قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

دادگاهی در دمشق حکم اعدام بشار اسد و نزدیکانش را صادر کرد / اتهام جنایت جنگی به رئیس جمهور سابق سوریه و برادرش

به گزارش دادگاه کیفری دمشق، حکم اعدام برای بشار اسد رئیس‌جمهور برکنارشده سوریه، برادرش ماهر اسد فرمانده لشکر چهارم و عاطف نجیب رئیس سابق اداره امنیت سیاسی در استان درعا، به اتهام ارتکاب جنایات علیه بشریت، قتل عمد با پیش‌زمینه قبلی و شکنجه معترضان صادر شد.
 دادگاهی در دمشق حکم اعدام بشار اسد و نزدیکانش را صادر کرد / اتهام جنایت جنگی به رئیس جمهور سابق سوریه و برادرش

به گزارش خبرآنلاین به نقل از الجزیره، بر اساس رأی صادره از سوی دادگاه کیفری دمشق، بشار اسد به دلیل اقدام به قتل عمد با نیت قبلی و به بار آوردن جنایات گسترده در استان درعا در سال ۲۰۱۱ که طبق موازین حقوقی مصداق بارز جنایت علیه بشریت محسوب می‌شود، به مجازات اعدام محکوم گردید. همچنین دادگاه برای ماهر اسد و عاطف نجیب نیز به دلیل نقش مستقیم در دستور و اجرای اقدامات شکنجه و قتل‌های سازمان‌یافته، حکم اعدام صادر کرده و بر اعمال شدیدترین مجازات‌های پیش‌بینی‌شده در قوانین جزایی سوریه برای این افراد تاکید نمود.

بر اساس مندرجات حکم دادگاه، دخالت و دخالت مستقیم محکومان در شکنجه تعداد زیادی از بازداشت‌شدگان و همچنین مسئولیت مستقیم آن‌ها در به کشتار ده‌ها تن از معترضان در دوران بازداشت به اثبات رسیده است. قضات دادگاه تاکید کردند که اقدامات منتسب به این افراد به دلیل ماهیت بسیار شدید، عمق فجایع و دامنه گسترده نقض حقوق بشر، در زمره جنایات علیه بشریت و جنایات جنگی دسته‌بندی می‌شود.

۴۲/۴۲ کد مطلب 2259053



۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

سه کشته و ۶ مجروح در پی وقوع انفجار در شهر جسرالشغور در غرب ادلب سوریه

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ شبکه الاخباریه سوریه به نقل از اداره مرکز دفاع مدنی شهر جسر الشغور در غرب ادلب افزود که بر اساس آمار اولیه در پی انفجار ناشی از بقایای جنگی در شهرک مشیشان در شهر حسر الشغور در غرب ادلب ۳ نفر کشته و ۶ نفر دیگر زخمی شدند.

پیشتر منابع خبری سوریه از شنیده شدن صدای انفجار در شهر جسر الشغور در غرب ادلب در شمال غرب سوریه خبر داده بودند.

در این زمینه، شبکه الاخباریه سوریه از شنیده شدن صدای انفجاری در شهر جسرالشغور در غرب ادلب واقع در شمال غرب سوریه خبر داده و افزوده بود که ماهیت این انفجار در دست بررسی است.

در همین حال شبکه تلویزیون الحدث عربستان سعودی با اشاره به شنیدن شده صدای انفجار در حومه شهر جسر الشغور در ادلب مدعی شده بود که این صدا ناشی از منفجر شدن مهمات باقیمانده از جنگ در سوریه بوده است.


۷ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در قنیطره در جنوب سوریه

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل روز پنجشنبه با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

منابع محلی سوریه همچنین از یورش یک گشت رژیم اشغالگر اسرائیل به منطقه تل الکروم در حومه مرکزی قنیطره خبر دادند.

ارتش رژیم صهیونیستی با حملات تقریبا روزانه به اطراف استان‌های قنیطره و درعا، به تجاوزات خود در جنوب سوریه ادامه می‌دهد.


۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

اسرائیل فعال شدن ماده 5 ناتو درصورت حمله به ارتش ترکیه را بررسی می‌کند - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، اسرائیل هیوم گزارش داد که محافل نظامی این رژیم اسرائیل درباره چگونگی فعال شدن ماده پنجم پیمان ناتو در صورت حمله به مواضع ترکیه بحث می‌کنند و استدلال می‌کنند که حملات اسرائیل به نیروهای ترکیه‌ای مستقر در خارج از این کشور، لزوماً منجر به دخالت ناتو نخواهد شد.

طبق نوشته اسرائیل هیوم، ماده پنجم از خاک ترکیه محافظت می‌کند، اما به طور خودکار شامل نیروهای ترکیه‌ای مستقر در سوریه یا شمال قبرس نمی‌شود.

