قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۳ ساعت قبل

عزت و عظمت امام حسن عسکری علیه‌السلام

امام حسن عسکری(ع) از جمله امامانی است که حتی مخالفان نیز به بزرگی، علم و شجاعت او اعتراف کرده‌اند. حضرت آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بیاناتی، بر این نکته تأکید می‌کنند که شهادت این امام بزرگوار در ۲۸سالگی، خود نشانه‌ای از عظمت شخصیت او و ظرفیت‌های شگفت‌انگیز یک الگوی الهی برای نسل جوان است.
 عزت و عظمت امام حسن عسکری علیه‌السلام

به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، به مناسبت فرارسیدن شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه‌السلام، بخشی از بیانات حضرت آیت‌الله شهید امام خامنه‌ای(قدس‌الله نفسه الزکیه) درباره‌ی جایگاه آن امام همام بازخوانی می‌شود؛ بیاناتی که هم بر عظمت شخصیتی آن حضرت و هم بر نقش تاریخی ائمه در حفظ و گسترش تشیع تأکید دارد.

* اعتراف مخالفان به فضل و شجاعت و استقامت امام حسن عسکری (علیه‌السلام)

امامی که موافقان، شیعیان، مخالفان، غیرمعتقدان، همه، شهادت دادند و اعتراف کردند به فضل او، به علم او، به تقوای او، به طهارت او، به عصمت او، به شجاعت او در مقابل دشمنان، به صبر و استقامت او در برابر سختی‌ها، این انسان بزرگ، این شخصیت باشکوه، وقتی به شهادت رسید، فقط بیست و هشت سال داشت.

در تاریخ پرافتخار شیعه، این نمونه‌ها را کم نداریم. پدر امام زمان عزیز ما با آن همه فضیلت، با آن همه مقامات، با آن همه کرامات، وقتی با سم و جنایت دشمنان از دنیا رفت، فقط بیست و هشت سال داشت؛ این می شود الگو؛ جوان احساس می کند یک نمونه‌ی عالی در مقابل چشم دارد. آن امام بزرگوار، جوادالائمه (علیه‌السّلام) است که در بیست و پنج سالگی شهید شده است؛ این امام عسکری (علیه‌الصّلاةوالسّلام) است که در بیست و هشت سالگی به شهادت رسیده است؛ و این همه فضیلت، این همه مکرمت، این همه عظمت، که نه فقط ما به آنها قائلیم و مترنّمیم، بلکه دشمنانشان، مخالفانشان، کسانی که اعتقاد به امامت آنها نداشتند، همه اعتراف کردند.

بیانات در دیدار جمعی از مردم و خانواده شهدا و ایثارگران ۱۳۹۰/۱۲/۱۰

* داعیه‌ی امامت علت دشمنی حاکمان با اهل بیت (علیهم‌السلام) بود

این بزرگواران، دائم در حال مبارزه بودند؛ مبارزه‌ای که روحش سیاسی بود. زیرا کسی هم که در مسند حکومت نشسته بود، مدّعی دین بود. او هم ظواهر دین را ملاحظه می‌کرد. حتّی، گاهی اوقات نظر دینی امام را هم می‌پذیرفت. (مثل قضایایی که در مورد «مأمون» شنیده‌اید که صریحاً نظر امام را قبول کرد.) یعنی ابایی نداشتند که گاهی نظر فقهی را هم قبول کنند. چیزی که موجب می‌شد این مبارزه و معارضه با اهل بیت وجود داشته باشد، این بود که اهل بیت، خودشان را «امام» می‌دانستند. می‌گفتند: «ما امامیم». حضرت باقر علیه‌السّلام، در منی که رفته بود، فرمود: «إِنَ‌ّ رَسُولَ اللهِ کانَ الْاِمامُ» …





 محسن رضایی: آمریکا جنگ اقتصادی را ادامه دهد، یک قطره نفت از خلیج فارس خارج نخواهد شد
۱ ساعت قبل / سایت باشگاه خبرنگاران

محسن رضایی: آمریکا جنگ اقتصادی را ادامه دهد، یک قطره نفت از خلیج فارس خارج نخواهد شد

سرلشکر رضایی گفت: به تمام کشورهای اطراف می‌گوییم وارد جنگ اقتصادی علیه ایران نشوند وهرکس وارد شود،آن را دشمن می‌دانیم.

 نقشه مشترک برای مدارس تهران
۵۲ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نقشه مشترک برای مدارس تهران

مدیریت شهری در پروژه‌ای مشترک با دولت ساخت 10مجتمع آموزشی در 6منطقه جنوبی پایتخت را آغاز می‌کند، روز گذشته کلنگ احداث این مجتمع‌ها زده شد؛ قرار است که شهرداری تهران با هدف نوسازی مدارس فرسوده نسبت به تامین زمین و ساخت مجتمع‌های آموزشی در پایتخت اقدام کرده و هزینه زمین و ساخت را با تهاتر مدارس قدیمی و فرسوده با آموزش و پرورش تامین کند.

 محسن رضایی: جنگ آینده متفاوت‌تر از نبرد ۴۰ روزه خواهد بود | اگر ترامپ بخواهد کارهایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

محسن رضایی: جنگ آینده متفاوت‌تر از نبرد ۴۰ روزه خواهد بود | اگر ترامپ بخواهد کارهایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم

دبیر شورای عالی امنیت ملی: همه تجارب یکسال گذشته را حتما در نبرد آینده به کار خواهیم گرفت و حتما جنگ آینده متفاوت از جنگ تحمیلی سوم خواهد شد. حتما در مسئله اداره شیوه جنگ تغییراتی خواهیم داد.

