قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۶/۰۱

قله‌ی صبر؛ روایتی از بردباری آیت‌الله سید ابوالحسن اصفهانی

بخشیدنِ قاتل، آن هم کسی که عزیزترین فردِ زندگی‌ات را به بی‌رحمانه‌ترین شکل ممکن کشته است، دشوارترین آزمونِ انسانی است. آیت‌الله ابوالحسن اصفهانی در آن لحظه‌ی جانکاه، نه تنها نماز را با استقامت به پایان برد، بلکه کینه‌توزی را نیز با بخشش معاوضه کرد.
 قله‌ی صبر؛ روایتی از بردباری آیت‌الله سید ابوالحسن اصفهانی

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، در تاریخ پرفراز و نشیبِ مرجعیت شیعه، نام آیت‌الله سید ابوالحسن اصفهانی با استقامت و بردباری گره خورده است. واقعه‌ی شهادت فرزندِ ایشان، نه فقط یک تراژدی شخصی، بلکه نمایشی خیره‌کننده از قدرتِ ایمان در تسلط بر نفس و گذشت در اوجِ خشم است.

بنابر روایت حوزه، یکی از صفات برجسته آیت الله ابوالحسن اصفهانی صبر و بردباری حیرت انگیز او بود. آیت الله شهید سید مصطفی خمینی (ره) نقل کرده است: «من هیچ کس را صبور تر از آیت الله اصفهانی نمی شناسم زیرا این مرجع عالیقدر شیعه، در کوران مبارزاتش علیه سیاست های ظالمانه ی انگلیس، در یک روز پر همهمه به نماز ایستاد و هزاران نفر از مؤمنین در صف های به هم فشرده ایستادند و مثل همیشه به او اقتداء کردند. از جمله فرزندش آیت الله زاده‌ی اصفهانی نیز در صف اول نماز و پشت سر پدر به نماز ایستاد. …




 اخبار جدید

 عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵
۳۲ دقیقه قبل / سایت مشرق

عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

ایران و یمن با هرمز و باب المندب بر تجارت جهانی حکومت خواهند کرد، محور گلوگاه‌ها، بریکس ایده آلترناتیو، ایران در معماری جهانی پساغربی و...از جمله تیترهای روزنامه‌های یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ هستند.

 جلیلی از سایه به متن می‌آید؟
۳۹ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

جلیلی از سایه به متن می‌آید؟

عباس امیری‌فر، فعال سیاسی اصولگرا: تندروها می‌خواهند دولت را ساقط کنند؛ آنها از جلیلی هم عبور می‌کنند کامران غضنفری، نماینده مجلس: پزشکیان اگر صادق است، مشاوران و معاون‌های خود را عزل کند

 بازارهای محلی بیشتر، هزینه خرید کمتر - مردم سالاری آنلاین
۱۰ دقیقه قبل / روزنامه مردم سالاری

بازارهای محلی بیشتر، هزینه خرید کمتر - مردم سالاری آنلاین

همزمان با دویست‌وبیست‌وهشتمین پویش «امید و افتخار»، چهار بازار میوه و تره‌بار در مناطق ۳، ۷، ۸ و ۲۰ تهران به بهره‌برداری رسید تا شمار بازارهای میوه و تره‌بار پایتخت به ۳۲۰ بازار افزایش پیدا کند، طرحی که مدیریت شهری آن را بخشی از سیاست حمایت از معیشت شهروندان و کنترل قیمت کالاهای مصرفی می‌داند.

 انتقاد معاون پزشکیان از تندروها؛ نفی مذاکره همراه بالا بردن انتظارات اقتصادی در شرایط جنگی تناقض است/ صداوسیما در جنگ هم هدفش تقویت گفتمانی اقلیت است
۴۹ دقیقه قبل / سایت خبرآنلاین

انتقاد معاون پزشکیان از تندروها؛ نفی مذاکره همراه بالا بردن انتظارات اقتصادی در شرایط جنگی تناقض است/ صداوسیما در جنگ هم هدفش تقویت گفتمانی اقلیت است

معاون پزشکیان به خبرآنلاین گفت: تجویز تشدید درگیری و نفی مذاکره به همراه بالا بردن انتظارات اقتصادی جامعه در شرایط جنگی یک تناقض بنیادین است. در کجای تاریخ وقتی کشوری در خاک و در مرزهای خود می‌جنگیده همزمان به پویایی اقتصادی هم رسیده؟ یک بخش مهم جنگ یعنی هزینه اقتصادی؛ چه از نظر مخارج خود جنگ و خسارات و چه عدم النفع فعالیت‌هایی که متوقف شده‌اند. 

 بازی در زمین اسرائیل - مردم سالاری آنلاین
۱۱ دقیقه قبل / روزنامه مردم سالاری

بازی در زمین اسرائیل - مردم سالاری آنلاین

در شرایطی که پرونده هسته‌ای ایران بار دیگر در کانون فشارهای بین‌المللی قرار گرفته و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مسیر پرونده ایران را به سمت شورای امنیت برده است، پاسخ تهران طبیعتاً نمی‌تواند از جنس انفعال باشد.

 پیش‌بینی آب‌وهوای کشور امروز یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ /  این استان‌ها بارانی می‌شود
۱۱ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

پیش‌بینی آب‌وهوای کشور امروز یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ / این استان‌ها بارانی می‌شود

روز یکشنبه در برخی نواحی استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، گیلان، مازندران، گلستان، ارتفاعات البرز مرکزی و همچنین ارتفاعات استان‌های کرمان و هرمزگان، بارندگی همراه با رعدوبرق و وزش باد شدید موقت رخ خواهد داد. در نقاط مستعد نیز احتمال گردوخاک وجود دارد.

یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - 13 September 2026