قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

پاکستان اتهام طالبان درباره قاچاق اسلحه به افغانستان را رد کرد

دولت پاکستان اتهام دست داشتن در قاچاق اسلحه به افغانستان برای اقدامات خرابکارانه را رد ‌کرد و از حکومت سرپرست این کشور خواست که جلوی آنچه را که اسلام‌آباد استفاده عناصر تروریستی از قلمروی کابل خواند، بگیرد.
 پاکستان اتهام طالبان درباره قاچاق اسلحه به افغانستان را رد کرد

به گزارش خبرآنلاین، وزارت اطلاع رسانی پاکستان با صدور بیانیه‌ای ادعاهای مطرح شده توسط طالبان افغانستان در مورد قاچاق سلاح از پاکستان به آن کشور را بی‌اساس خواند و اعلام کرد: ادعای طالبان مبنی بر قاچاق سلاح از پاکستان به افغانستان برای به اصطلاح فعالیت‌های خرابکارانه بی‌اساس و مغایر با حقایق اثبات شده است.

به گزارش یکشنبه شب خبرنگار ایرنا، این وزارتخانه مدعی شد که افغانستان پیش از این مملو از مقادیر عظیمی از سلاح‌های پیشرفته و تجهیزات نظامی رها شده پس از خروج نیروهای آمریکایی و ناتو (به ارزش تقریبی ۷.۲ میلیارد دلار) و همچنین ذخایر زیادی از سلاح‌های دوران شوروی است که طی دهه‌ها درگیری انباشته شده است.

دولت پاکستان اعلام کرد: تلاش‌ها برای ارتباط دادن این کشور به چنین سلاح‌هایی برای منحرف کردن توجه بین‌المللی از نگرانی‌های بسیار جدی‌تر و مستندتر طراحی شده است: گروه‌های تروریستی همچنان در خاک افغانستان، تسهیلات و آزادی عملیاتی برای برنامه‌ریزی، پشتیبانی و اجرای حملات در داخل پاکستان پیدا می‌کنند.

پاکستان خطاب به طالبان افغانستان گفت: آنان به جای توسل به اتهامات غیرقابل قبول و تغییر مقصر، باید به وجود پناهگاه‌های تروریستی در خاک خود رسیدگی کنند و به تعهدات مکرر خود مبنی بر اینکه اجازه استفاده از خاک افغانستان برای تروریسم علیه پاکستان یا هر کشور دیگری داده نخواهد شد، عمل کنند.

روابط اسلام‌آباد و کابل در ماه‌های اخیر به دلیل افزایش تنش‌های مرزی و اتهامات متقابل درباره پناه دادن به عناصر مسلح به پایین ترین سطح رسیده است. اسلام‌آباد بارها اعلام کرده است که برخی حملات علیه نیروهای پاکستانی از خاک افغانستان صورت می‌گیرد؛ اتهامی که کابل آن را رد کرده و گفته است که امنیت مرزها تنها با همکاری و گفت‌وگو تضمین می‌شود.

این تحولات در حالی رخ داده که هر دو طرف بارها بر لزوم حل‌وفصل اختلافات از مسیر گفت‌وگو و اجتناب از اقدامات نظامی تاکید کرده‌اند و مذاکرات استانبول تازه‌ترین تلاش برای کاهش تنش‌ها و بررسی مسائل امنیتی، مرزی و تجاری میان دو کشور محسوب می‌شود اما به‌دلیل اختلاف دیدگاه‌ها، نتیجه ملموسی در پی نداشت.

310310 کد مطلب 2258345



۲ ساعت قبل / سایت مشرق

هشدار انگلیس به اتباعش درباره سفر به افغانستان

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، وزارت خارجه انگلیس بار دیگر به اتباع این کشور توصیه کرد از هرگونه سفر به افغانستان خودداری کنند و وضعیت امنیتی در این کشور را بی‌ثبات و سفر در سراسر افغانستان را بسیار خطرناک دانست.

در توصیه‌نامه وزارت خارجه انگلیس درباره خطر بازداشت و ربوده شدن اتباع انگلیسی در افغانستان هشدار داده شده و آمده است که شهروندان این کشور در صورت بازداشت ممکن است با ماه‌ها یا سال‌ها حبس روبه‌رو شوند.

