قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۶ ساعت قبل

توصیه روزنامه جمهوری اسلامی: موفق شدن در برابر امریکا بستگی به ایجاد رضایت در مردم دارد؛ همه مردم نه آنهایی که طرفدار نظام اند

بالاتر از آمادگی دفاعی – که البته همیشه لازم است – تأمین رضایت مردم است. رضایت مردم بزرگ‌ترین، کارآمدترین و بادوام‌ترین سلاح برای مقابله با تهاجم دشمن است. نه فقط تهاجم را دفع می‌کند بلکه بازدارنده است و زمینه طمع دشمن به آب و خاک و ثروت‌های کشور و امنیت و استقلال و سیادت ملت را از بین می‌برد.
 توصیه روزنامه جمهوری اسلامی: موفق شدن در برابر امریکا بستگی به ایجاد رضایت در مردم دارد؛ همه مردم نه آنهایی که طرفدار نظام اند

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: اگر به اطلاعات و تحلیل‌های سازمان‌های جاسوسی «سیا» و «موساد» که ترامپ و نتانیاهو را برای حمله نظامی به ایران تشویق کردند و به طمع انداختند نگاه کنید خواهید دید پایه و اساس تصمیم آنها برای حمله این بود که فکر می‌کردند مردم ایران از این حمله استقبال خواهند کرد و کار نظامیان آمریکائی و صهیونیست‌ها آسان خواهد بود.

براساس همین توهم و تخیل بود که ترامپ در ماجرای شورش دیماه خطاب به شورشیان گفته بود کمک در راه است و در جنگ 40 روزه وعده داده بود 3 روزه کار ایران تمام است و به تعبیر خود او «تغییر رژیم» انجام خواهد شد.

نتانیاهو هم در جنگ‌های 12 روزه و 40 روزه و شورش دیماه خطاب به مردم گفته بود نیروهای ما در کنار شما مردم ایران و در خیابان‌های تهران حضور دارند و برای ساقط کردن نظام جمهوری اسلامی با شما همکاری می‌کنند. آنها واقعاً هم نیرو و امکاناتشان را برای تحقق اهداف ضدایرانیشان اعزام و ارسال کرده بودند ولی اطلاعاتشان درباره مردم ایران غلط بود و به همین دلیل در هر سه مورد شکست خوردند.

شکست‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ‌های 12 روزه و 40 روزه و شورش دیماه بیش از هر عامل دیگری به مقاومت مردم ایران در برابر تجاوز و توطئه دشمن مربوط بود. قطعاً سهم نیروهای مسلح و قدرت دفاعی ایران را نمی‌توان انکار کرد ولی عامل اصلی شکست‌دهنده دشمن نقش مردم بود.

سازمان‌های جاسوسی «سیا» و «موساد» به همراه سرانگشتان و مهره‌های خود در باصطلاح اپوزیسیون ایرانی خارج از کشور و با استفاده از فضای مجازی و امکانات رسانه‌ای به ویژه تلویزیون‌هائی که با بودجه سیا و موساد اداره می‌شوند سال‌ها برای شستشوی مغزی مردم ایران و ایجاد روحیه خودکم‌بینی در ملت تلاش کردند و گزارش‌هائی که به آنها می‌رسیدند تأیید می‌کردند که آنها به نتایجی نیز دست یافته‌اند ولی در عمل مشخص شد گزارش‌ها کاملاً غلط بودند.

اشتباه آنها این بود که نارضایتی مردم از مسئولین و اوضاع اقتصادی را نشانه‌ای …



 فرمانده کل ارتش: باید آن‌قدر تلخی در کام دشمن بریزیم که از آن سوی دنیا نگوید «نقشه ایران را عوض می‌کنم»؛ ما تا ۲۰ نسل می‌جنگیم و حتماً اجازه نمی‌دهیم که این اتفاق بیفتد
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

فرمانده کل ارتش: باید آن‌قدر تلخی در کام دشمن بریزیم که از آن سوی دنیا نگوید «نقشه ایران را عوض می‌کنم»؛ ما تا ۲۰ نسل می‌جنگیم و حتماً اجازه نمی‌دهیم که این اتفاق بیفتد

فرمانده کل ارتش گفت: نیرو‌های مسلح با اتکا به ایمان، تجربه، آمادگی و پشتیبانی ملت بزرگ ایران، هرگونه تجاوز را با قاطعیت پاسخ می‌دهند و با اقتدار از استقلال، تمامیت ارضی و امنیت کشور دفاع می‌کنند.

 رئیس‌ جمهور: مردم ایران آگاه‌تر از آنندکه از دشمن فریب بخورند - سلام نو
۲ ساعت قبل / سایت سلام نو

رئیس‌ جمهور: مردم ایران آگاه‌تر از آنندکه از دشمن فریب بخورند - سلام نو

رئیس‌جمهور با انتقاد از رفتار فریبکارانه مدعیان حقوق بشر، خاطرنشان کرد: آنها سال‌هاست که جمهوری اسلامی ایران را تروریست و حامی تروریست می‌نامند، اما از آغاز

 قالیباف شعار انتخاباتی ترامپ را مسخره کرد
۲۰ دقیقه قبل / سایت تابناک

قالیباف شعار انتخاباتی ترامپ را مسخره کرد

قالیباف با تمسخر شعارهای انتخاباتی ترامپ نوشت: آمریکا را دوباره گرسنه می‌کنیم . ۴۷ میلیون آمریکایی گرسنه‌اند و این آمارها مثل حرف‌های تو جعلی نیستند!

 فرمانده میانجی وارد تهران شد | توضیح ارتش پاکستان
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فرمانده میانجی وارد تهران شد | توضیح ارتش پاکستان

فرمانده ارتش پاکستان به منظور دیدار و گفت‌وگو با مقامات ارشد ایرانی وارد تهران شد.

 ارتش:‌ وحدت ملی مهم‌ترین مولفه قدرت ملی ایران است
۵۵ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

ارتش:‌ وحدت ملی مهم‌ترین مولفه قدرت ملی ایران است

ارتش در بیانیه‌ای تاکید کرد: استمرار فعالیت‌های اقتصادی نیازمند هماهنگی و همدلی همه ارکان نظام اسلامی است.

 فرمانده کل ارتش: تا ۲۰ نسل می‌جنگیم
۶ دقیقه قبل / سایت روزنو

فرمانده کل ارتش: تا ۲۰ نسل می‌جنگیم

سرلشکر حاتمی تأکید کرد: دشمن باید بداند که ایران اسلامی میدان آزمون توطئه‌ها و ماجراجویی‌های آنان نخواهد بود و با اقتدار از استقلال، تمامیت ارضی و امنیت کشور...