قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

بیانیه وزارت خارجه درباره تداوم دفاع حماسی ایرانیان از کیان کشور در برابر حملات آمریکا

وزارت امور خارجه ایران ، درباره تداوم دفاع حماسی ایرانیان از کیان کشور در برابر تهدیدها و حملات غیرقانونی آمریکا بیانیه ای صادر کرد.
 بیانیه وزارت خارجه درباره تداوم دفاع حماسی ایرانیان از کیان کشور در برابر حملات آمریکا

 به گزارش خبرآنلاین، در بیانیه دستگاه دیپلماسی ایران در این ارتباط آمده است : « وزارت امور خارجه ضمن ابراز مراتب تمجید و قدردانی دستگاه دیپلماسی از مجاهدت بی‌نظیر نیروهای مسلح پرافتخار کشورمان در دفاع مقتدرانه از کیان ایران، به روح بلند رهبر شهیدمان و همه شهدای راه استقلال و عزت ایران درود می‌فرستد و بر عزم جمهوری اسلامی ایران برای تداوم مسیر مقاومت و استقامت تا دفع کامل شرارت دشمنان تاکید می‌کند.

در شرایطی که دشمن آمریکایی در ادامه بدعهدی در اجرای مفاد تفاهم‌نامه خاتمه جنگ ۲۸ خردادماه، با تداوم محاصره دریایی علیه بنادر و کشتیرانی تجاری ایران، حملات وحشیانه علیه مناطق مختلف کشور، تشدید فشارهای اقتصادی و تهدیدهای غیرقانونی، مرتکب اقدامات تجاوزکارانه علیه ایران می‌شود، ضربات دفاعی نیروهای مسلح شجاع کشورمان با تمام توان ادامه دارد.

تداوم محاصره دریایی که به‌موجب قطعنامه تعریف تجاوز سازمان ملل (قطعنامه شماره ۳۳۱۴ مورخ ۱۴ دسامبر ۱۹۷۴) مصداق آشکار «عمل تجاوزکارانه» است، در کنار حملات وحشیانه به اهداف نظامی و غیرنظامی، زیرساخت‌های مدنی و شهروندان ایرانی در داخل و خارج ایران از جمله در عراق، نقض فاحش بند ۴ ماده ۲ منشور سازمان ملل است و جمهوری اسلامی ایران از همه ابزارهای خود برای اعمال حق ذاتی دفاع مشروع در برابر این تجاوزها استفاده خواهد کرد.

اقدامات تجاوزکارانه آمریکا علیه ایران در ۱۵ ماه گذشته، به وضوح هر سه وصف «تهدید علیه صلح و امنیت بین‌المللی»، «نقض صلح و امنیت بین‌المللی» و «عمل تجاوز کارانه»‌ که طبق ماده ۳۹ منشور سازمان ملل متحد، شورای امنیت این سازمان را مکلف به مداخله برای توقف اعمال تجاوزکارانه و پاسخگو کردن متجاوزان می‌کند، دارا است. با وجود این، شورای امنیت سازمان ملل، مشابه رفتاری که در دوران جنگ ۸ ساله تحمیلی رژیم بعث عراق علیه ایران در پیش گرفت، تاکنون هیچ اقدام موثری برای ایفای مسئولیت قانونی خود در قبال تجاوزات آمریکا و رژیم صهیونیستی انجام نداده است. متاسفانه دبیرکل سازمان نیز به جز پاره‌ای بیانیه‌های مبهم و دو پهلو، اقدام معناداری در این زمینه نداشته است.

