قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

برداشت نوبرانه فندق ازباغات شهرستان املش

مدیر جهادکشاورزی املش از اولین برداشت نوبرانه فندق در روستاهای کوهپایه ای شهرستان خبر داد
 برداشت نوبرانه فندق ازباغات شهرستان املش

طاهر غلامی در گفتگو با خبرنگار  خبرآنلاین گیلان با اعلام اینکه برداشت فندق از ۲۴۰۰ هکتارآغازشده است پیش بینی کرد:درسال جاری بیش از۲۴۰۰ تن محصول فندق به ارزش ۸۰۹ میلیارد تومان ازاین میزان سطح زیرکشت برداشت شود. 

وی میانگین متوسط عملکرداین محصول راحدود۱۱۰۰ کیلوگرم در هکتار برآورد و تصریح کرد:از ۲۴۰۰ هکتار از سطح باغات فندق شهرستان ۲۱۰۰ هکتارباغات بارور و۳۰۰ هکتاربصورت غیرباروراست. درشهرستان املش ۲۸۰۰ بهره بردارفندق در۵۴ روستا به کشت محصول فندق مشغول هستند. برداشت نوبرانه فندق ازباغات شهرستان املش کد مطلب 2258573



۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

عزم مشترک برای تحول اقتصادی گیلان

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ رییس مرکز آموزش بازرگانی گیلان در این همایش گفت: حمایت از تولید نه به عنوان یک شعار، بلکه به عنوان یک «ضرورت ملی و اقتصادی» است که مستقیماً با حفظ اشتغال، ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و افزایش ارزآوری کشور از طریق توسعه صادرات گره خورده است.

روهام قلیچی در تحلیل ظرفیت‌های استان گیلان افزود: این استان نباید تنها به کشاورزی و گردشگری محدود شود، بلکه با تکیه بر صنایع دانش‌بنیان، فرآوری مواد معدنی و صنایع دریایی، گیلان می‌تواند به یکی از قطب‌های صنعتی و صادراتی کشور تبدیل شود.

وی تصریح کرد: هدف نهایی در این مسیر، عبور از مرحله تولید مواد اولیه و رسیدن به مرحله «خلق ارزش» است؛ به گونه‌ای که با تکمیل زنجیره‌های تولید و جایگزینی دانش و فناوری، گیلان از فروش مواد خام فاصله گرفته و به سمت تولیدات باارزش حرکت کند.

قلیچی همچنین گفت: یکی از محورهای کلیدی این نشست، تأکید بر کاهش فاصله میان «تصمیم‌گیرندگان» و «واقعیت‌های میدانی» است و در این راستا تصمیم‌گیری‌های صحیح تنها زمانی ممکن است که صدای فعالان صنعت و معدن شنیده شود؛ کسانی که با چالش‌های واقعی نظیر نوسانات قیمت، بحران نقدینگی، تأخیر در تأمین مواد اولیه و پیچیدگی‌های فرآیندهای اداری دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی تأکید نمود: هر روز توقف یک خط تولید، هزینه‌های سنگینی بر اقتصاد تحمیل می‌کند و بنابراین، شنیدن صدای تولیدکننده، نه یک تشریفات، بلکه یک ضرورت استراتژیک است.

وی افزود: توسعه واقعی هرگز از پشت میزهای اداری آغاز نمی‌شود، بلکه نقطه شروع توسعه، کارخانه‌ها، معادن، کارگاه‌ها و دستان توانمند کارگران و کارآفرینان است و برای دستیابی به این هدف، ایجاد یک «عزم مشترک» میان دولت، بخش خصوصی و مدیران صنعتی ضروری است تا بخش خصوصی نه به عنوان مخاطب تصمیمات، بلکه به عنوان «شریک اصلی توسعه» در کنار دولت قرار گیرد.

