قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

رئیس‌جمهور مصر و داماد ترامپ درباره آتش‌بس در غزه گفتگو کردند

رئیس‌ جمهور مصر و داماد رئیس جمهور آمریکا با یکدیگر دیدار و در خصوص آتش‌بس در غزه رایزنی کردند.
 رئیس‌جمهور مصر و داماد ترامپ درباره آتش‌بس در غزه گفتگو کردند

به گزارش خبرآنلاین، عبدالفتاح السیسی رئیس‌ جمهور مصر امروز یکشنبه با جرد کوشنر فرستاده و داماد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا دیدار کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری الجزیره، بر اساس اعلام این رسانه، نشست مذکور در شهر العلمین برگزار شد.

در این نشست، حسن رشاد رئیس دستگاه اطلاعات و بدر عبدالعاطی وزیر خارجه مصر نیز حضور داشتند.

رئیس‌ جمهور مصر و داماد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در خصوص راه‌ های اجرای توافق توقف جنگ در غزه با یکدیگر گفتگو کردند.

310310 کد مطلب 2261192



 فریمن: ترامپ مانند یک کودک دو ساله رفتار می‌کند / ادعای کنترل تنگه هرمز مزخرف است + فیلم
۳۷ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

فریمن: ترامپ مانند یک کودک دو ساله رفتار می‌کند / ادعای کنترل تنگه هرمز مزخرف است + فیلم

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، چاس فریمن با انتقاد شدید از رویکرد دونالد ترامپ، وی را به جای یک رئیس‌جمهور، به «هیولا» تشبیه کرد و تأکید نمود که رفتار او در عرصه بین‌المللی، نامنظم و ناشی است.

او تصریح کرد که در شرایط فعلی، ایالات متحده بدون اعزام نیروی زمینی قادر به دستیابی به هیچ دستاورد قابل توجهی در روابط خارجی نخواهد بود.

این تحلیل‌گر ارشد با اشاره به نقش کلیدی سلطنت عمان به عنوان میانجی، ابراز تأسف کرد که ترامپ به جای بهره‌گیری از این دیپلماسی مؤثر، به تهدید عمان روی آورده است؛ در حالی که عمان و ایران در تلاش برای تدوین یک طرح بلندمدت جهت تضمین باز ماندن تنگه هرمز هستند.

فریمن در تندترین بخش اظهارات خود، ادعا‌های ترامپ مبنی بر کنترل تنگه هرمز را «مزخرف» نامید و افزود: «او مانند یک کودک دو ساله است که واقعیت را نمی‌پذیرد، کج‌خلقی می‌کند و به همین دلیل تمام اعتبار خود را در سطح جهانی از دست می‌دهد.»

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی



 گاف امنیتی نخست‌وزیر جدید انگلیسی
۳۸ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

گاف امنیتی نخست‌وزیر جدید انگلیسی

اندی برنهام، نخست‌وزیر بریتانیا، گفت: از تبادل پیام با فردی که خود را به جای «سوزی وایلز»، رئیس دفتر دونالد ترامپ در کاخ سفید جا زده بود، احساس شرمساری نمی‌کند.  برنهام به خبرنگاران گفت: احساس شرمساری ندارم؛ زیرا تبادل پیام بسیار محدود و بی‌اهمیت بود و در واقع، خیلی زود متوجه شدم که باید این موضوع گزارش شود و همین کار را هم کردم.» 

اندی برنهم در واکنش به این گزارش‌ها تصریح کرد: این یک تبادل پیام کاملاً حداقل و بدون هیچ اهمیت یا اثری بود. در واقع خیلی سریع متوجه شدم که این مسئله باید به مقامات امنیتی گزارش شود و بلافاصله این کار را انجام دادم. 

در همین حال، یکی از مقامات کاخ سفید تأکید کرده است که این حادثه هیچ ارتباطی با هک شدن مجدد دستگاه‌های ارتباطی رئیس دفتر ترامپ ندارد. 

اندی برنهام پیام‌هایی را با فردی مبادله کرده است که خود را سوزی وایلز، رئیس دفتر کاخ سفید و از نزدیک‌ترین مشاوران دونالد ترامپ، جا زده بود. 

این رخنه امنیتی که نخستین‌بار توسط نشریه پولیتیکو فاش شد، موجب نگرانی شدید سفارت بریتانیا در واشنگتن شده تا جایی که این موضوع را رسماً با کاخ سفید در میان گذاشته است. با این حال، دفتر نخست‌وزیری بریتانیا (داونینگ استریت) اعلام کرده است که درباره مسائل مربوط به امنیت ملی اظهار نظر نمی‌کند. 

