قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

انتقاد زیدآبادی از سخنان علی مطهری در حضور رئیس جمهوری/ اگر او نتوانست یک نفر به محجبه‌ها اضافه کند، باید به راه حل نهایی خرازی بپیوندد

زیدآبادی در کانال تلگرامی خود نوشت: علی مطهری اگر توانست به عدد محجبان مورد نظرش یک نفر اضافه کند که ادامه دهد، اما اگر نتوانست، به ناچار یا باید به جمع مدافعان اعمال زور و تهدید در این مورد بپیوندد و کار را به راه‌حل نهایی توصیه شده از سوی سید محمد باقر خرازی بکشاند، یعنی نخست زنانِ مورد نظر را بزنند و مضروب کنند و بعد در صورت مقاومت‌شان آنها را بکشند!
 انتقاد زیدآبادی از سخنان علی مطهری در حضور رئیس جمهوری/ اگر او نتوانست یک نفر به محجبه‌ها اضافه کند، باید به راه حل نهایی خرازی بپیوندد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد زیدآبادی در یادداشتی با عنوان «گریز به صحرای حجاب!» در کانال تلگرامی خود نوشت:

در جلسهٔ سران احزاب و فعالان سیاسی با رئیس‌جمهور در تالار وزارت کشور، یکی از بهترین صحبت‌ها در مورد سیاست خارجی و داخلی را علی مطهری مطرح کرد.

حیف که او طبق معمول، آخرش گریزی به "صحرای حجاب" زد و بدین وسیله، سخنان اصلی‌اش در مورد سیاست خارجی و داخلی که از هر جهت منطقی و راهگشا بود، تحت‌الشعاع قرار گرفت و به حاشیه رفت.

در مورد پوشش بانوان کشور، حساسیت آقای مطهری روشن است، اما راه‌حل او روشن نیست! او از یک سو، با اعمال زور در این زمینه مخالف است و از سوی دیگر، دائم دستگاه دولت را به مقابله با آنچه عریانی می‌نامد، فرا می‌خواند!

همانطور که سید محمد علی ابطحی هم در جلسه مطرح کرد، به نظرم اصلاً همین آقای مطهری مسئول امر پوشش بانوان در این کشور شود تا ببینیم از چه راهی و چگونه می‌خواهد حجاب مورد نظر خود را در جامعه گسترش دهد؟

اگر توانست به عدد محجبان مورد نظرش یک نفر اضافه کند که ادامه دهد، اما اگر نتوانست، به ناچار یا باید به جمع مدافعان اعمال زور و تهدید در این مورد بپیوندد و کار را به "راه‌حل نهایی" توصیه شده از سوی سید محمد باقر خرازی بکشاند، یعنی نخست زنانِ مورد نظر را بزنند و مضروب کنند و بعد در صورت مقاومت‌شان آنها را بکشند!

و یا اینکه مثل بسیاری دیگر از متدینان، در مورد حجاب شهروندان نیز همان رواداری را بپذیرد که در مورد نماز و روزهٔ آنان پذیرفته شده است!

۲۹۲۲۱ کد مطلب 2259031



۲ ساعت قبل / سایت عصرایران

احمد زیدآبادی: اگر راه تفاهم باز نشود، وضعیت ایران فاجعه‌آمیز خواهد بود

احمد زیدآبادی در کانال تلگرامی خود نوشت: نبود ثبات سیاسی، امکان شکل‌گیری یک اقتصاد قابل پیش‌بینی را از بین برده و زندگی اقتصادی مردم را به وضعیتی «شانسی» تبدیل کرده است.

متأسفانه امید جامعه به افق آینده کور شده است و مردم مدت‌هاست در شرایطی از ناامیدی، سرخوردگی و خشم زندگی می‌کنند.

