قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

«حدیث منزلت» از مجموعه «عبقات الأنوار» در سه جلد از چاپ خارج شد

سه جلد از بخش «حدیث منزلت» کتاب سترگ «عبقات الأنوار» علامه میرحامدحسین لکهنوی، پس از تکمیل مراحل نهایی آماده‌سازی و نشر، از چاپ خارج شد و در اختیار جامعه علمی و پژوهشگران حوزه امامت قرار گرفت.
 «حدیث منزلت» از مجموعه «عبقات الأنوار» در سه جلد از چاپ خارج شد

به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، به همت کنگره بین‌المللی بزرگداشت علامه میرحامدحسین لکهنوی، در ادامه طرح احیای علمی و انتشار مجموعه «عبقات الأنوار فی إمامة الأئمة الأطهار علیهم‌السلام»، سه جلد مربوط به «حدیث منزلت» با تحقیق و تصحیح محمدجواد رجب‌زاده منتشر شد.

بنابر روایت ایبنا، این اثر در گروه احیاء آثار کنگره بین‌المللی بزرگداشت علامه میرحامدحسین لکهنوی تحت اشراف بنیاد بین‌المللی امامت و با همکاری بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی آماده گردیده و نشر امامت اهل‌البیت الطاهرین علیهم‌السلام انتشار آن را بر عهده داشته است. نسخه چاپی این مجموعه پس از طی مراحل علمی، بازبینی‌های نهایی و فرایندهای فنی نشر، اکنون در سه جلد در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است.

دومین حدیث از منهج دوم عبقات الأنوار

«حدیث منزلت» دومین مجلد (حدیث) از منهج دوم کتاب «عبقات الأنوار» است. علامه میرحامدحسین لکهنوی در منهج دوم این اثر، به بررسی اعتبار و دلالت احادیثی پرداخته است که شاه عبدالعزیز دهلوی در کتاب «تحفه اثنا عشریه»، اعتبار و دلالت آنها بر امامت امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام را مورد مناقشه قرار داده بود.

مجلد حدیث منزلت نخستین‌بار در سال ۱۲۹۵ قمری، یازده سال پیش از وفات علامه میرحامدحسین، در مطبعه «مطلع نور» لکهنو و در یک جزء ۹۷۷ صفحه‌ای به شیوه چاپ سنگی منتشر شده بود. این اثر در چاپ تحقیقی جدید، با ساختاری تازه در سه جلد و مجموعاً ۱۵۴۹ صفحه سامان یافته است. جلد نخست ۵۳۱ صفحه، جلد دوم ۳۹۸ صفحه و جلد سوم ۶۲۰ صفحه دارد.

از اثبات تواتر حدیث منزلت تا تبیین دلالت آن بر امامت

علامه میرحامدحسین در این بخش از «عبقات الأنوار»، حدیث شریف منزلت را از ابعاد گوناگون حدیثی، رجالی، کلامی، تاریخی، تفسیری و ادبی بررسی کرده است.

معرفی ناقلان و طرق حدیث منزلت، گزارش تصریحات عالمان درباره صحت، کثرت طرق و تواتر آن، پاسخ به مناقشات مطرح‌شده درباره سند و دلالت حدیث، اثبات عموم منزلت، بررسی جایگاه خلافت حضرت هارون علیه‌السلام و تطبیق آن بر امیرالمؤمنین علیه‌السلام، ابطال شبهه وفات حضرت هارون و تبیین وجوه دلالت حدیث منزلت بر خلافت و امامت امیرالمؤمنین علیه‌السلام، از مهم‌ترین محورهای این سه جلد است.



 شبکه کتاب تعطیل شد ؛ شعار کتابخوانی بدون پشتوانه عملی
۳۲ دقیقه قبل / سایت عصرایران

شبکه کتاب تعطیل شد ؛ شعار کتابخوانی بدون پشتوانه عملی

عصر ایران ؛ نهال موسوی - خبر تعطیلی شبکه اینترنتی کتاب، هرچند در میان انبوه اخبار پرسروصدای این روزها شاید کم‌اهمیت به نظر برسد، اما در واقع نشانه‌ای از یک بحران عمیق‌تر و ریشه‌دارتر دارد. بحرانی که سال‌هاست دامن‌گیر جایگاه کتاب در نظام رسانه‌ای و فرهنگی کشور بوده است. 

وبسایتی که قرار بود بستری تخصصی برای پوشش اخبار نشر، معرفی کتاب، گفت‌وگو با نویسندگان و مترجمان و پیگیری رویدادهای حوزه کتاب باشد، بیش از دو ماه است که سکوت کرده و آخرین ردپای فعالیتش به ایام نمایشگاه کتاب در خرداد بازمی‌گردد. 

