قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۵ ساعت قبل

پزشکیان در دیدار با فرمانده ارتش پاکستان: آمریکا باید لحن و رویکرد خود در قبال ایران را اصلاح کند/ عاصم منیر: پاکستان به نقش تسهیل‌گر خود ادامه می دهد

رئیس‌جمهور و فرمانده ارتش پاکستان، بر لزوم تغییر رویکرد آمریکا در برابر جمهوری اسلامی ایران، پایبندی به الزامات حقوقی توافقنامه اسلام‌آباد و نقش محوری همگرایی اسلامی در خنثی‌سازی توطئه‌های رژیم صهیونیستی تأکید کردند.
 پزشکیان در دیدار با فرمانده ارتش پاکستان: آمریکا باید لحن و رویکرد خود در قبال ایران را اصلاح کند/ عاصم منیر: پاکستان به نقش تسهیل‌گر خود ادامه می دهد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، شامگاه امروز دوشنبه، دوم شهریور ماه ۱۴۰۵ در دیدار با عاصم منیر، فرمانده ارتش جمهوری اسلامی پاکستان، ضمن قدردانی از اقدامات سازنده و میانجیگرانه دولت این کشور در مسیر برقراری صلح و امنیت منطقه‌ای، اظهار امیدواری کرد که با تداوم اراده‌ها و همکاری‌های مشترک، اهداف مندرج در توافق اسلام‌آباد محقق شود.

رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم پایبندی آمریکا به تعهدات خود در قبال جمهوری اسلامی ایران بر مبنای حقوق حقه و موازین بین‌المللی، خاطرنشان کرد: آمریکا باید لحن و رویکرد خود در تعامل با ایران را اصلاح کند، چراکه تکیه بر زورگویی و قلدری، تنها فرآیندهای اجرایی را با پیچیدگی مواجه خواهد ساخت.

وی در ادامه با اشاره به پایداری و تاب‌آوری ملت ایران، این استحکام را ریشه در وحدت و انسجام ملی دانست و اظهارداشت: ملت ما با اتکا به همین همبستگی، از هرگونه فشار و تهدیدی عبور خواهد کرد.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود، برقراری صلح و امنیت پایدار در منطقه و تعامل و هم‌افزایی با کشورهای اسلامی را الزامی اساسی برشمرد و تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران آماده هرگونه همکاری و تعامل در ابعاد اقتصادی، سیاسی و امنیتی با کشورهای اسلامی و همسایگان است؛ چرا که پیامبر اکرم (ص) همواره به صلح و دوستی فرمان داده‌اند.

 رئیس جمهور با تاکید بر اینکه …



 آیا بنزین گران می‌شود؟ موضع نهایی مجلس!
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

آیا بنزین گران می‌شود؟ موضع نهایی مجلس!

مجلس با هر نوع افزایش قیمت بنزین مخالف بوده و تأکید ما بر این است که از راهکار‌های غیرقیمتی برای مدیریت مصرف باید استفاده شود.

 نیروی زمینی ارتش: هرگونه تحرک و شرارت علیه مرز‌های ایران با پاسخی کوبنده مواجه خواهد شد
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

نیروی زمینی ارتش: هرگونه تحرک و شرارت علیه مرز‌های ایران با پاسخی کوبنده مواجه خواهد شد

امیر سرتیپ علی جهانشاهی فرمانده نیروی زمینی ارتش در جریان بازدید از مناطق مرزی شمال‌شرق کشور و بررسی میزان آمادگی رزمی، توان دفاعی و نحوه استقرار یگان‌های ای...

 سفیر نجات تفاهم
۴ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

سفیر نجات تفاهم

همزمان با اعمال تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، عاصم منیر ، فرمانده ارتش پاکستان، به همراه محسن نقوی ، وزیر کشور پاکستان به ایران سفر کرد تا در آخرین رایزنی‌ها با مسعود پزشکیان ، رئیس‌جمهور و محمدباقر قالیباف ، رئیس تیم مذاکره‌کننده، بتوانند تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را از بن‌بست خارج کنند

 تأکید خاتمی بر صلح شرافتمندانه در دیدار با سید هادی خامنه‌ای
۱۰ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

تأکید خاتمی بر صلح شرافتمندانه در دیدار با سید هادی خامنه‌ای

سید محمد خاتمی با حضور در منزل سید هادی خامنه‌ای با وی دیدار و یاد رهبر شهید انقلاب را گرامی داشتند.

