قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۵ ساعت قبل

«شورای صلح» به‌دنبال مشروط کردن بازسازی غزه به خلع سلاح یکباره حماس

پس از دیدار «جرد کوشنر» و «استیو ویتکاف» فرستادگان کاخ سفید با «بنیامین نتانیاهو»، یک رسانه صهیونیستی مدعی شد که «شورای صلح» در حال بررسی طرحی برای خلع سلاح کامل و یکباره جنبش «حماس» پیش‌ از عقب‌نشینی نظامیان صهیونیستی از غزه و بازسازی آن است.
 «شورای صلح» به‌دنبال مشروط کردن بازسازی غزه به خلع سلاح یکباره حماس
به گزارش خبرآنلاین، روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» به نقل از یک مقام آگاه مدعی شد که شورای موسوم به «صلح غزه» در حال بررسی کنار گذاشتن چارچوب مرحله‌ای خلع سلاح حماس و جایگزینی آن با طرحی برای خلع سلاح کامل و یکباره این جنبش است.

به روایت ایرنا؛ بر اساس این گزارش، این طرح مستلزم آن است که حماس تمامی سلاح‌های خود را در سراسر نوار غزه تحویل دهد و تنها پس از تحقق کامل این شرط، رژیم صهیونیستی به عقب‌نشینی نیروهایش تا مرز غزه متعهد شود.

این در حالی است که در چارچوب توافق پیشین، اجرای تعهدات مربوط به غزه به صورت مرحله‌ای پیش‌بینی شده بود و انتقال از یک مرحله به مرحله بعد با مجموعه‌ای از اقدامات متقابل از جمله توقف حملات، افزایش کمک‌های بشردوستانه، عقب‌نشینی تدریجی نیروهای رژیم صهیونیستی و ایجاد سازکار جدید برای اداره و امنیت غزه همراه بود. در مرحله دوم نیز موضوع خلع سلاح حماس و خروج کامل نظامیان صهیونیستی از غزه در قالب یک روند مورد مذاکره قرار داشت.

در هیمن حال، دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی مدعی شد که تل‌آویو و شورای صلح بر سر تشکیل دو کارگروه درباره غزه توافق کرده‌اند که یکی از آنها بر «خلع سلاح و غیرنظامی‌سازی» این منطقه متمرکز خواهد بود.

این دفتر در بیانیه‌ای اعلام کرد که دو طرف بر انجام سریع روند خلع سلاح پیش از آغاز هرگونه بازسازی در غزه تأکید کرده‌اند. کارگروه دوم نیز قرار است موضوعاتی همچون آب، بهداشت و مسائل بهداشت عمومی در غزه را بررسی کند.

روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارانوت» نیز به نقل از یک مقام رژیم صهیونیستی مدعی شد نتانیاهو در دیدار با نمایندگان شورای موسوم به صلح، از جمله «نیکولای ملادینوف»، «تونی بلر» و جرد کوشنر، خواستار آن شده است که نخستین گام در روند بازسازی غزه، تحویل سلاح‌های حماس به یک نیروی حافظ صلح بین‌المللی و نابودی این سلاح‌ها باشد.

همزمان، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که طرف آمریکایی در دیدار با نتانیاهو، موضعی میانه و نزدیک به دیدگاه تل‌آویو اتخاذ کرده است. به ادعای این شبکه، توافق شده است که بدون خلع سلاح کامل حماس، بازسازی غزه آغاز نشود و حماس تمامی سلاح‌های خود را برای نابودی و تحت نظارت نیروهای آمریکایی تحویل دهد.

این شبکه همچنین مدعی شد که در این دیدار درباره حفظ «آزادی عمل» ارتش رژیم صهیونیستی و ادامه عملیات نظامی نیز توافق‌هایی صورت گرفته و نتانیاهو اعلام کرده است در صورت نامساعد بودن شرایط امنیتی، این رژیم از «خط زرد» عقب‌نشینی نخواهد کرد.