این سکوت، بی‌آنکه توضیحی رسمی همراهش باشد، خود گویای بسیاری چیزهاست.

نخستین زاویه‌ای که باید به این ماجرا نگریست، بحث ضرورت وجود یک رسانه تخصصی برای حوزه کتاب است. در کشوری که آمار مطالعه در آن سال‌هاست نزولی گزارش می‌شود و ناشران و نویسندگان از رکود بازار نشر می‌نالند، وجود پلتفرمی که بتواند اخبار این حوزه را به‌صورت مستمر و حرفه‌ای پوشش دهد، نه یک تجمل، بلکه یک ضرورت زیرساختی است. 

رسانه‌های عمومی و پرمخاطب، به دلایل مختلف، فرصت و انگیزه کافی برای پرداختن عمیق به مسائل نشر و کتاب را ندارند و همین خلأ است که باید با رسانه‌های تخصصی پر شود. تعطیلی چنین پلتفرمی، به معنای از دست رفتن یکی از معدود کانال‌های اطلاع‌رسانی تخصصی در این حوزه است؛ کانالی که شاید مخاطب انبوه نداشت، اما برای جامعه کوچک اما تأثیرگذار اهل کتاب و نشر، منبعی ضروری به شمار می‌رفت.

زاویه دوم، به تناقضی برمی‌گردد که در متن پرسش نیز به آن اشاره شده است، تناقض میان شعارهای مکرر درباره اهمیت کتاب و کتابخوانی از یک سو، و بی‌مهری عملی به نهادها و پلتفرم‌هایی که دقیقاً برای همین هدف شکل گرفته‌اند از سوی دیگر. 

سال‌هاست که در نشست‌ها و سخنرانی‌های رسمی از ضرورت تقویت فرهنگ کتابخوانی سخن گفته می‌شود و نقش رسانه ملی در این مسیر برجسته می‌شود. 

تجربه برنامه‌ای مانند کتاب‌باز نیز نشان داد که حتی در دل تلویزیون، آن رسانه‌ای که در رقابت با فضای مجازی بارها به حاشیه رانده شده، هنوز ظرفیت قابل توجهی برای ترویج کتابخوانی وجود دارد. 

اما وقتی از دل همین گفتمان کتاب‌محور، پلتفرمی مثل شبکه کتاب که به‌طور مشخص برای این منظور طراحی …



 فرانسه، رایزن فرهنگی ایران را اخراج کرد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

فرانسه، رایزن فرهنگی ایران را اخراج کرد

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از صدا و سیما، دولت فرانسه نیلوفر شادمهری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، را از این کشور اخراج کرد.

نیلوفر شادمهری پیش از این با کتاب «خاطرات سفیر» شناخته شده بود.

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید
به کانال بله هم میهن بپیوندید
به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید



 رقابت ۱۰ هزار داوطلب کنکور گروه آموزشی علوم تجربی در دانشگاه فردوسی مشهد امروز (۲۹ مرداد ۱۴۰۵) + فیلم
۲ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

رقابت ۱۰ هزار داوطلب کنکور گروه آموزشی علوم تجربی در دانشگاه فردوسی مشهد امروز (۲۹ مرداد ۱۴۰۵) + فیلم

به گزارش شهرآرانیوز؛ مشاور اجرایی معاونت آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد امروز ۲۹ مرداد ماه در حاشیه بازدید از روند برگزاری آزمون سراسری داوطلبان گروه علوم تجربی، با اشاره به آغاز نخستین مرحله آزمون سراسری اظهار کرد: آزمون گروه علوم تجربی از ساعت ۸ صبح امروز آغاز شده و این گروه با ۴۵۱ هزار داوطلب، بیشترین تعداد داوطلب را در میان گروه‌های آزمایشی دارد. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

جواد ساده افزود: در مجموع حدود یک میلیون و ۷۰ هزار داوطلب در آزمون سراسری ثبت‌نام کرده‌اند که سهم گروه علوم تجربی از این تعداد قابل توجه است. امروز علاوه بر برگزاری آزمون گروه علوم تجربی در نوبت صبح، آزمون گروه‌های هنر و زبان نیز در نوبت بعدازظهر برگزار می‌شود.

ساده با بیان اینکه آزمون سراسری در خراسان رضوی در ۲۵ شهر برگزار می‌شود، گفت: در شهر مشهد هفت حوزه آزمون در نظر گرفته شده است که دانشگاه فردوسی مشهد بزرگ‌ترین حوزه برگزاری آزمون در این شهر محسوب می‌شود. میزبانی دانشگاه فردوسی از ۲۶ هزار و ۲۰۰ داوطلب آزمون کنکور در دو روز

مشاور معاونت آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: امروز حدود ۱۷ هزار و ۵۰۰ داوطلب در حوزه‌های مختلف شهر مشهد در آزمون شرکت می‌کنند که از این تعداد، حدود ۱۰ هزار داوطلب در دانشگاه فردوسی مشهد حضور دارند.

