قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

تهدید یوفا؛ جام جهانی بدون فیفا برگزار می‌شود

یوفا و چند کنفدراسیون دیگر جانی اینفانتینو را تهدید به این کردند که جام جهانی را بدون فیفا برگزار می‌کنند.
 تهدید یوفا؛ جام جهانی بدون فیفا برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ یوفا به همراه چند کنفدراسیون دیگر، جانی اینفانتینو، رئیس فیفا، را تهدید کرده‌اند که اگر از سمت خود کناره‌گیری نکند، رقابت‌های جام جهانی مستقلی را برگزار خواهند کرد. اینفانتینوی ۵۶ ساله با وجود فشارهای گسترده، همچنان بر ادامه حضورش در ریاست فیفا اصرار دارد؛ آن هم پس از جنجالی که با طرح فروش بخشی از سهام تجاری جام جهانی به سرمایه‌گذاران خصوصی به راه انداخت.

به نقل از ورزش سه، او ابتدا این طرح را مطرح کرد، اما در نهایت تحت فشار شدید، مجبور شد از آن عقب‌نشینی کند. در همین حال، الکساندر چفرین، رئیس یوفا، به همراه مسئولان کنفدراسیون فوتبال آمریکای شمالی، مرکزی و کارائیب و کنفدراسیون فوتبال آسیا، خواستار استعفای اینفانتینو شده‌اند.

روزنامه تایمز انگلیس گزارش داده است که ائتلافی برای برکناری اینفانتینو و فلج کردن فعالیت‌های فیفا تشکیل شده است. بر اساس این گزارش، اگر اینفانتینو بر ماندن در قدرت اصرار کند و برای انتخابات ریاست فیفا در ماه مارس بار دیگر نامزد شود، این ائتلاف در حال بررسی راه‌اندازی مسابقات بین‌المللی مستقل خود خواهد بود. یوفا از قبل نیز طرحی برای برگزاری لیگ ملت‌های جهانی به‌عنوان رقیبی برای جام جهانی در اختیار دارد که نخستین بار در سال ۲۰۱۷ مأمور بررسی آن شده بود.

مخالفان خشمگین اینفانتینو همچنین قصد دارند جلسات شورای فیفا و کمیته‌های آن را تحریم کنند و از تأیید تصمیمات این نهاد نیز خودداری کنند. از زمان مطرح شدن طرح جنجالی اینفانتینو، او تنها توانسته حمایت ۱۵ فدراسیون از مجموع ۲۱۱ عضو فیفا را جلب کند.

فدراسیون فوتبال انگلیس نیز به فدراسیون فوتبال ولز پیوسته و حمایت خود از اینفانتینو را پیش از انتخابات ریاست فیفا در سال آینده پس گرفته است.

یوفا همچنین اعلام کرده است که اگر طرح جنجالی اینفانتینو تأیید شود، انگلیس و تمام فدراسیون‌های عضو یوفا جام جهانی را تحریم خواهند کرد. علاوه بر این، یوفا در حال بررسی اقدامات حقوقی علیه مدیران فیفا به‌دلیل پیامدهای ناشی از این بحران است.

257 251 کد مطلب 2255820



 حلقه مخالفان اینفانتینو گسترده‌تر شد؛ «آخرین ضربه» به رئیس فیفا - پارس فوتبال
۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حلقه مخالفان اینفانتینو گسترده‌تر شد؛ «آخرین ضربه» به رئیس فیفا - پارس فوتبال

فیفا روز دوشنبه اعلام کرد که کوین لامور، مدیر ارشد عملیاتی این نهاد، از این سازمان جدا شده است؛ اتفاقی که چند هفته پس از انتقاد علنی او از طرح جانی اینفانتینو برای واگذاری بخشی از سهام حقوق تجاری جام جهانی و دیگر تورنمنت‌های فیفا به سرمایه‌گذاران خصوصی رخ داد.

این اتفاق باعث شد شاندور چانی، رئیس فدراسیون فوتبال مجارستان، یکی از هشت نایب‌رئیس فیفا و عضو شورای این نهاد، حمایت خود از اینفانتینو را پس بگیرد. رئیس فیفا در هفته‌های اخیر تحت فشار سه کنفدراسیون بزرگ برای کناره‌گیری از سمت خود قرار گرفته است.

چانی در نامه‌ای که رویترز به آن دست یافته، خطاب به اینفانتینو نوشت: «آخرین ضربه، برکناری غیرمنتظره کوین لامور بود.» او در ادامه از عملکرد لامور دفاع کرد: «کوین وظایف خود را با استانداردی بالا از نظر حرفه‌ای و اخلاقی انجام می‌داد و به‌عنوان مدیری بسیار توانمند، سهم قابل‌توجهی در اداره شفاف سازمان داشت.»

