قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

عقب‌نشینی تیپ ۴۰۱ ارتش رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان

ارتش رژیم صهیونیستی از عقب‌نشینی نیروهای تیپ ۴۰۱ زرهی ارتش این رژیم از جنوب لبنان پس از کشته شدن ۹ افسر و سرباز آن از ماه مارس (اسفند ۱۴۰۴) تاکنون، خبر داد.
 عقب‌نشینی تیپ ۴۰۱ ارتش رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان

به گزارش خبرآنلاین، ارتش رژیم صهیونیستی امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای تیپ ۴۰۱ تحت فرماندهی لشکر ۹۱ پس از هشت ماه عملیات نظامی در جنوب لبنان، مأموریت خود در این منطقه را به پایان رساند.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که این نیروها مأموریت‌های خود اعم از عملیات دفاعی و هجومی را با هدف نابودی تهدیدات علیه اسرائیل، در جنوب لبنان آغاز کرده بودند.

در بیانیه ارتش رژیم صهیونیستی ادعا شده است که نیروهای این تیپ طی عملیات‌های خود بیش از ۱۲۰۰ زیرساخت حزب‌الله از جمله تونل‌های زیرزمینی به طول صدها متر را با همکاری نیروهای «یهالوم» (واحد مهندسی ویژه رزمی) تخریب کرده و علاوه بر آن بیش از ۶۰۰ سلاح را کشف و بیش از ۶۰ نیروی حزب‌الله را به شهادت رسانده است.

ادعای ارتش رژیم صهیونیستی در حالی است که طبق گزارشات ارتش این رژیم از ماه مارس ۲۰۲۶ تاکنون ۹ افسر و سرباز از نیروهای تیپ ۴۰۱ در جنوب لبنان کشته شدند و علاوه بر آن تعدادی از این نیروها از جمله سرهنگ «مئیر بیدرمن» فرمانده سابق این تیپ در نتیجه حمله پهپاد انتحاری حزب‌الله در ماه می گذشته به شدت زخمی شد.

۱۲ جولای (۲۱ تیر) نیز ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای از عقب‌نشینی نیروهای تیپ چتربازان ۵۵۱ تحت فرماندهی لشکر ۹۱ پس از دو ماه عملیات در جنوب لبنان خبر داد.

ارتش رژیم صهیونیستی از ۲ مارس (۱۱ اسفند ۱۴۰۴) حملاتی را علیه لبنان آغاز کرده که تاکنون به شهادت ۴ هزار و ۳۳۳ نفر و زخمی شدن ۱۲ هزار و ۲۳۶ نفر دیگر منجر شده است.

رژیم صهیونیستی با وجود امضای توافق آتش‌بس با دولت لبنان که تحت نظارت آمریکا صورت گرفت، به تجاوزات علیه لبنان ادامه می‌دهد.

310310 کد مطلب 2255284




 ثروتمندان در آمریکا موفق‌ترند یا اروپا؟

ثروتمندان در آمریکا موفق‌ترند یا اروپا؟

دنیای اقتصاد؛ اگر قرار باشد بین آمریکا و اروپا یکی برای ثروتمند شدن انتخاب شود، آمریکا دست بالاتر را دارد؛ اما اگر معیار، امنیت اقتصادی و کاهش نابرابری باشد، اروپا گزینه متفاوتی است.

 واکنش ملانیا درباره رابطه ترامپ با دستیار جوانش

واکنش ملانیا درباره رابطه ترامپ با دستیار جوانش

همسر رئیس جمهور آمریکا به خبرهای رابطه ترامپ با دستیار جوانش واکنش نشان داد.

 وزیر خارجه عربستان: دیپلماسی، گفت‌وگو و ابزارهای مسالمت‌آمیز، اولویت‌های ما در منطقه هستند

وزیر خارجه عربستان: دیپلماسی، گفت‌وگو و ابزارهای مسالمت‌آمیز، اولویت‌های ما در منطقه هستند

وزیر امور خارجه عربستان بر لزوم باز، امن و عاری‌بودن تنگه هرمز، باب‌المندب و تمام مسیرهای دریایی از هر گونه تهدید تأکید کرد.

 ضد و نقیض گویی آمریکا؛ ترامپ دوباره مدعی مذاکره با ایران شد

ضد و نقیض گویی آمریکا؛ ترامپ دوباره مدعی مذاکره با ایران شد

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که به رغم ادعای پیروزی، در میدان نظامی و جنگ علیه ایران ناکام بوده است، بار دیگر ادعاهایش درباره برنامه هسته ای ایران و تنگه هرمز را تکرار و در اظهاراتی متناقض ادعا کرد: شاید در مقطعی مذاکراتی انجام شود.

 ورود جنگنده‌های ترکیه به آسمان یونان

ورود جنگنده‌های ترکیه به آسمان یونان

منابع یونانی از نقض حریم هوایی کشورشان توسط جنگنده‌های ارتش ترکیه خبر دادند.

 آخرین آمار از تلفات ارتش آمریکا در جنگ با ایران

آخرین آمار از تلفات ارتش آمریکا در جنگ با ایران

تازه‌ترین آمار منتشر شده از سوی وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) نشان می‌دهد که در جریان تجاوز نظامی این کشور علیه ایران ۱۸ نظامی آمریکایی کشته و ۷۵۷ نظامی نیز مجروح شده‌اند.

 سرگردانی نفتکش‌های چینی برگشت خورده از تنگه هرمز

سرگردانی نفتکش‌های چینی برگشت خورده از تنگه هرمز

بلومبرگ می‌گوید که دو نفتکش چینی که از مسیر عمانی برگشت خورده‌اند، در میانه تنگه سرگردانند.

 ترامپ برای هرمز جایگزین پیدا کرد!

ترامپ برای هرمز جایگزین پیدا کرد!

دونالد ترامپ در اظهاراتی تازه مدعی شد کشورها در حال یافتن جایگزین‌هایی برای تنگه هرمز هستند و از ایالت‌های تگزاس، آلاسکا و لوئیزیانا به‌عنوان گزینه‌های جایگزین نام برد؛ اظهاراتی که با واکنش رسانه‌های ایرانی و انتقاد از عملکرد آمریکا در قبال تنگه هرمز همراه شده است.