وی با اشاره به برنامه میزبانی این دانشگاه از داوطلبان آزمون سراسری در دو روز، تصریح کرد: در مجموع طی این دو روز حدود ۲۶ هزار و ۲۰۰ داوطلب در دانشگاه فردوسی مشهد آزمون خواهند داد که حدود ۱۰ هزار نفر مربوط به امروز، ۱۰ هزار نفر مربوط به فردا و حدود ۶ هزار و ۲۰۰ نفر نیز مربوط به نوبت بعدازظهر امروز هستند.

ساده تأکید کرد: تلاش شده است با توجه به تعداد بالای داوطلبان و همچنین شرایط آب‌وهوایی، امکانات و شرایط مناسبی برای برگزاری آزمون فراهم شود تا داوطلبان بتوانند با آرامش بیشتری در جلسه آزمون حضور پیدا کنند.

وی افزود: فردا نیز آزمون گروه‌های …



 آغاز تخریب ساختمان ۱۰ طبقه غیرمجاز در پلاک ۲۰ میگون با حکم قاطع دستگاه قضایی
۶ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

آغاز تخریب ساختمان ۱۰ طبقه غیرمجاز در پلاک ۲۰ میگون با حکم قاطع دستگاه قضایی

جوان آنلاین: عملیات اجرای حکم قطعی دادگاه برای قلع‌وقمع و اعاده به وضع سابق یک ساختمان ۱۰ طبقه و ۳۰ واحدی غیرمجاز در پلاک ۲۰ منطقه میگون شمیرانات آغاز شد؛ بنایی که در عرصه‌ای به مساحت حدود ۳ هزار و ۶۵۰ مترمربع از اراضی ملی احداث شده و ارزش آن بیش از ۲ هزار میلیارد تومان برآورد شده است.

به گزارش ایسنا، این ساختمان شامل ۳۰ واحد بوده و در زمینی به مساحت تقریبی ۳ هزار و ۶۵۰ مترمربع احداث شده است. عرصه محل احداث بنا، جزو اراضی ملی بوده که پس از تصرف، ساخت‌وساز غیرمجاز در آن صورت گرفته است.

پرونده این تخلف با پیگیری دستگاه قضایی، منابع طبیعی و دستگاه‌های نظارتی در مراجع قضایی مورد رسیدگی قرار گرفت و پس از طی مراحل قانونی در دادگاه بدوی و تجدیدنظر، حکم قطعی مبنی بر قلع‌وقمع بنا و اعاده عرصه به وضع سابق صادر شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران درباره جزئیات این پرونده اظهار کرد: این بنا در پلاک ۲۰ میگون واقع شده و ساختمانی حدود ۱۰ طبقه با ۳۰ واحد است که در زمینی به مساحت تقریبی ۳ هزار و ۶۵۰ مترمربع احداث شده است.

بیانی با بیان اینکه ارزش این بنا بیش از ۲ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود، افزود: عرصه مورد نظر جزو اراضی ملی بوده و پس از تصرف زمین، ساخت‌وساز در آن انجام شده است؛ از این رو پرونده با پیگیری منابع طبیعی، دستگاه قضایی و نهاد‌های نظارتی در مسیر قانونی قرار گرفت.

وی تصریح کرد: پس از رسیدگی قضایی، دادگاه حکم به تخریب ساختمان و اعاده به وضع سابق صادر کرد که این رأی در دادگاه تجدیدنظر نیز تأیید و قطعی شد. اکنون عملیات تخریب در راستای اجرای حکم قضایی و دستور دادگاه در حال انجام است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران با تأکید بر اینکه عرصه مورد اشاره در شمار اراضی ملی قرار دارد، گفت: هرچند ملک مورد اشاره متعلق به یک شخص حقوقی بوده، اما عرصه‌ای که ساخت‌وساز در آن انجام شده، از اراضی ملی است و به همین دلیل دادگاه پس از بررسی موضوع، حکم قلع‌وقمع مستحدثات و اعاده عرصه به وضع سابق را صادر کرده است.

با توجه به ابعاد این سازه شامل ۱۰ طبقه و ۳۰ واحد و همچنین مساحت حدود ۳ هزار و ۶۵۰ مترمربع، عملیات تخریب با رعایت ملاحظات فنی و تحت نظارت دستگاه‌های مسئول در حال انجام است.



