قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۶/۰۸

اختلاف بر سر ولادت پیامبر چگونه به همگرایی شیعه و اهل‌سنت تبدیل شد؟ / احمدی: وحدت اسلامی به معنای کنار گذاشتن اختلافات اعتقادی و تاریخی نیست!

حجت الاسلام مهدی احمدی پژوهشگر تاریخ اسلام در گفتگو با پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ اظهار داشت: ملت مسلمان، شیعه و سنی، با هم مشکلی ندارند. اینها سال‌های سال کنار هم زندگی کردند. این اختلافات خلق شده، آفریده شده و روی آن تمرکز شده است که خوب این شکاف را ایجاد کرد. انقلاب اسلامی سال‌هاست که بر علیه این شکاف فعالیت می‌کند و کار می‌کند.
 اختلاف بر سر ولادت پیامبر چگونه به همگرایی شیعه و اهل‌سنت تبدیل شد؟ / احمدی: وحدت اسلامی به معنای کنار گذاشتن اختلافات اعتقادی و تاریخی نیست!

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

مبلغ - محمد عارف معزی: در آستانه هفته وحدت، اختلاف تاریخی درباره روز ولادت پیامبر(ص) بار دیگر مورد توجه قرار گرفته است؛ اختلافی که در منابع شیعه و اهل سنت روایت‌های متفاوتی درباره آن وجود دارد. در سنت شیعی، ۱۷ ربیع‌الاول به عنوان روز میلاد پیامبر(ص) شناخته می‌شود، در حالی که ۱۲ ربیع‌الاول در میان اهل سنت شهرت بیشتری دارد.

با این حال، این تفاوت روایی می‌تواند به جای عامل اختلاف، زمینه‌ای برای همگرایی باشد. هفته وحدت نیز با همین نگاه شکل گرفت؛ رویکردی که بر حفظ اختلافات اعتقادی در کنار تأکید بر مشترکات، همزیستی تاریخی شیعه و سنی و مقابله با جریان‌های تفرقه‌افکن تأکید دارد.

حجت الاسلام مهدی احمدی پژوهشگر تاریخ اسلام و مدیرعامل موسسه آستان مبارک حسین بن موسی الکاظم علیه السلام و آرامگاه شهید مدرس در گفتگو با پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، به بررسی این موارد پرداخته است.

در ادامه مشروح گفتگوی حجت الاسلام مهدی احمدی با مبلغ را می‌خوانید؛ نسبت به اصل تولد پیامبر در ربیع‌الاول اتفاق نظر وجود دارد/ در زمان ولادت پیامبر، انگیزه‌ای برای ثبت دقیق تاریخ وجود نداشت …





 اخبار جدید

 کیهان: با وجود شکست آمریکا، اصلاح طلبان همچنان نسخه تسلیم می پیچند | آخرین خبر
۳۰ دقیقه قبل / سایت آخرین خبر

کیهان: با وجود شکست آمریکا، اصلاح طلبان همچنان نسخه تسلیم می پیچند | آخرین خبر

کیهان/متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست در حالی که اعترافات صریح رسانه‌های معتبر غربی از شکست استراتژیک پنتاگون و پایان عصر آمریکایی در منطقه حکایت دارد، جریان غربگرا در داخل با پمپاژ یأس و مطرح‌کردن کلیدواژه‌های خسارت‌زا، عملاً در حال گرا دادن به کاخ سفید و س

 ۷ تفاوت عفونت واژن و رحم که هر زنی باید بداند
۱ ساعت قبل / سایت فرتاک

۷ تفاوت عفونت واژن و رحم که هر زنی باید بداند

عفونت واژن معمولاً با خارش، سوزش و تغییر ترشحات شناخته می‌شود، اما درگیری رحم و لگن می‌تواند با درد، تب و خونریزی غیرطبیعی همراه باشد؛ اما تشخیص قطعی نیاز به بررسی پزشکی دارد.

 راه و بیراهه مهار تورم؛ چگونه تورم و کاهش درآمد باعث جانشینی کالاها در سفره خانوار ایرانی شد؟ | تفاوت ترکیب مصرف گوشت در ایران و جهان
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

راه و بیراهه مهار تورم؛ چگونه تورم و کاهش درآمد باعث جانشینی کالاها در سفره خانوار ایرانی شد؟ | تفاوت ترکیب مصرف گوشت در ایران و جهان

اقتصادنیوز: مصرف سرانه گوشت قرمز از حدود 14 کیلوگرم در اواسط دهه 1380 به حدود 5 کیلوگرم در سال‌های اخیر رسیده است. خانوارهای ایرانی برای جبران کاهش دسترسی به گوشت قرمز، به مصرف گوشت مرغ روی آورده‌اند.

 برای سومین بار؛ دفاع تمام قد چین از ایران و مخالفت با آمریکا
۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

برای سومین بار؛ دفاع تمام قد چین از ایران و مخالفت با آمریکا

درحالی‌که هنوز سه روز از وتوی پیش‌نویس قطعنامه ضدایرانی آمریکا از سوی چین نمی‌گذرد وزارت بازرگانی این کشور می‌گوید با تحریم‌های یک‌جانبه و ثانویه آمریکا مخالف است.

 سرلشکر رضایی: آماده دفاع قدرتمندانه از ایران هستیم/ترامپ جنگ احمقانه را با ایران آغاز کرد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

سرلشکر رضایی: آماده دفاع قدرتمندانه از ایران هستیم/ترامپ جنگ احمقانه را با ایران آغاز کرد

تهران - ایرنا - نماینده رهبر معظم انقلاب و دبیر شورای عالی امنیت ملی با تاکید بر اینکه کاملا آماده دفاع قدرتمندانه از ایران هستیم، تصریح کرد، ترامپ جنگ احمقانه را با ایران آغاز کرد و اکنون احمقانه در حال ادامه آن است.

 ترکیه از نقشه جدید نتانیاهو افشاگری کرد
۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

ترکیه از نقشه جدید نتانیاهو افشاگری کرد

رئیس پارلمان ترکیه گفت: هدف اصلی رژیم اسرائیل شعله‌ور کردن فتنه میان ملت‌های منطقه و کشاندن آنها به جنگ با یکدیگر برای تحقق طرح «سرزمین‌های موعود» است.

یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 20 September 2026