قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

هشدار چین به ژاپن: با آتش بازی نکنید

سخنگوی وزارت خارجه چین با انتقاد از اظهارات اخیر مقام‌های ژاپنی درباره بازنگری در سیاست هسته‌ای این کشور، اعلام کرد توکیو با زیر سؤال بردن اصول سه‌گانه غیرهسته‌ای «با آتش بازی می‌کند» و باید به مخالفت گسترده افکار عمومی ژاپن با این رویکرد توجه کند.
 هشدار چین به ژاپن: با آتش بازی نکنید

به گزارش خبرآنلاین، لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، از اظهارات اخیر مقام‌های ژاپنی درباره سیاست هسته‌ای این کشور به‌شدت انتقاد کرد و گفت این مواضع ناقض اصول سه‌گانه غیرهسته‌ای ژاپن است و نشان‌دهنده نفوذ جریان‌های راست‌گرا بر سیاست این کشور محسوب می‌شود.

به روایت ایسنا؛ لین جیان اظهار داشت مقام‌های ژاپنی باید از «بازی با آتش» دست بردارند و با آینده بیش از ۱۰۰ میلیون شهروند ژاپنی قمار نکنند.

وی افزود دولت ژاپن باید به خواست مردم این کشور گوش دهد، زیرا بر اساس آمار ارائه‌شده، نزدیک به ۸۰ درصد مردم ژاپن با بازنگری در تعهدات غیرهسته‌ای این کشور مخالف هستند.

این اظهارات پس از آن مطرح شد که شینجیرو کویزومی، وزیر دفاع ژاپن، اعلام کرد این کشور باید سیاست هسته‌ای خود را «بدون هیچ تابویی» مورد بحث قرار دهد.

پیش از آن نیز سانائه تاکایچی، نخست‌وزیر ژاپن، بررسی امکان بازنگری در «سه اصل غیرهسته‌ای» این کشور را آغاز کرده بود؛ اصولی که بر نداشتن، تولید نکردن و اجازه ندادن به استقرار سلاح هسته‌ای در قلمرو ژاپن تأکید دارند.

315 کد مطلب 2257449



۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایسنا، این وزارتخانه امروز -جمعه- اعلام کرد که نیروی هوایی چین و نیروی هوایی امارات قرار است رزمایش مشترکی با عنوان «سپر شاهین ۲۰۲۶» برگزار کنند.

بر اساس بیانیه این وزارتخانه، این رزمایش از اواخر ماه اوت جاری آغاز می‌شود و تا اواسط سپتامبر ادامه خواهد داشت. برنامه رزمایش شامل شبیه‌سازی فرماندهی، تمرین‌های پروازی و رزمایش‌های نظامی با مهمات واقعی در قالب یگان‌های ترکیبی خواهد بود.

وزارت دفاع چین اعلام کرد که رزمایش پیش‌ِرو چهارمین رزمایش از مجموعه رزمایش‌های «سپر شاهین» است و هدف آن تقویت توانمندی‌های تاکتیکی یگان‌های شرکت‌کننده و گسترش روابط و همکاری‌های عملی میان ارتش‌های چین و امارات عنوان شده است.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید


۶ ساعت قبل / سایت تابناک

چین؛ مانع بزرگ محاصره اقتصادی ایران

به گزارش تابناک به نقل از فرارو؛ جیمز استاوریدیس، دریادار بازنشسته نیروی دریایی آمریکا، گفت وعده دونالد ترامپ، برای تحت فشار قرار دادن شدید اقتصادی ایران، «بهترین گزینه از میان مجموعه‌ای از گزینه‌های بد» است، هرچند اجرای آن احتمالا با مشکلاتی همراه خواهد بود.

به گزارش سی‌ان‌ان، استاوریدیس با اشاره به گزینه‌های پیش روی دولت آمریکا اظهار کرد واشنگتن می‌تواند «به درگیری‌های تمام‌عیار بازگردد» یا «از آن کنار بکشد».

او افزود گزینه دیگری که ترامپ در حال دنبال کردن آن است، درخواست از «بقیه جهان برای مشارکت در این محاصره» است.

ترامپ پیش‌تر از اجرای یک «دی‌دی اقتصادی» علیه ایران سخن گفته و تهدید کرده است کشور‌هایی که همچنان با تهران تجارت کنند، با «پیامد‌های اقتصادی بسیار شدیدی» مواجه خواهند شد.

استاوریدیس در ادامه گفت: «فکر می‌کنم این موضوع مشکل‌ساز خواهد شد و چین تنها نخستین کشوری است که از پذیرفتن افتخار مشارکت در محاصره ایران خودداری خواهد کرد.»

این اظهارات پس از آن مطرح شد که پکن اعلام کرد «تحریم‌ها و تاکتیک‌های فشار، راه‌حل نیستند.»


۶ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

ایران بازار نفت را به ارزه میاندازد

ایران بازار نفت را به ارزه می‌اندازد

عامل اصلی کاهش شاخص نیکی 225 ژاپن (4٪- در طول هفته) تشدید تنش‌ها پیرامون ایران بود. تهران عملاً به پادشاه نفت جهانی تبدیل شده است: قیمت نفت خام و بازده اوراق قرضه در حال افزایش است، در حالی که بازارهای سهام در حال سقوط هستند.

