قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

عملکرد دانشگاه‌های لرستان زیر ذره‌بین هیئت نظارت

نشست هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان لرستان، به ریاست دکتر مهرداد دادستانی، برگزار و گزارش بازدیدهای میدانی تخصصی از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان، با تأکید بر حرکت در مسیر ارتقای کیفیت، مورد بررسی قرار گرفت.
 عملکرد دانشگاه‌های لرستان زیر ذره‌بین هیئت نظارت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان، در این نشست ابتدا دکتر مصطفی شکری، دبیر هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان لرستان، با تشریح بازدیدهای میدانی صورت گرفته، گفت: بازدیدهای میدانی در طول سال تحصیلی گذشته توسط تیم‌های تخصصی هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان و با بهره‌گیری از اعضای هیئت علمی و کارشناسان خبره انجام شد.

دکتر شکری، تشریح کرد: این بازدیدها با هدف ارزیابی عملکرد مراکز آموزش عالی، شناسایی نقاط قوت و چالش‌ها و تدوین پیشنهادهای اصلاحی متناسب با مأموریت هر مرکز انجام شده است. گزارش‌های کارشناسی نیز پس از تصویب شورا، برای اجرا و پیگیری به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان ابلاغ خواهد شد.

وی اظهار داشت: در این بازدیدها، تیم‌های ارزیاب ضمن بررسی اسناد و مستندات، از فضاهای آموزشی، پژوهشی، آزمایشگاهی و کارگاهی بازدید کرده و در نشست‌های تخصصی با مدیران، اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان، ابعاد مختلف عملکرد دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی را بر اساس شاخص‌های مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مورد ارزیابی قرار دادند.

دبیر هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان لرستان، ادامه داد: رویکرد هیئت نظارت، صرفاً شناسایی کاستی‌ها نیست، بلکه تلاش می‌شود با احصای همزمان نقاط قوت، چالش‌ها و ظرفیت‌های هر مرکز، پیشنهادهای اصلاحی متناسب با مأموریت، امکانات و شرایط آن تدوین شود تا ضمن کمک به تصمیم‌سازی مدیران، زمینه ارتقای مستمر کیفیت آموزش عالی در استان فراهم شود.

نظارت و ارزیابی، فقط کنترل نیست بلکه حمایت برای ارتقای کیفیت است

در ادامه، دکتر مهرداد دادستانی، رئیس دانشگاه لرستان و رئیس هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان لرستان، با تأکید بر اهمیت استقرار نظام ارزیابی مستمر در آموزش عالی اظهار داشت: نظارت و ارزیابی، فقط یک ابزار کنترلی نیست بلکه ابزاری برای حمایت از دانشگاه‌ها در مسیر ارتقای کیفیت و تحقق مأموریت‌های آنهاست.

دکتر دادستانی، توضیح داد: بهره‌گیری از نتایج ارزیابی‌های کارشناسی، زمینه تصمیم‌گیری آگاهانه مدیران، بهبود مستمر عملکرد دانشگاه‌ها و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود را فراهم می‌کند. استمرار این فرآیند و پیگیری …



 صبح امروز زلزله بلداجی را لرزاند
۱۴ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

صبح امروز زلزله بلداجی را لرزاند

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، به نقل از موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، زمین لرزه‌ای به بزرگی ۳.۱ ریشتر در عمق ۵ کیلومتری زمین، ساعت ۰۷:۴۵:۲۷ صبح به وقت محلی، شهر بلداجی از توابع شهرستان بروجن در چهارمحال و بختیاری رخ داد.

در ادامه حتما بخوانید زمین‌لرزه‌ای در عمق ۷ کیلومتری بلداجی رخ داد

این زلزله در شهر گهرو و گندمان نیز احساس شد، تاکنون خسارتی از این زمین لرزه گزارش نشده است



 حضور گسترده مردم تبریز در مراسم اربعین امام شهید + فیلم
۴۱ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

حضور گسترده مردم تبریز در مراسم اربعین امام شهید + فیلم

بر اساس گزارش خبرنگار SNNTV از تبریز، امروز مصلای امام خمینی (ره) این شهر میزبان جمعیت عظیمی از مردم بود که برای گرامیداشت اربعین امام شهید گرد آمدند. این مراسم که در فضای حماسی و مذهبی برگزار شد، گواهی بر پیوند عمیق مردم آذربایجان با امام شهید و وفاداری آنان به آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

حاضران در این مراسم با برگزاری تجمعی گسترده، ضمن ابراز اندوه عمیق برای فقدان امام شهید، بر لزوم پاسخ قاطع به عوامل ترور و خون‌خواهی ایشان تأکید کردند. همچنین، در این تجمع مردمی، بیعت مجدد با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب، به عنوان تداوم مسیر هدایت و استقامت در برابر دشمنان، سر دادند.