هیات حاکمه آمریکا که طی ۲ سال گذشته در راستای ارضای مطامع توسطعه‌طلبانه و استعماری رژیم نسل‌کش و اشغالگر صهیونیستی از هیچ شرارتی علیه ملت ایران و ملت‌های مسلمان منطقه فروگذار نکرده است، ابتدا دروغ نخ‌نماشده‌ «جلوگیری از بمب هسته‌ای ایران» را دلیل تجاوز نظامی علیه ایران عنوان کرد و همزمان با آن بهانه‌های مضحکی همچون «مقابله با تهدید قریب‌الوقوع ایران» و «عملیات پیش‌دستانه در دفاع از اسرائیل» را برای توجیه جنایات خود مطرح کرد. با وجود این، هر انسان سلیم‌العقلی می‌داند که تنها دلیل تجاوز نظامی آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران، پافشاری ملت ایران بر استقلال و حاکمیت ملی خود و مقاومت در برابر زیاده‌خواهی و فشار آمریکا طی نیم قرن گذشته‌ است. ملت ایران فراموش نمی‌کند که سابقه کین‌توزی آمریکا علیه ملت ایران به دهه ۱۳۳۰ و خیانت هیات‌حاکمه وقت آمریکا به اعتماد ایرانیان و همدستی در کودتای جنایتکارانه علیه دولت منتخب مردم ایران و تثبیت حکومت دیکتاتوری و سرکوبگر برمی‌گردد. 

دور جدید تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران که از شامگاه ۱۷ تیر همزمان با مراسم تشییع باشکوه پیکر مطهر رهبر شهید، به بهانه واکنش به حوادث ادعایی برای سه کشتی در حال عبور از مسیر ناامن و غیرمجاز در تنگه هرمز شروع شد و تا به امروز ادامه یافته است، ادامه همان دشمنی ۷۵ ساله‌ای است که در ۲ سال اخیر به شیوه‌ای عریان نمایان شده است. 

بهانه کردن حوادث ادعایی برای سه کشتی در ۱۷ تیرماه برای حمله به ایران، اوج دروغ‌پردازی هیات حاکمه آمریکا و برخی همدستان منطقه‌ای آن برای توجیه پیمان‌شکنی و تعرض به حقوق حاکمیتی ایران در تنگه هرمز بوده است. کشورهای متبوع سه کشتی حادثه‌دیده با علم به مفاد بند ۵ یادداشت تفاهم خاتمه جنگ که مدیریت آتی تنگه را بر عهده ایران نهاده بود و با آگاهی از غیرمجاز و ناامن‌بودن مسیر تحمیلی آمریکا در جنوب تنگه هرمز، درصدد عبور دادن این سه کشتی از آن مسیر برآمدند. این قبیل اقدامات تحریک‌آمیز و ناقض بند ۵ یادداشت تفاهم که تنها چند روز بعد از امضای تفاهم خاتمه جنگ در ۲۸ خرداد و تقریبا همزمان با صدور بیانیه تحریک‌آمیز و مداخله‌جویانه مارکو روبیو و وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس (مورخ ۴ تیر ۱۴۰۵) شروع شد، بارها مورد اعتراض ایران قرار گرفت. اصرار آمریکا و برخی شرکای منطقه‌ای آن برای عبور دادن شناورها از مسیر ناامن و غیرمجاز جنوبی نه فقط برای بی‌اثر سازی بند ۵ یادداشت تفاهم و اخلال در ایفای تعهدات ایران بود بلکه در واقع پوششی برای فعالیت‌ها و جابجایی‌های نظامی بوده است.

شایان ذکر است طی بازه زمانی ۵ لغایت ۱۷ تیر، موارد متعددی از تردد ناوچه‌های آمریکایی در کنار شناورهای پهن‌پیکر حامل نفت یا گاز مایع رصد شده بود. از سوی دیگر ارتش تروریستی آمریکا به دفعات از شناورهای تجاری برای جابجایی پرسنل نظامی، تجهیزات و ادوات جنگی، سوء استفاده‌ کرده بود. دلیل اصلی تردد شناورهای عبوری از مسیر جنوبی با ردیاب خاموش نیز دور ماندن از رصد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بوده است. 

