قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

مشاور بانفوذ ترامپ کناره‌گیری کرد

موریسیو کلاور-کارون تاجر مستقر در میامی که به واسطه نفوذ قابل توجه خود در محافل تجاری و سیاسی کشورهای آمریکای لاتین نقش قابل توجهی در مشاوره به رئیس‌جمهور آمریکا در امور ونزوئلا داشت، ناگهان از سمت خود کناره‌گیری کرده است.
 مشاور بانفوذ ترامپ کناره‌گیری کرد

به گزارش خبرآنلاین، یک مشاور غیررسمی دولت ترامپ که نقش اصلی در تعیین سیاست آمریکا در قبال ونزوئلا و قراردادهای چندمیلیون‌دلاری برای بهره‌برداری از منابع عظیم نفتی این کشور عضو اوپک داشت، گفته است که دیگر سرپرستی این پرونده را بر عهده ندارد.

به روایت ایسنا؛ خبرگزاری رویترز گزارش داد که موریسیو کلاور-کارون یک تاجر مستقر در میامی در گفت‌وگویی با این رسانه این کناره‌گیری را اعلام کرد. نقش کلاور-کارون توسط مقامات فعلی و سابق دولتی و منابع تجاری در آمریکا و ونزوئلا به نقش یک «نایب‌السلطنه» تشبیه شده است و او به مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا که هدایت سیاست ونزوئلا را بر عهده دارد، گزارش می‌داد.

اگرچه او هیچ جایگاه رسمی دولتی نداشت اما از زمان تجاوز نظامی سوم ژانویه آمریکا به ونزوئلا که به ربایش و بازداشت نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهور این کشور منجر شد، به یکی از تاثیرگذارترین چهره‌های دولت ترامپ در امور ونزوئلا تبدیل شد.

رسانه انگلیسی در ادامه نوشت: کلاور-کارون گفت که کناره‌گیری‌اش داوطلبانه بوده، اگرچه چندین منبع آگاه می‌گویند که او در هفته‌های اخیر مجبور به کناره‌گیری شده است.

او در طول دوره فعالیت خود نفوذ سنگینی بر تصمیماتی از جمله در زمینه بدهی‌ها و قراردادهای نفتی داشته است که در نهایت می‌توانست ارزشی بالغ بر میلیاردها دلار داشته باشند. دلسی رودریگز، معاون اول مادورو که اکنون رئیس‌جمهور موقت ونزوئلاست با کلاور-کارون همکاری نزدیکی داشته و در برابر خواسته‌های واشنگتن برای زمینه‌سازی تجارت با آمریکا انعطاف‌ بیشتری نشان داده است.

مذاکرات پشت‌پرده کلاور-کارون که در اوایل دوره دوم ریاست‌جمهوری ترامپ، به طور موقت به عنوان فرستاده ویژه او در امور آمریکای لاتین خدمت کرد، سهم بزرگی در تعیین رویکرد دولت ترامپ به ونزوئلای پس از مادورو داشت. آمریکا نقش مسلطی در تعیین آینده بخش انرژی این کشور ایفا کرده و همزمان از اعمال فشار برای انجام دادن اصلاحات سیاسی اساسی یا برگزاری انتخابات دموکراتیک در آینده نزدیک خودداری کرده است.

 همچنین به گفته هشت منبع آگاه، کلاور-کارون مذاکرات بین دولت ونزوئلا و رهبران اپوزیسیون که برای اول اوت برنامه‌ریزی شده کمک کرد و در قراردادهای نفتی از جمله مواردی که …




 ترفند آمریکا برای جلوگیری از انهدام رادارهایش توسط موشک های نقطه زن ایرانی

ترفند آمریکا برای جلوگیری از انهدام رادارهایش توسط موشک های نقطه زن ایرانی

پس از آنکه ایران در جریان جنگ، پایگاه‌ها و تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه از جمله رادار AN/TPY-۲ در اردن را هدف قرار داد، واشنگتن به‌دنبال نسل تازه‌ای از رادارهاست که ظرف چند ساعت مستقر و در چند دقیقه جمع‌آوری شوند تا پیش از رسیدن آتش دشمن از محل بگریزند.