 روزنامه جمهوری اسلامی: پزشکیان با مردم صادقانه حرف می‌زند؛ «گل به خودی» نیست
۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

روزنامه جمهوری اسلامی: پزشکیان با مردم صادقانه حرف می‌زند؛ «گل به خودی» نیست

یکی از ویژگی‌های این رئیس‌جمهور اینست که معتقد است باید واقعیت‌ها را به مردم گفت چون وقتی مردم در جریان امور آنگونه که هست قرار بگیرند بهتر می‌توانند به مسئولین کمک کنند و برای مقابله با دشمن آمادگی و همراهی نشان بدهند. این روش را مسئولین قبلی نمی‌پسندیدند و اکنون نیز عده‌ای آن را قبول ندارند

 وزیر کشور پاکستان: در تبادل‌نظرهای سازنده با ایران پیشرفت قابل‌توجهی حاصل شد
۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

وزیر کشور پاکستان: در تبادل‌نظرهای سازنده با ایران پیشرفت قابل‌توجهی حاصل شد

وزیر کشور پاکستان پس از دیدارها با مقامات ارشد ایرانی از جمله مسعود پزشکیان، تبادل نظرها را «بسیار سازنده‌» توصیف کرده و گفت که پیشرفت قابل توجهی حاصل شده و این دیدار با نهایت خوش‌بینی و رویکردی بسیار مثبت به پایان رسید.



خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جزئیات تازه از حمله به صداوسیما+ ویدئو ؛ ۵۰ نقطه صداوسیما هدف قرار گرفت

از بازدارندگی کلاسیک تا «جنگ نسل‌ها»؛ رمزگشایی از تغییر لحن در ارتش
خبرگزاری مهر

از بازدارندگی کلاسیک تا «جنگ نسل‌ها»؛ رمزگشایی از تغییر لحن در ارتش

تغییر لحن در ستاد ارتش را می‌توان بخشی از تلاش گسترده‌تر برای تثبیت محاسبه ای دانست که در آن، قدرت نظامی تنها به موشک، هواپیما و سامانه پدافندی خلاصه نمی‌شود.
برهنگی زیر سایه وفاق‌بازی مسئولان
خبرگزاری مهر

برهنگی زیر سایه وفاق‌بازی مسئولان

وقتی وفاق بهانه‌ای برای بی‌عملی شود برهنگی آرام‌آرام در برخی فضاهای عمومی عادی می‌شود مسئولان اگر کار سلبی نمی‌کنند دست‌کم بگویند کار ایجابی و فرهنگی‌شان کجاست؟
خبرگزاری دانشجو

نیکزاد: اگر قرار باشد معیشت و اقتصاد مردم ایران تنگ‌تر شود اجازه داده نخواهد شد که دشمنان این ملت در رفاه باشند+ فیلم

افشاگری به سبک معاون جنجالی پزشکیان؛ آقای سقاب اصفهانی اعتماد مردم هم به اندازه شیشه‌‎ها شکستنی است
سایت رویداد‌ ۲۴

افشاگری به سبک معاون جنجالی پزشکیان؛ آقای سقاب اصفهانی اعتماد مردم هم به اندازه شیشه‌‎ها شکستنی است

اظهارات سقاب اصفهانی درباره مافیای قاچاق سوخت، بیش از آنکه پرده از یک شبکه فساد بردارد، یک سؤال ساده را پیش روی افکار عمومی گذاشته است: اگر دکان قاچاقچیان را می‌شناسید، چرا آدرس نمی‌دهید؟ و اگر از شکستن شیشه دفترتان می‌ترسید، چگونه قرار است با مافیایی چند میلیارد دلاری مقابله کنید؟
نیکزاد نقل قول عارف از قالیباف را تکذیب کرد/ دولت در امورات مجلس دخالت نکند
خبرگزاری ایمنا

نیکزاد نقل قول عارف از قالیباف را تکذیب کرد/ دولت در امورات مجلس دخالت نکند

نایب رئیس مجلس، با بیان اینکه اظهار نظرها پیرامون قول قالیباف برای خروج طرح مقابله با نفوذ بیگانگان از دستور کار مجلس واقعیت ندارد، گفت: مجلس یک قوه مستقل است و آیین نامه مجلس هم مشخص است و طبق آیین نامه کارها را پیش می‌بریم.