قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

بدترین سناریو برای کشور از نگاه فرزند شهید لاریجانی/ دیپلماسی و میدان دولبه شمشیر هستند

فرزند شهید لاریجانی گفت: الان بدترین اتفاق این است که بخواهیم برای کشور یک مسیر بن‌بست را پیش ببریم و تلقی افتراق میان آنها را ایجاد کنیم.
 بدترین سناریو برای کشور از نگاه فرزند شهید لاریجانی/ دیپلماسی و میدان دولبه شمشیر هستند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدرضا لاریجانی فرزند شهید لاریجانی، درباره لزوم حفظ وحدت و انسجام داخلی گفت: این مسئله وحدت و اتحاد و انسجام ملی، مسئله‌ای مقطعی نیست. روند توسعه کشور نیاز به وحدت در داخل کشور دارد اینکه افراد نظرات خود را اعلام می‌کنند، محترم است اما  حفظ وحدت و انسجام ملی مسئله‌ای مقطعی نیست و باید همیشه باشد. در شرایط فعلی هم به نحو اولی باید وجود داشته باشد.

بنابر روایت ایلنا، وی درباره لزوم حمایت از دیپلماسی در کنار حمایت از میدان گفت: این‌ها ابزارهای مختلفی هستند؛ در واقع دو لبه یک شمشیر هستند. ابزارها و تاکتیک‌های مختلفی وجود دارد که حاکمیت و نظام از آنها استفاده می‌کنند، بعضی جاها استفاده از نیروی نظامی و بعضی جاها استفاده از دیپلماسی ضروری است. اصلاً افتراق میان این‌ها و تبلیغ کردن آن، خودش حرکت در مسیر دشمن است.

فرزند شهید لاریجانی گفت: به هر حال، یک مرکزیتی وجود دارد. باید به مسئولان، به تدابیر رهبری، به شورای عالی امنیت ملی، دبیرخانه و مجموعه این‌ها اعتماد کرد. همه این‌ها دارند از این ابزارها استفاده می‌کنند؛ هر کدام به میزان لازم و به مقداری که نیاز است مورد استفاده قرار می‌گیرند؛ در برهه‌ای با دیپلماسی و در برهه‌ای با اقتدار نظامی.

لاریجانی گفت: به نظر من، الان بدترین اتفاق این است که بخواهیم برای کشور یک مسیر بن‌بست را پیش ببریم و تلقی افتراق میان آنها را ایجاد کنیم.

۲۹۲۱۸ کد مطلب 2258914



۳ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

تجلیل مدیرعامل سپاهان از خانواده شهید علی ناظم

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، منوچهر نیکفر مدیرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان، به همراه امین کریمیان معاون فرهنگی و ارتباطات باشگاه و سرهنگ شکیب‌فر رئیس بسیج ورزشکاران استان اصفهان، با حضور در منزل شهید علی ناظم، با خانواده این شهید والامقام دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار، مدیرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید علی ناظم، از خانواده این شهید تجلیل و قدردانی کرد.

شهید علی ناظم از شهدای سپاهانی جنگ رمضان است که یاد و نام وی در میان جامعه ورزش و خانواده بزرگ سپاهان گرامی داشته می‌شود.

در ادامه این برنامه، مدیرعامل و جمعی از مسئولان باشگاه فولاد مبارکه سپاهان با حضور بر سر مزار این شهید، ضمن قرائت فاتحه، به مقام شامخ شهید علی ناظم ادای احترام کردند.

این دیدار در راستای تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و خاطره شهدای ورزشکار و مرتبط با باشگاه فولاد مبارکه سپاهان انجام شد.

انتهای پیام 


۱۵ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

تأکید ناصر ایمانی بر موضع روشن رهبری درباره دولت و ضرورت حفظ انسجام ملی

صفحه سیاست-

«ناصر ایمانی»  درباره تاثیر تخریب تیم دیپلماسی بر قدرت چانه‌زنی دیپلمات‌های کشور و در نهایت بر قدرت ملی، گفت: رهبر انقلاب نکته بسیار مهمی را مطرح کردند و آن اینکه حتی اگر فردی انتقادی داشته باشد و این انتقاد نیز از روی خیرخواهی باشد، در شرایط بحرانی و به‌ویژه در دوران جنگ، طرح چنین انتقاداتی به مصلحت نیست. تضعیف دولت یا تیم دیپلماسی برخلاف منافع ملی است

