفن همراه سنتی محسوب می‌شود. تحلیلگران در موسسه تحقیقاتی FDM CCS Insight تخمین زده‌اند که امسال حدود ۱۳۴‌میلیون سیم‌کارت الکترونیکی مسافرتی در سطح جهان استفاده خواهد شد که نسبت به 101.8میلیون در سال ۲۰۲۵ افزایش یافته است. مصرف‌کنندگان در حال دانلود سیم‌کارت‌های الکترونیکی از شرکت‌هایی مانند Airalo هستند که نزدیک به ۳۰۰‌میلیون دلار از سرمایه‌گذارانی از جمله شرکت سهام خصوصی …
 اینوتکس ۲۰۲۶؛ فرصتی برای معرفی استارتاپ‌ها و جذب سرمایه
سایت توسعه برند

اینوتکس ۲۰۲۶؛ فرصتی برای معرفی استارتاپ‌ها و جذب سرمایه

توسعه برند؛ رئیس مرکز شتابدهی نوآوری از حضور نزدیک به ۲۰ شتاب‌دهنده در اینوتکس ۲۰۲۶ خبر داد و گفت این رویداد فرصتی برای معرفی دستاوردها و استارتاپ‌های تحت حمایت، ارتباط مستقیم با سرمایه‌گذاران و ایجاد زمینه‌های تازه برای جذب سرمایه و توسعه کسب‌وکارهای نوآور خواهد بود.
 رونمایی شیائومی از ربات انسان‌نما
سایت تابناک

رونمایی شیائومی از ربات انسان‌نما

ربات انسان‌نمای شیائومی برای نخستین‌بار در کنفرانس جهانی ربات ۲۰۲۶ پکن به نمایش عمومی درمی‌آید.
 رکورد خیره‌کننده قطار فوق سریع چینی در ۵ ثانیه!
سایت تابناک

رکورد خیره‌کننده قطار فوق سریع چینی در ۵ ثانیه!

یک قطار مغناطیسی آزمایشی در چین با ثبت شتاب صفر تا ۸۰۰ کیلومتربرساعت در مدت ۵٫۳ ثانیه، رکورد جدیدی در جهان ثبت کرد.
 سرخط اخبار/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - پیوست
مجله پیوست

سرخط اخبار/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - پیوست

ارائه خدمات آزمایشگاهی از طریق پلتفرم‌ها به بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مجاز شد. کمیته تسهیل اقتصاد دیجیتال در رأی نهایی پرونده شکایت انجمن تجارت الکترونیک از سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد این خدمات، مشروط به صدور نسخه معتبر از سوی پزشک دارای صلاحیت و ثبت آن در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی، قابل ارائه است. براساس این رای
 کشورهایی که بیشترین سرانه مصرف انرژی را در جهان دارند؛ رتبه ایران چند است؟
سایت اطلاعات آنلاین

کشورهایی که بیشترین سرانه مصرف انرژی را در جهان دارند؛ رتبه ایران چند است؟

ایسلند با ثبت نزدیک به ۷۴۵ گیگاژول مصرف انرژی به ازای هر نفر، در سال ۲۰۲۵ بالاترین میزان مصرف را ثبت کرد؛ حتی بیشتر از قطر و سنگاپور؛ آمریکا دهم شد و چین، با وجود جمعیت زیاد در رتبه ۳۶ ام ایستاد اما رتبه ایران در مصرف انرژی چند است؟