رییس مرکز آموزش بازرگانی گیلان و مدیرعامل گروه دانش بنیان کاشف در پایان ضمن قدردانی از صبوری و ایستادگی تولیدکنندگانی که با وجود تمام دشواری‌ها، مسیر اشتغال‌زایی و آبادانی گیلان و ایران را برگزیده‌اند، بر این نکته تأکید کرد که هدف از این گردهمایی، تنها تجلیل از تلاش‌های گذشته نبوده، بلکه برداشتن گام‌هایی محکم و عملی برای آینده‌ای روشن در صنعت و معدن استان گیلان است.

شایان ذکر می باشد، در همایش گرامیداشت روز صنعت و معدن استان گیلان که روز چهارشنبه ۲۸ مرداد، در سالن همایش بانک ملی گیلان برگزار شد، از ۲۰ برگزیده حوزه صنعت و معدن نیز با حضور استاندار گیلان، مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت صمت، مدیرکل صمت گیلان و جمعی از مسئولان ارشد استانی تجلیل بعمل آمد.

انتهای پیام/




 جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه

برخورد بقایای موشک فالکون ۹ متعلق به شرکت فضایی ایلان ماسک، با سطح ماه، دهانه‌ای ۱۸ متری بر جای گذاشت.

 فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر

بازی پرسپولیس و تراکتور به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 سه مرحله در تحول محافظه‌کاری از منظر راجر اسکروتن | محافظه‌کاری مدرن و سازگاری با ارزش‌های لیبرال | محافظه‌کاری و لیبرالیسم دو روی یک سکه‌اند؟
۵ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

سه مرحله در تحول محافظه‌کاری از منظر راجر اسکروتن | محافظه‌کاری مدرن و سازگاری با ارزش‌های لیبرال | محافظه‌کاری و لیبرالیسم دو روی یک سکه‌اند؟

اقتصادنیوز: محافظه‌کاران و لیبرال‌ها هر دو در برابر نظام‌های مبتنی بر مدیریت مطلق و برنامه‌ریزی از بالا، از آزادی و نظام‌های آزاد دفاع می‌کنند. در اندیشه راجر اسکروتن نقطه‌ای وجود دارد که در آن محافظه‌کاری و لیبرالیسم به هم می‌رسند: دفاع همزمان از وحدت ملی، مرزها، جامعه مشخص و نهادهای کهن از یک سو، و دفاع جدی از آزادی از سوی دیگر.

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!
۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: مهدی تارتار همه را غافلگیر کرده است. آن چیزی که در ذهن اکثر فوتبالی‌ها از تارتار به یادگار مانده با چیزی که این روزها می‌بینیم از زمین تا آسمان متفاوت است. یک فوتبال ترکیبی و رو به جلو که پرسپولیسیها را یاد خاطرات خوب گذشته می‌اندازد، البته که قرعه هم فعلا با‌ او یار بوده هرچند برای قضاوت دقیق‌تر باید صبر بیشتری به خرج داد.دو: در بین تیمهای مدعی پرسپولیس کاملترین اسکواد را دارد، آنها یک پیش فصل عالی را در نقل و انتقالات و اردوی آماده‌سازی پشت سر گذاشتند و همین برای یک شر ...,پرسپولیس,استقلال خوزستان,مهدی تارتار,اوستون اورونوف,مهدی تیکدری,مجید عیدی,محمد عمری,تیوی بیفوما,محمد خدابنده‌لو,پیشنهاد سردبیر

 شاهزاده هری و همسرش پس از ۶ سال به بریتانیا برمی‌گردند | آیا خانواده سلطنتی از بازگشت هری و مگان استقبال می‌کنند؟
۵ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

شاهزاده هری و همسرش پس از ۶ سال به بریتانیا برمی‌گردند | آیا خانواده سلطنتی از بازگشت هری و مگان استقبال می‌کنند؟

شاهزاده هری مایل است با پدرش آشتی کند و زمان بیشتری را با او که به دلیل ابتلا به سرطان تحت درمان است، بگذراند.

 پرواز جنگنده‌های اسرائیل ؛ دور جدید حملات صهیونیست ها
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پرواز جنگنده‌های اسرائیل ؛ دور جدید حملات صهیونیست ها

 گزارش‌ها از جنوب لبنان از ادامه تجاوزات رژیم اشغالگر صهیونیستی حکایت دارند.