قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

زمین هیات موفق گلف خرم‌آباد تخریب شد / روایت متفاوت هیأت گلف و شهرداری

زمین گلف مجموعه زیباکنار خرم‌آباد پس از حدود دو دهه، به محل اختلاف هیأت گلف لرستان و شهرداری تبدیل شده است؛ رئیس هیأت گلف از تخریب شبانه زمین و قطع درختان بدون اخطار سخن می‌گوید و آن را یکی از بهترین زیرساخت‌های گلف کشور می‌داند، اما سعید اسدالهی، مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری خرم‌آباد، با رد ادعای تخریب، تأکید دارد این فضا برای استفاده عمومی ایجاد شده و بازگشایی مسیر آن با هدف بهره‌مندی شهروندان انجام شده است.
 زمین هیات موفق گلف خرم‌آباد تخریب شد / روایت متفاوت هیأت گلف و شهرداری

سید احمد موسوی: به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان، زمین گلف مجموعه زیباکنار خرم‌آباد که حدود ۲۰ سال در اختیار هیأت گلف لرستان بوده، حالا به محل اختلاف میان این هیأت و شهرداری خرم‌آباد تبدیل شده است؛ اختلافی که یک طرف آن از تخریب یکی از بهترین زمین‌های گلف کشور سخن می‌گوید و طرف دیگر، اقدام انجام‌شده را بازگشایی مسیر برای استفاده عموم» عنوان می‌کند.

مجید ترابی‌نژاد، رئیس هیأت گلف استان لرستان، با انتقاد از اقدام شهرداری خرم‌آباد گفت: زمین گلف مجموعه زیباکنار یکی از بهترین زمین‌های گلف کشور بود که شهرداری خرم‌آباد بدون هیچ اخطار یا هشدار قبلی اقدام به تخریب آن کرد.

وی افزود: درختان این زمین نیز به صورت شبانه قطع شدند و این اقدام بدون توجه به ظرفیت‌های ورزشی و استعدادهای گلف استان انجام شده است.

ترابی‌نژاد با اشاره به ظرفیت‌های گلف لرستان اظهار کرد: این رشته در استان حدود ۱۰۰ ورزشکار دارد که ۱۳ نفر از آنها ملی‌پوش هستند و هیأت گلف لرستان طی چندین سال موفق شده رتبه نخست را در میان هیأت‌های گلف کشور به دست آورد.

رئیس هیأت گلف لرستان ادامه داد: هیأت گلف استان یکی از موفق‌ترین هیأت‌های فدراسیون است و زمین زیباکنار یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های این رشته و محلی برای شناسایی و پرورش استعدادهای ورزشی استان بود؛ اما متأسفانه شهرداری بدون توجه به این ظرفیت، آن را از بین برد.

وی درباره سابقه این زمین گفت: حدود ۲۰ سال است که این زمین در اختیار هیأت گلف قرار دارد و در همان سال، طی توافق میان شهرداری، سازمان برنامه و بودجه و تربیت بدنی، این فضا به گلف اختصاص یافت و اعتبار احداث آن نیز توسط سازمان برنامه و بودجه تأمین شد.

ترابی‌نژاد با تأکید بر اینکه شهرداری بدون اخطار قبلی اقدام به تخریب کرده است، گفت: انتظار می‌رفت پیش از هر اقدامی، موضوع از طریق مذاکره و مجاری قانونی دنبال شود.

وی همچنین مدعی شد: شهرداری خرم‌آباد پیش از این دو بار از طریق مراجع قضایی علیه هیأت گلف طرح دعوا کرده بود که هر دو بار به دلیل نداشتن اسناد قانونی، دعوای شهرداری از سوی مرجع قضایی رد شد.

رییس هیات گلف لرستان تاکید کرد از طریق استانداری و دادستانی پیگیر هستیم   شهرداری می بایست پاسخگو …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 الحسینی: مردم باید درباره مسیر آینده بازار آنلاین طلا تصمیم بگیرند
سایت توسعه برند

الحسینی: مردم باید درباره مسیر آینده بازار آنلاین طلا تصمیم بگیرند

توسعه برند؛ مدیرعامل گروه رسانه‌ای اقتصادآنلاین با تأکید بر ضرورت تعامل میان فعالان سنتی بازار طلا، پلتفرم‌های آنلاین، صندوق‌های طلا و نهادهای نظارتی گفت: توسعه این بازار بدون شنیدن دیدگاه و دغدغه همه ذی‌نفعان امکان‌پذیر نیست و قضاوت درباره مسیر آینده آن باید با مردم باشد.
 از کودتای 28 مرداد تا جنگ 40 روزه؛ آرزوی 200ساله ایرانیان حالا محقق شد - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

از کودتای 28 مرداد تا جنگ 40 روزه؛ آرزوی 200ساله ایرانیان حالا محقق شد - تسنیم

پرویز امینی: آرزوی تاریخی دویست‌ساله ایرانیان (در استقلال و امنیت)، در جنگ‌های 12روزه و 40روزه تحقق یافت.
 هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید
سایت هم میهن

هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید

سفیر چین در روسیه با هشدار درباره پیامدهای حرکت احتمالی ژاپن به سمت ساخت تسلیحات هسته‌ای گفت چنین اقدامی توازن راهبردی در شمال شرق آسیا را به‌طور کامل برهم خواهد زد و ممکن است هر لحظه یک رقابت تسلیحات هسته‌ای را در منطقه به راه بیندازد.
 واریز یارانه مردادماه به حساب‌ها این دهک‌ها؛ جزئیات مبلغ
سایت جهان صنعت نیوز

واریز یارانه مردادماه به حساب‌ها این دهک‌ها؛ جزئیات مبلغ

یارانه مرحله ۱۸۶ مربوط به مردادماه سال جاری به مبلغ ۱۱۲ هزار و ۶۶۱ میلیارد ریال به حساب ۱۰ میلیون و ۳۶۷ هزار و ۸۹۸ نفر در دهک‌های اول تا سوم و همچنین یارانه ۳۰۰ هزار تومانی دهک‌های چهارم تا نهم واریز و قابل برداشت شد.
 کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد
سایت ایران آنلاین

کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد

رئیس پلیس راه خراسان شمالی از توقیف یک دستگاه کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه خبر داد و گفت: رانندگی با وسایل نقلیه سنگین بدون مهارت و صلاحیت قانونی خطرآفرین است.
 کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
سایت ایران آنلاین

کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی پرتاب بیش از ۱۰ موشک بالستیک کوتاه‌برد کره شمالی در روز پنجشنبه را محکوم کرد و به ارتش خود دستور داد تا در طول رزمایش‌های مشترک جاری با ایالات متحده، آمادگی کامل خود را حفظ کند.
 وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند
خبرگزاری ایسنا

وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند

وزارت دفاع در بیانیه‌ای بیانیه به مناسبت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی تصریح کرد: ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، یادآور مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای دستیابی به استقلال، خودکفایی و ساخت قدرت دفاعی کشور پیموده است؛ امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی با تکیه بر دانش بومی، مشارکت ملی و تجربه میدان‌های اخیر، برای ساخت ایرانی مقتدر و برخوردار از قدرت دفاعی روزآمد ادامه دارد.
 شکست هر ۲ آزادکار ایران مقابل آمریکا در قهرمانی جوانان جهان
سایت اعتماد آنلاین

شکست هر ۲ آزادکار ایران مقابل آمریکا در قهرمانی جوانان جهان

هر دو نماینده ایران در روز نخست کشتی آزاد قهرمانی جوانان جهان مقابل رقبای‌شان شکست خوردند.