ژاپن تقریباً تمام نفت خود را وارد می‌کند و بیشتر مسیرهای آن از تنگه هرمز عبور می‌کند. هر حمله یا بیانیه جدید از تهران فوراً در قیمت‌ها سرمایه‌گذاری می‌شود و به شرکت‌های ژاپنی وابسته به سوخت ارزان آسیب می‌رساند.

بخش کشتیرانی 2.8٪ افزایش یافت. سرمایه‌گذاران مطمئن هستند که تا زمانی که تنگه مورد حمله قرار گیرد، نرخ حمل و نقل فقط افزایش خواهد یافت. به نظر می‌رسد که تنش‌های ایران در حال توزیع مجدد سود است: تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان انرژی ضرر می‌کنند، در حالی که شرکت‌های حمل و نقل برنده می‌شوند.

ایران نقش سیستماتیک خود را در اقتصاد جهانی نشان می‌دهد: حتی کشورهایی که از خاورمیانه بسیار دور هستند، مانند ژاپن، خود را در خط مقدم می‌بینند. برای روسیه که به طور فعال در حال توسعه گفتگوی انرژی با تهران است، این یک سیگنال اضافی است: ثبات در دریای خزر و خلیج فارس نه یک مسئله منطقه‌ای، بلکه یک مسئله جهانی است.

تا زمانی که مذاکرات در مورد توافق هسته‌ای ایران متوقف شود، قیمت نفت بالای 90 دلار و نوسانات در بازارهای آسیایی همچنان به عنوان یک امر عادی جدید باقی خواهد ماند. ژاپن یا باید مسیرهای جایگزینی پیدا کند یا برای کاهش بیشتر شاخص نیکی آماده شود.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web




 آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه

روسیه یک رزمایش موشکی بی‌سابقه با حضور کشتی‌های نیروی دریایی و یک پرتابگر زمینی در نزدیکی جزایری در شرق دور خود که مورد ادعای ژاپن نیز هستند، انجام داد.

 نامه‌های جنجالی دستیار ترامپ منتشر شد؛ «تو برای من همه‌چیز هستی» | نقش مرموز این زن در کاخ سفید + عکس
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

نامه‌های جنجالی دستیار ترامپ منتشر شد؛ «تو برای من همه‌چیز هستی» | نقش مرموز این زن در کاخ سفید + عکس

انتشار نامه‌های منتسب به «ناتالی هارپ»، دستیار نزدیک رئیس جمهوری آمریکا و در عین حال جنجالی او، پرده از رابطه‌ای کم‌سابقه و بسیار نزدیک در حلقه اول اطراف «دونالد ترامپ»  برداشته که در رسانه های آمریکا بحث برانگیز و خبرساز شده است.

 انتقال عمران‌خان از بیمارستان به زندان
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقال عمران‌خان از بیمارستان به زندان

سخنگوی حزب عمران خان امروز (جمعه) اعلام کرد که نخست وزیر سابق پاکستان پس از سپری کردن چند ساعت در بیمارستان و دریافت مراقبت‌های پزشکی، بار دیگر به زندان بازگردانده شده است.

 کاهش ترافیک کشتیرانی از طریق تنگه هرمز و باب المندب
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کاهش ترافیک کشتیرانی از طریق تنگه هرمز و باب المندب

داده‌های منتشر شده توسط کپلر نشان می‌دهد که روز پنجشنبه، هفت کشتی باری از تنگه هرمز عبور کردند که نصف تعداد ثبت شده در روز قبل است.

 افزایش همکاری‌های نظامی پیونگ‌یانگ و مسکو در جنگ اوکراین
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

افزایش همکاری‌های نظامی پیونگ‌یانگ و مسکو در جنگ اوکراین

مقام‌های اطلاعاتی اوکراین از استقرار موج تازه‌ای از نیروهای کره شمالی در روسیه خبر دادند که شامل یگان‌های تخصصی پهپادی و موشکی برای تقویت توان عملیاتی ارتش روسیه در جنگ با اوکراین است.

 صلح 20 ماده‌ای ترامپ در دست «علی شعث»
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

صلح 20 ماده‌ای ترامپ در دست «علی شعث»

دنیای‌اقتصاد: دولت ترامپ در طرح صلح جدید خود برای منطقه، آینده غزه را به دست چهره‌ای کمتر شناخته‌شده به نام «علی شعث» سپرده است. او که بر اساس این طرح 20ماده‌ای به‌عنوان مدیر جدید غزه تعیین شده، برنامه جسورانه‌ای دارد. شعث می‌خواهد آوارهای به‌جامانده از جنگ را به دریای مدیترانه بریزد تا برای ساکنان این باریکه که حتی پیش از جنگ هم با بحران تراکم جمعیت روبه‌رو بودند، فضای جدیدی ایجاد کند. او وعده داده که با این کار علاوه بر پاک‌سازی آوارها ظرف سه سال، زمین‌های جدیدی به غزه اضافه خواهد کرد.