 قطر: پیامد‌های جنگ برای جهان فاجعه‌بار است
۶ دقیقه قبل / سایت تابناک

قطر: پیامد‌های جنگ برای جهان فاجعه‌بار است

«شیخ محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی» امروز (پنجشنبه) پس از مذاکرات سطح عالی در «العلمین» مصر در جمع خبرنگاران خواستار بازگشت وضعیت در تنگه هرمز به زمان قبل از جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران شد.

به گزارش تابناک به نقل از فارس، وی تصریح کرد که  «پیامدهای این جنگ نه‌تنها برای منطقه خلیج فارس، بلکه برای دیگر نقاط جهان فاجعه‌بار بوده است.»

شیخ محمد افزود: «ما نیاز داریم وضعیت به شرایط پیش از جنگ بازگردد. ما هرگونه تهدید و مانع‌تراشی در این زمینه را محکوم می‌کنیم.»

نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر تصریح کرد که طرف‌های درگیر در منطقه غرب آسیا نباید از طرف مقابل، «باج‌خواهی» کنند.

اظهارات این مقام قطری پس از آن مطرح شده است که به طور همزمان، بامداد امروز رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» از آغاز تهاجمی‌ترین کارزار تاکنون علیه اقتصاد ایران خبر داد.


تهدیدات جدید ترامپ علیه ایران در حالی مطرح می‌شود که او در سال ۲۰۱۸ به امید وادار کردن ایران به تسلیم در برابر آمریکا، کارزار فشار حداکثری را به راه انداخت؛ کارزاری که نه تنها نتیجه نداد، بلکه ایران در واکنش به بدعهدی آمریکا و طرف‌های اروپایی برجام، از تعهدات هسته‌ای خود کاست.
 





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 روایت متفاوت حدادعادل از نگاه رهبر شهید به چندهمسری+ ویدیو
سایت اکوایران

روایت متفاوت حدادعادل از نگاه رهبر شهید به چندهمسری+ ویدیو

به گزارش اکوایران به نقل از تابناک، غلامعلی حدادعادل گفت: رهبر شهید انقلاب اگر متوجه می شدند مردی سراغ تعدد زوجات رفته و ظلمی به همسرش کرده نظرشان
 فرانسه، رایزن فرهنگی ایران را اخراج کرد
سایت هم میهن

فرانسه، رایزن فرهنگی ایران را اخراج کرد

نیلوفر شادمهری پیش از این با کتاب «خاطرات سفیر» شناخته شده بود.
 روایت فارین پالسی از نبرد قدرت‌ها بر سر LNG / وقتی چین به آخرین سنگر روس‌ها تبدیل می‌شود
سایت تجارت نیوز

روایت فارین پالسی از نبرد قدرت‌ها بر سر LNG / وقتی چین به آخرین سنگر روس‌ها تبدیل می‌شود

چین با فراهم کردن زیرساخت و بازار برای LNG تحریم‌شده روسیه به شریان حیاتی صادرات انرژی مسکو تبدیل شده و واشنگتن اکنون در پی هدف قرار دادن این مسیر و زیرساخت‌های چینی برای مهار صادرات LNG روسیه است.
 هشدار نارنجی؛ احتمال وقوع سیلاب در ۵ استان
سایت رکنا

هشدار نارنجی؛ احتمال وقوع سیلاب در ۵ استان

اجتماعی رکنا، سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی از احتمال وقوع سیلاب، آبگرفتگی و وزش باد شدید در روز جمعه در گلستان، خراسان شمالی، شرق مازندران، ارتفاعات شمالی خراسان رضوی و سمنان خبر داد و از مردم خواست از تردد و اتراق در بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند.
 فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی

روابط عمومی پالایشگاه تهران گفت:انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران ناشی از وقوع سانحه برای ۲ دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.
 بارش‌های تابستانی در شمال/ دمای اردبیل و شهرکرد: ۱۱ درجه!
سایت عصرایران

بارش‌های تابستانی در شمال/ دمای اردبیل و شهرکرد: ۱۱ درجه!

هم‌زمان با ادامه فعالیت سامانه بارشی، رگبار‌های تابستانی در بخش‌هایی از نواحی شمالی کشور پیش‌بینی و گزارش شده است. در این میان، شهر‌های اردبیل و شهرکرد با ثب...
 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر
سایت جهان صنعت نیوز

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.
 نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات
سایت روزنو

نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات

او در ادامه از مسعود پزشکیان تقدیر می‌کند و می‌گوید که دستش را می‌بوسم که شجاعانه و فداکارانه تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را امضا کرد. خاتمی از این رهگذر وارد تحلی...