قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

انفجار در تاسیسات گازی شهر جبیل عربستان / آتش‌سوزی در آرامکو

منابع خبری از وقوع انفجار در یکی از تاسیسات گازی عربستان در شهر جبیل واقع در استان الشرقیه در کرانه‌های جنوبی خلیج فارس خبر دادند.
 انفجار در تاسیسات گازی شهر جبیل عربستان / آتش‌سوزی در آرامکو

به گزارش خبرآنلاین، شبکه تلویزیونی الغد عراق افزود:‌ تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد که یک شیء، یکی از تاسیسات گازی در شهر جبیل عربستان سعودی را هدف قرار داده و با شعله‌ای عظیم در حال سوختن است.

به روایت ایرنا؛ شبکه العربیه عربستان نیز به نقل از وزارت انرژی این کشور اعلام کرد که آتش نشانان، آتش سوزی که سحرگاه امروز در یکی از تاسیسات متعلق به پالایشگاه آرامکو در جازان رخ داده بود را خاموش کردند.

وزارت انرژی عربستان توضیحی در مورد علل آتش سوزی در این تاسیسات ارائه نکرد.

العربیه همچنین به نقل از تیم امنیت صنعتی آرامکو افزود که تیم امنیت صنعتی آرامکو در حال انجام اقدامات لازم برای مقابله با این حادثه است.

315 کد مطلب 2257875



۴ ساعت قبل / روزنامه ستاره صبح

انصارالله یمن: طی دو حمله پهپادی، موقعیت‌های حساس در فرودگاه ابها و تأسیسات آرامکو در عربستان را هدف قرار دادیم

انصارالله یمن اعلام کرد که طی دو حمله پهپادی، موقعیت‌های حساس در عربستان را هدف قرار داده است.

به گزارش انتخاب، انصارالله یمن اعلام کرد که در دو حمله پهپادی، اهدافی را در عربستان سعودی هدف قرار داده‌اند؛ این حملات یک موقعیت حساس در فرودگاه ابها و یک تأسیسات آرامکو در ابها را هدف قرار داده است.

این گروه اعلام کرد که این حملات در پاسخ به نقض حریم هوایی یمن بر فراز استان صعده توسط یک پهپاد سعودی انجام شده است.


۷ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

مقام یمنی: عربستان گزینه‌ای به جز پذیرش مطالبات ما ندارد

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ «عمر البخیتی» با تبریک پیروزی‌های نیروهای مسلح یمن در دفاع از کشور گفت: این نیروها از ۲۰ ژوئیه تاکنون معادله «محاصره در برابر محاصره» را در برابر عربستان تثبیت کرده‌اند.

سخنگوی دولت یمن افزود: نیروهای مسلح با جلوگیری از عبور ۴۸ کشتی از دریای سرخ و دریای عرب و هدف‌قراردادن ۸ کشتی نفتی دیگر، موفق شده‌اند محاصرهٔ دریایی کاملی علیه عربستان اعمال کنند.

او اقدامات نظامی اخیر را واکنشی به چهار سال تعلل ریاض و پایبند نبودن به تعهدات توافق کاهش تنش دانست و از عربستان خواست از اجرای «دیکته‌های آمریکا و اسرائیل» دست بردارد.

وی همچنین نیروهای مسلح یمن را «حافظ حاکمیت یمن» توصیف کرد و گفت این نیروها در برابر هرگونه نقض حاکمیت یمن، دست بلند کشور برای مقابله با متجاوزان هستند.

سخنگوی دولت یمن در ادامه گفت: ریاض گزینه دیگری جز پذیرش مطالبات مردم یمن ندارد.


۱۰ ساعت قبل / سایت انتخاب

یمن: از عبور ۴۸ کشتی متعلق به عربستان در باب‌المندب جلوگیری کردیم؛ ۸ نفتکش را هم هدف قرار دادیم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس: سخنگوی دولت صنعاء اعلام کرد که نیروهای مسلح یمن موفق شده‌اند محاصره دریایی علیه عربستان را با قدرت تثبيت کنند.

عمر البخیتی، سخنگوی دولت یمن (مستقر در صنعاء) و معاون وزیر اطلاع‌رسانی این کشور، از دستاوردهای نیروهای مسلح یمن و تثبیت معادله «محاصره در برابر محاصره» علیه عربستان سعودی تمجید کرد.

البخیتی در گفت‌وگو با خبرگزاری رسمی یمن (سبأ) گفت نیروهای مسلح این کشور از ۲۰ ژوئیه گذشته تاکنون، موفق شده‌اند چندین معادله جدید را در برابر عربستان تحمیل کنند.

وی افزود نیروهای مسلح یمن توانسته‌اند معادله «محاصره در برابر محاصره»، معادله «حفاظت از حاکمیت یمن در برابر هرگونه نقض از سوی دشمن» و همچنین معادله «هدف قرار دادن تجمعات و استقرارهای نظامی دشمن سعودی در هر مکانی» را تثبیت کنند.

