قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

سناتور روس: فکر می‌کنم جنگ ایران تا آخر سال میلادی تمام شود / روسیه در حال ایفای نقشی مثبت در وضعیت خاورمیانه است

رئیس کمیته امور بین‌الملل شورای فدراسیون روسیه در اظهاراتی نسبت به عواقب تداوم درگیری‌ها در خاورمیانه هشدار داد و گفت که تنش‌ها میان آمریکا و ایران احتمالا تا سال ۲۰۲۷ پایان خواهد یافت، چرا که کشورهای منطقه نمی‌توانند طولانی مدت در این شرایط نابسامان کنونی دوام بیاورند و روسیه نیز در این میان در حال ایفای نقشی مثبت در وضعیت خاورمیانه است.
 سناتور روس: فکر می‌کنم جنگ ایران تا آخر سال میلادی تمام شود / روسیه در حال ایفای نقشی مثبت در وضعیت خاورمیانه است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، گریگوری کاراسین در گفت‌وگویی با روزنامه «ایزوستیا» در ارتباط با حملات تجاوزکارانه آمریکا به جمهوری اسلامی ایران هشدار داد و گفت: «من فکر می‌کنم یا تا پایان امسال یا تا آغاز سال آینده، این درگیری باید حل‌وفصل شود؛ چرا که زندگی در چنین شرایطی برای هیچ یک از کشورهای خاورمیانه قابل قبول نیست.»

بنابر روایت ایرنا، وی با اشاره به این که این درگیری‌ها نباید مدتی زیادی به طول انجامد، تاکید کرد که روسیه نیز در این میان در حال ایفای نقشی مثبت در وضعیت خاورمیانه است.

کاراسین خاطرنشان کرد: «تماس‌هایی که تاکنون میان نمایندگان ما با دو طرف برقرار شده، گواه این موضوع است.»

به گزارش ایرنا، آمریکا از ۱۶ تیر ماه ۱۴۰۵ (هفتم جولای ۲۰۲۶) در پی ادعای هدف قرار گرفتن تعدادی از شناورهای عبوری از جنوب تنگه هرمز با نقض تفاهم نامه اسلام آباد به دستور رئیس جمهور این کشور، بار دیگر نه تنها حملات تجاوزکارانه علیه ایران را از سر گرفته، بلکه محاصره دریایی را نیز از ۲۳ تیرماه مجددا آغاز کرده است.

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، این اقدام را «مثله کردن» تفاهم‌نامه پایان جنگ و کاظم غریب‌آبادی، معاون حقوقی و بین‌الملل وزیر امور خارجه «متلاشی کردن» تفاهم‌نامه توصیف کردند.

۲۱۹/۴۲ کد مطلب 2255673



۸ ساعت قبل / سایت مشرق

دیدارهای معاون وزیر خارجه روسیه با سفیران فلسطین، اردن و رژیم صهیونیستی

به گزارش مشرق از تارنمای وزارت امور خارجه روسیه، گئورگی بوریسنکو با عبدالحافظ نوفل سفیر تشکیلات خودگردان فلسطین در مسکو دیدار کرد.

در این دیدار، تمرکز طرفین بر اوضاع خاورمیانه و همچنین اوضاع منطقه درگیری فلسطین و اسرائیل، با تمرکز ویژه بر اوضاع نوار غزه بود.

همچنین برخی مسائل جاری همکاری‌های دوجانبه روسیه و فلسطین مورد بحث قرار گرفت.

بوریسنکو همچنین روز پنجشنبه با خالد شوابکا سفیر اردن در فدراسیون روسیه دیدار داشت.

این دیدار بر تعدادی از مسائل عملی در روابط روسیه و اردن متمرکز بود. همچنین تبادل نظر در مورد وضعیت خاورمیانه نیز انجام شد.

معاون وزیر امور خارجه روسیه همچنین به درخواست اودد یوسف سفیر رژیم صهیونیستی در مسکو با او دیدار کرد.

تارنمای وزارت امور خارجه روسیه گزارش داد: در این دیدار، طرفین در مورد تحولات اخیر در خاورمیانه، جایی که تنش‌ها همچنان پابرجاست، تبادل نظر کردند.

بوریسنکو و یوسف همچنین به چند موضوع دوجانبه، از جمله تدارک برای جشن سی و پنجمین سالگرد احیای کامل روابط دیپلماتیک روسیه و رژیم صهیونیستی در ماه اکتبر (مهر - آبان ۱۴۰۵) پرداختند.


۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

بند سالیانکا؛ قطب راهبردی تجارت دریایی ایران و روسیه در حال توسعه است

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، فلاحی، رئیس بندر سالیانکا، با حضور در سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسکو با کاظم جلالی، سفیر کشورمان در روسیه دیدار و درباره آخرین وضعیت فعالیت‌ها و اقدامات انجام‌شده در این بندر گفت‌وگو کرد.

جلالی در این دیدار ضمن قدردانی از اقدامات مدیریت بندر سالیانکا و همکاران آن، بر ضرورت ارتقای وضعیت این بندر و توجه ویژه به جلب رضایت مشتریان تأکید کرد.

رئیس بندر سالیانکا نیز با اشاره به حمایت‌های سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسیر توسعه این بندر، اظهار کرد: مدیریت بندر با رویکردی جدید و با هدف ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی به مشتریان، روند توسعه و پیشرفت را دنبال می‌کند.

