قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

آغاز آماده‌سازی پروژه‌های نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت ارسنجان

عملیات اجرایی آماده‌سازی پروژه‌های نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت شهرستان ارسنجان با اعتباری بیش از هزار میلیارد ریال، با حضور محمدمهدی عبداللهی، مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس و اسفندیار عبداللهی، نماینده مردم مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد در مجلس شورای اسلامی، و دیگر مسئولین استانی و شهرستانی آغاز شد. 
 آغاز آماده‌سازی پروژه‌های نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت ارسنجان

به گزارش خبرآنلاین، محمدمهدی عبداللهی در آیین آغاز پروژه‌های عملیات اجرایی آماده‌سازی پروژه‌های نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت اظهار کرد: اجرای عملیات آماده‌سازی سایت‌های نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت، گامی مهم در توسعه زیرساخت‌های مسکن و تسریع در اجرای طرح‌های حمایتی دولت در شهرستان ارسنجان است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس افزود: در قالب طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، عملیات آماده‌سازی ۲۳۷ قطعه در زمینی به مساحت ۱۷ هکتار آغاز شد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس ادامه داد: همچنین عملیات اجرایی آماده‌سازی سایت ۲۴ هکتاری نهضت ملی مسکن شامل اجرای معابر، آسفالت، محوطه‌سازی و زیرساخت‌های مورد نیاز از امروز آغاز می شود . این در حالی است که عملیات ساخت ۹۲۰ واحد مسکونی در این سایت از پیش آغاز شده و با پیشرفت مناسب در حال اجراست. 

عبداللهی با بیان اینکه مجموع اعتبار اولیه این پروژه‌ها بیش از هزار میلیارد ریال است، تصریح کرد: تکمیل آماده‌سازی و زیرساخت‌های این سایت، روند اجرای واحدهای مسکونی را شتاب خواهد بخشید و زمینه بهره‌برداری از پروژه‌ها را در زمان‌بندی پیش‌بینی‌شده فراهم می‌کند. 

وی با اشاره به روند اجرای طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان ارسنجان گفت: در حال حاضر بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ واحد نهضت ملی مسکن در این شهرستان در مراحل مختلف اجرا قرار دارد و مجموعه راه و شهرسازی استان با جدیت روند تکمیل این پروژه‌ها را دنبال می‌کند.

 اسفندیار عبداللهی‌نماینده مردم مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد در مجلس شورای اسلامی، آغاز عملیات اجرایی این پروژه‌ها را اقدامی مؤثر در تسریع روند تأمین مسکن متقاضیان دانست و گفت: پروژه‌های مهمی در حوزه راه و شهرسازی استان فارس در حال اجراست که نتیجه پیگیری‌ها و تلاش‌های مجموعه راه و شهرسازی استان است. 

وی ابراز امیدواری کرد با تداوم این روند، پروژه‌های نهضت ملی مسکن در موعد مقرر تکمیل و افتتاح شوند و مردم از ثمرات آن بهره‌مند شوند.

نماینده مردم مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد در مجلس شورای اسلامی در پایان از همراهی فرمانداری، اداره‌کل راه و شهرسازی استان فارس، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، بانک‌های عامل، دستگاه‌های خدمات‌رسان و تمامی دست‌اندرکاران اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن قدردانی کرد و بر تداوم همکاری دستگاه‌های اجرایی برای تسریع در تکمیل این پروژه‌ها تأکید کرد. کد مطلب 2257730





 یمن: از عبور ۴۸ کشتی متعلق به عربستان در باب‌المندب جلوگیری کردیم؛ ۸ نفتکش را هم هدف قرار دادیم/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است
۳ ساعت قبل / سایت انتخاب

یمن: از عبور ۴۸ کشتی متعلق به عربستان در باب‌المندب جلوگیری کردیم؛ ۸ نفتکش را هم هدف قرار دادیم/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و یکم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۶ روز می‌گذرد، مقامات آمریکایی بر اتخاذ فشا...

 ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال

براساس اعلام سخنگوی سازمان لیگ فوتبال، استقلال در دیدار برابر پرسپولیس که در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار می‌شود، ۹۰ درصد ظرفیت استادیوم را در اختیار خواهد داشت.

 خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!
۴ ساعت قبل / سایت سیتنا

خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!

تداوم خاموشی‌ها و نوسان برق، علاوه بر اختلال در زندگی روزمره، خطر آسیب به لوازم خانگی و تحمیل هزینه‌های سنگین به خانوارها را افزایش داده است؛ در حالی که با وجود

 فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر

بازی پرسپولیس و تراکتور به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 وریر خزانه‌داری آمریکا: احتمالاً‌ درگیری گسترده نظامی با ایران از سرگرفته نخواهد شد | جهان نیوز
۱ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

وریر خزانه‌داری آمریکا: احتمالاً‌ درگیری گسترده نظامی با ایران از سرگرفته نخواهد شد | جهان نیوز

اسکار بسنت روز پنجشنبه گفت که با توجه به تغییر رویکرد واشنگتن به سمت کمپینِ تکراریِ فشار اقتصادی، احتمالاً درگیری نظامی گسترده با ایران از سرگرفته نخواهد شد.

 حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است
۳ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: امروز بعثت مردمی را شاهد هستیم که اراده‌ای جمعی و فولادین برای تحقق فرمان الهی و مواجهه با قلدرها و زورگوهای عالم را رقم زده‌اند.