در همان روز ۱۷ تیرماه، یک فروند ناوچه جنگی متعلق به سنتکام در پناه یک شناور غول‌پیکر حامل گاز مایع، از مسیر ناامن و غیرمجاز جنوبی تردد کرد که نه تنها اقدامی خطرناک و غیرمسئولانه از حیث ایمنی دریانوردی تجاری بود بلکه نشان‌دهنده قصد و نیت آشکار آمریکا برای سوء استفاده از تفاهم خاتمه جنگ جهت تدارک اقدامات خصمانه علیه ایران بود. واکنش نامتناسب و وحشیانه آمریکا علیه ایران به بهانه آسیب‌دیدن کشتی‌هایی که اولا هیچ ارتباطی با آمریکا نداشت و ثانیا هنوز هم هیچ مدرکی دال بر حمله به آنها از سوی ایران ارائه نشده است، به همراه اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر پایان دادن به تفاهم خاتمه جنگ، لغو مجوز فروش نفت ایران و بازگشت محاصره دریایی، جملگی نشانه‌های روشن و غیر قابل انکاری از برنامه‌ریزی قبلی هیات حاکمه آمریکا برای پیمان‌شکنی، نقض حقوق حاکمیتی ایران بر تنگه هرمز و تشدید تنش بود.  

جمهوری اسلامی ایران ضمن محکوم‌کردن تجاوزهای وحشیانه و جنایات ارتکابی آمریکا که با همدستی رژیم نسل‌کش صهیونیستی و مشارکت برخی کشورهای منطقه‌، از جمله از طریق در اختیار قرار دادن قلمرو و امکانات، صورت می‌گیرد بر عزم خود برای دفاع از حقوق، منافع و امنیت ملی ایران تاکید می‌کند. 

جمهوری اسلامی ایران، همانطور که بارها تاکید کرده است، هیچ خصومتی با کشورهای منطقه ندارد و خواستار روابطی دوستانه بر مبنای احترام متقابل و حسن همجواری با همه کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس می‌باشد. جمهوری اسلامی ایران، تکلیف قانونی، دینی و اخلاقی همه حکومت‌های منطقه برای ممانعت از استفاده متجاوزان آمریکایی-صهیونیستی از قلمرو و امکانات آنها جهت طراحی، تدارک و اجرای حملات جنایتکارانه علیه ملت مسلمان و همسایه را گوشزد کرده و با ارجاع به قطعنامه تعریف تجاوز (قطعنامه شماره ۳۳۱۴ مجمع عمومی سازمان ملل) خاطرنشان می‌نماید که ضربات دفاعی ایران علیه مبدأ حملات غیرقانونی آمریکا علیه ایران به هیچ عنوان نمی‌تواند به عنوان حمله ایران به این کشورها تصویرسازی شود.

جمهوری اسلامی ایران با توکل بر نیروی لایزال الهی و تحت تدابیر داهیانه رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای، به پشتوانه بی‌بدیل مردم بزرگ ایران و ظرفیت‌های انباشته نیروهای مسلح، دیپلماسی هوشمند، و همدلی و همراهی مسلمانان و مردمان آزاده در منطقه و جهان، به دفاع مقتدرانه از عزت و استقلال ملی در برابر هجوم وحشیانه و افسارگسیخته ائتلاف شر آمریکایی-صهیونیستی ادامه خواهد داد. بدون تردید، این نبرد حماسی، فقط دفاع از کیان ایران در برابر تجاوز غیرقانونی آمریکایی-صهیونیستی نیست بلکه ملت ایران در حال دفاع از اصول بنیادین حقوق بین‌الملل، و ارزش‌های مشترک اخلاقی و انسانی در برابر دو رژیمی است که سودای احیای استعمار خشن در منطقه و جهان از طریق توسل به زور عریان و امحای استعماری ملت‌ها در سر دارند.»

310310 کد مطلب 2254844



۱ ساعت قبل / سایت صفحه اقتصاد

دو مسیر در تنگه هرمز؛ نفتکش‌ها از کدام مسیر عبور می‌کنند؟

صفحه اقتصاد -

با افزایش تنش‌ها میان ایران و آمریکا، تردد دریایی در تنگه هرمز طی روزهای اخیر با تغییراتی همراه شده و برخی گزارش‌ها از استفاده کشتی‌ها از دو مسیر اصلی در این آبراه راهبردی حکایت دارد.