روزنامه «معاریو» نیز به نقل از محافل امنیتی رژیم صهیونیستی مدعی شد نتانیاهو تأکید کرده است که پیش از برگزاری انتخابات، امکان عقب‌نشینی از غزه یا پیشبرد سریع توافق وجود ندارد.

بر اساس این گزارش‌ها، تل‌آویو می‌کوشد با بهره‌گیری از فضای ایجادشده پس از رایزنی‌های اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی، فشار بر حماس برای پذیرش خلع سلاح را افزایش دهد و در عین حال، خود را ملزم به اجرای تعهدات از جمله عقب‌نشینی از غزه نداند.

315 کد مطلب 2262003



 واکاوی مأموریت کوشنر در قاهره؛ تحمیل شروط اسرائیل با زبان آمریکایی - تسنیم

واکاوی مأموریت کوشنر در قاهره؛ تحمیل شروط اسرائیل با زبان آمریکایی - تسنیم

موضع کوشنر در نشست با حماس و میانجی‌ها نشان می‌دهد آمریکا در پی تحمیل شروط اسرائیل در قالب لفاظی جدید است.

 آیا جنگ بی‌پایان یمن در خدمت دستور کار آمریکا و اسرائیل است؟

آیا جنگ بی‌پایان یمن در خدمت دستور کار آمریکا و اسرائیل است؟

واشنگتن و تل‌آویو به نظر می‌رسد در صندلی عقب راحت هستند، مرز‌های درگیری را شکل می‌دهند در حالی که دیگران هزینه‌های آن را متقبل می‌شوند.

 اقدام خصمانه فرانسه علیه ۲ دیپلمات ایرانی

اقدام خصمانه فرانسه علیه ۲ دیپلمات ایرانی

وزیر خارجه فرانسه در واکنش به اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان «عناصر نامطلوب»، اعلام کرد که ۲ دیپلمات ایرانی در روزهای آیند...

 ترامپ با انتشار تصویر کلاه لیندسی گراهام: «دوباره ایران را بزرگ کنیم»!

ترامپ با انتشار تصویر کلاه لیندسی گراهام: «دوباره ایران را بزرگ کنیم»!

دونالد ترامپ با انتشار تصویری از لیندسی گراهام، سناتور درگذشته جمهوری‌خواه، به نوشته روی کلاه او با عنوان «دوباره ایران را بزرگ کنیم» اشاره کرد؛ عبارتی که یادآور شعار معروف ترامپ و مواضع ادعایی گراهام درباره ایران است.

 کاخ سفید: مذاکرات با ایران تا اطلاع ثانوی لغو شد

کاخ سفید: مذاکرات با ایران تا اطلاع ثانوی لغو شد

رئیس جمهور آمریکا در توئیتی نوشت: هیچ مذاکره یا گفتگویی در حال انجام یا برنامه‌ریزی شده با جمهوری اسلامی ایران نیست.

 دعوای عربستان و امارات به روابط بانکی کشید

دعوای عربستان و امارات به روابط بانکی کشید

منابع آگاه می‌گویند که عربستان نظارت بر مبادلات بانکی با امارات را مانند کشورهایی که جرایم مالی دارند، سخت‌تر کرده است.

 موتور صنعت آمریکا با سوخت هوش مصنوعی روشن ماند

موتور صنعت آمریکا با سوخت هوش مصنوعی روشن ماند

دنیای اقتصاد: خروجی کارخانه‌ها، معادن و بخش خدمات شهری رشد ۰.۲ درصدی را تجربه کرده است.

 سقوط ترامپ به قعر جدول محبوبیت

سقوط ترامپ به قعر جدول محبوبیت

جنگ ایران، معادلات سیاسی آمریکا را علیه ترامپ تغییر داده و هم‌زمان با افزایش نارضایتی از عملکرد او، دموکرات‌ها در چند حوزه کلیدی که پیش از این جمهوری‌خواهان در آن برتری داشتند، پیش افتاده‌اند.