قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

جلسات وبیناری مجلس این هفته چه روزهایی برگزار می شود؟/ جزییات دستور جلسه مجلس/ لایحه مقابله با جنایات بین المللی بررسی می شود

سخنگوی هیات‌رئیسه مجلس از برگزاری جلسات مجلس در روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته جاری در بستر فضای مجازی خبر داد.
 جلسات وبیناری مجلس این هفته چه روزهایی برگزار می شود؟/ جزییات دستور جلسه مجلس/ لایحه مقابله با جنایات بین المللی بررسی می شود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عباس گودرزی در جمع خبرنگاران، گفت: جلسات علنی مجلس شورای اسلامی در روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته جاری (۱۸ و ۱۹ مردادماه) به‌صورت وبیناری برگزار خواهد شد.

بنابر روایت ایرنا، وی با اعلام اینکه مشروح این جلسات برای اطلاع عموم از ساعت ۱۲ از رادیو فرهنگ و از ساعت ۱۳ از شبکه خبر ۲ پخش خواهد شد، اضافه‌ کرد: مجلس روند رسیدگی به موضوع جنایات بین‌المللی را مطابق برنامه در دستور کار خود دنبال می‌کند و جزئیات مصوبات نیز پس از بررسی در صحن علنی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

سخنگوی هیأت‌رئیسه مجلس اظهار کرد: ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی درمورد «لایحه یک‌فوریتی مقابله با جنایات بین المللی »، ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مورد «طرح حمایت از اجتماعات و راهپیمایی‌ها مطابق اصل بیست و هفتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران (طـرح نحوه برگزاری تجمعات و راه‌پیمایی‌ها)» و ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی درمورد «طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و قانون مدنی» در دستور کار مجلس قرار دارد.

گودرزی افزود: ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون عمران درمورد «طرح اصلاح موادی از قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان»، گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد «لایحه مدیریت بدهی‌های عمومی»، گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد «لایحه اصلاح ماده (۳۷) قانون تأمین اجتماعی» و گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درمورد «لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به معاهده مراکش برای تسهیل دسترسی افراد نابینا، کم‌بینا یا داری دیگر معلولیت‌های خوانشی به آثار منتشر شده نیز این هفته در مجلس بررسی می شود.

وی یادآور شد: گزارش کمیسیون صنایع و معادن درمورد لایحه اصلاح تبصره (۱) ماده (۲) قانون حکایت از هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع دستی، گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه موافقتنامه دوجانبه در زمینه کمک متقابل اداری در امور گمرکی بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اندونزی، گزارش کمیسیون اقتصادی درمورد لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازوکار همکاری سازمان‌های مالیاتی طرح پهنه‌راه و گزارش کمیسیون اقتصادی درمورد لایحه موافقتنامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت فدراسیون روسیه درمورد شناسایی متقابل برنامه‌های فعالان اقتصادی مجاز، این هفته در مجلس بررسی می‌شود.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس گفت: گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درمورد لایحه پروتکل همکاری و تعامل میان مراجع مرزبانی الحاقی به موافقتنامه همکاری در زمینه امنیت در دریای خزر (مورخ ۲۷ آبان ۱۳۸۹) ( ۱۸ نوامبر ۲۰۱۰)، گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درمورد لایحه موافقتنامه پیشگیری از حوادث در دریای خزر و گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درمورد لایحه اصلاح قانون بکارگیری سلاح توسط مأمورین نیروهای مسلح در موارد ضروری نیز این هفته در مجلس بررسی می‌شود.

گودرزی تصریح کرد: گزارش کمیسیون عمران درمورد لایحه تصویب معاهده (کنوانسیون) سازمان بین‌المللی علائم کمک ناوبری دریایی هم در دستور کار این هفته مجلس قرار دارد.

۲۹۲۱۸ کد مطلب 2257491



۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

قالیباف به زیارت حرم امام حسین (ع) مشرف شد

به گزارش برنا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس به همراه هیأت پارلمانی همراه، هنگامه غروب روز گذشته (پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵) پس از شرکت در مراسم اربعین تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب در مسجد امام حسن عسگری (ع) در شهر کربلای معلی، به حرم حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام مشرف شد و مضجع شریف امام حسین (ع) را زیارت کرد.

قالیباف همچنین ضمن دیدار با شیخ مهدی کربلایی نماینده آیت‌الله العظمی سیستانی در کربلا و اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء، دفتر یادبود عتبه حسینی را امضا کرد.

بدرقه رئیس مجلس از حرم امام حسین (ع) با شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»

پس از زیارت قالیباف از حرم امام حسین (ع)، جمع کثیری از زائران و مجاوران با سر دادن شعار‌های «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»، «لبیک یا خمینی»، «لبیک یا خامنه‌ای»، «دست علی به همراهت» به ابراز احساسات پرداخته و رئیس مجلس را مشایعت کردند.

بر اساس این گزارش محمدتقی نقدعلی رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و عراق، مهدی فلاح نایب رئیس و شهین جهانگیری عضو این گروه و همچنین سارا فلاحی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، رئیس قوه مقننه را در این سفر همراهی می‌کنند.

انتهای پیام/


۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

تشرف رئیس مجلس و هیأت پارلمانی ایران به زیارت امام حسین(ع)

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و هیأت پارلمانی ایران در جریان سفر به عراق، با حضور در حرم مطهر امام حسین(ع) به زیارت پرداختند.

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی


۳ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

تصویری از اشک ریختن قالیباف در کنار ضریح امام حسین (ع)

رئیس مجلس شورای اسلامی در بدو ورود به کربلا در دومین روز از سفر هیأت پارلمانی ایران به عراق، به زیارت حرم امام حسین(ع) مشرف شد.




 عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد
۵ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد

 عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در شبکه اجتماعی ایکس توضیحاتی درباره طرح جدید سهمیه‌بندی بنزین ارائه کرد.

 قالیباف بهانه است؛ مسئله تفکری است که کارش تخریب است / مجلس قربانی تسویه‌حساب سیاسی می‌شود؟!
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

قالیباف بهانه است؛ مسئله تفکری است که کارش تخریب است / مجلس قربانی تسویه‌حساب سیاسی می‌شود؟!

سوپر انقلابی‌ها ظاهراً با یک شخص مسئله ندارند؛ دست‌فرمانشان تخریب است؛ هر جا فرد یا نهادی مطابق برداشت و خواست آنها حرکت نکند، ابتدا او را از دایره انقلابی‌گ...

 تغییر آرایش نظامی آمریکا؛ ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه
۱۰ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

تغییر آرایش نظامی آمریکا؛ ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا از ورود ناو هواپیمابر جروج واشنگتن به منطقه عملیاتی خاورمیانه پس از ناکامی ناو آبراهام لینکلن در انجام مأموریت‌های رزمی خبر داد.

 آسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های پاکستانی: اسلام‌آباد برای ازسرگیری مذاکرات، با ایران و آمریکا در تماس است
۱۰ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

آسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های پاکستانی: اسلام‌آباد برای ازسرگیری مذاکرات، با ایران و آمریکا در تماس است

مقام‌های پاکستانی می‌گویند رهبری سیاسی و نظامی این کشور همچنان با ایران و آمریکا در تماس است تا تلاش‌ها برای کاهش تنش و حرکت به سمت ازسرگیری مذاکرات را بررسی کند.

 ببینید|مصدق مردم را از خیابان به خانه فرستاد؛کودتای 28 مرداد پیروز شد! - تسنیم
۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید|مصدق مردم را از خیابان به خانه فرستاد؛کودتای 28 مرداد پیروز شد! - تسنیم

در روز 28 مرداد، هنگامی که کودتا آغاز شد، خیابان‌ها از هواداران دولت و نیروهای اجتماعی حامی نهضت خالی بود.

 شاهزاده هری و همسرش پس از ۶ سال به بریتانیا برمی‌گردند | آیا خانواده سلطنتی از بازگشت هری و مگان استقبال می‌کنند؟
۵۵ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

شاهزاده هری و همسرش پس از ۶ سال به بریتانیا برمی‌گردند | آیا خانواده سلطنتی از بازگشت هری و مگان استقبال می‌کنند؟

شاهزاده هری مایل است با پدرش آشتی کند و زمان بیشتری را با او که به دلیل ابتلا به سرطان تحت درمان است، بگذراند.