قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

پاسخ غریب‌آبادی به گستاخی ترامپ؛ هرمز ایرانی می‌ماند/ این تنگه فقط ذیل فرمان ایران بسته و باز خواهد شد

معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزیر امور خارجه در پاسخ به اظهارات گستاخانه دونالد ترامپ در مورد تنگه هرمز تصریح کرد، تنگه هرمز فقط با فرمان ایران بسته و باز می‌شود و با توییت، ناو هواپیمابر، صدور فرمان و سخنرانی انتخاباتی نمی توان آن را تصاحب کرد.
 پاسخ غریب‌آبادی به گستاخی ترامپ؛ هرمز ایرانی می‌ماند/  این تنگه فقط ذیل فرمان ایران بسته و باز خواهد شد

به گزارش خبرآنلاین، کاظم غریب آبادی بامداد شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵ در شبکه ایکس نوشت: «ترامپ گفته بعد از شکست ایران، بزودی تنگه هرمز را قلمرو آمریکا اعلام خواهد کرد!»

وی افزود: «تنگه هرمز را نه با توییت می‌توان تصاحب کرد و نه با ناو هواپیمابر، نه با صدور فرمان و نه با سخنرانی انتخاباتی. ایران نه از تهدید می هراسد و نه با نمایش قدرت مرعوب می‌شود.»

غریب آبادی همچنین در توئیت دیگری تصریح کرد: یکبار برای همیشه واقعیت را بپذیرید: تا اینجا، شکست های راهبردی و سنگینی خوردید؛ تنگه هرمز ایرانی بوده، هست و خواهد بود؛ این تنگه فقط ذیل فرمان ایران بسته و باز خواهد شد و مادامی که واقعیت شکست را نپذیرید و دست از اوهام پردازی برندارید، ایران به اعمال محاصره ادامه خواهد داد.

ترامپ روز جمعه در مرکز آموزش و اطلاعات دیوید اس. مک در ایالت نیویورک ادعا کرد: «پس از آنکه کار شکست دادن ایران را تمام کنیم، کشوری که به‌شدت در حال شکست خوردن است، خیلی زود اعلام خواهم کرد که تنگه هرمز قلمرو ایالات متحده است»!

>>> بیشتر بخوانید:

ترامپ: خیلی زود اعلام خواهم کرد که تنگه هرمز قلمرو ایالات متحده است/ آن‌ها محاصره فولادی هستند؛ اگر ایران حمله کند....

315 کد مطلب 2260379



۴ ساعت قبل / سایت نورنیوز

تهدید ترامپ علیه عمان مسقط را شوکه و خشمگین کرد

نورنیوز- گروه بین الملل: سایت المانیتور گزارش داد که تهدیدات اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر حمله به عمان، موجب حیرت، تعجب و ناخرسندی در مسقط شده است؛ هرچند این کشور تمایل دارد که این تهدیدات را چندان جدی نگیرد.مقامات عمانی به این سایت گفتند: «ما از اولین تهدید ترامپ به بمباران شوکه شدیم، اما تهدید جدید او با ناخشنودی مواجه شد.»یک منبع عمانی افزود: «در واقع، ما این موضوع را جدی نمی‌گیریم.» این در حالی است که یک دیپلمات عمانی اشاره کرد که مسقط «کم‌کم به این حقیقت عادت کرده است که چنین تهدیداتی تکرار می‌شوند و بارها و بارها شنیده می‌شوند.»

رمزگشایی واشنگتن‌پست از لحن تهاجمی ترامپ: شکست در هرمز در همین حال، روزنامه واشنگتن‌پست در یک مطلب تحلیلی نوشته دونالد ترامپ که در وادار کردن تهران به تسلیم ناتوان مانده، به نظر می‌رسد خشم و سرخوردگی خود را بیش از پیش سر عمان و دیگر شرکای منطقه‌ای آمریکا خالی می‌کند.این روزنامه نوشته تهدیدهای ترامپ علیه کره جنوبی و عمان نشانه‌ای از خشم روزافزون ترامپ است؛ چراکه او راه خروجی از جنگی که خود آغاز کرده نمی‌بیند.

تحلیلگران گفته‌اند ترامپ همچنین از احتمال توافق جانبی میان ایران و سایر کشورهای حاشیه خلیج فارس برای بازگشایی تنگه هرمز نگران به نظر می‌رسد.آلن ایر، دیپلمات سابق که در تیم مذاکره‌کننده آمریکا برای دستیابی به برجام حضور داشت گفت: «اظهارات این هفته رئیس‌جمهور نشان‌دهنده سرخوردگی او از ناتوانی در دستیابی به حداقل هدف خود، یعنی بازگرداندن رفت‌وآمد در تنگه هرمز به سطح عادی است.»

 


۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

جهش قیمت گاز اروپا پس از بسته شدن تنگه هرمز/ بازار سوخت در شوک جنگ آمریکا و ایران

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، قیمت گاز طبیعی در اروپا در پی تشدید نگرانی‌ها درباره عرضه انرژی و اختلال در مسیرهای انتقال سوخت، به بالاترین میزان پس از آغاز جنگ ایران رسید.

بر اساس این گزارش، بسته شدن تنگه هرمز و کاهش تردد کشتی‌ها در منطقه خلیج فارس، حدود ۲۰ درصد از چرخه تأمین سوخت جهانی را تحت تأثیر قرار داده و بازار انرژی اروپا را با فشار جدیدی مواجه کرده است.

