قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

«بفرمایید روضه» منتشر شد

کتاب «بفرمایید روضه» مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه با موضوع فرهنگ عاشورا و ایثار و شهادت، به کوشش ابوالفضل درخشنده، توسط نشر سرو موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس منتشر و روانه بازار کتاب شد.
 «بفرمایید روضه» منتشر شد
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، «بفرمایید روضه» مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه است که با هدف بازخوانی فرهنگ عاشورا، ایثار و شهادت و ترویج ارزش‌های انسانی و معنوی در قالب داستان گردآوری شده است.

در این مجموعه، نویسندگان تلاش کرده‌اند با بهره‌گیری از زبان هنر و داستان، مفاهیم عاشورا، آزادگی، ایثار، اخلاص و فرهنگ شهادت را برای مخاطب روایت کنند؛ روایت‌هایی که از دل باورها و ارزش‌های عاشورایی شکل گرفته و می‌کوشد پیوندی میان ادبیات داستانی و فرهنگ مقاومت برقرار کند.

«بفرمایید روضه» در ۱۸۲ صفحه، با شمارگان ۲۵۵ نسخه و به بهای ۱۸۰ هزار تومان منتشر شده است.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:« صدای گریۀ جمعیت هر لحظه بالاتر می‌رفت و جمعیت عزادار محکم‌تر بر سینه‌هایشان می‌زدند. پسر جوان ویلچر پدرش را به داخل حسینیه هدایت کرد و سعی نمود تا از میان جمعیت راهی باز کرده و ویلچر را به گوشه‌ای هدایت کند. عباس شروع به سرفه‌کردن نموده و چندین بار دستش را تکان داد و پسر بلافاصله اسپری تنفسی را به دستش رساند که با زدن چند پاف در دهانش نفسش دوباره جا آمد. سال‌ها بود که بدون اکسیژن و اسپری نفس‌کشیدن برایش تبدیل به عذابی بزرگ شده بود.مداح برای چندمین بار بود که تکرار می‌کرد: «امشب به صحرا بی‌کفن، جسم شهیدان است/ شام غریبان است...» و جمعیت به‌صورت آهنگین تکرار می‌کردند. عباس به‌آرامی شروع به سینه‌زدن کرد، درحالی‌که احساس می‌کرد چشمانش از دیدن آن‌همه آدم سیاهی می‌رود و یادش افتاد که قبلاً هم این حس را تجربه کرده است.یاد طوفان صحرا افتاد و روز بعد از عملیات، آن روز هم همین‌که چشمانش را گشوده بود و به‌سختی لای پلک‌هایش را باز کرده بود، چشمانش از دیدن آن‌همه جسد ریخته‌شده بر تن سوزان آن صحرای پهناور سیاهی رفته بود. به‌سختی تن نیمه‌جان و زخمی‌اش را روی زمین کشیده و به‌دنبال یافتن نشانی از حسین می‌خواست کل صحرا را درنوردد. تازه داشت به‌درستی به یاد می‌آورد که چه بر سرشان آمده. آری، درست بود. شب گذشته، عملیات لو رفته بود.صدای مداح دوباره اوج گرفت: امشب به صحرا بی‌کفن...»

علاقه‌مندان برای ثبت سفارش و خرید کتاب می‌توانند با انتشارات سرو موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به شماره ۵۷۸۲۵۰۰۰، داخلی‌های ۶۵۶ و ۶۵۷ تماس حاصل کنند.

۵۹۲۴۳ کد مطلب 2260854



 کارگردان مطرح انگلیسی درگذشت

کارگردان مطرح انگلیسی درگذشت

جان اروین، کارگردان بریتانیایی فیلم «تپه هامبورگر»، و«داستان ارواح» در سن ۸۶ سالگی درگذشت.

 ماجرای عجیب قتل پدر المیرا شریفی‌مقدم با تیغ موکت بری! | ببینید

ماجرای عجیب قتل پدر المیرا شریفی‌مقدم با تیغ موکت بری! | ببینید

بخشی از برنامه صبحگاهی المیرا شریفی مقدم به مرور ماجرای به قتل رسیدن پدر ایشان بعد از ۳۳ سال اختصاص پیدا کرد.

