قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

واکنش نماینده مجلس به واگذاری یا عقب‌نشینی ایران از حقوق خود در خزر/ هشدار عضو کمیسیون اصل نود درباره تکرار تجربه تعرض به جنوب اینبار در شمال کشور

نماینده مجلس در واکنش به برخی گزارش‌ها مبنی بر واگذاری یا عقب‌نشینی ایران از حقوق خود در خزر، این ادعاها را رد کرد و افزود: هرگونه بررسی در مورد حدود دریایی باید بر اساس قوانین بین‌المللی و حقوق آب‌های ساحلی باشد. ما ذره‌ای از حقوق قانونی کشور در خزر عقب‌نشینی نخواهیم کرد و حاکمیت ملی در دریا، درست مانند حاکمیت بر خاک، خط قرمز جمهوری اسلامی است.
 واکنش نماینده مجلس به واگذاری یا عقب‌نشینی ایران از حقوق خود در خزر/ هشدار عضو کمیسیون اصل نود درباره تکرار تجربه تعرض به جنوب اینبار در شمال کشور

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجید دوستعلی ، حاکمیت ملی بر آب‌ها و خشکی‌ها را ارکانی غیرقابل مذاکره دانست و گفت: همان‌گونه که جمهوری اسلامی ایران در جنوب کشور بر حاکمیت خود در تنگه هرمز پافشاری می‌کند، حفظ حقوق و حاکمیت در حوزه دریای خزر نیز از اهمیتی برابر و حیاتی برخوردار است و توازن امنیتی کشور در گروی پایداری حاکمیت در هر دو نقطه است.

به روایت خانه ملت، عضو کمیسیون اصل نودم قانون اساسی با تحلیل وضعیت تاریخی منطقه، خاطرنشان کرد: دریای خزر دارای پنج کشور ساحلی است که پیش‌تر تحت لوای اتحاد جماهیر شوروی بودند. در آن دوران، قواعد و مقررات خاصی میان ایران و شوروی برقرار بود، اما امروز با مستقل شدن کشورهای ساحلی و تغییر معادلات، ضروری است که ایران با تکیه بر اسناد تاریخی و قواعد بین‌المللی، حقوق قانونی خود را به‌طور کامل مطالبه و استیفاء کند.

وی در واکنش به برخی گزارش‌ها مبنی بر واگذاری یا عقب‌نشینی ایران از حقوق خود در خزر، این ادعاها را رد کرد و افزود: هرگونه بررسی در مورد حدود دریایی باید بر اساس قوانین بین‌المللی و حقوق آب‌های ساحلی باشد. ما ذره‌ای از حقوق قانونی کشور در خزر عقب‌نشینی نخواهیم کرد و حاکمیت ملی در دریا، درست مانند حاکمیت بر خاک، خط قرمز جمهوری اسلامی است.

دوستعلی همچنین با هشدار نسبت به تهدیدات احتمالی در شمال کشور، تأکید کرد: همان‌طور که دشمنان در جنوب در تلاش برای تعرض به خاک کشور هستند، بعید نیست که بخواهند از طریق کشورهای همسایه در شمال نیز دست به اقدامات تخریبی بزنند لذا تصویب مقرراتی که امنیت و حاکمیت ایران را در خزر تضمین کند، یک ضرورت ملی است و این موضوع به‌هیچ‌وجه قابل اغماض نیست.

عضو کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به روند بررسی این کنوانسیون در مجلس تأکید کرد: نمایندگان در جلسات کارشناسی، تمامی ابعاد امنیتی، حقوقی و استراتژیک را مد نظر قرار خواهند داد تا خروجی این لایحه، منجر به تثبیت حاکمیت ایران و صیانت از منافع ملی در مرزهای دریایی شمال شود.

۳۱۲۱۶ کد مطلب 2259238



۲ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ادعای ترامپ: آمریکا کنترل تنگه هرمز را در اختیار دارد | اگر ایران سلاح هسته‌ای داشت، اسرائیل و خاورمیانه را نابود می‌کرد

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ مدعی شد: ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نخواهد کرد و آمریکا کنترل تنگه هرمز را در اختیار دارد.

وی اضافه کرد که اگر ایران به سلاح هسته‌ای دست یافته بود، از آن استفاده می‌کرد و اسرائیل و سراسر خاورمیانه را نابود می‌کرد.

ترامپ عنوان کرد: ما نیرو‌های دریایی و هوایی ایران را نابود کرده‌ایم. رسیدن به توافق آسان نیست، زیرا سران ایران را نیز از بین برده‌ایم و معلوم نیست چه کسی رهبر ایران است.

رئیس‌جمهور آمریکا در دفاع از تحمیل جنگ علیه ملت ایران گفت: ما انتخاب دیگری نداشتیم و اگر لازم باشد این کار را ۱۰۰ بار دیگر هم تکرار می‌کنیم.