این حضور گسترده در تبریز، بار دیگر نشان داد که اراده مردم برای پاسداشت میراث امام شهید و پیشبرد اهداف انقلاب، فراتر از هرگونه فشار یا تهدیدی است و مسیر حرکت آنان بر محوریت ولایت و مقاومت ادامه دارد.

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی



 پل رودخانه شور حداکثر تا دو هفته آینده تکمیل می‌شود
۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

پل رودخانه شور حداکثر تا دو هفته آینده تکمیل می‌شود

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، صفر صادقی‌پور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان در جریان بازدید از محور‌های مواصلاتی استان و پروژه ترمیم پل رودخانه شور، اظهارکرد: یکی از دهانه‌های این پل در جریان حملات موشکی آمریکا مورد اصابت قرار گرفت و پس از تخریب و آواربرداری، عملیات بازسازی پل توسط پیمانکار پروژه با جدیت درحال انجام است.


وی افزود: در این پروژه، هفت تیر ۲۵ متری توسط پیمانکار تولید شده و امروز این تیر‌ها به محل پروژه منتقل شده‌اند تا بر روی سرستون‌ها نصب شوند.


معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان ادامه داد: پس از نصب تیرها، عملیات اجرای دیافراگم‌های ابتدایی و انتهایی انجام خواهد شد که حدود چهار تا پنج روز زمان می‌برد و پس از آن نیز بتن‌ریزی انجام می‌شود.


صادقی‌پور با بیان اینکه پس از این مراحل، عملیات دال‌گذاری، آرماتوربندی و بتن‌ریزی انجام خواهد شد، تصریح کرد: برنامه‌ریزی صورت گرفته این است که حداکثر ظرف دو هفته آینده، پل رودخانه شور تکمیل شود تا بتوانیم جریان ترافیک را در این محور به صورت دوطرفه برقرار کنیم.

در ادامه حتما بخوانید پروژه ترانشه حاجی‌آباد پس از ۴ سال به پایان می‌رسد کنکور ۱۴۰۵ در هرمزگان؛ ۲۱ هزار داوطلب در ۱۳ شهرستان رقابت می‌کنند شهرآورد هرمزگان در هفته نخست لیگ برتر فوتسال/پالایش نفت و فولاد به مصاف هم می‌روند

وی همچنین درباره وضعیت پل در مسیر رفت به سمت بندرعباس گفت: دو دهانه این پل نیز در جریان حملات موشکی مورد اصابت قرار گرفته و عملیات تخریب و آواربرداری آن به طور کامل انجام شده است.


معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان بیان …



 یادداشت| بلوک قدرت جدید در جهان اسلام شکل می‌گیرد؟ - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

یادداشت| بلوک قدرت جدید در جهان اسلام شکل می‌گیرد؟ - تسنیم

استانها

خبرگزاری تسنیم ـ یادداشت؛ رضا صفری| یک امضا، بیش از شلیک هزار گلوله، می‌تواند توازن قدرت را دگرگون کند. تاریخ روابط بین‌الملل نشان داده که بسیاری از تحولات بین المللی در پشت میزهای مذاکره آغاز شده‌اند. در همین چارچوب، خبر شکل‌گیری پیمان دفاعی و امنیتی میان ترکیه، پاکستان و عربستان سعودی شایسته توجه جدی است؛ رویدادی که در صورت تبدیل شدن به یک همکاری راهبردی پایدار، می‌تواند یکی از مهم‌ترین تحولات امنیتی غرب آسیا و جهان اسلام در دهه آینده باشد.