 جزئیات ارائه تسهیلات کم‌بهره برای ناشران و کتابفروشان

جزئیات ارائه تسهیلات کم‌بهره برای ناشران و کتابفروشان

ناشران غیردولتی و کتابفروشان سراسر کشور می‌توانند در آستانه هفته دولت، از شنبه (۳۱ مردادماه)‌ با مراجعه به درگاه خانه کتاب و ادبیات ایران برای دریافت تسهیلات کم‌بهره ثبت‌نام کنند؛ این تسهیلات پس از بررسی کارگروه تخصصی و در چهار سطح، از ۲۰۰ میلیون تا یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، ارائه می‌شود.

 مجید مظفری: سینما همسرم را از من گرفت؛ من اجاره نشینم و کسی خبر ندارد | ببینید

مجید مظفری: سینما همسرم را از من گرفت؛ من اجاره نشینم و کسی خبر ندارد | ببینید

مجید مظفری در آئین اهدای گواهینامه درجه یک هنری به این هنرمند که روز گذشته برگزار شد صحبت هایی در خصوص زندگی‌اش مطرح کرد.

 محمدرضا حکیمی؛ آن‌گونه که زیست، آن‌گونه که خواست/ ساخت «خانه‌ علامه حکیمی» مورد تایید نیست

محمدرضا حکیمی؛ آن‌گونه که زیست، آن‌گونه که خواست/ ساخت «خانه‌ علامه حکیمی» مورد تایید نیست

حجت الاسلام محمد حکیمی برادر استاد محمدرضا حکیمی در یادداشتی به مناسبت پنجمین سال درگذشت ایشان، ضمن مروری بر اندیشه‌های محمدرضا حکیمی به ویژه در زمینه عدالت و مبارزه با فقر در اندیشه قرآنی و اهل بیت و با تاکید بر دوری سیاست و اقتصاد در این روزها با آنچه باید باشد و مظلومیت انسان محروم و بی‌پناه در جامعه امروز ایران، اعلام کرد هرگونه انتساب ملکی به عنوان «منزل علامه محمدرضا حکیمی» و هرگونه اقدام، ثبت، بهره‌برداری فرهنگی یا تبلیغی بر پایهٔ چنین انتسابی، بدون رضایت صاحبان حق و برخلاف وصیت و ترتیبات مقرر از سوی آن عزیز از دست رفته، فاقد رضایت شرعی ماست و در فرض تصرف در حقوق اشخاص یا مخالفت با وصیت معتبر، نمی‌توان آن را به نام تکریم آن مرحوم توجیه کرد.

 نیمه پنهان مصدق

نیمه پنهان مصدق

محمد مصدق، سال ۱۲۶۱ به دنیا آمد؛ یعنی حدود ۲۴ سال پیش از مشروطه. برای داشتن تصویری روشن‌تر، اگر در آن دوره دانشگاه می‌داشتیم، در کوران سال‌های منتهی به پیروزی انقلاب مشروطه، مصدق به مانند جوانی دارای مدرک کارشناسی‌ارشد بود.

 جایزه رتبه اول روزنامه نگار « ایران» در جشنواره چراغ حقیقت /  گزارش سال « ایران » برنده جایزه رتبه اول چهارمین جشنواره چراغ حقیقت

جایزه رتبه اول روزنامه نگار « ایران» در جشنواره چراغ حقیقت / گزارش سال « ایران » برنده جایزه رتبه اول چهارمین جشنواره چراغ حقیقت

چهارمین جشنواره روزنامه‌نگاری «چراغ حقیقت» که از سوی  انجمن صنفی روزنامه نگاران استان تهران برگزار شد، با معرفی برگزیدگان به کار  خود پایان داد.

 ببینید| شعر معروف استاد افشین علا درباره امام خامنه‌ای چگونه سروده شد؟ - تسنیم

ببینید| شعر معروف استاد افشین علا درباره امام خامنه‌ای چگونه سروده شد؟ - تسنیم

افشین علا از ماجرای سرودن شعر معروفش برای رهبر انقلاب و پاسخ متفاوت ایشان به «جمعه نصر» می‌گوید.