این فعال رسانه‌ای اصولگرا تصریح کرد: ما بالاتر از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، سخنی نداریم. بنابراین، افرادی که به‌دنبال تخریب تیم دیپلماسی هستند، قطعاً برخلاف تأکیدات رهبر انقلاب، سیاست‌های کلی کشور و منافع ملی حرکت می‌کنند. هرگونه تضعیف دولت یا تیم دیپلماسی، بدون تردید برخلاف منافع ملی کشور است. نباید بر ادعای دشمن مبنی بر وجود دودستگی در ایران دامن بزنیم

ایمانی، این دست اقدامات را دقیقا در راستای خواست دشمن قلمداد کرد و افزود: این موضوع صرفاً تحلیل نیست، بلکه یک واقعیت و خبر است؛ چرا که رئیس‌جمهور آمریکا صراحتاً مدعی وجود دودستگی در داخل ایران است و ما نباید با رفتار و مواضع خود به این فضاسازی دامن بزنیم.

این فعال سیاسی درباره سخنان رئیس‌جمهور مبنی بر اینکه «بهترین زمان برای توافق، اکنون است»، گفت: اگر بخواهیم از منظر کشورمان به این موضوع نگاه کنیم، ایران همواره خواهان صلح، دوستی و پرهیز از جنگ بوده است و این طرف مقابل بوده که در دو مرحله به کشور ما حمله کرده است.

وی ادامه داد: اگر آمریکا از دشمنی با ایران دست بردارد، اکنون یا هر زمان دیگری می‌تواند بهترین زمان برای توافق باشد. این موضوع بستگی دارد به اینکه آمریکا درباره توافق چه تصمیمی بگیرد و چه رویکردی داشته باشد.

ایمانی تاکید کرد: موضع ایران همواره روشن بوده است؛ ما خواهان جنگ نیستیم و همواره به‌دنبال فراهم شدن شرایط مساعد برای کشور بوده‌ایم. ما آغازگر جنگ نبوده‌ایم و حتی زمانی که طرف مقابل درخواست آتش‌بس داد بلافاصله آن را پذیرفتیم و تفاهمنامه نیز با آنها امضا کردیم. همواره پیشقدم بوده‌ایم تا از شرایط جنگی عبور کنیم

این فعال رسانه‌ای اصولگرا بیان کرد: آنها هیچ‌یک از این تعهدات را از همان روز نخست اجرا نکردند؛ همان‌طور که در مورد برجام نیز از ابتدا به تعهدات خود عمل نکردند.

ایمانی افزود: ما همواره پیشقدم بوده‌ایم تا از شرایط جنگی عبور کنیم، اما طرف مقابل چنین چیزی را نمی‌خواهد. بنابراین، مشکل از جانب ایران نیست، بلکه مشکل از طرف مقابل است.

این فعال رسانه‌ای اصولگرا درباره هتاکی و روایت‌سازی‌های تفرقه‌افکنانه برخی افراد، با وجود تأکیدات رهبر انقلاب بر حفظ انسجام و پرهیز از دوقطبی‌سازی، عنوان کرد: به اعتقاد من، چنین اقداماتی از سوی این افراد، بیشتر با هدف جلب توجه و دیده‌شدن انجام می‌شود.

این فعال رسانه‌ای اصولگرا گفت: برخی افراد تمایل دارند مورد توجه قرار گیرند؛ اگر حرف‌های معمول و عادی بزنند کسی به آنها توجه نخواهد کرد. بنابراین، تلاش می‌کنند با طرح سخنان جنجالی، توجه افکار عمومی را به خود جلب کنند.

ایمانی خاطرنشان کرد: این افراد ممکن است با اهداف سیاسی، از روی عناد و مخالفت با دولت یا حتی به دلایل دیگری، چنین مطالبی را مطرح کنند. البته تعداد این افراد بسیار محدود است و از آنجا که در سطح کلان کشور نیز تأثیرگذاری قابل‌توجهی ندارند، به اعتقاد من باید اساسا به آنها بی‌توجهی کرد نه اینکه ما نیز با واکنش‌های مکرر، به این موضوع ضریب رسانه‌ای بدهیم و عملاً باعث شویم افرادی که به دنبال جلب توجه هستند، بیشتر مورد توجه قرار گیرند. دچار نوعی خطای گفتمانی شده‌ایم