مسیر نخست، در بخش شمالی تنگه و نزدیک به سواحل ایران قرار دارد و از محدوده جزایر لارک و قشم عبور می‌کند. این مسیر به بنادر و پایانه‌های فراساحلی ایران منتهی می‌شود.

مسیر دوم در بخش جنوبی تنگه و نزدیک‌تر به سواحل عمان قرار گرفته و فاصله بیشتری از خط ساحلی ایران دارد. بر اساس گزارش منتشرشده، آمریکا بر استفاده کشتی‌های تجاری از این مسیر تأکید کرده و برخی شناورها با همراهی نیروی دریایی آمریکا از آن عبور می‌کنند.

بر اساس داده‌های کپلر، از اول تا ۱۹ آگوست، ۱۱۲ کشتی حامل نفت خام، گاز مایع نفتی (LPG) و گاز طبیعی مایع‌شده (LNG) از تنگه هرمز عبور کرده‌اند که از این میان، ۲۱ کشتی به‌طور آشکار از مسیر نزدیک به ایران و تنها دو کشتی به‌طور رسمی از مسیر عمان استفاده کرده‌اند.

در مجموع نیز از ۲۳۶ کشتی عبوری در این بازه، ۸۳ کشتی از مسیر قدیمی و مرکزی تنگه هرمز عبور کرده‌اند و مسیر ۱۴۸ کشتی دیگر نامشخص یا به اصطلاح «تاریک» گزارش شده است.

تنگه هرمز یکی از مهم‌ترین مسیرهای انتقال انرژی در جهان است و هرگونه تغییر در الگوی تردد کشتی‌ها در این آبراه می‌تواند مورد توجه بازارهای جهانی نفت و انرژی قرار گیرد.

  مطالعه بیشتر: ادعای آمریکا درباره شکست مذاکرات ایران و عمان/ هرمز به نقطه اختلاف واشنگتن و تهران تبدیل شد منبع: الجزیره اخبار مرتبط circle توقف دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز circle واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه به آلودگی دریایی در خلیج فارس و تنگه هرمز circle آخرین خبر از جنگ ایران و آمریکا امروز چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵ circle آخرین وضعیت تردد از مسیر آمریکایی تنگه هرمز پیشنهاد سردبیر circle پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه ۳۱ مرداد / گرانی بیشتر طلا در راه است؟ circle پیش بینی بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد / بورس طوفانی صعود می کند؟ circle سرپرست وزارت دفاع: اجازه تجاوز به کشورمان را نخواهیم داد circle رئیس ستادکل نیروهای مسلح: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر خواهد بود


۲۴ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

از جنجال کریدور مرموز در جنوب تنگه تا شایعه اختلاف لحظه آخری تهران و مسقط در مذاکرات/ عمان؛ کلید جنگ یا صلح ایران و آمریکا

به گزارش خبر فوری، اختلافات ایران و آمریکا بر سر تنگه هرمز وارد فاز و مرحله جدیدی شده است. عمان تبدیل به ضلع سوم این اختلاف و درگیری شده است. پیش از این، گفته شد که مذاکرات ایران و عمان می تواند اختلافات ایران و آمریکا بر سر تنگه را حل کند (اینجا بخوانید). اما همانطور که عمان می تواند حل‌کننده مشکل و درگیری ایران و آمریکا باشد، به همان شکل، قادر است این اختلاف و درگیری را تبدیل به گره ای کور کند.

کافی است نگاهی به وضعیت فعلی طرفین داشته باشیم و آن را مرور کنیم. ایران و عمان وارد مذاکرات دوجانبه بر سر مسیر جنوبی تنگه هرمز شدند. ترامپ از این مذاکرات خشمگین شد و حتی عمان را تهدید به بمباران کرد. از آن سو، برخی گزارش های خارجی از کریدوری مخفی سخن‌ گفتند که در مسیر جنوبی دریای عمان و تنگه هرمز، افتتاح شده و در حال عبور آزادانه نفتکش ها و کشتی های آمریکایی است؛ خبری که در صورت صحت، می تواند اهرم تنگه هرمز را از دست ایران خارج کرده و آن را بی اثر کند. درست بعد از این خبر بود که پایگاه سمافور آمریکا مدعی سد که مذاکرات ایران و عمان بر سر تنگه هرمز به بن‌بست خورده است. آیا این بن‌بست به علت انتشار خبر کریدور مخفی بوده است؟ آیا ایران به صداقت طرف عمانی شک کرده است؟ آیا عمان تسلیم تهدیدات ترامپ شده و تغییر موضع داده است؟ تلاش‌های یک میانجی همیشه ناکام