این پیمان صرفاً یک توافق دوجانبه یا چندجانبه معمولی نیست، بلکه تلاشی برای ترسیم یک هندسه امنیتی جدید در منطقه است؛ هندسه‌ای که در آن ترکیه فناوری دفاعی، عربستان ظرفیت مالی و اقتصادی، و پاکستان توان نظامی و بازدارندگی هسته‌ای خود را در یک چارچوب مشترک قرار می‌دهند. چنین ترکیبی، در صورت تداوم و نهادینه‌سازی، می‌تواند به شکل‌گیری یک بلوک قدرت کم‌سابقه در جهان اسلام منجر شود.

ترکیه طی یک دهه گذشته با توسعه صنایع دفاعی، تولید پهپادهای رزمی، سامانه‌های موشکی، شناورهای نظامی و پروژه‌های جنگنده بومی، جایگاه خود را از یک واردکننده تسلیحات به یک بازیگر صادرکننده فناوری دفاعی ارتقا داده است. عربستان نیز در چارچوب چشم‌انداز 2030 در پی بومی‌سازی صنایع نظامی و کاهش وابستگی به تأمین‌کنندگان غربی است. پاکستان نیز علاوه بر برخورداری از ارتشی بزرگ و باتجربه، تنها قدرت هسته‌ای جهان اسلام محسوب می‌شود. هم‌افزایی این سه ظرفیت، در صورت تبدیل شدن به همکاری عملیاتی، می‌تواند معادلات امنیتی منطقه را به‌طور قابل‌توجهی تحت‌تأثیر قرار دهد.

با این حال، اهمیت این پیمان صرفاً به حوزه نظامی محدود نمی‌شود. این همکاری را می‌توان نشانه‌ای از گذار تدریجی منطقه از امنیت وابسته به خارج به‌سمت امنیت منطقه‌محور دانست. در سال‌های گذشته، بسیاری از کشورهای منطقه امنیت خود را بر پایه حمایت قدرت‌های فرامنطقه‌ای تعریف می‌کردند، اما اکنون تلاش برای ایجاد سازوکارهای امنیتی بومی و مستقل در حال افزایش است. این روند، بخشی از تغییرات گسترده‌تر در مسیر شکل‌گیری نظم چندقطبی در نظام بین‌الملل محسوب می‌شود.

ایران در برابر این تحول چه جایگاهی خواهد داشت؟

برای جمهوری اسلامی ایران، این تحول نه یک …



 بهره‌برداری از بازارچه ساحلی بندرترکمن با اشتغال هزار نفر و درآمدزایی ۱۰۰ میلیارد تومانی
۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

بهره‌برداری از بازارچه ساحلی بندرترکمن با اشتغال هزار نفر و درآمدزایی ۱۰۰ میلیارد تومانی

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حیدر آسیابی، رئیس‌کل دادگستری استان گلستان، در آیین افتتاح پروژه تجاری بازارچه بندرترکمن اظهار کرد: اگر امروز با امنیت و آرامش شاهد افتتاح طرح‌های عمرانی و انجام امور هستیم، به برکت مجاهدت نیروهای مسلح و تأمین امنیت کشور است.

وی با تبریک پیشاپیش هفته دولت و هفته وحدت افزود: افتتاح این پروژه در ایام هفته وحدت، اتفاقی ارزشمند برای مردم بندرترکمن و استان گلستان است.

آسیابی با اشاره به نقش سفرهای رئیس قوه قضاییه به استان گلستان در حل مشکلات مهم استان گفت: یکی از برکات حضور میدانی رئیس قوه قضاییه در استان، صدور دستور برای گره‌گشایی از مشکلات جدی و چندین‌ساله بود که بازارچه بندرترکمن یکی از همین موارد به شمار می‌رفت.

وی ادامه داد: قراردادی که برای این بازارچه منعقد شده بود، ۴۵ ساله و با مبلغ ماهانه یک میلیون تومان و بدون تعدیل بود که امکان بهره‌برداری مناسب از این ظرفیت را سلب کرده بود.

رئیس‌کل دادگستری گلستان تصریح کرد: با ورود دستگاه قضایی و پس از ماه‌ها پیگیری، این مشکل بدون تشکیل پرونده قضایی و با استفاده از تدابیر و مدیریت قضایی برطرف شد و بازارچه و اراضی در اختیار شهرداری قرار گرفت.