چانی همچنین نحوه برکناری لامور را زیر سوال برد و نوشت: «این واقعیت که برکناری او به دلیل انتقاد از طرح مذکور انجام شد؛ طرحی که خود شما در نهایت پذیرفتید اقدامی اشتباه بوده است، نشان‌دهنده ضعف‌های جدی در قضاوت حرفه‌ای، استانداردهای اخلاقی و رهبری است.»

در میان نایب رئیس‌های فیفا که از عملکرد اینفانتینو انتقاد کرده‌اند، نام الکساندر چفرین، رئیس یوفا، شیخ سلمان بن ابراهیم آل‌خلیفه، رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC)، و ویتوریو مونتالیانی، رئیس کونکاکاف، نیز دیده می‌شود.

نگرانی‌های جدی درباره مدیریت فیفا

دژان ساویچویچ، رئیس فدراسیون فوتبال مونته‌نگرو و عضو شورای فیفا از سال ۲۰۱۷، نیز اعلام کرد که کشورش حمایت قبلی خود از نامزدی اینفانتینو در انتخابات ریاست فیفا را پس گرفته است.

ساویچویچ در نامه‌ای به ماتیاس گرافستروم، دبیرکل فیفا، نگرانی‌های خود درباره تحولات اخیر این نهاد را تشریح کرد. او نوشت: «تحولات اخیر در فیفا بسیار نگران‌کننده است و نشان‌دهنده کمبود جدی ارتباطات و شفافیت، نه‌تنها در قبال فدراسیون‌های عضو، بلکه در میان اعضای داخلی، از جمله شورای فیفا و ساختارهایی است که باید پایه‌های این سازمان را تشکیل دهند.» او افزود: «پیشنهادهای مطرح‌شده، آسیب‌پذیری‌های نگران‌کننده‌ای را در زمینه …



 پنجمین نایب‌رئیس فیفا علیه اینفانتینو؛ ساندور چانی: اعتمادم را به او از دست داده‌ام
۴ ساعت قبل / سایت اینتیتر

پنجمین نایب‌رئیس فیفا علیه اینفانتینو؛ ساندور چانی: اعتمادم را به او از دست داده‌ام

به گزارش اینتیتر، جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا، حمایت یکی دیگر از نواب رئیس این نهاد را از دست داد. ساندور چانی، رئیس فدراسیون فوتبال مجارستان، با انتقاد از «قضاوت حرفه‌ای، استانداردهای اخلاقی و شیوه رهبری» اینفانتینو، اعلام کرده است که دیگر به او اعتماد ندارد.

چانی در نامه‌ای جنجالی که روز سه‌شنبه برای اینفانتینو ارسال شد و خبرگزاری فرانسه نخستین بار به آن دست یافت، نوشت که «اعتمادی را که پیش‌تر به شما داشتم، از دست داده‌ام». او اخراج ناگهانی کوین لامور، مدیر ارشد اجرایی فیفا، را «آخرین ضربه» و نقطه پایانی بر اعتماد خود به رئیس فیفا توصیف کرد.

لامور روز دوشنبه از سوی فیفا اخراج شد؛ آن هم پس از اینکه ماه گذشته برخلاف موضع اینفانتینو، از طرح جنجالی او برای واگذاری بخشی از سهام و منافع تجاری جام جهانی به سرمایه‌گذاران خصوصی انتقاد کرده بود.

نامه چانی در ادامه موج مخالفت مدیران ارشد فوتبال جهان با اینفانتینو منتشر شده است. رئیس فدراسیون فوتبال مجارستان اکنون پنجمین نایب‌رئیس از مجموع هشت نایب‌رئیس فیفا محسوب می‌شود که خواستار کناره‌گیری اینفانتینو شده‌اند. ظاهراً حتی در بالاترین طبقات فوتبال جهان هم صندلی ریاست، برخلاف توپ فوتبال، همیشه گرد و قابل پیش‌بینی نیست.

پیش از این، الکساندر چفرین، رئیس یوفا، ویکتور مونتاگلیانی، رئیس کنفدراسیون فوتبال آمریکای شمالی، مرکزی و کارائیب (کونکاکاف)، شیخ سلمان بن ابراهیم آل‌خلیفه، رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا، و همچنین دبی هویت، رئیس اتحادیه فوتبال انگلیس، مواضع انتقادی خود را نسبت به ادامه ریاست اینفانتینو اعلام کرده بودند.

در میان نواب‌رئیس فیفا، تنها آلخاندرو دومینگز از کنفدراسیون فوتبال آمریکای جنوبی، پاتریس موتسه‌په از کنفدراسیون فوتبال آفریقا و لمبرت مالتوک از اقیانوسیه همچنان از اینفانتینو حمایت می‌کنند.

چانی همچنین عضو شورای ۳۷ نفره فیفا است؛ شورایی که در تئوری مهم‌ترین نهاد تصمیم‌گیری فوتبال جهان محسوب می‌شود، اما به گفته منتقدان، در سال‌های اخیر بارها از سوی اینفانتینو در تصمیم‌گیری‌های کلیدی نادیده گرفته …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 واکنش جنجالی محسن خلیلی درباره دیدار با تراکتور ؛ مخالفت با حضور تماشاگران
سایت پارس فوتبال

واکنش جنجالی محسن خلیلی درباره دیدار با تراکتور ؛ مخالفت با حضور تماشاگران

محسن خلیلی سرپرست پرسپولیس درباره دیدار با تراکتور گفت: دوست نداریم این مسابقه با حضور هواداران برگزار شود.
 تارتار به قولش عمل کرد؛ پرسپولیس به دهه ۶۰ برگشت!
سایت خبر ورزشی

تارتار به قولش عمل کرد؛ پرسپولیس به دهه ۶۰ برگشت!

پرسپولیس بار دیگر با یک گل زودهنگام از حریف خود پیش افتاد.
 کلیپ تشویق ایسلندی ستاره های پرسپولیس پس از برتری 4 بر 1 مقابل استقلال خوزستان
سایت پارس فوتبال

کلیپ تشویق ایسلندی ستاره های پرسپولیس پس از برتری 4 بر 1 مقابل استقلال خوزستان

پس از پایان دیدار پرسپولیس و استقلال خوزستان ستاره های تیم فوتبال پرسپولیس با همراهی هواداران خود به تشویق ایسلندی پرداختند.
 کلیپ تشویق محمد عمری توسط هواداران پرسپولیس پیش از دیدار مقابل استقلال خوزستان
سایت پارس فوتبال

کلیپ تشویق محمد عمری توسط هواداران پرسپولیس پیش از دیدار مقابل استقلال خوزستان

پیش از آغاز دیدار پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان محمد عمری ستاره جوان پرسپولیس مورد تشویق هواداران قرار گرفت.
 مورینیو: دوست ندارم یامال به رئال بیاید!
سایت ورزش ۳

مورینیو: دوست ندارم یامال به رئال بیاید!

ژوزه مورینیو می‌گوید تمایلی به داشتن لامین یامال در تیمش ندارد و درباره پرونده جنجالی نگریرا هم صحبت کرد.
 برتری درخشان پرسپولیس، با رفع یک نگرانی بزرگ!
سایت ورزش ۳

برتری درخشان پرسپولیس، با رفع یک نگرانی بزرگ!

نمایش پرسپولیس در هفته اول مقابل شمس‌آذر یک ایراد محسوس داشت که در مسابقه امروز برابر استقلال خوزستان، مرتفع شد.
 یک ماجرای مرموز؛ لوگوی پیراهن سرگیف غیب شد! (عکس)
سایت فوتبالی

یک ماجرای مرموز؛ لوگوی پیراهن سرگیف غیب شد! (عکس)

پایگاه خبری فوتبالی- برای پیراهن ایگور سرگیف در بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان اتفاقات عجیبی افتاد.به گزارش فوتبالی، بازی تیم‌های پرسپولیس و استقلال خوزستان از هفته دوم لیگ برتر از ساعتی پیش در ورزشگاه شهدای شهر قدس آغاز شد و با برتری چهار بر یک تیم میزبان به پایان رسید.پرسپولیس این بازی را با یک تغییر نسبت به بازی قبلی شروع کرد. ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی در حالی که در بازی قبلی مقابل شمس آذر نیمکت‌نشین محض بود در بازی مقابل استقلال خوزستان از ابتدا در ترکیب اصلی قرار گرفت.مهاجم ازبکستانی در ...,ایگور سرگیف,پرسپولیس,استقلال خوزستان,پیشنهاد سردبیر
 جدایی قطعی ستاره استقلال؛ منیر الحدادی در تمرین تیم اسپانیایی +عکس
سایت خبر ورزشی

جدایی قطعی ستاره استقلال؛ منیر الحدادی در تمرین تیم اسپانیایی +عکس

منیر الحدادی، مهاجم سرشناس استقلال در فصل گذشته، در آستانه جدایی قطعی از جمع آبی‌پوشان قرار گرفته و حضورش در تمرینات آلباسته اسپانیا، احتمال انتقال او به این تیم لالیگا ۲ را افزایش داده است.