قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۸ ساعت قبل

دفاع دوباره شهره آغداشلو از آیدین آغداشلو در برابر اتهام آزار جنسی

تازه‌ترین گفت‌وگوی شهره آغداشلو در شبکه‌های اجتماعی ازجمله ایکس (توئیتر سابق) واکنش‌برانگیز شد. او که پیش‌تر نیز آن‌چه را سال ۱۳۹۹ با عنوان «سورفتار جنسی در طول بیش از ۳۰ سال» در خصوص آیدین آغداشلو مطرح شد نادرست خوانده بود، این‌بار به طرح سوال «شما چرا باید به منزل مردی بروید که همسرش خانه نیست؟» پرداخت.
 دفاع دوباره شهره آغداشلو از آیدین آغداشلو در برابر اتهام آزار جنسی
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شهره آغداشلو، بازیگر شناخته‌شده در برنامه «عمق میدان» بار دیگر آن‌چه را سال ۱۳۹۹ با عنوان «سورفتار جنسی در طول بیش از ۳۰ سال» در خصوص آیدین آغداشلو، نقاش شناخته‌شده و همسر سابق او مطرح شد، نادرست خواند. طرح سوالاتی از این دست که: «شما چرا باید به منزل مردی بروید که همسرش خانه نیست؟» از سوی شهره آغداشلو خطاب به راوی روایت «آزار جنسی در جریان یک دیدار کاری»، واکنش‌هایی را در فضای مجازی به‌ویژه شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) برانگیخت.     

شهره آغداشلو با اشاره به این که وظیفه اطرافیان شخصی که در مظان اتهام قرار می‌گیرد «حقیقت‌گویی» است ادامه داد: «این اتهامات زمانی مطرح شد که ۴۲ سال از جدایی من و ایشان می‌گذشت. یک مشکل من با این‌گونه شکایت‌ها در ایران این است که شما به مطرح‌کنندگان چنین ادعاهایی دسترسی ندارید و نمی‌توانید از آن‌ها درخواست مدرک کنید. دشمنی در ایران به ابعادی عجیب‌وغریب رسیده است. تا جایی که حاضرند سر یکدیگر را ببرند. من نمی‌توانم در مورد آدمی را که می‌شناختم و نهایت محبت را در زندگی‌ام به من کرد، لطف کرد و همراهی‌ام کرد، لطف کرد و اجازه داد از ایران خارج شوم، چنین باشم. آن هم در حالی که می‌توانست (با ارجاع به قوانین) از خروج من از کشور جلوگیری کند. بلند بگویم ایشان یکی از مردانی است که بیشترین احترام را برای خانم‌ها قائل‌اند. این چیزی بود که من در طول شش سال زندگی مشترک با او دیدم.» 

شهره آغداشلو خطاب به یکی از راویان آن‌چه «آزار جنسی در جریان یک دیدار کاری در دفتر آیدین آغداشلو» خوانده می‌شود، پرسید: «شما چرا باید به منزل مردی بروید که همسرش خانه نیست؟» 

او در برابر این سوال که آیا بدین‌گونه همه مسئولیت را بر عهده زنان نمی‌گذارد و از مردان سلب مسئولیت نمی‌کند، پاسخ داد: «شما اگر خودتان را در معرض خطر قرار دهید، مسئولیت با خودتان است.»  

آغداشلو در پاسخ به این که با این حساب آیا باید پذیرفت مردان خطراتی بالقوه برای زنان محسوب می‌شوند؟ به «نه الزاما، هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد.» بسنده کرد.  

آیدین آغداشلو، همان زمان (۱۳۹۹) با انتشار بیانیه‌ای در حساب کاربری‌اش در شبکه اجتماعی اینستاگرام، از خود در برابر اتهام آزار جنسی دفاع کرد و نوشت حق اعتراض حقوقی را برای خود محفوظ می‌داند. 