منبع: مهر

در ادامه حتما بخوانید مخالفت چینی‌ها با کمپین فشار اقتصادی ترامپ | اعمال تحریم بر ایران کمکی به حل مساله نمی‌کند


۴ ساعت قبل / سایت انتخاب

در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

در واکنشی کنایه‌آمیز به ادعای دونالد ترامپ درباره تنگه هرمز، دیپلمات‌های ایرانی در هند با انتشار نقشه‌ آمریکا، کالیفرنیا را قلمروی جدید ایران معرفی کردند.

به گزارش انتخاب، در واکنش به اظهارات دونالد ترامپ، درباره ادعای مالکیت آمریکا بر تنگه هرمز، کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در حیدرآباد هند نقشه‌ای از ایالات متحده منتشر کردند که در آن ایالت کالیفرنیا با عبارت “قلمرو جدید جمهوری اسلامی ایران” مشخص شده است.


۵ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

رایزنی فیدان با مصر و عربستان درباره غزه، سوریه و تنگه هرمز

به گزارش تجارت نیوز، هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه، امروز پنجشنبه در دو تماس تلفنی جداگانه با بدر عبدالعاطی، همتای مصری و فیصل بن فرحان، همتای سعودی خود، آخرین تحولات منطقه را مورد بحث و بررسی قرار داد.

فیدان در پستی در یک پلتفرم ترکی گفت که مذاکراتش با همتایان مصری و سعودی‌اش «موانع اجرای طرح صلح در نوار غزه و گام‌هایی که می‌توانیم برداریم را مورد بررسی قرار داده است».

وی با اشاره به اینکه در این گفت‌و‌گو‌ها همچنین آخرین تحولات سوریه مورد بحث قرار گرفت، افزود: ما حمایت قاطع خود را از برقراری صلح و ثبات در سوریه تأیید کردیم.

فیدان خاطرنشان کرد که آنها همچنین در مورد وضعیت تنگه هرمز و آخرین تحولات در مذاکرات جاری بین کشور‌های مورد اختلاف بحث و تبادل نظر کردند.

او افزود: «به عنوان سه کشور برادر که مشتاقانه منتظر صلح و رفاه در منطقه خود هستیم، به تقویت همکاری و هماهنگی میان خود در همه زمینه‌ها ادامه خواهیم داد.»

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان




 عکس: فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم چهلم ایشان
۷ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم چهلم ایشان

حضور فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم بزرگداشت چهلم ایشان

 چین: تحریم و فشار بیشتر آمریکا علیه ایران، به حل مشکلات کمک نخواهد کرد/ خواستار راه‌حل سیاسی و دیپلماتیک هستیم
۱۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

چین: تحریم و فشار بیشتر آمریکا علیه ایران، به حل مشکلات کمک نخواهد کرد/ خواستار راه‌حل سیاسی و دیپلماتیک هستیم

دیپلمات ارشد چینی تأکید کرد: اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران مشکل را حل نخواهد کرد.

 عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است
۱۳ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است

وزیر امور خارجه عمان امروز (پنجشنبه) تأکید کرد که عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت و شکوفائی کل منطقه نیست.

 اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!
۱۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!

روزنامه جمهوری اسلامی در ستون جهت اطلاع خود به به اخراج سلمان سامانی از کانادا وعدم بازگشت او به کشور پرداخته است.

 مشاور امنیت ملی عراق در دیدار با قالیباف: دولت الزیدی در زمینه ایجاد انحصار سلاح در دست حاکمیت گام برمی‌دارد/ قانون اساسی عراق به گروه‌های مسلح که امنیت سایر کشورها را تهدید می‌کنند، اجازه حضور نمی‌دهد
۹ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

مشاور امنیت ملی عراق در دیدار با قالیباف: دولت الزیدی در زمینه ایجاد انحصار سلاح در دست حاکمیت گام برمی‌دارد/ قانون اساسی عراق به گروه‌های مسلح که امنیت سایر کشورها را تهدید می‌کنند، اجازه حضور نمی‌دهد

مشاور امنیت ملی عراق در جریان دیدار با «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در بغداد، به روابط دیرینه دو کشور اشاره کرد و گفت که بغداد به توافقنامه امنیتی امضا شده با تهران متعهد است.

 خیز «راهب مرموز» برای نشستن بر جایگاه نارندرا مودی | مسلمانان هند در خطرند؟ | یوگی از کجا به قدرت رسید؟
۱۰ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

خیز «راهب مرموز» برای نشستن بر جایگاه نارندرا مودی | مسلمانان هند در خطرند؟ | یوگی از کجا به قدرت رسید؟

اقتصادنیوز: تأکید شدید آدیتیانات بر هویت هندو نتوانسته حمایت همه مردم را به دست آورد. او در انتخابات ایالتی سال ۲۰۲۲ توانست برای دومین دوره به مقام خود بازگردد، اما دو سال بعد حزب بهاراتیا جاناتا (BJP) به رهبری مودی در انتخابات سراسری با شکست غیرمنتظره‌ای در اوتار پرادش مواجه شد. این شکست نشان داد که حتی در مهم‌ترین پایگاه سیاسی جریان هندوگرا نیز حمایت از حزب حاکم تضمین‌شده نیست.