همزمان، کاهش سرعت رشد ذخایر گازی اروپا و افزایش تقاضا در بازارهای آسیایی، از دیگر عوامل تشدیدکننده نگرانی‌ها درباره آینده عرضه گاز عنوان شده است.

مرکز عملیات تجارت دریایی انگلیس نیز اعلام کرده که تردد کشتی‌ها از مبدأ و به مقصد خلیج فارس به سطحی بسیار پایین‌تر از شرایط پیش از درگیری کاهش یافته است.


۴ ساعت قبل / سایت تابناک

عمان: تهدیدات ترامپ تکراری است

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ المانیتور گزارش داد که وقتی رئیس جمهور ترامپ برای اولین بار عمان را تهدید به بمباران کرد، مقامات عمانی متحیر شدند و در ابتدا فکر کردند که آیا او اشتباه گفته است یا خیر. با این حال، تهدید مجدد ترامپ در این هفته با نارضایتی قابل توجهی در کشوری مواجه شد که مدت‌هاست به دنبال ایفای نقش میانجی بی‌طرف در خاورمیانه است.

مقامات عمانی به این وبگاه گفتند: «ما از تهدید اولیه ترامپ برای بمباران [عمان]شوکه شدیم و آخرین تهدید او با نارضایتی مواجه شد.»

به گفته یک منبع عمانی، مسقط، واشنگتن را در جریان مذاکرات خود با ایران قرار داده است، بنابراین تهدیدات ترامپ غافلگیرکننده بود.

یک منبع نیز در مسقط، تهدیدات ترامپ علیه عمان را تلاشی برای یافتن یک قربانی برای شکست خود در جنگ علیه ایران دانست و گفت: «ما واقعاً آن را جدی نمی‌گیریم.»

به گفته یک دیپلمات عمانی، «مسقط کم‌کم به این واقعیت عادت می‌کند که چنین تهدید‌هایی بار‌ها و بار‌ها تکرار می‌شوند.»

از سوی دیگر، یک مقام سابق آمریکایی تأکید کرد که سلطان‌نشین عمان «پیام‌رسان قابل اعتمادی» برای واشنگتن بوده و در ماه‌های اولیه دولت ترامپ به تسهیل جلسات بین ایرانی‌ها و استیو ویتکاف، فرستاده آمریکا، کمک کرده است.

ترامپ روز دوشنبه به فاکس نیوز گفت: «اگر عمان سر راه ما قرار بگیرد، بدون هیچ رحمی آنها را بمباران خواهیم کرد.»

او بعداً در همان روز در گفت‌و‌گو با خبرنگاران گفت: «فکر نمی‌کنم (عمان) خیلی خوب رفتار کرده باشد، اما ما خیلی راحت با آنها برخورد خواهیم کرد، همانطور که با دیگران رفتار می‌کنیم.»

به گزارش آسوشیتدپرس، مقامات آمریکایی معتقدند که سلطان‌نشین عمان در مذاکرات خود با ایران در مورد کنترل تنگه هرمز، امتیازات زیادی داده است.

ترامپ در ماه مه گذشته با اظهارات مشابهی علیه مسقط، جنجال به پا کرد، زمانی که در جلسه کابینه گفت: «عمان باید مانند دیگران رفتار کند، در غیر این صورت مجبور خواهیم شد آن را نابود کنیم.»




 «عایشه وهاب»؛ سیاستمدار افغان‌تبار منتقد اسرائیل وارد کنگره آمریکا شد - تسنیم
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

«عایشه وهاب»؛ سیاستمدار افغان‌تبار منتقد اسرائیل وارد کنگره آمریکا شد - تسنیم

عایشه وهاب سیاستمدار منتقد رژیم صهیونیستی، با وجود تلاش و مخالفت لابی اسرائیل، در انتخابات کالیفرنیا پیروز شد.

 ادعا درباره احتمال درگیری گسترده نظامی آمریکا با ایران 
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ادعا درباره احتمال درگیری گسترده نظامی آمریکا با ایران 

«اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه در گفت‌وگویی با شبکه سی‌ان‌بی‌سی ادعا کرد که احتمالا نیاز به درگیری گسترده با ایران وجود نخواهد داشت.

 اقدامات احتیاطی ناشناخته نیروهای آمریکایی در اربیل؛ بسته شدن ناگهانی همه درهای پایگاه هوایی حریر
۵۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اقدامات احتیاطی ناشناخته نیروهای آمریکایی در اربیل؛ بسته شدن ناگهانی همه درهای پایگاه هوایی حریر

منابع آگاه روز جمعه فاش کردند که همه دروازه‌های پایگاه هوایی حریر در نزدیکی اربیل به دلایل نامعلومی بعدازظهر امروز به طور ناگهانی بسته شدند.

 روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد

سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد تاکید کرد: ایران کشوری مستقل است و خود درباره مذاکره با آمریکا تصمیم گیری می‌‎کند.

 ترکیه به‌دنبال بازداشت بین‌المللی نتانیاهو
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

ترکیه به‌دنبال بازداشت بین‌المللی نتانیاهو

آنکارا در پیگیری اتهامات نسل‌کشی علیه بنیامین نتانیاهو، از وزارت کشور خواست تا با صدور حکم قرمز، زمینه پیگرد بین‌المللی نخست‌وزیر اسرائیل را فراهم کند.

 انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین
۲۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین

سخنگوی کرملین از آنچه افزایش سطح مشارکت انگلیس در جنگ اوکراین خواند، ‌ انتقاد کرد و گفت: موضع لندن در حالی است که برخی کشورهای اروپایی از حمایت از کی‌یف خسته شده‌اند.