در ادامه حتما بخوانید حضور گسترده ترکمن‌های اهل سنت در راهپیمایی خشم و نصر 

آسیابی با اشاره به بهره‌برداری از پروژه در کمتر از ۱۸ ماه گفت: امروز ثمره همان اقدام و کلنگ‌زنی را شاهد هستیم و بر اساس برآوردهای انجام‌شده، فقط اجاره عرصه شهرداری از این پروژه حدود ۷۵ میلیارد تومان است و با احتساب درآمدهای جانبی از پارکینگ، ورودی و غرفه‌های قدیمی، مجموع درآمد پایدار می‌تواند به حدود ۱۰۰ میلیارد تومان در سال برسد.

وی این اتفاق را اقدامی بزرگ در اقتصاد شهری بندرترکمن دانست و خاطرنشان کرد: بسیاری از شهرداری‌ها حتی برای پرداخت حقوق کارگران با مشکل مواجه هستند، اما امروز به همت قوه قضاییه و پیگیری دادگستری استان، بندرترکمن می‌تواند از این ظرفیت برای توسعه خدمات شهری استفاده کند.

رئیس‌کل دادگستری گلستان …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات
سایت روزنو

نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات

او در ادامه از مسعود پزشکیان تقدیر می‌کند و می‌گوید که دستش را می‌بوسم که شجاعانه و فداکارانه تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را امضا کرد. خاتمی از این رهگذر وارد تحلی...
 بازگشت ترامپ به میز مذاکره با کره شمالی
سایت تابناک

بازگشت ترامپ به میز مذاکره با کره شمالی

توجه مجدد ترامپ به کره شمالی ممکن است نشان‌دهنده اشتیاق او برای به ثمر رساندن یک کودتای بزرگ در سیاست خارجی و تقویت تصویر خود به عنوان یک صلح‌طلب باشد، زیرا...
 رصد کامل فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور؛ تاکنون هیچ تخلفی گزارش نشده است
سایت جهان صنعت نیوز

رصد کامل فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور؛ تاکنون هیچ تخلفی گزارش نشده است

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تأکید بر استقرار شبکه ملی حفاظت آزمون برای تأمین امنیت برگزاری کنکور ۱۴۰۵ گفت: تاکنون هیچ موردی از تقلب و تخلف در جریان برگزاری این آزمون گزارش نشده است و تمامی شبکه‌ها، کانال‌ها و صفحات فضای مجازی که مدعی فروش سؤالات کنکور هستند، تحت رصد قرار دارند.
 توصیف سازمان بهینه‌سازی انرژی از وضعیت بحرانی بنزین در کشور: ذخایر کاهش یافته، واردات نیست، ماه‌های آینده دوره اوج مصرف است، افزایش تولید موجب کاهش کیفیت می شود
سایت عصرایران

توصیف سازمان بهینه‌سازی انرژی از وضعیت بحرانی بنزین در کشور: ذخایر کاهش یافته، واردات نیست، ماه‌های آینده دوره اوج مصرف …

امروز وارد استخر واقعیت شده‌ایم و چاره‌ای نداریم جز اینکه مسئله بنزین را زودتر در دستور کار قرار دهیم.
 سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد
خبرگزاری ایسنا

سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد

کانون کارگردانان سینمای ایران در پی طرح اخیر مجلس ، بیانیه‌ای منتشر کرد.
 هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید
سایت جهان صنعت نیوز

هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید

سفیر چین در روسیه با هشدار درباره پیامدهای حرکت احتمالی ژاپن به سمت ساخت تسلیحات هسته‌ای گفت چنین اقدامی توازن راهبردی در شمال شرق آسیا را به‌طور کامل برهم خواهد زد و ممکن است هر لحظه یک رقابت تسلیحات هسته‌ای را در منطقه به راه بیندازد.
 لئوپارد 8 (Leopard)؛ معرفی مکعب تکنولوژی چینی با شتاب بالا + ویدیو و تصاویر
سایت اسب بخار

لئوپارد 8 (Leopard)؛ معرفی مکعب تکنولوژی چینی با شتاب بالا + ویدیو و تصاویر

لئوپارد 8 (Leopard) در حال حاضر پرشتاب ترین SUV بازار ایران است که سطح امکانات بسیار بالایی را در اختیار راننده و سرنشینان قرار می دهد.
 کشت خشخاش ممنوع است
سایت دیدارنیوز

کشت خشخاش ممنوع است

حسین ذوالفقاری؛ نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود...