قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

رودریگز با مخالفان دست صلح داد؛ توافق برای اصلاحات در ونزوئلا

دولت موقت و اپوزیسیون ونزوئلا اعلام کردند که دور اول مذاکرات خود را با توافق در مورد اصلاح نظام قضایی و دسترسی به دارایی‌های مسدودشده پس از زلزله ویرانگر در این کشور به پایان بردند.
 رودریگز با مخالفان دست صلح داد؛ توافق برای اصلاحات در ونزوئلا
به گزارش خبرآنلاین، به نقل از خبرگزاری فرانسه، نمایندگان دو طرف بامداد پنجشنبه با صدور بیانیه مشترکی اعلام کردند که به «آغاز روندی برای تحول در نظام قضایی» از جمله «اصلاح قانون اصلی» دیوان عالی عدالت ونزوئلا متعهد هستند.

به روایت ایرنا؛ دیوان عالی عدالت ونزوئلا پیروزی مجدد نیکولاس مادورو در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ را تایید کرده بود.

در بیانیه دولت موقت و اپوزیسیون ونزوئلا اشاره‌ای به شورای ملی انتخابات نشده است. اپوزیسیون امیدوار است که این نهاد نیز اصلاح شود.

این گفت‌وگوها در حالی انجام شد که دو زلزله مرگبار ۲۴ ژوئن (سوم تیرماه) بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ کشته بر جای گذاشت. نمایندگان دو طرف توافق کردند که برای آزادسازی «ذخایر بین‌المللی ونزوئلا در بانک انگلیس» تلاش کنند.

دولت موقت و اپوزیسیون ونزوئلا در بیانیه خود خواستار ایجاد «سازوکاری برای شفافیت و حسابرسی» برای اطمینان از استفاده صحیح از این وجوه شد.

دینورا فیگوئرا که چهارشنبه هفته گشته از تبعید به ونزوئلا بازگشت، نماینده اپوزیسیون در این گفت‌وگوهاست. فیگوئرا رهبری بلوکی از مخالفان است که در مجمع ملی ۲۰۱۵ اکثریت را به دست آورد.

خورخه رودریگز رئیس مجمع ملی ونزوئلا که برادر رهبر موقت این است، نماینده دولت در این مذاکرات است.

در مذاکراتی که ۶ روز به طول انجامید، فیگوئرا به طور جداگانه با نمایندگان زندانیان سیاسی، بازنشستگان و فعالان رسانه‌ای دیدار کرد و قول داد که از خواسته‌های آنها حمایت کند.

وی سه‌شنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما در این فرآیند تحقق یک ونزوئلای دموکراتیک و آزاد هستیم.

یک منبع در اپوزیسیون ونزوئلا گفت که پس از انجام اصلاحات و ایجاد یک شورای انتخاباتی جدید، انتخابات در این کشور برگزار خواهد شد.

315

کد مطلب 2259754



 فرار ترامپ به آغوش «مرد موشکی»

فرار ترامپ به آغوش «مرد موشکی»

دنیای‌ اقتصاد: آخرین باری که ترامپ وعده توقف برنامه تسلیحات هسته‌ای یک کشور را داد، کره‌شمالی بود. او سه دیدار رو در رو با «کیم جونگ اون»، رهبر کره‌شمالی، انجام داد و اعلام کرد که ما دو نفر «رابطه بسیار خوبی» ایجاد کرده‌ایم. اما نتیجه چه بود؟ ترامپ دست خالی از مذاکرات خارج شد.

 فایننشال تایمز: آمریکا آسیا را ترک می‌کند؟

فایننشال تایمز: آمریکا آسیا را ترک می‌کند؟

تصمیم ترامپ برای کاهش رزمایش‌های نظامی مشترک با کره جنوبی، نگرانی‌های متحدان آمریکا در منطقه هند-اقیانوسیه را درباره قابلیت اتکا به واشنگتن عمیق‌تر کرد؛ متحدانی که پیش از این نیز با اظهارات او درباره تایوان با شک و تردید به آینده روابط با آمریکا می‌نگریستند.

 شلیک موشک از یمن به امارات/انفجار شدید در جبل‌علی

شلیک موشک از یمن به امارات/انفجار شدید در جبل‌علی

منابع محلی از شنیده شدن صدای انفجار در منطقه جبل علی امارات خبر می‌دهند.

 ام اس ناو: ایران زنجیره تأمین ناو آبراهام لینکلن آمریکا را قطع کرد - تسنیم

ام اس ناو: ایران زنجیره تأمین ناو آبراهام لینکلن آمریکا را قطع کرد - تسنیم

یک رسانه خبری آمریکایی از قطع زنجیره تامین ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن آمریکا به دست ایران پرده برداشت.

 حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

منابع خبری از حملات جدید ارتش رژیم صهیونیستی علیه چندین هدف در جنوب لبنان خبر می‌دهند.

 درآمد روزانه ابرنفتکش‌ها به ۵۱۰ هزار دلار رسید

درآمد روزانه ابرنفتکش‌ها به ۵۱۰ هزار دلار رسید

درآمد ابرنفتکش‌هایی که نفت خام را از خلیج فارس به آسیا منتقل می‌کنند، به بالاترین حد خود در دو ماه گذشته نزدیک می‌شود، زیرا صادرکنندگان با وجود عدم قطعیت فعلی، به دنبال کشتی‌های بیشتری برای تحویل سوخت از طریق تنگه هرمز هستند.

 واکنش محسن رضایی به ادعای ترامپ درباره مالکیت بر تنگه هرمز

واکنش محسن رضایی به ادعای ترامپ درباره مالکیت بر تنگه هرمز

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ناتوانی آمریکا در بازگشایی تنگه هرمز و ادعای مالکیت بر آن، از فاصله ۷۰۰۰ مایلی بین واشنگتن و خود تنگه بیشتر است.

 تکذیب خبر حمله موشکی یمن به امارات

تکذیب خبر حمله موشکی یمن به امارات

منابع در یمن اخبار منتشر شده در مورد حمله موشکی صنعا به امارات را تکذیب کردند.