قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

کیفیت نامطلوب نان در همدان صدای مدیران استان را نیز درآورد!؟

تاکنون ۳۹۰ هزار تن گندم از کشاورزان استان خریداری شده که این آمار نشان‌دهنده تحقق بخش مهمی از برنامه‌های تأمین امنیت غذایی و حمایت از تولید در استان همدان است.
 کیفیت نامطلوب نان در همدان صدای مدیران استان را نیز درآورد!؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان استان به ریاست مجتبی حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان، آخرین وضعیت خرید گندم در استان بررسی شد. بر اساس گزارش‌های ارائه‌شده در این جلسه، تاکنون ۳۹۰ هزار تن گندم از کشاورزان استان خریداری شده که این آمار نشان‌دهنده تحقق بخش مهمی از برنامه‌های تأمین امنیت غذایی و حمایت از تولید در استان است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان در ادامه بر لزوم هوشمندسازی فرآیند حمل و نقل آرد تأکید کرد و افزود: مدیریت دقیق زنجیره تأمین، از تولید تا توزیع، ضرورتی انکارناپذیر برای جلوگیری از هرگونه انحراف و ارتقای شفافیت در این حوزه است که باید با جدیت و به صورت کامل توسط دستگاه‌های متولی پیگیری و اجرا شود.

حسینی همچنین با انتقاد از وضعیت کیفیت نان در برخی واحدهای نانوایی، بر لزوم نظارت جدی و مستمر بر فعالیت این واحدها تأکید کرد. 

وی اضافه کرد:  ارتقای کیفیت نان به‌عنوان قوت غالب مردم، مورد تاکید مدیریت استان است و تمامی دستگاه‌های متولی موظفند ضمن شناسایی واحدهای متخلف یا کم‌کار، برای بهبود کیفیت محصول نهایی و افزایش رضایت شهروندان، برنامه‌ریزی عملیاتی و فوری داشته باشند.

به گزارش خبرآنلاین همدان و بنابر گزارشات مردمی و بازدیدهای میدانی خبرنگاران، همچنین مدیران استان، علیرغم افزایش چندباره قیمت نان در سال‌جاری، کیفیت نان در استان همدان اصلأ مطلوب نیست. 

در بعضی نانوایی‌ها، گران‌فروشی و متاسفانه کم‌فروشی، مشهود است و در پاسخ به اعتراض‌های مردمی، هیچ پاسخ قانع‌کننده‌ای از مدیران متولی همچون اتحادیه نانوایان و یا مجمع امور صنفی، دریافت نمی‌شود. 

در …



 مصدومیت 2 کارگر در پی وقوع حادثه در شرکت معادن سرمک شهرستان ملایر
۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

مصدومیت 2 کارگر در پی وقوع حادثه در شرکت معادن سرمک شهرستان ملایر

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: بر اثر وقوع حادثه در شرکت معادن سرمک شهرستان ملایر، 2 نفر از کارگران این معدن مصدوم شدند. این حادثه حین کار اتفاق افتاده است.



 نور امید در سالن‌های تاریک؛ افزایش ۳ برابری فروش سینماها نسبت به ماه گذشته
۵۴ دقیقه قبل / سایت اطلاعات آنلاین

نور امید در سالن‌های تاریک؛ افزایش ۳ برابری فروش سینماها نسبت به ماه گذشته

گیشه سینمای ایران در مرداد امسال پس از ماه‌ها کسادی، روزهای پرفروشی را پشت سر گذاشت؛ ماهی که به لطف اکران آثار جدید و استقبال نسبتاً خوب مخاطبان، توانست جانی تازه به سالن‌های نمایش ببخشد.

 سیاستگذاری به وقت تکذیب
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سیاستگذاری به وقت تکذیب

در ایران کمتر مسوولی را پیدا می‌کنید که منکر ضرورت اصلاحات اقتصادی باشد. در جلسه‌های رسمی، همایش‌ها، گفت‌وگوهای تلویزیونی و حتی نطق‌های مجلس، همه از کسری بودجه، ناترازی بانک‌ها، مصرف بی‌رویه انرژی، ارز چندنرخی، یارانه‌های ناعادلانه و زیان انباشته صندوق‌های بازنشستگی می‌گویند. اختلاف‌ها معمولا از جایی شروع می‌شود که باید از پشت تریبون پایین آمد و تصمیم گرفت. اینجاست که ناگهان همه‌چیز عوض می‌شود.

 سرلشکر رضایی: ایران پس از جنگ ۱۲ روزه وارد مرحله جدیدی شد؛ تغییر در راهبرد دفاعی و دیپلماسی را دنبال می‌کنیم + فیلم
۵ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

سرلشکر رضایی: ایران پس از جنگ ۱۲ روزه وارد مرحله جدیدی شد؛ تغییر در راهبرد دفاعی و دیپلماسی را دنبال می‌کنیم + فیلم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سرلشکر محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، با اشاره به تحولات پس از جنگ ۱۲ روزه اظهار کرد: راهبردهای دفاعی و سیاسی جم...

 تبعات انتشار اشتباهی Mutiny پیش از اکران؛ آمازون در آستانه غرامت چندمیلیون دلاری
۳ ساعت قبل / سایت سلام سینما

تبعات انتشار اشتباهی Mutiny پیش از اکران؛ آمازون در آستانه غرامت چندمیلیون دلاری

آمازون پرایم ویدیو با انتشار ناخواسته فیلم اکشن «شورش» با بازی جیسون استاتهام، چند روز پیش از اکران سینمایی، با بحرانی جدی روبه‌رو شده است. نسخه کامل فیلم برای مدتی روی این پلتفرم در دسترس بود و پیش از حذف، به‌سرعت در وب‌سایت‌های غیرقانونی منتشر شد؛ اتفاقی که می‌تواند به مطالبه غرامت سنگین از آمازون منجر شود.

 غربالگری این سرطان را از ۴۰ سالگی جدی بگیرید
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

غربالگری این سرطان را از ۴۰ سالگی جدی بگیرید

یک فوق‌تخصص گوارش و کبد با اشاره به افزایش حدود ۵۰ درصدی موارد سرطان روده بزرگ در ایران طی یک دهه اخیر، بر اهمیت غربالگری تأکید کرد و تست خون مخفی در مدفوع را روشی ساده و در دسترس برای تشخیص زودهنگام دانست.

 کابوس تازه ناتو
۵۸ دقیقه قبل / روزنامه شرق

کابوس تازه ناتو

انتخابات ریاست‌جمهوری فرانسه به نگرانی تازه ناتو تبدیل شده است. درحالی‌که آمریکای ترامپ حضور نظامی خود در اروپا را کاهش می‌دهد و این ائتلاف از ورود مستقیم به جنگ ایران پرهیز دارد، پیروزی نامزدهای منتقد ناتو می‌تواند یکی از مهم‌ترین ستون‌های نظامی اروپا را متزلزل کند.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]