۲۴۲۲۴۲ کد مطلب 2262219



 در نفی تئاتر تجاری / بازتعریف پیتر بروک از هنر نمایش در کتاب فضای خالی

در نفی تئاتر تجاری / بازتعریف پیتر بروک از هنر نمایش در کتاب فضای خالی

کتاب «فضای خالی: کتابی درباره تئاتر/ The Empty Space: A Book About the Theatre» ماندگارترین نوشته پیتر بروک، کارگردان شهیر تئاتر تجربی است که از سال ۱۹۶۸ تاکنون، نقشه راه هنرمندان در سراسر جهان بوده است؛ اثری که با جمله نمادین «می‌توانم هر فضای تهی‌ای را برگزینم و آن را صحنه‌ای عریان بنامم»، تعاریف سنتی تئاتر را درهم شکست و الهام‌بخش تحولاتی در هنر نمایش شد. این اثر ماندگار بروک به‌تازگی با ترجمه فریبا جمور و مقدمه‌ای از مسعود کرامتی از سوی انتشارات «فکر نو» منتشر شده است.

 بازگشت شادمهر؛ از شایعه تا چراغ سبز

بازگشت شادمهر؛ از شایعه تا چراغ سبز

آرمان امروز :   ۲۸   سال پیش در سال ۱۳۷۷ قطعه «گل یاس» از شادمهر عقیلی ساخته و منتشر شد. این اثر که یکی از قطعات نخستین آلبوم رسمی عقیلی به نام «مسافر» است، یکی از شاخص‌ترین آثار آلبوم نیز به شمار می‌رود. البته که خود این آلبوم یکی از پرفروش‌ترین آلبوم‌های تاریخ موسیقی پاپ [ ]

 «غمزه» با افشین علا؛ آنها که آقا را دیدند در غم فراق، جگرشان می‌سوزد - تسنیم

«غمزه» با افشین علا؛ آنها که آقا را دیدند در غم فراق، جگرشان می‌سوزد - تسنیم

جدیدترین قسمت «غمزه» با حضور افشین علا، شاعر برجسته، به بررسی ابعاد شخصیتی «آقای شهید» اختصاص یافت.

 تکذیب خبر اجرای حکم پژمان جمشیدی

تکذیب خبر اجرای حکم پژمان جمشیدی

در روزهای اخیر در فضای مجازی خبری با این مضمون منتشر شد که با تایید حکم پژمان جمشیدی از سوی قضات دیوان عالی کشور، رای صادرشده برای اجرا به واحد اجرای احکام ارسال شده است. در این خبر همچنین ادعا شده بود که جمشیدی پیش‌تر از اتهام تجاوز به عنف تبرئه شده، اما بابت اتهام رابطه نامشروع به تحمل شلاق محکوم شده است. دیروز وکیل این بازیگر خبرهای منتشر‌شده را تکذیب کرد و گفت پرونده موکلش هنوز به مرحله اجرای حکم نرسیده است.

 لحظه حمله پیمان معادی به نوید محمدزاده | این تصاویر از پشت صحنه جالب را ببینید

لحظه حمله پیمان معادی به نوید محمدزاده | این تصاویر از پشت صحنه جالب را ببینید

سکانسی از پشت صحنه فیلم «ابد و یک روز» ساخته سعید روستایی با بازی نوید محمدزاده و پیمان معادی مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.

 مصدومیت مهران مدیری در پشت صحنه یک سریال

مصدومیت مهران مدیری در پشت صحنه یک سریال

مهران مدیری هنگام فیلم‌برداری سریال «ریمنی» مصدوم شد و مورد عمل جراحی قرار گرفت. مجید توکلی کارگردان این مجموعه اعلام کرد که فیلم‌برداری این سریال فعلا متوقف است.

 علی اوجی مجری شبکه سه تلویزیون شد!

علی اوجی مجری شبکه سه تلویزیون شد!

مسابقه «قهرمان» در حالی با اجرای علی اوجی راهی آنتن می‌شود که پیش از این یوسف تیموری آن را اجرا می‌کرد.

 کنسرت ها جان می‌گیرند

کنسرت ها جان می‌گیرند

پس از ماه‌ها که تقریبا صدای موسیقی از هیچ سالنی شنیده نمی‌شد و سالن‌های موسیقی به دلیل فضای جنگ و پساجنگ و بعد از آن مناسبت‌های ماه‌های محرم و صفر تعطیل بودند، حالا کم‌کم خبرهایی از چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها شنیده می‌شود.