قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

کلثوم اکبری اعدام می‌شود؟

روابط عمومی دادگستری مازندران اعلام کرد که حکم ۱۰ مورد قصاص برای «کلثوم اکبری» صادر شده است و رای پرونده متهم در مرحله پایانی خود قرار دارد.
 کلثوم اکبری اعدام می‌شود؟
به گزارش خبرآنلاین، روابط عمومی دادگستری مازندران روز یکشنبه در اطلاعیه ای اعلام کرد که برای نام برده به دلیل مباشرت در قتل عمدی به ۱۰ فقره قصاص نفس به صورت مستقل در حق اولیای دم که مطالبه قصاص کنند، برای او صادر شده است.

ایرنا نوشت: در ادامه این اطلاعیه آمده است که یکی از اولیای دم رضایت داده و دیگری درخواست دیه کرده است در مورد اعتراض خانواده‌ها یا خود متهم، ۲۰ روز برای اعتراض فرصت دارند و اعتراض در دیوان عالی کشور رسیدگی خواهد شد. بعد از رسیدگی در دیوان عالی کشور و قطعیت رای، اطلاع‌رسانی کامل صورت خواهد گرفت. همه اموال منقول و غیرمنقول او مشمول مصادره قرار گرفته است.

وقتی زن ۵۶ ساله به جرم قتل همسر صیغه‌ای اش در شهریور ۱۴۰۲ دستگیر شد، کسی تصورش را هم نمی‌کرد که او یک قاتل سریالی است که طی ۹ سال جنایت، شوهران صیغه‌ای‌اش را به قتل رسانده است.

هر چند زن ۵۶ ساله به قتل ۱۱ مرد اعتراف کرده اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که او در این سال‌ها ۱۳ شوهر صیغه‌ای داشته که همه آنها جان شان را از دست داده‌اند و به همین دلیل احتمال می‌رود آمار قربانیان افزایش هم بیابد.

قاتل سریالی مازندران که کلثوم نام دارد، در شهریور ۱۴۰۲ از سوی پلیس شهرستان محمودآباد به جرم قتل شوهرش دستگیر شد. شوهر او مردی ۸۲ ساله بود که ابتدا تصور می‌شد به‌دلیل سکته جان باخته اما بستگانش می‌گفتند که او به قتل رسیده است.

کلثوم ۵۶ ساله با مهریه پنج میلیارد ریالی به‌عنوان همسر صیغه‌ای مرد ۸۲ ساله راهی خانه او شده و زندگی مشترک این زوج آغاز شد. اما فقط چندماه زمان کافی بود تا مرد ۸۲ساله متوجه شود که کلثوم قصد جانش را دارد. این مرد چند روز پیش از مرگش به بچه‌هایش گفته بود که کلثوم به زور به او قرص قلب و قرص فشار می‌دهد و هر بار با خوردن نوشیدنی‌هایی که وی درست می‌کند، از حال می‌رود.

مرد ۸۲ ساله تنها چند روز پس از گفتن این جملات به فرزندانش، جانش را از دست داد و به‌دنبال مرگ او، فرزندانش راهی اداره پلیس شدند و از همسر صیغه‌ای پدرشان به اتهام قتل شکایت کردند. با این شکایت، پرونده‌ای در دادسرا تشکیل شد و تیمی از مأموران به تحقیق درباره مرگ مرد ۸۲ ساله پرداختند و با به‌دست آمدن سرنخ‌هایی که ظن دست داشتن کلثوم در جنایت را قوت می‌بخشید، این زن دستگیر شد.

زن ۵۶ ساله در اواخر تابستان ۱۴۰۲ دستگیر شد و تحت بازجویی‌ قرار گرفت. او که می‌دید دستش نزد پلیس رو شده، علاوه بر قتل پیرمرد ۸۲ساله به قتل ۱۱ نفر اعتراف کرد؛ که همگی مردانی ۷۵سال به بالا بودند که زن جنایتکار ابتدا به‌صورت موقت با آنها ازدواج می‌کرد و پس از حدود ۲ تا سه ماه زندگی مشترک، با خوراندن قرص یا حل کردن آن در نوشیدنی، طعمه‌هایش را به قتل می‌رساند.

