قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۳ ساعت قبل

افتتاح و کلنگ‌زنی ۳۵ پروژه عمرانی و خدماتی با اعتبار ۲۲۶ میلیارد تومان در خنج فارس

همزمان با هفته دولت و در فضایی آکنده از وحدت و همدلی، آیین هفته وحدت با حضور حسینعلی امیری، استاندار فارس، فرماندار شهرستان خنج، امام جمعه، مسئولان دستگاه‌های اجرایی و جمعی از مردم شهرستان برگزار شد و ۳۵ پروژه عمرانی، خدماتی و زیربنایی با اعتباری بالغ بر ۲۲۶ میلیارد و ۲۴۵ میلیون تومان افتتاح یا عملیات اجرایی آنها آغاز شد.
 افتتاح و کلنگ‌زنی ۳۵ پروژه عمرانی و خدماتی با اعتبار ۲۲۶ میلیارد تومان در خنج فارس

به گزارش خبرآنلاین، استاندار فارس در این مراسم با تبریک ولادت پیامبر گرامی اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع)، هفته وحدت و هفته دولت، ضمن قدردانی از حضور مردم و مسئولان شهرستان، بر ضرورت استمرار مسیر خدمت‌رسانی و پیگیری مطالبات مردم تأکید کرد.

حسینعلی امیری با اشاره به ظرفیت‌ها و شایستگی‌های مردم خنج گفت: مردم این شهرستان شایستگی‌های فراوانی دارند و امیدواریم با وجود شرایط خاص کشور و اقتضائات ناشی از جنگ، بتوان مطالبات آنان را پیگیری و محقق کرد.

او همچنین با قدردانی از همراهی مردم خنج با نظام جمهوری اسلامی و همکاری آنان با اعضای شورای تأمین در مقاطع مختلف، گفت: مردم شریف خنج با درک درست شرایط کشور، همواره همراهی و همکاری ارزشمندی داشته‌اند که شایسته قدردانی است.

استاندار فارس با اشاره به سابقه دیرینه وحدت و همدلی میان شیعه و اهل سنت در خنج، بر استمرار این سرمایه اجتماعی و تقویت همبستگی میان مردم و مسئولان تأکید کرد و آیین‌های هفته وحدت را فرصتی برای تحکیم این پیوند تاریخی دانست.

در ادامه نساء خیلتاش فرماندار شهرستان خنج با تبریک تقارن هفته دولت و هفته وحدت، خنج را «دارالاولیای فارس» خواند و  گفت: همدلی و همراهی مردم و مسئولان، بستر اصلی پیشرفت و آبادانی همه‌جانبه شهرستان است.

او از افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۳۵ پروژه عمرانی، خدماتی و زیربنایی در سطح شهرستان خبر داد و افزود: این طرح‌ها با اعتباری بالغ بر ۲۲۶ میلیارد و ۲۴۵ میلیون تومان و با همکاری دستگاه‌های اجرایی، نهادهای انقلابی، مدیریت شهری و روستایی و مشارکت خیرین به مرحله اجرا رسیده است.

فرماندار خنج در تشریح پروژه‌های هفته دولت، بخش قابل توجهی از اقدامات انجام‌شده در حوزه عمران روستایی و محرومیت‌زدایی را مرتبط با فعالیت‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی عنوان کرد …



 تصویری از محمد بن سلمان در 12 سالگی با اسلحه
۴۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصویری از محمد بن سلمان در 12 سالگی با اسلحه

تصویری کمتر دیده شده از محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان را در ۱۲ سالگی و در سال ۱۳۷۷ می‌بینید.

 فوری| محسن نامجو به ایران بازگشت + ویدئو
۳۳ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

فوری| محسن نامجو به ایران بازگشت + ویدئو

محسن نامجو، خواننده و آهنگساز، با انتشار ویدیویی از بازگشت خود به ایران پس از حدود ۲۰ سال خبر داد و گفت در این مقطع از زندگی، بودن در وطن، در کنار خانواده و دوستانش، برای او از فعالیت موسیقی و فرهنگی مهم‌تر است.

 ایران فاواتکس؛ فرصتی برای بازسازی هوشمند و هم‌افزایی دولت و صنعت در دوران پساجنگ
۱۹ دقیقه قبل / سایت سیتنا

ایران فاواتکس؛ فرصتی برای بازسازی هوشمند و هم‌افزایی دولت و صنعت در دوران پساجنگ

برگزاری نمایشگاه «ایران فاواتکس» در شرایطی که کشور خود را برای دوران پساجنگ و بازسازی زیرساخت‌ها آماده می‌کند، می‌تواند فرصتی برای پیوند مؤثرتر میان دولت، صنعت،

 تغییر 180 درجه‌ای: مورینیو با بلینگام چه کرد؟
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

تغییر 180 درجه‌ای: مورینیو با بلینگام چه کرد؟

جود بلینگام در دیدار مقابل رئال سوسیداد سری از درخشش‌های گذشته خود را زنده کرد و نشان داد که بار دیگر به بهترین نسخه خود بازگشته است.

 تحریم‌های آمریکا و تاثیر آن بر تجارت بین ایران و کشور‌های خلیج فارس
۵۱ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

تحریم‌های آمریکا و تاثیر آن بر تجارت بین ایران و کشور‌های خلیج فارس

تجارت بین ایران و کشور‌های حوزه خلیج فارس به دلیل جنگ و تحریم‌های آمریکا مختل شده است.

 قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ + جدول
۲۳ دقیقه قبل / سایت اقتصاد معاصر

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ را در جدول زیر مشاهده کنید.



عکسی غیرمجاز از استالین در آستانه یک فاجعه
سایت خبرآنلاین

عکسی غیرمجاز از استالین در آستانه یک فاجعه

استالین پس از این ماجرا برای چند ماه دچار فروپاشی روانی شد؛ او هیچ دستوری صادر نکرد که این امر منجر به هرج‌ومرج در جبهه شد و تنها به پیشروی آلمان‌ها سرعت بخشید. او به ویلای (داچای) خود عقب‌نشینی کرد و سرانجام چند ژنرال شوروی به دیدارش آمدند.
از نمایش قدرت تا بحران مشروعیت / جنگ ایران چه تاثیری بر سقوط محبوبیت ترامپ در  آمریکا داشت؟
سایت خبرآنلاین

از نمایش قدرت تا بحران مشروعیت / جنگ ایران چه تاثیری بر سقوط محبوبیت ترامپ در آمریکا داشت؟

ترامپ در دوران انتخاباتی خود بر دو وعده متناقض اما در افکار عمومی قابل جمع تکیه کرده بود، از یک سو نمایش قدرت و برخورد سخت با دشمنان آمریکا، و از سوی دیگر پرهیز از جنگ‌های طولانی و پرهزینه خارجی که در مورد ایران، همین دوگانه به یکی از نقاط آسیب‌پذیر سیاست او تبدیل شده است.
برای زلنسکی انتخابات خطرناک‌تر است یا جنگ؟ / اوکراین بر سر دوراهی مشروعیت و امنیت
سایت اقتصاد ۲۴

برای زلنسکی انتخابات خطرناک‌تر است یا جنگ؟ / اوکراین بر سر دوراهی مشروعیت و امنیت

در شرایط عادی، انتخابات مهم‌ترین ابزار انتقال مشروعیت از جامعه به حکومت است، اما در شرایط جنگی، دولت برای بقای خود ناچار است بخشی از آزادی‌های سیاسی، انتخاباتی و اجتماعی را محدود کند. بنابراین پرسش اساسی این نیست که آیا دموکراسی در جنگ باید وجود داشته باشد یا خیر بلکه پرسش این است که حد و مدت تعلیق برخی سازوکارهای دموکراتیک تا کجاست و چه نهادی باید درباره پایان این وضعیت تصمیم بگیرد؟
سایت دیدبان ایران

دریاچه ارومیه آب دارد، اما خبر خوبی نیست/ عدد نگران‌کننده‌ای که همه چیز را تغییر می‌دهد

سایت خبرآنلاین

امسال واکسن آنفلوآنزا گیرمان می‌آید؟ جزئیات نگران‌کننده از بازار واکسن

چرا در پرونده‌های آزار جنسی، از ابتدا زن متهم می‌شود؟
سایت خبرآنلاین

چرا در پرونده‌های آزار جنسی، از ابتدا زن متهم می‌شود؟

یک جامعه‌شناس با اشاره به واکنش‌های اجتماعی به پرونده پژمان جمشیدی معتقد است در پرونده‌های خشونت جنسی، بخشی از جامعه به جای تمرکز بر رفتار فرد متهم، رفتار و تصمیم‌های زن شاکی را زیر سؤال می‌برد؛ رویکردی که به گفته او ریشه در نابرابری‌های جنسیتی و ساختارهای قدرت دارد.