سخنگوی دولت یمن همچنین اعلام کرد نیروهای مسلح این کشور با جلوگیری از عبور ۴۸ کشتی از دریای سرخ و دریای عرب و هدف قرار دادن هشت کشتی نفتی دیگر، موفق شده‌اند محاصره دریایی کاملی علیه عربستان اعمال کنند.

البخیتی تأکید کرد این عملیات در واکنش به «محاصره ظالمانه» عربستان علیه یمن در زمین، دریا و هوا انجام شده است؛ محاصره‌ای که به گفته وی بیش از ۱۲ سال ادامه داشته و خسارات سنگینی در حوزه تلفات انسانی و مالی بر جای گذاشته و رنج مردم یمن را به بالاترین سطح رسانده است.

وی خاطرنشان کرد عملیات نیروهای مسلح یمن پس از چهار سال تعلل عربستان و شانه خالی کردن این کشور از تمامی تعهدات توافق کاهش تنش آغاز شده است. به گفته او، این عملیات همچنین در راستای مطالبات مردم یمن برای رهایی از تمامی اشکال محاصره و قیمومیت و برخورداری از منابع و ثروت‌های کامل کشور انجام می‌شود.

البخیتی نیروهای مسلح یمن را «حافظ حاکمیت یمن و بازوی قدرتمند این کشور در برابر هرگونه نقض حاکمیت یمن» توصیف و به عملیات انجام‌شده در عمق خاک عربستان و همچنین حملات علیه تجمعات نظامی نیروهای سعودی در داخل یمن اشاره کرد.

سخنگوی دولت یمن بار دیگر از نیروهای مستقر در اردوگاه‌های عربستان که آنها را «مزدوران و فریب‌خوردگان» خواند، خواست برای حفظ جان خود، این مراکز را ترک کنند و از تجمعات نظامی نیروهای سعودی فاصله بگیرند؛ زیرا این تجمعات «اهداف مشروع نیروهای مسلح یمن» هستند.

البخیتی همچنین از عربستان سعودی خواست از اجرای «دیکته‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی» به بهای منافع مردم این کشور و ملت‌های عرب و مسلمان دست بردارد و با پذیرش «حق، منطق و منافع»، تجاوز به یمن را متوقف کرده و محاصره این کشور را لغو کند.

وی همچنین خواستار آن شد که عربستان زمینه استفاده یمنی‌ها از منابع و ثروت‌های کشورشان برای پرداخت حقوق کارکنان و خروج نیروهای اشغالگر از خاک یمن را فراهم کند.

البخیتی در پایان گفت: «دشمن سعودی هیچ گزینه دیگری ندارد و راه گریزی جز تحقق مطالبات ملت ما وجود ندارد».




 ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است
۱۴ ساعت قبل / سایت تابناک

ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی گفت که تنش‌آفرینی نتانیاهو علیه ترکیه شتاب‌زده و احمقانه است و انگیزه‌های سیاسی مرتبط با انتخابات آتی در پشت سر آن قرار دارد.

 روابط چین و اسرائیل؛ از ازدواجی در بهشت تا واگرایی راهبردی - تسنیم
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

روابط چین و اسرائیل؛ از ازدواجی در بهشت تا واگرایی راهبردی - تسنیم

پس از سه دهه روابط نزدیک پکن و تل آویو، این مناسبات متاثر از تحولات جهانی و منطقه‌ای رو به افول گراییده است.

 پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران

چین بزرگترین واردکننده نفت ایران است و به گمان ناظران، سیاست فشار اقتصادی جدید ترامپ به طور مشخص ۳ کشور را که بیشترین مراودات تجاری با ایران را دارند هدف قرا...

 روز ۱۷۴ | حملات شدید اسرائیل به جنوب لبنان | ناو جورج واشنگتن آمد، آبراهام لینکلن رفت
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

روز ۱۷۴ | حملات شدید اسرائیل به جنوب لبنان | ناو جورج واشنگتن آمد، آبراهام لینکلن رفت

رسانه های آمریکایی گزارش کردند که ناو آبراهام لینکلن پس از ۹ ماه ماموریت و استقرار در خاورمیانه، روز پنجشنبه به سمت بندر سن دیگو در آمریکا حرکت کرد. گفته شد...

 هشدار قطر درباره پیامدهای جنگ علیه ایران | باج‌خواهی نکنید
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار قطر درباره پیامدهای جنگ علیه ایران | باج‌خواهی نکنید

وزیر خارجه و نخست‌وزیر قطر امروز (پنجشنبه) هشدار داد که پیامدهای جنگ علیه ایران نه تنها برای منطقه بلکه برای کل جهان فاجعه‌بار بوده است.

 حمایت صندوق اعتباری هنر از مسکن خبرنگاران با ارائه تسهیلات جداگانه
۱۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

حمایت صندوق اعتباری هنر از مسکن خبرنگاران با ارائه تسهیلات جداگانه

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر گفت: به طرح‌های مسکن خبرنگاران که فرایند اختصاص زمین به آن‌ها تکمیل شده باشد تسهیلات حمایتی از سوی این صندوق اعطا می شود.