اعترافات زن جنایتکار نشان می‌داد که او در خانواده‌ای کاملا معمولی در یکی از روستاهای شهرستان ساری به دنیا آمده بود. وی در ۱۱ سالگی با نخستین شوهرش ازدواج کرده که حاصل این ازدواج یک فرزند پسر بود؛ پسری که سال‌ها بعد بر اثر بیماری درگذشت. کلثوم پس از مرگ شوهر اولش، با مرد دیگری ازدواج کرد؛ ازدواجی که حاصل آن دختری بود که حالا ازدواج کرده و از اینکه مادرش به قتل دست‌کم ۱۱ نفر اعتراف کرده، شوکه شده است.

۴۷۲۳۶ کد مطلب 2257914



 پایان وحشت در شهر+ ویدئو | زورگیران خشن موبایل و گردنبند دستگیر شدند

پایان وحشت در شهر+ ویدئو | زورگیران خشن موبایل و گردنبند دستگیر شدند

پلیس پایتخت از دستگیری سارقان و زورگیرانی خبر داد که با سرقت خشونت‌بار شهروندان را دچار رعب و وحشت کرده بودند.

 عامل آتش سوزی عمدی جنگل‌های ایلام دستگیر شد

عامل آتش سوزی عمدی جنگل‌های ایلام دستگیر شد

فرمانده انتظامی شهرستان ایلام از شناسایی و دستگیری عامل آتش سوزی عمدی جنگل های کمربندی شرقی شهرستان ایلام خبر داد.

 جزئیات جنایت مقابل مترو: متلک به زن و قتل شوهر

جزئیات جنایت مقابل مترو: متلک به زن و قتل شوهر

مردی که متهم است جوانی را در ایستگاه مترو کشته ادعا کرد در دفاع از خودش مرتکب قتل شده است اما اولیای دم ماجرای یک درگیری ناموسی را دلیل قتل اعلام کردند.

 در ایران ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر اتباع زندگی می‌کنند که ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از آن‌ها مجاز و مابقی غیر مجاز هستند

در ایران ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر اتباع زندگی می‌کنند که ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از آن‌ها مجاز و مابقی غیر مجاز هستند

مشاور وزیر کشور و رئیس سازمان ملی مهاجرت با بیان اینکه در کشور چهار میلیون و ۸۰۰ هزار نفر تبعه مجاز و غیرمجاز حضور دارند، گفت: از این تعداد، ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر تبعه مجاز و مابقی غیرمجاز هستند.

 گروگان‌گیری دادستان در جریان عملیات کشف ماینرهای غیرمجاز

گروگان‌گیری دادستان در جریان عملیات کشف ماینرهای غیرمجاز

مدیرعامل شرکت توانیر از گروگان‌گیری دادستان و مسئولان اداره برق یکی از شهرهای جنوبی کشور در جریان عملیات کشف و ضبط تجهیزات غیرمجاز استخراج رمزارز خبر داد.

 دستگیری عامل آتش سوزی عمدی جنگل‌های ایلام

دستگیری عامل آتش سوزی عمدی جنگل‌های ایلام

فرمانده انتظامی شهرستان ایلام از شناسایی و دستگیری عامل آتش سوزی عمدی جنگل های کمربندی شرقی شهرستان ایلام خبر داد.

 رئیس کل سازمان نظام پزشکی: ایران در درمان ناباروری رتبه سوم دنیا را دارد

رئیس کل سازمان نظام پزشکی: ایران در درمان ناباروری رتبه سوم دنیا را دارد

رئیس کل سازمان نظام پزشکی گفت: ایران در درمان ناباروری و سرعت کا هش مرگ‌ و میر مادران در جایگاه سوم دنیا و همچنین در دسترسی به زایمان بهداشتی جزو ۱۰ کشور اول دنیاست، اما در حوزه رباتیک جراحی عقب هستیم و باید این فناوری‌ها را با جدیت دنبال کنیم.

 «ادب» میراثی فراتر از یک نام

«ادب» میراثی فراتر از یک نام

فردین کمانگر آرمان امروز : هر سال با نزدیک شدن به سالروز درگذشت مهندس بهاءالدین ادب، بار دیگر نام او در فضای سیاسی، اجتماعی و رسانه‌ای کردستان زنده می‌شود؛ پیام‌های تسلیت و یادبود منتشر می‌شود و بسیاری از چهره‌های سیاسی و اجتماعی از او به نیکی یاد می‌کنند. این اتفاق، اگرچه نشانه ماندگاری نام یک [ ]