بر اساس اطلاعات منتشرشده، این ارتباطات به صورت متنی بوده و هیچ پیام مهم یا حائز اهمیتی ردوبدل نشده است. اندی برنهام پس از مدت کوتاهی به هویت فرستنده مشکوک شده و موضوع را بلافاصله به مقامات ذی‌صلاح گزارش داده است. 

اندی برنهم در واکنش به این گزارش‌ها تصریح کرد: این یک تبادل پیام کاملاً حداقل و بدون هیچ اهمیت یا اثری بود. در واقع خیلی سریع متوجه شدم که این مسئله باید به مقامات امنیتی گزارش شود و بلافاصله این کار را انجام دادم. 

در همین حال، یکی از مقامات کاخ سفید تأکید کرده است که این حادثه هیچ ارتباطی با هک شدن مجدد دستگاه‌های ارتباطی رئیس دفتر ترامپ ندارد.  سابقه حملات فیشینگ و نفوذ به فهرست مخاطبان

تلاش‌ها برای فیشینگ و جعل هویت …



 روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم
۴۸ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم

به گزارش آفتاب نیوز،

به گزارش از خبرگزاری تاس، «الکسی لیخاچف» روز پنجشنبه در پیامی به کارکنان روس‌اتم همزمان با هشتاد و یکمین سالگرد شکل‌گیری صنعت هسته‌ای روسیه افزود: روس‌اتم در شرایط محدودیت‌ها و تحریم‌های فزاینده فعالیت می‌کند، اما قاطعانه به پیروزی اعتقاد دارد؛ درست همانطور که نسل اولین دانشمندان هسته‌ای ما اعتقاد داشتند.

وی اظهار داشت: مانند ۸۱ سال پیش، چالش‌هایی که ما به آنها پاسخ می‌دهیم، مستقیماً با امنیت و توسعه مستمر کشور روسیه در ارتباط هستند.

رئیس صنعت هسته‌ای روسیه گفت: در سال ۱۹۴۵، دستیابی به برابری هسته‌ای با ایالات متحده یک مأموریت کلیدی بود و امروز باید ضمن تقویت سپر هسته‌ای، در تعدادی از رشته‌ها به پیشتازی در عرصه فناوری دست یابیم.

لیخاچف اظهار داشت: سفارش‌های بخش دفاعی روسیه را به صورت کامل در دستور کار داریم. مقدمات راه‌اندازی نیروگاه‌های هسته‌ای ساخته شده بر اساس طرح‌های روس‌اتم در ترکیه، بنگلادش و چین نیز در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت روس‌اتم اظهار داشت: در حال آغاز پروژه‌های ساختمانی نیروگاه‌های اتمی جدید در ازبکستان و قزاقستان هستیم و علاوه بر این، کار گسترده‌ای را برای تولید برق در نیروگاه‌های هسته‌ای برای مصرف داخلی روسیه آغاز کرده‌ایم.

بنا بر این گزارش، صنعت هسته‌ای روسیه ۸۱ سال قبل در چنین روزی (۲۰ آگوست ۱۹۴۵) با تشکیل کمیته ویژه و نخستین اداره استفاده از انرژی اتمی در دوران اتحاد شوروی شکل گرفت.



 اخبار مهم جهان در تاریخ 20 آگوست
۵۰ دقیقه قبل / سایت اسپوتنیک

اخبار مهم جهان در تاریخ 20 آگوست

اخبار مهم جهان در تاریخ 20 آگوست:

ترامپ از آغاز عملیات اقتصادی بی‌سابقه‌ای علیه ایران خبر داد

وزارت امور خارجه روسیه دو موضوع مهم مورد بحث با آمریکا را عنوان برد

رسانه‌ها: آمریکا 206 میلیون دلار به نیروی صلح غزه ارسال می‌کند

روسیه شب گذشته به یک کارخانه تولید قطعات موشک فلامینگو در کی یف حمله کرد

حملات روسیه، کشاورزان اوکراینی را با انبوهی از غلات فروخته نشده مواجه کرد

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web



 ترامپ هیچ برگ برنده‌ای ندارد!
۵۸ دقیقه قبل / سایت مشرق

ترامپ هیچ برگ برنده‌ای ندارد!

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی جهان بین اظهارات استیو هانکه، اقتصاددان آمریکایی را منتشر کرد که معتقد است:

ایرانی‌ها به‌وضوح و با اختلافی عظیم، یک پیروزی بسیار بزرگ به دست آورده‌اند و حالا عملاً همه برگ‌های برنده را در اختیار دارند؛ ترامپ هیچ برگ برنده‌ای ندارد.

نتیجه این وضعیت، افزایش قدرت ایران بر تنگه و طرح پیش‌شرط‌های مختلف برای بازگشایی آن است.