این نهاد همچنین با اشاره به تنش‌های میان افغانستان و پاکستان افزود درگیری‌های پیشین در مناطق مرزی بر خطرات سفر افزوده است.

وزارت خارجه انگلیس در ادامه تأکید کرد هشدار سفر شامل تورهای سازمان‌یافته نیز می‌شود و اتباع این گروه نباید حتی در قالب گروه‌های گردشگری به افغانستان سفر کنند.

توصیه‌نامه همچنین اعلام کرد توانایی دولت انگلیس برای ارائه کمک به اتباع این کشور در افغانستان بسیار محدود است و امکان ارائه خدمات کنسولی حضوری وجود ندارد.

توصیه‌نامه اضافه کرد انگلیس در افغانستان فاقد سفارت است و در صورت بازداشت شهروندان این کشور، ممکن است دولت حتی از بازداشت آنها مطلع نشود.

وزارت خارجه انگلیس همچنین هشدار داد افرادی که برخلاف توصیه رسمی این نهاد به افغانستان سفر کنند، ممکن است پوشش بیمه سفر خود را از دست بدهند.

انتهای پیام/


۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

طالبان: به‌دنبال افزایش اعتماد جامعه جهانی به افغانستان هستیم - تسنیم

بین الملل

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «سراج‌الدین حقانی»، وزیر کشور حکومت طالبان، ضمن تاکید بر نقش دانشگاه در آینده افغانستان، اظهار داشت مقامات کابل برای افزایش اعتماد جامعه جهانی به افغانستان تلاش می‌کنند.

وی در دیدار با دانشجویان دانشگاه شیخ زاید در «خوست» گفت: امیدها برای رقابت با جهان در عرصه سیاسی و سایر بخش‌ها، به دانشگاه‌ها و دانشجویان وابسته است.

حقانی با تاکید بر توانایی افغان‌ها گفت: مردم افغانستان «غیرقابل اعتماد نیستند» و اگر کسی دست اعتماد به سوی آنان دراز کند، افغان‌ها توانایی فعالیت و پیشرفت در زمینه‌های مختلف را دارند.

وزیر کشور حکومت طالبان همچنین تاکید کرد که افغان‌ها اهل گفتگو و جرگه‌ هستند و طالبان به جای ایجاد مشکل برای دیگران، برای حل مشکلات مردم تلاش می‌کنند.

با این حال، اظهارات حقانی در شرایطی مطرح شده است که جامعه جهانی رعایت حقوق بشر، لغو محدودیت‌های آموزشی و کاری زنان، تشکیل حکومت فراگیر و مبارزه با گروه‌های تروریستی را از شروط اصلی برای تعامل با طالبان اعلام کرده است. طالبان: اجازه اجرای اهداف بیگانگان را نمی‌دهیم طالبان در 5 ساله گذشته؛ از کاهش نقش غرب تا گسترش روابط منطقه‌ای

اوایل هفته گذشته نیز وزیر کشور حکومت طالبان، در مراسم گرامیداشت صد و هفتمین سالروز استقلال افغانستان گفته بود استقلال تنها یک واژه نیست، بلکه مفهومی است که باید در عمل حفظ شود. استقلال زمانی کامل می‌شود که کشور امنیت داشته باشد، اقتصاد خود را تقویت کند، تولیداتش را افزایش دهد، نیازهای خود را تأمین کند و با دیگر کشورها بر اساس احترام متقابل روابط داشته باشد.

وی همچنین گفته بود مسئولیت امروز تنها یادآوری افتخارات نسل‌های گذشته نیست، بلکه باید برای حفظ آزادی، تأمین نیازهای اساسی مردم، بهبود زندگی شهروندان و آبادانی افغانستان تلاش شود.

انتهای پیام/  


۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

کرزی: محدودیت آموزش دختران مانع مشروعیت بین‌المللی حکومت طالبان است - تسنیم

بین الملل

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم ، «حامد کرزی»، رئیس‌جمهور سابق افغانستان اظهار داشت تا زمانی که محدودیت‌ها بر آموزش دختران و کار زنان ادامه داشته باشد، حکومت طالبان برای کسب مشروعیت و به‌رسمیت‌شناسی بین‌المللی با دشواری روبه‌رو خواهد بود.

کرزی در گفتگو با بلومبرگ گفت از زمان بازگشت طالبان به قدرت، هر زمان فرصت یافته، با مقام‌های این حکومت درباره اهمیت آموزش و حضور زنان در محیط کار گفتگو کرده است.

رئیس‌جمهور سابق افغانستان تأکید کرد: ما نمی‌توانیم پیشرفت را به هیچ شکل دیگری جز از مسیر آموزش تصور کنیم.  به همین دلیل، در دوران تصدی مقام ریاست‌جمهوری و امروز، من خواستار آموزش برای مردم افغانستان، به‌ویژه زنان و دختران، هستم. کرزی: استقلال افغانستان بدون آموزش دختران امکانپذیر نیست کرزی: آموزش دختران افغانستان را نجات می‌دهد

وی تأکید کرد آموزش دختران و حضور زنان در محیط کار برای آینده افغانستان ضروری است و شماری از مقام‌های طالبان نیز اهمیت این موضوع را درک کرده و با این دیدگاه موافق‌ هستند.

کرزی در پاسخ به اینکه واکنش مقام‌های طالبان درباره خواسته‌های وی درباره رفع این محدودیت‌ها چیست، اظهار داشت: کسانی که می‌آیند و با من دیدار می‌کنند، کسانی که با من صحبت می‌کنند، آن‌ها نیز با من هم‌نظر هستند.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که پنج سال از بازگشت طالبان به قدرت می‌گذرد و دختران همچنان از آموزش بالاتر از کلاس ششم محروم هستند و محدودیت‌ها بر کار و آزادی رفت‌وآمد زنان نیز ادامه دارد.

کرزی همچنین تصریح کرد کسب مشروعیت و به‌رسمیت‌شناسی بین‌المللی با برآورده شدن برخی شرایط گره خورده و بازگشایی مکاتب دختران و بازگشت زنان به محیط کار از خواست‌های مکرر جامعه جهانی و سازمان ملل است.

بر اساس گزارش‌ها، حدود 2.4 میلیون دختر در افغانستان از تحصیل بالاتر از کلاس ششم محروم هستند و سازمان ملل پیشتر اعلام کرده بود محدودیت‌های آموزشی و کاری زنان، سالانه دست‌کم 5.3 میلیارد افغانی به اقتصاد افغانستان زیان وارد می‌کند.

انتهای پیام/  




 حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد - تسنیم
۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد - تسنیم

حزب‌الله مصاحبه خیالی العربیه با یک منبع نزدیک به خود را درخصوص بلندی‌های علی‌الطاهر کذب خواند.

 ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم
۱۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم

وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران تحریم‌های تازه آمریکا علیه اقتصاد و تجارت کشورمان را محکوم کرد.

 آلن ایر:  رهبران ایران وقتی با تهدیدهای وجودی روبرو می‌شوند، مصالحه نمی کنند
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

آلن ایر: رهبران ایران وقتی با تهدیدهای وجودی روبرو می‌شوند، مصالحه نمی کنند

مذاکره‌کننده سابق وزارت امور خارجه آمریکا گفت، تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی (دولت آمریکا) است و درخت تحریم ها علیه ایران قطع شده است.

 «عایشه وهاب»؛ سیاستمدار افغان‌تبار منتقد اسرائیل وارد کنگره آمریکا شد - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

«عایشه وهاب»؛ سیاستمدار افغان‌تبار منتقد اسرائیل وارد کنگره آمریکا شد - تسنیم

عایشه وهاب سیاستمدار منتقد رژیم صهیونیستی، با وجود تلاش و مخالفت لابی اسرائیل، در انتخابات کالیفرنیا پیروز شد.

 روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم

مدیرعامل شرکت روس‌اتم تأکید کرد این شرکت روسی با وجود محدودیت‌ها و تحریم‌های در حال گسترش علیه آن، به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران، مصر، مجارستان و هند ادامه می‌دهد.

 کپلر: تنها ۷ کشتی روز پنجشنبه از تنگه هرمز عبور کردند
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

کپلر: تنها ۷ کشتی روز پنجشنبه از تنگه هرمز عبور کردند

رویترز خبر داد که تنها ۷ کشتی روز پنجشنبه از تنگه هرمز عبور کردند.