آنچه امروز در ساختار قدرت مشاهده می‌شود، نشان‌دهنده وجود اختلافات جدی درباره مسیر آینده کشور است

بخشی از نیرو‌های سیاسی ممکن است از عادی‌سازی روابط استقبال نکنند، چرا که حیات‌شان به ستیز و حیات دشمنی وجود داشته باشد» وابسته است. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر دختران ارمنی با تیپ مجلسی در آتلیه عکاسی آنتوان سوروگین اواخر دوره قاجاریه (عکس) نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : رونمایی از خودروی خاص و لاکچری محمدرضا گلزار بیشتر بخوانید: زیدآبادی: آنان که با انگِ بازی در زمین دشمن همه را خفه کردند، مسئول مستقیم بحران کشور هستند آقای پزشکیان! بفرمایید چگونه؟ صلح شرافتمندانه/ احمد زیدآبادی تماشاخانه چیتگر؛ رد یک جنایت عجیب میان درختان / درخت‌ها قبل از مرگ زخمی شده بودند حریق مرموز در قلب گرگان؛ از سیم‌کشی فرسوده تا شایعات داغ / ببینید گرگان چه چیزی را از دست داد؟ فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران


۳ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

نماینده قم: طرح خروج از NPT در مجلس ارائه شده و در حال پیگیری است

رویداد۲۴| قاسم روانبخش، نماینده قم در مجلس شورای اسلامی در اجتماع مردمی در قم با تقدیر از حضور مردم اظهار کرد: مردم ما امروز در خیابان‌های سراسر کشور حضور دارند و همانند بچه‌های پای لانچر از میهن دفاع می‌کنند و این حضور و ایستادگی، پشتوانه رزمندگان اسلام است.

وی با اشاره به تفاوت توانمندی‌های نظامی ایران افزود: دشمن از تجهیزات و امکانات نظامی فراوان برخوردار است، اما آنچه در مقابل مقاومت ملت ایران کم دارد، روحیه و معنویت است؛ بنابراین همان‌گونه که قرآن کریم می‌فرماید «کَم مِّن فِئَةٍ قَلِیلَةٍ غَلَبَتْ فِئَةً کَثِیرَةً بِإِذْنِ اللَّهِ»، اراده و ایمان می‌تواند بر برتری ظاهری تجهیزات غلبه کند.

نماینده قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حضور مردم در میدان بی‌اثر نیست، تصریح کرد: حضور شما به اندازه همان موشک‌هایی که شلیک می‌شود، برای روحیه رزمندگانی که پای لانچرها، در سواحل و جزایر و در نقاط مختلف کشور آماده دفاع هستند، اثرگذار است و رزمندگان می‌دانند که به پشتوانه مردم ایستاده‌اند.

روانبخش ادامه داد: دشمن تلاش کرد با فراخوان‌های مختلف مردم را به خیابان‌ها بکشاند، اما این فراخوان‌ها با استقبال مردم مواجه نشد؛ چراکه مردم هوشیار هستند و میدان را ترک نکرده‌اند. دشمن زمانی می‌تواند روی عناصر داخلی حساب کند که مردم در صحنه حضور نداشته باشند.

وی با اشاره به تلاش دشمن برای اثرگذاری بر افکار عمومی اظهار کرد: نباید تصور کنیم با کاهش نسبی فضای جنگی، کار دشمن تمام شده است. دشمن در کنار اقدامات نظامی، به دنبال اجرای برنامه‌های فرهنگی و اقتصادی و ایجاد زمینه برای عملیات‌های بعدی است و هدف اصلی آن، تضعیف انسجام داخلی و فاصله انداختن میان مردم و نظام است.

نماینده قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به موضوع حجاب گفت: دشمن در حوزه فرهنگی نیز برنامه دارد و برخی جریان‌های غرب‌گرا، حجاب را به دیوار برلین تشبیه کرده‌اند و معتقدند با برداشتن این مانع، سایر موانع نیز کنار خواهد رفت.

وی با بیان اینکه نمی‌توان نسبت به مسئله حجاب بی‌تفاوت بود گفت: ما نمایندگان نیز در جلسات مجلس و نشست‌های وبیناری، موضوع حجاب را پیگیری کرده و از رئیس مجلس و رئیس‌جمهور خواسته‌ایم نسبت به این مسئله توجه جدی داشته باشند. پیگیری مسائل اقتصادی و مخالفت با تصمیمات بدون هماهنگی با مجلس

روانبخش با تأکید بر اینکه دشمن از فشار اقتصادی برای کاهش تاب‌آوری مردم استفاده می‌کند، اظهار کرد: گرانی و فشار اقتصادی می‌تواند بر مردم اثر بگذارد و دشمن نیز از این شرایط سوءاستفاده می‌کند؛ بنابراین دولت و مجلس باید با همفکری و هماهنگی، تصمیمات اقتصادی را اتخاذ کنند.