*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 روسیه چه در گوش عمان خواند؟
روزنامه آرمان امروز

روسیه چه در گوش عمان خواند؟

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: وزارت امور خارجه روسیه امروز اعلام کرد که گئورگی بوریسنکو، معاون وزیر امور خارجه روسیه و حمود بن سالم التویه، سفیر عمان در روسیه خواستار حل‌وفصل دیپلماتیک سریع اوضاع در خلیج فارس شدند. خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد که در بیانیه وزارت امور خارجه روسیه آمده است: «در جریان این گفت‌وگو، تبادل نظر [ ]
 دلارهای بی‌مصرف فلسطینی‌ها
روزنامه دنیای اقتصاد

دلارهای بی‌مصرف فلسطینی‌ها

اقدامات اسرائیل از جمله لغو مجوز کارگران، مصادره درآمدهای مالیاتی و محدودیت‌های شدید بانکی، کرانه باختری را به آستانه فروپاشی مالی رسانده است.
 کپلر: دیروز تردد دریایی در تنگه هرمز در مقایسه با سه‌شنبه، افزایش نداشت
سایت هم میهن

کپلر: دیروز تردد دریایی در تنگه هرمز در مقایسه با سه‌شنبه، افزایش نداشت

بر اساس داده‌های تردد دریایی، افزایشی در تردد کشتیرانی از تنگه هرمز مشاهده نشده است.
 تهدید اردوغان توسط اسرائیل؛ این ماجراجویی برایت خطرناک است
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تهدید اردوغان توسط اسرائیل؛ این ماجراجویی برایت خطرناک است

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در ادامه تنش‌های فزاینده با آنکارا، رجب طیب اردوغان، رئس جمهوری ترکیه را متهم کرد که با اقدامات خود این کشور را وارد «ماجراجویی‌های خطرناک» در سوریه کرده است.
 صف‌آرایی‌های جدید در سپهر سیاسی ایالات متحده
روزنامه دنیای اقتصاد

صف‌آرایی‌های جدید در سپهر سیاسی ایالات متحده

دنیای اقتصاد: رقابت‌های درون‌حزبی روز سه‌شنبه در ایالت‌های فلوریدا، آلاسکا و وایومینگ، تصویر روشنی از صف‌آرایی‌های جدید در سپهر سیاسی آمریکا ارائه داد. در فلوریدا، جایی که رای‌دهندگان برای انتخاب جانشین ران دی‌سانتیس آماده می‌شوند، جمهوری‌خواهان یکی از متحدان نزدیک دونالد ترامپ را برگزیدند و در اردوگاه رقیب، دموکرات‌ها به چهره‌ای رای دادند که پیش‌تر به دلیل سیاست‌های ترامپ از حزب جمهوری‌خواه جدا شده بود. همزمان، سوسیالیست‌های دموکراتیک با پیروزی انجی نیکسون در رقابت مقدماتی سنا در فلوریدا، بار دیگر نفوذ فزاینده خود را به رخ کشیدند، هرچند دو نماینده فعلی دموکرات در مجلس نمایندگان توانستند از سد …
 دیپلماسی در میدان بغداد
روزنامه آرمان امروز

دیپلماسی در میدان بغداد

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: محمدباقر قالیباف روز چهارشنبه(۲۸ مرداد ۱۴۰۵) در جریان نخستین روز سفر خود به عراق در دیدار با نزار آمیدی رئیس جمهور عراق گفت: وظیفه خود می‌دانم از طرف رئیس جمهور کشورمان و مردم ایران و به ویژه بیت معظم و شخص رهبر انقلاب برای حضورتان در ایران جهت شرکت در مراسم تشییع [ ]
 امارات چه چیزی را قربانی بازی تازه خود با ایران کرد؟
سایت نورنیوز

امارات چه چیزی را قربانی بازی تازه خود با ایران کرد؟

دعای شلیک موشک از سوی ایران و توقف مناسبات با تهران، در حالی از سوی امارات مطرح شده که مقام‌های ایرانی آن را رد کرده‌اند؛ همزمانی این ادعا با تحرکات تازه آمریکا، درباره انگیزه ابوظبی پرسش‌هایی جدی برمی‌انگیزد.
 یاوه گویی‌های سفیر آمریکا درباره ایران
سایت تابناک

یاوه گویی‌های سفیر آمریکا درباره ایران

هاکبی در مصاحبه با شبکه «العربیه» انگلیسی، ادعا کرد: «شاید فکر کنید بعد از آن ممکن است کم‌کم بفهمند که رئیس‌جمهور [آمریکا دونالد]ترامپ درمورد اقدام نظامی جدی...