قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

نماینده آستانه‌اشرفیه: تصویب کنوانسیون خزر بدون تعیین سهم و حدود ایران نیازمند بررسی دقیق است

نماینده مردم آستانه‌اشرفیه در مجلس با تأکید بر ضرورت صیانت از حقوق تاریخی و منافع ملی ایران در دریای خزر گفت: پیش از تصویب کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر باید سهم ایران، خطوط مبدأ، حدود، بستر و زیربستر این پهنه به‌طور دقیق مشخص و تضمین شود و آثار توافق‌های دوجانبه کشورهای دیگر نیز بر حقوق ایران مورد بررسی قرار گیرد.
 نماینده آستانه‌اشرفیه: تصویب کنوانسیون خزر بدون تعیین سهم و حدود ایران نیازمند بررسی دقیق است

ابراهیم نجفی، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین گیلان ضمن تبریک به فرماندهان منصوب‌شده در مسئولیت‌های جدید، از حضور و همراهی مردم ایران در شرایط سخت کشور قدردانی کرد و گفت: مردم در روزهای دشوار میدان را خالی نکردند و با حضور هوشیارانه و حفظ آرامش، از کشور، امنیت ملی و نیروهای مدافع وطن حمایت کردند. وی افزود: حضور مردم در صحنه پیام روشنی دارد و آن اینکه ایران تنها نیست و ملت ایران پشت کشور، امنیت ملی و نیروهای مدافع وطن ایستاده است. وظیفه مسئولان نیز قدردانی از این مردم، کنار گذاشتن اختلافات و تلاش و خدمت با وحدت برای پاسخ به اعتماد ملت است.

نجفی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت نیروهای شرکتی اظهار کرد: مصوبه ۳۱ تیرماه ۱۴۰۳ هیئت وزیران در زمینه اصلاح نظام پرداخت، گامی مثبت است، اما نباید آن را پایان مسئله نیروهای شرکتی تلقی کرد. وی ادامه داد: سؤال اساسی این است که آیا با واریز مستقیم حقوق، رابطه کاری میان نیروی انسانی و شرکت پیمانکار از بین می‌رود؟ تا زمانی که قرارداد نیروی انسانی از طریق شرکت پیمانکاری باشد، این شرکت همچنان در فرآیند به‌کارگیری حضور دارد.

نماینده آستانه‌اشرفیه تأکید کرد: مطالبه اصلی نیروهای شرکتی، تبدیل وضعیت و انعقاد قرارداد مستقیم با دستگاه اجرایی است؛ به‌گونه‌ای که فرد با همان وظایف، ساعات کاری و مسئولیت، بدون واسطه شرکت پیمانکاری فعالیت کند. بنابراین دولت نباید مصوبه موجود را نقطه پایان ساماندهی نیروهای شرکتی بداند، بلکه باید آن را گام نخست تلقی کرده و برای تحقق قرارداد مستقیم و تبدیل وضعیت، اقدامات قانونی لازم را انجام دهد. نجفی در ادامه با اشاره به کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر گفت: نمایندگان مجلس باید پیش از تصمیم‌گیری درباره این کنوانسیون با دقت بررسی کنند که آیا در شرایطی که خط مبدأ، بستر، زیربستر و سهم ایران در این پهنه به‌طور کامل تعیین نشده است، امکان تصویب آن وجود دارد یا خیر. وی با اشاره به ماده ۱۴ کنوانسیون و موضوع احداث خطوط لوله در بستر دریای خزر اظهار کرد: یکی از موضوعات مهم، آثار این ماده بر انرژی و کریدورهای انتقال نفت و گاز است. امکان احداث خطوط لوله سراسری در بستر خزر می‌تواند پیامدهای مهمی برای معادلات انرژی و ترانزیتی منطقه داشته باشد و باید آثار آن بر منافع ایران به‌طور دقیق بررسی شود. نماینده مردم آستانه‌اشرفیه افزود: تصویب این کنوانسیون می‌تواند بر کریدورهای ترانزیتی و دسترسی اروپا به منابع آسیای مرکزی نیز تأثیرگذار باشد.

