فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل علیه السلام لرستان در جلسه شورای اداری استان که با حضور وزیر میراثفرهنگی در سالن همایشهای بانک صادرات استان برگزار شد، نقش استاندار لرستان در جابجایی پادگان سپاه و تحقق خواسته مردم لرستان برای آزادسازی حریم قلعه فلکالافلاک را بسیار اساسی عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان، سردار نعمت الله باقری اظهارداشت: آزادسازی حریم قلعه فلکالافلاک دغدغه اصلی مردم لرستان و خرمآباد و دغدغه شهید سلامی هم بود که بارها این امر را پیگیری کردند و خوشبختانه با همزمانی حضور ما در لرستان و استاندار ولایتمدار سید سعید شاهرخی، در کنار هم قرار گرفتیم تا با کمک سایر مجموعهها این رویداد مهم، شکل بگیرد و فرمان سی ساله قاید امت، اجرا شد.
وی ادامهداد: اگر اراده استاندار و کمک به مجموعه سپاه برای تخلیه پادگان، نبود، این امر اتفاق نمیافتاد زیرا برخی زیرساخت ها برای انجام این کار در حد صفر بود.
سردار باقری گفت: در یکسال گذشته و در جنگ ۱۲روزه و جنگ رمضان؛ لرستان در پیشانی و خط مقدم …