این تحلیل دو روز پس از حمله هوایی اسرائیل به بخش‌هایی از یک پایگاه هوایی متروکه در شمال سوریه و نزدیک مرز ترکیه  (ابوالظهور) منتشر شده است؛ پایگاهی که تل‌آویو بر این باور بود نیروهای ترکیه قصد دارند در آن مستقر شوند. پیام حملات اسرائیل در فرودگاه ابوالظهور برای ترکیه: سوریه را ترک کنید! ترکیه:هیچ هیئتی در جریان حمله اسرائیل به پایگاه هوایی سوریه حضور نداشت

«اسرائیل هیوم» در این گزارش نوشته است که در صورت نبود نیروهای ترکیه، حمله اسرائیل صرفاً زیرساخت‌های نظامی را هدف قرار می‌دهد، اما استقرار نیروهای ترکیه می‌تواند معادلات را تغییر دهد و خطر کشته شدن نظامیان ترکیه، واکنش متقابل آنکارا، ورود آمریکا به بحران و رویارویی مستقیم با یکی از اعضای ناتو را به دنبال داشته باشد.

این روزنامه تأکید کرده است که چنین پیامدهایی می‌تواند محاسبات اسرائیل را پیچیده‌تر کند، هرچند از دید نویسنده، این مسئله لزوماً به معنای سلب اختیار اسرائیل برای تصمیم‌گیری درباره اقدام نظامی نیست.

در بخش دیگری از این تحلیل آمده است که اسرائیل علاوه بر بررسی نحوه اجرای ماده پنجم پیمان ناتو، دامنه جغرافیایی تعهدات این پیمان را نیز مورد توجه قرار داده است. بر اساس این تحلیل، ماده پنجم ناتو از اعضای این ائتلاف در قلمرو رسمی کشورهای عضو حمایت می‌کند، اما حضور نیروهای نظامی ترکیه در خارج از مرزهای این کشور، از جمله سوریه یا قبرس شمالی، الزاماً به معنای برخورداری آنها از همان سطح حمایت ناتو نیست.

این روزنامه همچنین روابط امنیتی نزدیک میان آنکارا و دمشق را از منظر اسرائیل یک تهدید ارزیابی کرده و نوشته است که گسترش همکاری‌های نظامی ترکیه در سوریه می‌تواند نگرانی‌های امنیتی تل‌آویو را افزایش دهد.

انتهای پیام

     




 هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند |  ما در ایران بسیار فعال بودیم...
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند | ما در ایران بسیار فعال بودیم...

کابوس تسلط منطقه‌ای تهران، رئیس‌جمهور آمریکا را به تناقض‌گویی بی‌سابقه‌ای واداشته است.

 مرحله جدید حملات یمنی به عربستان آغاز شد
۲۱ ساعت قبل / سایت تابناک

مرحله جدید حملات یمنی به عربستان آغاز شد

منابع یمنی با اعلام جزئیات ۳ معادله خود علیه دشمن، به عربستان هشدار دادند که مرحله بعدی دردناک‌تر خواهد بود.

 عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

تصاویر ماهواره‌ای Sentinel-۲ از دیروز، یک ناو هواپیمابر آمریکایی کلاس نیمیتز را نشان می‌دهد که در خلیج عمان در حال حرکت است.

 راهبرد ترامپ برای ترساندن ایران نتیجه معکوس داده است/ هزینه فوری تشدید تحریم‌ها احتمالاً پیش از هر گروه دیگری بر دوش مردم ایران خواهد افتاد/ احتمال ادامه بن‌بست میان تهران و واشنگتن، به اندازه احتمال از سرگیری جنگ جدی است
۱۵ ساعت قبل / سایت جماران

راهبرد ترامپ برای ترساندن ایران نتیجه معکوس داده است/ هزینه فوری تشدید تحریم‌ها احتمالاً پیش از هر گروه دیگری بر دوش مردم ایران خواهد افتاد/ احتمال ادامه بن‌بست میان تهران و واشنگتن، به اندازه احتمال از سرگیری جنگ جدی است

روزنامه «نیویورک‌تایمز» در گزارشی از بن‌بست پرتنش میان تهران و واشنگتن نوشت: راهبرد دونالد ترامپ برای وادار کردن ایران به عقب‌نشینی از طریق تهدید نظامی و تشدید فشار اقتصادی، تاکنون نتیجه معکوس داده و مواضع تهران را سخت‌تر کرده است؛ وضعیتی که در غیاب مذاکرات جدی، خطر تداوم یک رویارویی فرسایشی یا بازگشت دوباره به جنگ را افزایش داده است.

 اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا

جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا گفت: قیمت نفت همچنان بالاست و مردم این موضوع را هنگام سوخت‌گیری در پمپ‌بنزین‌ها احساس می‌کنند، اما قیمت‌ها نسبت به بالاترین سطح خود کاهش قابل توجهی داشته است.

 انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!

«مکس لدرر» ناشر باسابقه روزنامه نظامی «استارز اند استرایپس» پس از انتشار گزارش‌های این رسانه درباره وخامت شرایط در ناو هواپیمابر یواس‌اس آبراهام لینکلن، پیش...