ایمانی خاطرنشان کرد: به اعتقاد من، نباید به برخی افراد و اظهارات آنها بها داد. معتقدم که ما دچار نوعی خطای گفتمانی شده‌ایم که ناآگاهانه و غیرعامدانه با خواست ترامپ هم‌راستا است؛ چراکه او مرتباً ادعا می‌کند در داخل ایران دودستگی وجود دارد. ضرورت بها ندادن به مطالب بی‌اساس و بی‌اهمیت

این فعال سیاسی عنوان کرد: ممکن است فردی در کشور یا در فضای مجازی مطالبی بی‌اساس و بی‌اهمیت مطرح کند، اما ما هم نباید همان خط را دنبال کنیم و مرتب در فضای رسانه‌ای این موضوع را برجسته کنیم. به هیچ عنوان نباید به این افراد بها داد. گاهی فرد یا افرادی که اساسا اظهاراتشان اهمیت و جایگاه خاصی ندارد، صرفا برای جلب توجه، مطالبی را مطرح می‌کنند و نباید با بازتاب دادن این سخنان، به آنها اعتبار و ضریب رسانه‌ای داد.

موضع رهبر انقلاب درباره دولت کاملاً روشن است

ایمانی درباره دیدار رئیس‌جمهور با رهبر انقلاب اسلامی هم گفت: رئیس‌جمهور همواره در فرصت‌های مناسب و با توجه به مسائل امنیتی با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند. در دوران رهبر شهیدمان، رئیس‌جمهور حداقل هفته‌ای یکبار با ایشان دیدار داشتند. در حال حاضر نیز به دلیل مسائل امنیتی، این دومین دیدار رئیس‌جمهور با رهبر انقلاب پس از انتصاب ایشان است. البته ممکن است تعداد این دیدارها بیشتر باشد، اما همانطور که آقای رئیس‌جمهور نیز گفته‌اند، دست‌کم دو بار با رهبر انقلاب ملاقات داشته‌اند.

روزنامه‌نگار اصولگرا تاکید کرد: این دیدارها با توجه به مسائل کلی کشور و برای تبادل نظر درباره این مسائل انجام می‌شود. موضع رهبر انقلاب درباره رئیس‌جمهور و همچنین کلیت دولت کاملاً روشن است و ایشان بارها تاکنون این موضوع را صراحتاً بیان فرموده‌اند.

 


۲۷ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد؛ ما بر هیچ‌کس فشاری وارد نمی‌کنیم، چه ایران باشد و چه هر کشور دیگری / آنها خودشان تصمیم می‌گیرند

کد خبر: 787361 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۰۸:۲۵:۰۰ اعتمادآنلاین |

سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد تاکید کرد: ایران کشوری مستقل است و خود درباره مذاکره با آمریکا تصمیم گیری می‌‎کند.

«واسیلی نبنزیا» عصر پنجشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در نیویورک در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با توجه به روابط دوجانبه میان ایران و روسیه، مسکو بر تهران فشار وارد می‌کند تا تلاش کند مذاکرات را از سر بگیرد و به این جنگ پایان دهد، گفت: روسیه، به‌عنوان یک اصل، بر هیچ‌کس فشاری وارد نمی‌کند؛ چه ایران باشد و چه هر کشور دیگری. ایران یک کشور مستقل است. آنها خودشان تصمیم می‌گیرند.

نماینده روسیه در سازمان ملل افزود: ما درباره این موضوع نیز صحبت کردیم و می‌دانیم که منشا این درگیری در کاری که ایران انجام داده یا انجام نداده نیست، بلکه در تجاوز بی‌محابا و بدون دلیلی است که ایالات متحده علیه ایران انجام داد. و فکر نمی‌کنم این ایران بوده باشد که از اجرای توافق‌هایی که میان ایالات متحده و ایران با کمک میانجی‌ها حاصل شده بود، عقب‌نشینی کرده باشد.

نبنزیا تاکید کرد: بنابراین فکر نمی‌کنم ما باید ایران را به‌خاطر این موضوع مقصر بدانیم. اما این مساله در شورای امنیت در حال بررسی است. امسال این اتفاق نیفتاد، اما مطمئنم که در ماه‌های آینده به آن رسیدگی خواهیم کرد.

در واکنش به کارزار اقتصادی آمریکا علیه ایران: نگران اقتصاد روسیه نباشید

سفیر روسیه در سازمان ملل درباره کارزار اقتصادی آمریکا علیه ایران و پیامدهای آن برای سایر کشور و نیز موضع روسیه در این زمینه گفت: ما آن‌قدر تحریم و وعده برای منزوی کردن اقتصاد روسیه دیده‌ایم که دیگر توجه زیادی به آنها نمی‌کنیم، چون توانسته‌ایم خود را با هر تحریمی که آنها اعمال کرده‌اند یا هر تهدیدی که در این مسیر شنیده‌ایم، سازگار کنیم. فکر می‌کنم از عهده این موضوع هم برخواهیم آمد. نگران اقتصاد روسیه نباشید.

واکنش نماینده روسیه به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز

نبنزیا در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز و اعلام کردن آن به عنوان قلمرو آمریکا نیز با لبخندی طعنه آمیز گفت: رئیس‌جمهور ترامپ ادعاهای ارضی متعددی درباره نقاط مختلف جهان مطرح کرده است. امروز ما در نمایندگی دانمارک با نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل گفت‌وگو داشتیم. نام اتاقی که در آن جلسه برگزار شد، «گرینلند» بود. آیا این موضوع شما را یاد چیزی نمی‌اندازد؟

سفیر روسیه افزود: او (ترامپ) درباره ونزوئلا و بخش‌های دیگری از جهان نیز صحبت کرده است. نمی‌دانم چنین اقدامی چگونه می‌تواند مطابق با حقوق بین‌الملل انجام شود. اما به هر حال، رئیس‌جمهور ترامپ بهتر از هر کسی می‌داند چه می‌گوید. حالا باید ببینیم او قصد دارد این موضوع را چگونه عملی کند!

  اخبار مرتبط ورود ۱۱ تن کمک‌های بشردوستانه روسیه از مرز آستارا واکنش روسیه به اقدام نخست‌وزیر جدید بریتانیا علیه ایران




 امید متعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی اوراق شهرداری بجنورد شد
۶ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

امید متعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی اوراق شهرداری بجنورد شد

شرکت تأمین سرمایه امید از پذیرش تعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی اوراق مشارکت شهرداری بجنورد به ارزش خدماتی یک‌هزار و ۱۵۲ میلیارد ریال خبر داد.

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!
۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: وفادار به ترکیب برنده: یک قانون ساده در فوتبال وجود دارد، به تیمی که برنده شده دست نزنید و بیخودی دنبال جنگولک بازی نروید. منطق حکم می‌کند، مربیان موفق در دنیای فوتبال اکثرا با چرخه محدودی از بازیکنان ترکیب را می‌چینند و به ندرت دست به تغییر می‌زنند.دو: تیمهای مجتبی حسینی در سالهای اخیر یک ویژگی مشترک داشته‌اند. جمع شدن در زمین خودی، بازی فشرده و استفاده از ضدحمله. هر چند آنها به دروازه استقلال فشار خاصی نیاوردند چون زورش را نداشتند. تارتار در کنفرانس مطبوعاتی قبل از باز ...,استقلال,نساجی,مجتبی حسینی,سهراب بختیاری‌زاده,صالح حردانی,یاسر آسانی,عارف آقاسی,پیشنهاد سردبیر

 بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس در مذاکره با تیم فولاد موفق شده امتیاز تیم دوم این که که راهی لیگ آزادگان شده خریداری و قصد دارد هدایت آن را به کاپیتان اسبق خود بسپارد.

 جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه

برخورد بقایای موشک فالکون ۹ متعلق به شرکت فضایی ایلان ماسک، با سطح ماه، دهانه‌ای ۱۸ متری بر جای گذاشت.

 قیمت یک عدد شلیل به ۴۱ هزار تومان رسید!
۷ ساعت قبل / سایت خبرفوری

قیمت یک عدد شلیل به ۴۱ هزار تومان رسید!

انتشار این ویدیو از قیمت سرسام‌آور شلیل در بازار میوه طی ساعات اخیر مورد توجه کاربران قرار گرفته است.

 تداوم حملات متجاوزانه رژیم اشغالگر به جنوب لبنان
۳۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

تداوم حملات متجاوزانه رژیم اشغالگر به جنوب لبنان

جنگنده‌های رژیم اشغالگر بامداد امروز (جمعه) حملات متعددی به ارتفاعات «علی الطاهر» و اطراف «دوحه کفررمان» انجام دادند.