قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۷ ساعت قبل

قیمت جدید مرغ، برنج، روغن، شکر و گوشت قرمز اعلام شد/جزییات

بنابر گفته کارشناسان، با توجه به شرایط تولید و ذخایر کالاهای اساسی کمبودی در توزیع هیچ یک از اقلام نداریم که همین امر منجر به کاهش و تعدیل قیمت‌ها در بازار شده است.
 قیمت جدید مرغ، برنج، روغن، شکر و گوشت قرمز اعلام شد/جزییات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بررسی ها از سطح بازار نشان می دهد که قیمت مرغ، برنج، روغن، شکر و گوشت قرمز نسبت به هفته های اخیر از ثبات نسبی برخوردار بوده و تنها تخم مرغ نوساناتی را در بازار تجربه کرده که فعالان این حوزه اذعان می‌کنند این نوسان قیمت به معنای گرانی کالا نیست، بلکه به قیمت تمام شده نزدیک شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: رصدها و گزارش های میدانی از سطح بازار حاکی از آن است که قیمت هر کیلو گوشت مرغ ۳۰۰ تا ۳۱۰ هزار تومان، راسته گوساله یک میلیون و ۶۰۰ تا یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان، راسته گوسفندی یک میلیون و ۷۰۰ تا یک میلیون و ۸۵۰ هزار تومان و هر شانه تخم مرغ ۶۰۰ تا ۶۳۰ هزار تومان است.

غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینوه با وجود محاصره دریایی مشکلی در تامین غذای کشور وجود ندارد، گفت: ۸۵ درصد تامین غذای کشور متکی به تولیدات داخلی است و برای ۱۵ درصد وارداتی نیز تدابیر لازم اندیشیده شده است به طوریکه تامین امنیت غذایی همانند ۱۴ ماه گذشته به طور کامل ادامه می یابد و نیازهای کشور به صورت هوشمند رصد و برای آن برنامه ریزی میشود.

وی از کاهش قیمت کالاهای اساسی در ماه‌های اخیر خبر داد و گفت: بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، قیمت ها از ماه اخیر روند کاهشی داشته است و دلیل افزایش قیمت ها در یک سال گذشته ناشی از افزایش کرایه های حمل و نقل، افزایش هزینه های کارگری، هزینه انرژی، رشد قیمت کودهای شیمیایی، ریسک تجارت و جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران بر شمرد.

وزیر جهاد کشاورزی در بخش دیگری از سخنان خود اعلام کرد که قیمت روغن و شکر در بازار پایین تر از نرخ مصوب به فروش می رسد و رصدها و آمارها نشان می دهد که اکنون نسبت به هفته گذشته و  ماه گذشته اغلب قیمت کالاهای اساسی و مواد غذایی رو به پایین است.

کمبودی در تامین کالاهای اساسی نداریم

رضا کنگری رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی با بیان اینکه کمبودی در تامین کالاهای اساسی نداریم، گفت: اکنون در خصوص تامین کالاهای اساسی مشکلی نداریم، اما با توجه به فصل برداشت حبوبات و برنج و گرمای هوا، روند کاهشی ۲۰ تا ۲۵ درصدی قیمت را شاهد هستیم.

وی با اشاره به  ثبات قیمت کالاهای اساسی افزود: با توجه به وفور کالاهای اساسی، رصدها نشان می دهد از جنگ رمضان که نوسانی …



 تجدید بیعت هیئت دولت با بنیانگذار جمهوری اسلامی
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

تجدید بیعت هیئت دولت با بنیانگذار جمهوری اسلامی

آرمان امروز : مسعود پزشکیان و اعضای هیئت دولت صبح امروز یکشنبه اول شهریور ماه ۱۴۰۵ در این مراسم با نثار تاج گل و قرائت فاتحه ضمن ادای احترام به بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران، بار دیگر با آرمان‌های امام خمینی تجدید بیعت کردند. در این مراسم سیدحسن خمینی تولیت حرم امام راحل، اعضای هیئت دولت [ ]

 گفت و گوی محترمانه؛ نسخه وزیرخارجه برای احیای تفاهم‌نامه
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

گفت و گوی محترمانه؛ نسخه وزیرخارجه برای احیای تفاهم‌نامه

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: «هیچ راهی جز صحبت با احترام با مردم ایران و یک راه حلی که مبتنی بر عدالت و شرافت باشد وجود ندارد.» سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در حاشیه مراسم تجدید میثاق با آرمان‌های امام خمینی (ره) در واکنش به تهدیدهای آمریکا [ ]

 سه هدف کلیدی « عاصم منیر» در سفر مهم به تهران
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