  خودروسواران باید نگران کیفیت بنزین باشند؟
۱۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

 خودروسواران باید نگران کیفیت بنزین باشند؟

چند روزی است تصاویر خودروهای متوقف‌شده و درراه‌مانده در حاشیه اتوبان‌ها و جاده‌ها، همراه با روایت‌هایی از بی‌کیفیتی بنزین و استفاده از متانول و همچنین ناسازگاری آن با خودروها، به‌ویژه خودروهای داخلی و وارداتی، در شبکه‌های اجتماعی دست‌به‌دست می‌شود. موضوعی که نگرانی دارندگان خودرو را افزایش داده است. این نگرانی‌ها همزمان با انتشار اظهارات مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس درباره استفاده کنترل‌شده از متانول در بنزین این پالایشگاه، ابعاد تازه‌ای پیدا کرده است.

 آیا بازی‌های ویدیویی می‌توانند شما را باهوش‌تر کنند؟
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

آیا بازی‌های ویدیویی می‌توانند شما را باهوش‌تر کنند؟

بازی‌های ویدیویی معمولاً به خشونت، تنبلی و اتلاف وقت متهم می‌شوند، اما پژوهش‌ها نشان می‌دهد ماجرا همیشه به این سادگی نیست. در این ویدیو، اثر بازی‌های ویدیویی...

 افزایش احتمال حمله پیش‌دستانه ایران علیه منافع آمریکا | نیروی جدیدی به پایگاه‌هایشان اضافه کنند می‌زنیم | آماده هدف‌قراردادن شرکت‌های نفتی آمریکاهستیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

افزایش احتمال حمله پیش‌دستانه ایران علیه منافع آمریکا | نیروی جدیدی به پایگاه‌هایشان اضافه کنند می‌زنیم | آماده هدف‌قراردادن شرکت‌های نفتی آمریکاهستیم

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: در راهبردهای دفاعی ایران تکامل رخ داده و از جنگ تحمیلی دوم دائمال درحال تکامل دفاعی - سیاسی است.



خبرگزاری ایرنا

فیلم| گذری بر کاروانسرای شاه عباسی یزد

آسیب‌شناسی یک چالش هنری؛ آیا تئاتر طبقاتی است؟
خبرگزاری ایرنا

آسیب‌شناسی یک چالش هنری؛ آیا تئاتر طبقاتی است؟

روایتِ رسانه‌ای از وضعیت قیمت بلیت تئاتر، این روزها اغلب با تمرکز بر بالاترین نرخ‌هایِ یک سالنِ خاص، تصویرِ یک فضایِ غیرقابلِ دسترسی را به جامعه مخابره می‌کند. اما با نگاه به تنوعِ بیش از ۹۰ اجرایِ هم‌زمان در پایتخت و تفاوتِ ساختاریِ سالن‌های دولتی و خصوصی، مشخص می‌شود که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نه تنها از نقش حمایتی خود عقب‌نشینی نکرده، بلکه در چارچوبِ قانون، در تلاش برای حفظ توازن میان معیشت هنرمندان و قدرت خرید مخاطبان است؛ توازنی که نباید با تیترهایِ یک‌سویه، فدایِ جنجال‌هایِ رسانه‌ای شود.
از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟
خبرگزاری ایرنا

از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟

تهران-ایرنا- روزنامه گاردین با بررسی شباهت‌های بحران کنونی دونالد ترامپ در جنگ با ایران با وضعیت جیمی کارتر در جریان بحران گروگان‌گیری، نوشت که رئیس‌جمهوری آمریکا در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای با جنگی فرسایشی، افزایش قیمت انرژی و کاهش حمایت افکار عمومی مواجه است؛ شرایطی که می‌تواند خاطره شکست انتخاباتی کارتر را تداعی کرده و به پاشنه آشیل ترامپ در انتخابات پیش‌رو تبدیل شود.
حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت
خبرگزاری ایرنا

حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت

تهران- ایرنا- پایان ارز ترجیحی در شرایط محدودیت منابع ارزی را باید اقدامی قابل دفاع و اجتناب‌ناپذیر دانست که در عین حال مرحله ای دشوارتر را برای شکل گیری نظام کارآمد حمایت اجتماعی در اقتصاد ایران رقم زده است؛ نظامی که موفقیت آن نه فقط با نرخ ارز، بلکه در صیانت از قدرت خرید مردم سنجیده خواهد شد.
وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند
خبرگزاری ایرنا

وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند

تهران- ایرنا- رئیس اتاق مشترک ایران و چین با بیان اینکه اخلال در مبادلات مالی از سوی امارات بر تجارت خارجی ایران اثرگذار است اما می توان راه ها و روش های دیگر را جایگزین کرد، اظهار داشت: در شرایطی هستیم که برای ماهها بابت معیشت مردم و در دسترس بودن کالا نگرانی نداریم پیش‌بینی های لازم در این زمینه صورت گرفته است.
ابراهیم گلستان؛ روایتگرِ سرسخت یک قرن پرآشوب/ مردی که با هیچ‌کس کنار نیامد
سایت خبرآنلاین

ابراهیم گلستان؛ روایتگرِ سرسخت یک قرن پرآشوب/ مردی که با هیچ‌کس کنار نیامد

سید ابراهیم گلستان (تقوی شیرازی)، از ماندگارترین و در عین حال صریح‌ترین چهره‌های جریان‌ساز ادبیات و سینمای معاصر ایران است. مردی که با نثری آهنگین و ساختاریافته در داستان‌نویسی و نگاهی پیشگام در سینمای مستند و داستانی، الگویی نوین از هنرمندی مستقل، منضبط و بی‌محابا را رقم زد.