نمی توان بدون آگاهی از جزئیات مذاکرات تهران - مسقط به پرسش های بالا پاسخ داد. با این حال، آنچه مشخص است این است که عمان نتوانسته جایگاه خود را در میان اختلافات ایران و آمریکا تثبیت کند. پیش از این، مسقط بارها تلاش کرد تبدیل به میانجی اختلافات ایران و آمریکا شود. این تلاش از دهه ۸۰ و با شروع بحران هسته ای به اوج رسید و تا دهه ۹۰ و ۱۴۰۰ نیز تداوم یافت. اما این تلاش ها معمولا نتوانستند مثمرثمر بوده و به نتیجه ای ملموس برسند. تلاش عمان برای میانجی‌گری میان تهران و واشنگتن در یک سال اخیر مجددا به اوج خود رسید. وزیر خارجه عمان نقش زیادی در مذاکرات ویتکاف- عراقچی داشت اما نتیجه این مذاکرات چه شد؟ جنگ میان ایران و ائتلاف آمریکا و اسرائیل. حتی بعد از جنگ ایران و آمریکا نیز تلاش هایی از جانب مسقط برای آتش‌بس صورت گرفت امادر نهایت، پاکستان بود که توانست این امر را محقق کند و به درگیری های مستقیم دو طرف پایان دهد.

در مذاکرات تنگه هرمز، وضعیت عمان کمی متفاوت است. عمان فقط میانجی نیست بلکه یکی از طرف هایی است که رسما در اختلافات دخالت داشته و صاحب منفعت است، چرا که مسیر جنوبی تنگه هرمز جزء خاک عمان به حساب می آید و مسقط باید درباره سرنوشت آن تصمیم بگیرد. اما حتی در این شرایط نیز عمان قادر به تصمیم گیری مستقلانه و عدم‌انفعال نیست. انفعال عمان سبب شده ایران و آمریکا نتوانند مشکل خود را حل کنند و معضل تنگه هرمز همچنان بر سر خود باقی ماند. قدرت و میانجی‌گری

آنچه بیش از همه در مورد عمان قابل توجه است، عدم قدرت استراتژیک آن است. میانجی‌گری، آن هم میان دو قدرت اصلی تعیین‌کننده در منطقه یعنی ایران و آمریکا، احتیاج به قدرت (اعم از اقتصادی و سیاسی تا نظامی) دارد. پاکستان که توانست تبدیل به میانجی ایران و آمریکا شود، قدرت نظامی و سیاسی زیادی داشت و می توانست مستقل از اراده قدرت های دیگر، تصمیم گیری کرده و آزادی عمل نسبی داشته باشد. به همین دلیل، توانست میان ایران و آمریکا میانجی‌گری کند. اما عمان فاقد قدرت و اراده لازم برای عمل و استقلال رای است و در نتیجه، دائما در میانجی‌گری‌های خود شکست می‌خورد؛ حتی وقتی خودش در این میانجی‌گری منفعت داشته باشد.

 


۱ ساعت قبل / خبرگزاری جام جم

ابوترابی‌فرد: فشارها به سکوی پرش اقتدار ایران تبدیل شد

به گزارش جام جم آنلاین، حجت‌الاسلام والمسلمین ابوترابی‌فرد در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به تحولات اخیر و شرایط کشور، بر نقش وحدت و انسجام ملی در عبور از بحران‌ها تأکید کرد.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به چهلمین روز بدرقه پیکر شهیدان اخیر گفت ملت ایران در روزهای دشوار گذشته در کنار نیروهای مسلح ایستاد و نقش خود را در ایجاد امنیت و حفظ انسجام ملی به نمایش گذاشت.