سه هدف کلیدی « عاصم منیر» در سفر مهم به تهران

آرمان امروز-رضا پورحسین: امروز عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان با سه هدف مشخص وارد تهران می شود تا در قالب یک سفر دیپلماتیک و نظامی، گفت‌وگوهای فشرده‌ای را با مقامات ارشد ایرانی آغاز کند. این سفر در شرایطی صورت می‌گیرد که منطقه خلیج فارس و تنگه هرمز همچنان تحت تأثیر تنش‌های ناشی از اختلافات دوجانبه [ ]

 آمار تازه تعداد کشته‌های نظامیان آمریکا در جنگ علیه ایران
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آمار تازه تعداد کشته‌های نظامیان آمریکا در جنگ علیه ایران

بر اساس آخرین آمار سامانه گزارش تلفات وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون)، تعداد نظامیان زخمی این کشور در جنگ علیه ایران به ۷۵۶ نفر و تعداد کشته ها به ۱۸ نفر رسیده است.

 شگفتانه‌ای از لندن
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

شگفتانه‌ای از لندن

دنیای اقتصاد: Inherent، یک آزمایشگاه هوش مصنوعی در لندن که توسط نیروهای سابق گوگل دیپ‌مایند تاسیس شده است، می‌گوید که عامل هوش مصنوعی‌شان با استفاده از کسری از اندازه، از مدل‌های بسیار بزرگ‌تر آنتروپیک و اوپن‌ای‌آی عملکرد بهتری داشته است.

 جلسه معارفه پتروشیمی تابان فردا برگزار می‌شود
۱ ساعت قبل / سایت صدای بورس

جلسه معارفه پتروشیمی تابان فردا برگزار می‌شود

شرکت گروه پتروشیمی تابان فردا از برگزاری جلسه معارفه این شرکت با نماد «تابان» برای فعالان بازار سرمایه و نهادهای مالی خبر داد.



سایت خبرفوری

سیلی جانانه یک فرانسوی به مکرون/ ویدئو

سایت خبرآنلاین

ببینید | رئیس سازمان بهینه‌سازی حرف دل مردم را زد: کیفیت خودروها دلیل مصرف بالای بنزین

سایت اطلاعات آنلاین

وفور «کاهو» در مزرعه ترجمه؛ برگردان‌های موازی چه بر سر صنعت نشر می‌آورد؟

ابراهیم گلستان؛ مردی که با هیچ‌کس کنار نیامد
روزنامه آرمان امروز

ابراهیم گلستان؛ مردی که با هیچ‌کس کنار نیامد

آرمان امروز : سید ابراهیم گلستان (تقوی شیرازی)، از ماندگارترین و در عین حال صریح‌ترین چهره‌های جریان‌ساز ادبیات و سینمای معاصر ایران است. مردی که در ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ در غربت چشم از جهان فرو بست. او با نثری آهنگین و ساختاریافته در داستان‌نویسی و نگاهی پیشگام در سینمای مستند و داستانی، الگویی نوین از [ ]
آیا راه خروج از بن‌بست، بازگشت به اسلام‌آباد است؟
روزنامه دنیای اقتصاد

آیا راه خروج از بن‌بست، بازگشت به اسلام‌آباد است؟

کافی است تاریخ‌ها را کنار هم بگذاریم. آتش‌بس در ۱۸ فروردین اعلام شد. در ۲۴ فروردین، آمریکا محاصره بنادر ایران را آغاز کرد. فقط 6 روز فاصله بود. توقف حملات هوایی، فشار را متوقف نکرد؛ فشار از آسمان به دریا منتقل شد و این بار مستقیما صادرات نفت و راه‌های ارتباطی ایران را هدف گرفت. محاصره هم قرار نبود رفت‌وآمد همه کشتی‌ها را متوقف کند. کشتی‌های عازم بنادر ایران یا خارج‌شونده از آنها مشمول محاصره بودند، اما عبور کشتی‌ها به مقصدهای غیرایرانی می‌توانست ادامه پیدا کند. به بیان روشن‌تر، آمریکا می‌خواست هرمز …
ریزش و رویش مسافران ترکیه
روزنامه دنیای اقتصاد

ریزش و رویش مسافران ترکیه

شمار گردشگران خارجی ورودی به ترکیه در ماه ژوئیه با کاهشی نسبی همراه شد؛ روندی نزولی که زیر سایه تشدید نااطمینانی‌های امنیتی و تنش‌های منطقه‌ای شکل گرفته است. بر پایه تازه‌ترین داده‌های وزارت فرهنگ و گردشگری ترکیه، در ماه ژوئیه 7.1میلیون گردشگر خارجی وارد این کشور شدند که افتی 0.3درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان می‌دهد. همچنین در مجموع هفت ماه نخست سال، شمار مسافران بین‌المللی با 2.29 درصد کاهش، به 27.86‌میلیون نفر رسیده است.