از این رو، در شرایط تحریم و فشارهای اقتصادی علیه ایران، لازم است آثار چنین توافقی بر جایگاه ترانزیتی و انرژی کشور و مسیرهای ارتباطی آسیای مرکزی، ایران، ترکیه و اروپا به‌دقت ارزیابی شود. نجفی همچنین بر اهمیت امنیت دریای خزر تأکید کرد و گفت: ممنوعیت حضور نیروهای مسلح کشورهای غیرمنطقه‌ای در دریای خزر یکی از اصول مهم کنوانسیون است که برای امنیت جمهوری اسلامی ایران اهمیت دارد و باید حفظ و تقویت شود. وی تصریح کرد: امنیت فقط به معنای امنیت نظامی نیست؛ امنیت انرژی، ترانزیت، اقتصاد و حقوق نیز بخش‌هایی از امنیت ملی هستند و هر تصمیم درباره رژیم حقوقی خزر باید همه این ابعاد را در نظر بگیرد. نماینده آستانه‌اشرفیه با بیان اینکه حقوق ایران باید پیش از تصویب نهایی کنوانسیون به‌طور شفاف مشخص شود، گفت: سهم ایران، خطوط مبدأ، حدود، بستر و زیربستر باید تعیین و تضمین شود. همچنین آثار توافق‌های دوجانبه روسیه، قزاقستان و جمهوری آذربایجان بر حقوق ایران باید بررسی شده و در صورت نیاز اصلاحات لازم صورت گیرد. نجفی ادامه داد: احداث خطوط اصلی انتقال انرژی در خزر نیز باید به سازوکاری منوط شود که حقوق هر پنج کشور ساحلی را تضمین کند و حقوق ناشی از اسناد ۱۹۲۱ و ۱۹۴۰ نیز به‌عنوان سوابق حقوقی ایران و شوروی در رژیم حقوقی جدید دریای خزر محفوظ بماند. وی در پایان تأکید کرد: پیامدهای کنوانسیون برای جایگاه ایران در کریدورهای ترانزیتی و انرژی، به‌ویژه مسیر آسیای مرکزی ـ ایران ـ ترکیه ـ اروپا، باید با دقت بررسی شود و در نهایت، هر تصمیمی درباره رژیم حقوقی خزر باید مبتنی بر صیانت از منافع ملی، حقوق تاریخی ایران و تقویت جایگاه کشور در کریدورهای انرژی و ترانزیتی منطقه باشد. نماینده آستانه‌اشرفیه: تصویب کنوانسیون خزر بدون تعیین سهم و حدود ایران نیازمند بررسی دقیق است کد مطلب 2261999





 اظهارات نخست وزیر عراق درباره بسته ماندن تنگه هرمز
۱۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اظهارات نخست وزیر عراق درباره بسته ماندن تنگه هرمز

نخست وزیر عراق در سخنانی اعلام کرد: بسته شدن تنگه هرمز چالشی بزرگ محسوب می‌ شود؛ گزینه‌های جایگزین برای صادرات نفت عراق، موقتی و محدود هستند و حجم کنونی صادرات ما حدود ۱۰ درصد سطح معمول است.

 ابن‌الرضا: شگفتانه‌های ما در جنگ رمضان ارتقایافته‌تر از جنگ قبلی بود
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

ابن‌الرضا: شگفتانه‌های ما در جنگ رمضان ارتقایافته‌تر از جنگ قبلی بود

سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: ما در جنگ رمضان به مراتب قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه وارد صحنه و میدان شدیم و همچنین به مراتب شگفتانه‌های ما در حوزه تکنیک و تاکتیک در جنگ رمضان ارتقا یافته‌تر از جنگ قبلی بود.

 پزشکیان: بهتر است امروز که در قدرت هستیم جنگ را پایان دهیم| حتی یک بند وادادگی در توافق اخیر وجود ندارد
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پزشکیان: بهتر است امروز که در قدرت هستیم جنگ را پایان دهیم| حتی یک بند وادادگی در توافق اخیر وجود ندارد

رئیس جمهور با تأکید بر جایگاه اثرگذار و مورد اعتماد جامعه پزشکی در نظام سلامت کشور، خواستار نقش آفرینی فعال پزشکان و کادر درمان در حل مشکلات مردم و ارتقای کیفیت خدمات سلامت شد و گفت: به جای بیان صرف دردها، باید برای درمان آنها گام برداریم و با صداقت در خدمت مردم باشیم.

 محبوبیت ترامپ به ۳۳ درصد رسید
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

محبوبیت ترامپ به ۳۳ درصد رسید

محبوبیت دونالد ترامپ در تازه‌ترین نظرسنجی رویترز/ایپسوس به ۳۳ درصد رسیده؛ پایین‌ترین سطح ثبت‌شده برای او در دوره دوم ریاست‌جمهوری.

 مسن‌ترین فرد جهان ۱۱۷ ساله شد
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

مسن‌ترین فرد جهان ۱۱۷ ساله شد

اتل کیترهام که در ساری بریتانیا زندگی می‌کند، متولد سال ۱۹۰۹ است و امروز ۱۱۷ سالگی خود را جشن می‌گیرد.

 اشتیاق مورینیو برای شروع دوباره با رئال‌مادرید؛ بازی‌های دوستانه را دوست نداریم و منتظر شروع فصل هستیم
۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

اشتیاق مورینیو برای شروع دوباره با رئال‌مادرید؛ بازی‌های دوستانه را دوست نداریم و منتظر شروع فصل هستیم

ژوزه مورینیو در اولین نشست خبری خود، از تعهد، رقابت و اولویت داشتن تیم بر منافع فردی گفت و درباره امباپه، وینیسیوس، بلینگام و حاشیه‌های رختکن رئال توضیح داد.