وی با اشاره به موضوع بنزین گفت: پس از تصمیم دولت، حدود ۱۵۰ نماینده مجلس نسبت به روش اجرای این طرح اعتراض کردند و تأکید داشتند که چنین تصمیمات مهمی نیازمند هماهنگی و همفکری با مجلس است تا مردم دچار مشکل نشوند.

نماینده قم همچنین به موضوع کالابرگ اشاره کرد و گفت: در جلسه‌ای با حضور وزرای مختلف، موضوع کالابرگ مورد بررسی قرار گرفت و پیگیری کردیم که ضمن حفظ وضعیت فعلی، حمایت‌ها افزایش پیدا کند تا فشار اقتصادی از دوش مردم برداشته شود.

وی همچنین با اشاره به موضوع خروج ایران از پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) اظهار کرد: موضوع خروج از NPT مطرح شده و دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز در این زمینه موضع‌گیری کرده است. در مجلس نیز طرح مربوط به این موضوع ارائه شده و در حال پیگیری است.

روانبخش در پایان با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی میان مردم، مجلس و رزمندگان گفت: سنگر مجلس، سنگر خیابان و سنگر میدان رزم باید در کنار یکدیگر و متحد باشند و اگر این انسجام و ایستادگی ادامه پیدا کند، به فضل الهی شکست قطعی را به دشمن تحمیل خواهیم کرد.




 قالیباف: وحدت ایران و عراق در برابر آمریکا و اسرائیل گسستنی نیست
۲۱ دقیقه قبل / سایت رکنا

قالیباف: وحدت ایران و عراق در برابر آمریکا و اسرائیل گسستنی نیست

رکنا سیاسی:رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر پیوند عمیق میان ملت‌های ایران و عراق گفت: همان‌گونه که دو کشور در برابر توطئه‌های آمریکا و اسرائیل ایستادگی کرده‌اند، این مسیر همچنان ادامه خواهد داشت.

 اظهارات جدید ترامپ درباره حمله به ایران
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

اظهارات جدید ترامپ درباره حمله به ایران

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، از آمریکایی‌ها خواست افزایش قیمت سوخت ناشی از جنگ را تحمل کنند و درباره حمله به ایران گفت اگر برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای لازم می‌بود، ۱۰۰ بار دیگر نیز این کار را انجام می‌داد.

 نتانیاهو در آستانه شکست؟
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

نتانیاهو در آستانه شکست؟

نتیجه جدیدترین نظرسنجی در فلسطین اشغالی نشان می‌دهد، مخالفان نتانیاهو برای پیروزی در انتخابات آتی، فقط یک کرسی دیگر نیاز دارند تا بتوانند اکثریت مطلق کنست را به خود اختصاص دهند.

 حضور فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین ایشان + عکس
۱۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

حضور فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین ایشان + عکس

فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین پیکر ایشان حضور یافتند.

 تصاویر / حضور قالیباف بر مزار شهید ابومهدی المهندس
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تصاویر / حضور قالیباف بر مزار شهید ابومهدی المهندس

محمدباقر قالیباف در ادامه برنامه های سفرش به عراق بر مزار شهید ابومهدی المهندس حضور یافت.

 روایت سرپرست وزارت دفاع از تفاوت جنگ رمضان و جنگ ۱۲ روزه/ در جنگ رمضان بسیار قدرتمندتر از جنگ ۱۲ روزه بودیم
۳۰ دقیقه قبل / سایت اکوایران

روایت سرپرست وزارت دفاع از تفاوت جنگ رمضان و جنگ ۱۲ روزه/ در جنگ رمضان بسیار قدرتمندتر از جنگ ۱۲ روزه بودیم

سرپرست وزارت دفاع به مقایسه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از منظر وزارت دفاع پرداخت و گفت: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر و قدرتمندتر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حضور پیدا کردیم.