وی با اشاره به وحدت قوای سه‌گانه و تلاش دولت برای حل مشکلات ناشی از فشارها و حملات اخیر افزود که همدلی و وفاق ملی می‌تواند زمینه عبور کشور از چالش‌های اقتصادی و امنیتی را فراهم کند. آمریکا به دنبال تسلیم و تجزیه ایران بود

ابوترابی‌فرد با اشاره به سیاست‌های آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران گفت هدف رئیس‌جمهور آمریکا از اعمال تحریم‌ها و فشارهای نظامی، تحقیر، تسلیم و تجزیه ایران و آسیب‌زدن به زیرساخت‌های کشور بود.

وی تأکید کرد که نتیجه این فشارها برخلاف اهداف طراحان آن بوده است و اظهار داشت:

«همه این اتفاقات به سکوی پرش اقتدار ایران تبدیل شد.»

امام جمعه موقت تهران همچنین گفت ایرانیان بار دیگر هیئت حاکمه آمریکا را در برابر افکار عمومی جهان به چالش خواهند کشید. تأکید بر نقش وحدت و وفاق ملی

ابوترابی‌فرد بخش دیگری از سخنان خود را به اهمیت وحدت داخلی اختصاص داد و گفت همدلی میان مردم و مسئولان می‌تواند کشور را از تنگناهای اقتصادی و اجتماعی عبور دهد.

وی با اشاره به ضرورت تقویت پیوند میان دولت و ملت، وحدت و انسجام ملی را یکی از عوامل مهم افزایش قدرت و ثبات کشور دانست. روایت ابوترابی‌فرد از عملکرد نظام سلامت در شرایط جنگی

امام جمعه موقت تهران همچنین با اشاره به فرارسیدن روز پزشک و هفته وحدت، به دستاوردهای نظام سلامت کشور پرداخت و گفت ارزیابی عملکرد جامعه پزشکی نباید تنها به پزشکان و بیمارستان‌ها محدود شود، بلکه باید مجموعه نظام سلامت و زیرساخت‌های آن مورد توجه قرار گیرد.

وی بر اهمیت اجرای نظام ارجاع و طرح پزشک خانواده تأکید کرد و از مسئولان و دست‌اندرکاران حوزه سلامت خواست برای اجرای این طرح‌ها همکاری بیشتری داشته باشند.

ابوترابی‌فرد با اشاره به عملکرد جامعه پزشکی در شرایط جنگی گفت نظام سلامت کشور در جریان جنگ توانست خدمات درمانی را ادامه دهد و در کنار درمان مجروحان، واکسیناسیون، مراقبت از مادران باردار و درمان بیماران مزمن را نیز متوقف نکند. تأکید بر توان علمی و پزشکی ایران

وی همچنین به پیشرفت‌های ایران در حوزه‌هایی مانند درمان ناباروری، ژنتیک پزشکی، سلول‌درمانی، جراحی قلب، واکسیناسیون، پیوند کلیه و پیوند مغز استخوان اشاره کرد.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه ظرفیت‌های علمی کشور در حوزه‌های مختلف توسعه یافته است، این پیشرفت‌ها را حاصل فعالیت دانشگاه‌ها، مراکز علمی و نیروهای متخصص دانست.

ابوترابی‌فرد همچنین با اشاره به توانمندی‌های دفاعی ایران، گفت تجربه جنگ‌های اخیر نشان داد که ظرفیت‌های علمی، صنعتی و دفاعی کشور می‌تواند در برابر تهدیدها نقش‌آفرین باشد. وحدت؛ محور تأکید امام جمعه موقت تهران

ابوترابی‌فرد در خطبه نخست نماز جمعه نیز به موضوع وحدت و اختلاف پرداخت و آن را از مفاهیم پرتکرار در قرآن کریم دانست.

