قیمت طلا امروز



 سایت خبرآنلاین / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

70 درصد راههای روستایی شرق مازندران ایمن سازی شد

نماینده مردم شرق مازندران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات توسعه ای استان در سالهای اخیر، گفت: در این مدت، 70 درصد راههای روستایی شرق مازندران ایمن سازی شد.
 70 درصد راههای روستایی شرق مازندران ایمن سازی شد

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، غلامرضا شریعتی در جمع اصحاب رسانه شهرستان‌های بهشهر، نکا و گلوگاه، ضمن گرامیداشت روز خبرنگار و یاد شهدای عرصه رسانه، بر نقش اثرگذار خبرنگاران در جهاد تبیین، امیدآفرینی و انعکاس واقعیت‌های جامعه تأکید کرد.

شریعتی با اشاره به شهادت محمود صارمی و دیگر شهدای خبرنگار اظهار کرد: روزهای تلخ تاریخ انقلاب، با گذشت زمان به فرصت‌هایی برای اثرگذاری و بالندگی تبدیل شده‌اند و شهادت خبرنگاران نیز موجب شد جامعه رسانه‌ای کشور جایگاه ویژه‌ای در میان مردم پیدا کند.

وی با اشاره به دوران حضور خود در جبهه‌های دفاع مقدس و مشاهده شعار «سلاح تبلیغات برنده‌تر از سلاح جنگ است»، گفت: امروز بیش از گذشته به اهمیت رسانه و تبلیغات پی برده‌ایم و اگر یک اقدام انجام می‌دهیم، باید برای معرفی درست آن چندین برابر تلاش رسانه‌ای داشته باشیم؛ چراکه دشمن با استفاده از ابزار رسانه درصدد ایجاد ناامیدی در جامعه است.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه افزود: یکی از توصیه‌های مهم رهبر شهید، جهاد تبیین بود و در این عرصه، خبرنگاران مسئولیتی ویژه دارند. رسانه باید ضمن مطالبه‌گری و نقد منصفانه، واقعیت‌ها و دستاوردهای کشور را نیز برای مردم بازگو کند و اجازه ندهد سیاه‌نمایی دشمن، تصویر واقعی جامعه را مخدوش کند.

شریعتی در ادامه با تشریح بخشی از اقدامات انجام‌شده در حوزه انتخابیه، از گازرسانی به روستاهای باقی‌مانده، توسعه و بهسازی روستاها، افزایش پوشش اینترنت و تلفن همراه، توسعه راه‌های روستایی و آسفالت راه‌ها به عنوان بخشی از مطالبات مردم یاد کرد و گفت: نرخ بهره‌مندی روستاهای حوزه انتخابیه از راه آسفالته که در آغاز مجلس یازدهم حدود ۳۵ درصد بود، اکنون به بیش از ۷۰ درصد رسیده و با اجرای قرارداد جدید به ارزش حدود ۵۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت ۷۰ کیلومتر راه، این میزان می‌تواند از ۹۰ درصد نیز عبور کند.

وی همچنین با اشاره به مسئله آب در شرق مازندران، تکمیل سد گلورد و اقدامات انجام‌شده برای تأمین آب کشاورزی را از پروژه‌های مهم منطقه دانست و درباره آب شرب نیز گفت: با توجه به کاهش دبی منابع زیرزمینی، احداث تصفیه‌خانه آب در شهرستان نکا در دستور کار قرار گرفته و برای تکمیل آن نیز اعتبار جدیدی پیش‌بینی شده است.

نماینده …