بندر ایرانی سالیانکا با مساحت ۱۵ هکتار و برخورداری از پنج پست اسکله، در حال حاضر بزرگ‌ترین بندر منطقه آستاراخان در دریای خزر به شمار می‌رود و بیشترین میزان فعالیت و تردد حمل بار را در میان ۱۵ بندر منطقه اقتصادی آستراخان روسیه به خود اختصاص داده است.

این بندر به‌عنوان یکی از ظرفیت‌های مهم همکاری اقتصادی ایران و روسیه، نقش راهبردی در توسعه تجارت دریایی میان دو کشور ایفا می‌کند.


۴ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

روسیه: ایران مستقل است و خودش درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد

به گزارش آفتاب نیوز،

 «واسیلی نبنزیا» عصر پنجشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در نیویورک در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با توجه به روابط دوجانبه میان ایران و روسیه، مسکو بر تهران فشار وارد می‌کند تا تلاش کند مذاکرات را از سر بگیرد و به این جنگ پایان دهد، گفت: روسیه، به‌عنوان یک اصل، بر هیچ‌کس فشاری وارد نمی‌کند؛ چه ایران باشد و چه هر کشور دیگری. ایران یک کشور مستقل است. آنها خودشان تصمیم می‌گیرند.

نماینده روسیه در سازمان ملل افزود: ما درباره این موضوع نیز صحبت کردیم و می‌دانیم که منشا این درگیری در کاری که ایران انجام داده یا انجام نداده نیست، بلکه در تجاوز بی‌محابا و بدون دلیلی است که ایالات متحده علیه ایران انجام داد. و فکر نمی‌کنم این ایران بوده باشد که از اجرای توافق‌هایی که میان ایالات متحده و ایران با کمک میانجی‌ها حاصل شده بود، عقب‌نشینی کرده باشد.

نبنزیا تاکید کرد: بنابراین فکر نمی‌کنم ما باید ایران را به‌خاطر این موضوع مقصر بدانیم. اما این مساله در شورای امنیت در حال بررسی است. امسال این اتفاق نیفتاد، اما مطمئنم که در ماه‌های آینده به آن رسیدگی خواهیم کرد.

در واکنش به کارزار اقتصادی آمریکا علیه ایران: نگران اقتصاد روسیه نباشید

سفیر روسیه در سازمان ملل درباره کارزار اقتصادی آمریکا علیه ایران و پیامدهای آن برای سایر کشور و نیز موضع روسیه در این زمینه گفت: ما آن‌قدر تحریم و وعده برای منزوی کردن اقتصاد روسیه دیده‌ایم که دیگر توجه زیادی به آنها نمی‌کنیم، چون توانسته‌ایم خود را با هر تحریمی که آنها اعمال کرده‌اند یا هر تهدیدی که در این مسیر شنیده‌ایم، سازگار کنیم. فکر می‌کنم از عهده این موضوع هم برخواهیم آمد. نگران اقتصاد روسیه نباشید.

واکنش نماینده روسیه به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز

نبنزیا در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز و اعلام کردن آن به عنوان قلمرو آمریکا نیز با لبخندی طعنه آمیز گفت: رئیس‌جمهور ترامپ ادعاهای ارضی متعددی درباره نقاط مختلف جهان مطرح کرده است. امروز ما در نمایندگی دانمارک با نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل گفت‌وگو داشتیم. نام اتاقی که در آن جلسه برگزار شد، «گرینلند» بود. آیا این موضوع شما را یاد چیزی نمی‌اندازد؟

سفیر روسیه افزود: او (ترامپ) درباره ونزوئلا و بخش‌های دیگری از جهان نیز صحبت کرده است. نمی‌دانم چنین اقدامی چگونه می‌تواند مطابق با حقوق بین‌الملل انجام شود. اما به هر حال، رئیس‌جمهور ترامپ بهتر از هر کسی می‌داند چه می‌گوید. حالا باید ببینیم او قصد دارد این موضوع را چگونه عملی کند!




 با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد
۱۸ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد

حسین الحاج حسن با اشاره به تثبیت قدرت ایران در منطقه گفت حزب‌الله با حمایت ایران، همچنان قاطعانه ایستاده است.

 غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است - تسنیم
۱۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است - تسنیم

معاون وزیر امور خارجه نوشت که آمریکا در جنگ نظامی پیروز نشد اکنون به دنبال شکست بعدی خود در جنگ اقتصادی است.

 العبودی: عراق به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد است/ سیاست ما تقویت روابط با همسایگان است
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

العبودی: عراق به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد است/ سیاست ما تقویت روابط با همسایگان است

«قاسم العبودی» مشاور امنیت ملی عراق در جریان دیدار با «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در بغداد، به روابط دیرینه دو کشور اشاره کرد و گفت که بغداد به توافقنامه امنیتی امضا شده با تهران متعهد است.

 ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی گفت که تنش‌آفرینی نتانیاهو علیه ترکیه شتاب‌زده و احمقانه است و انگیزه‌های سیاسی مرتبط با انتخابات آتی در پشت سر آن قرار دارد.

 انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان/ اخراج نیلوفر شادمهری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی از فرانسه/ ادعای تکراری ترامپ درباره تنگه هرمز/ آمار جدید تلفات ارتش آمریکا
۲۰ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان/ اخراج نیلوفر شادمهری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی از فرانسه/ ادعای تکراری ترامپ درباره تنگه هرمز/ آمار جدید تلفات ارتش آمریکا

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 روسیه دو شهر دیگر را تصرف کرد
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

روسیه دو شهر دیگر را تصرف کرد

روسیه از تصرف دو شهرک نیکولایپولیه و ماتیاشِوو خبر داد.