وی وحدت امت اسلامی را یکی از مهم‌ترین آرمان‌های انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت تقویت پیوندهای اجتماعی و تلاش برای وحدت میان مسلمانان باید مورد توجه قرار گیرد.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر وحدت، خواستار تلاش بیشتر برای تحکیم انسجام در جامعه و تقویت وحدت امت اسلامی شد. جمع‌بندی خبر

حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد در خطبه‌های نماز جمعه تهران با اشاره به فشارها و حملات اخیر علیه ایران گفت هدف آمریکا تحقیر، تسلیم و تجزیه کشور بود، اما این اقدامات به «سکوی پرش اقتدار ایران» تبدیل شد. وی همچنین بر اهمیت وحدت ملی، تقویت نظام سلامت و توسعه توان علمی و دفاعی کشور تأکید کرد.




 تهدید مستقیم نتانیاهو علیه اردوغان؛ تنش اسرائیل و ترکیه بالا گرفت
۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تهدید مستقیم نتانیاهو علیه اردوغان؛ تنش اسرائیل و ترکیه بالا گرفت

دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، با متهم کردن رجب طیب اردوغان و ترکیه به تلاش برای گسترش نفوذ خود در سوریه و تهدید اسرائیل، هشدار داد تل‌آویو در برابر این تحرکات کوتاه نخواهد آمد.

 پیشنهاد ایران برای تشکیل صندوق توسعه زیرساخت‌های گردشگری بریکس
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پیشنهاد ایران برای تشکیل صندوق توسعه زیرساخت‌های گردشگری بریکس

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تشریح دستاوردهای حضور ایران در سومین اجلاس وزرای گردشگری بریکس در هند، از ارائه پیشنهادهای مشخص ایران برای تعمیق همکاری‌های گردشگری میان کشورهای عضو خبر داد و گفت: اراده کشورهای عضو بریکس، افزایش سطح همکاری‌هاست و این مسیر می‌تواند به شکل‌گیری مناسباتی راهبردی و پایدار در حوزه گردشگری منجر شود.

 «کارآگاه علوی» از امشب روی آنتن می‌رود
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

«کارآگاه علوی» از امشب روی آنتن می‌رود

قصه فصل جدید «کارآگاه علوی» با بازی بهنام تشکر و کیوان ساکت‌اوف از اواسط مقطع سال ۱۳۱۹ آغاز می‌شود؛ جایی که پرونده‌های جنایی و معمایی، کارآگاه علوی را در دل وقایع سیاسی و اجتماعی سال‌های پایانی پهلوی اول و آغاز دوره‌ای تازه از تاریخ ایران قرار می‌دهند.

 مقامات عمانی: تهدیدات ترامپ را جدی نمی‌گیریم
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

مقامات عمانی: تهدیدات ترامپ را جدی نمی‌گیریم

تهدیدهای اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، مبنی بر حمله به عمان به دلیل مذاکراتش با ایران در مورد تنگه هرمز، باعث تعجب و نارضایتی مسقط شده است، تا حدی که این تهدیدها را جدی نمی‌گیرد.

 دریادار ایرانی: قطره‌های گریه ما طوفان به پا می‌کند | اجازه نمی‌دهیم دشمن قدم از قدم بردارد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

دریادار ایرانی: قطره‌های گریه ما طوفان به پا می‌کند | اجازه نمی‌دهیم دشمن قدم از قدم بردارد

دریادار ایرانی در واکنش به ادعای نابودی نیروی دریایی ایران گفت: آمریکا ‌پس چرا دشمن جرأت نزدیک شدن ندارد؟‌

 علم‌الهدی: رهبر شهید در علوم غریبه وارد بودند؛ گاهی معجزه و غیب‌گویی می‌کردند / پوتین گفت مسیح را در رهبر ایران دیدم
۴۲ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

علم‌الهدی: رهبر شهید در علوم غریبه وارد بودند؛ گاهی معجزه و غیب‌گویی می‌کردند / پوتین گفت مسیح را در رهبر ایران دیدم

امام جمعه مشهد با اشاره به نقش رهبر شهید انقلاب در بیداری، دشمن‌شناسی، فردسازی، جامعه‌سازی و شکل‌گیری جریان مقاومت، گفت: شش ماه پس از شهادت ایشان، ملت ایران...