 «بولدوزر بابا» در مسیر جانشینی مودی

«بولدوزر بابا» در مسیر جانشینی مودی

دنیای اقتصاد: یوگی آدیتیانات ساعت ۴ صبح از تخت چوبی سفت خود برای دو ساعت مراقبه و دعا بیدار می‌شود و پس از آن یک صبحانه ساده گیاهی می‌خورد. او اداره بزرگ‌ترین ایالت هند را در دست دارد. آدیتیانات، وزیر ارشد ایالت اوتار پرادش، به مدت 9 سال رهبری این ایالت شمالی هند را که از برزیل پرجمعیت‌تر است، بر عهده داشت و به‌عنوان یکی از سرسخت‌ترین مدافعان دستور کار نارندرا مودی، نخست‌وزیر، با اولویت هندوئیسم، شهرت یافته است. «یوگی» اکنون بخت اصلی پیروزی برای سومین دوره متوالی در انتخابات ایالتی اوایل سال آینده است؛ پیروزی‌ای که او را به صف اول جانشینان بالقوه مودی ۷۵ساله سوق می‌دهد.

 پیگیری برای یافتن ۱۳ صیاد مفقود بندرلنگه‌ای/ وال استریت ژورنال: مقام‌های عرب می‌گویند ما «بین ایران و آمریکا گیر افتاده‌ایم»/ قائم‌پناه:‌ ۸۰ درصد مردم نگران گرانی و حدود ۶۰ درصد خواهان مذاکره هستند

پیگیری برای یافتن ۱۳ صیاد مفقود بندرلنگه‌ای/ وال استریت ژورنال: مقام‌های عرب می‌گویند ما «بین ایران و آمریکا گیر افتاده‌ایم»/ قائم‌پناه:‌ ۸۰ درصد مردم نگران گرانی و حدود ۶۰ درصد خواهان مذاکره هستند

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 نتانیاهو از رقیبش عقب افتاد

نتانیاهو از رقیبش عقب افتاد

آرمان امروز-سرویس بین الملل: یک کانال عبری گزارش داد که حزب لیکود به رهبری نتانیاهو در جدیدترین نظرسنجی با کاهش محبوبیت مواجه شد. بر اساس نظرسنجی منتشرشده از سوی شبکه کان اسرائیل، حزب لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با اختلافی اندک از حزب یشار به رهبری گادی آیزنکوت، رئیس پیشین ستاد ارتش، عقب [ ]

 پوپولیست‌هایی که در «نمایش» استادند

پوپولیست‌هایی که در «نمایش» استادند

ترامپ صبر لازم برای کار طولانی، دقیق و طاقت‌فرسایی را که دیپلماسی نیاز دارد، ندارد. او هیجان لحظه‌ای یک پست در شبکه‌های اجتماعی یا یک تیتر خبری را می‌خواهد. به زبان ساده، او در سیاست‌ورزی به شکلی که امروز انجام می‌شود، استاد است، اما در حکومت‌داری ناتوان است.

 منم میخوام سرباز آمریکایی بکشم ؛ تنها دلاری که گرفتنش می‌چسبه دلاریه که از کشتن سربازای آمریکایی گیر آدم بیاد + فیلم

منم میخوام سرباز آمریکایی بکشم ؛ تنها دلاری که گرفتنش می‌چسبه دلاریه که از کشتن سربازای آمریکایی گیر آدم بیاد + فیلم

یک خانم در مصاحبه درباره حمایت از کشور در برابر متجاوزان گفت : من هم میخواهم بروم به جنوب و به جنگ با آمریکایی ها بروم چرا که تنها دلاری که گرفتنش می‌چسبد، دلاری است که از کشتن سربازای آمریکایی به من برسد.

 هدف قرار دادن احتمالی زیرساخت‌های ایران می‌تواند جنگ را از منطقه فراتر ببرد و به اروپا برساند

هدف قرار دادن احتمالی زیرساخت‌های ایران می‌تواند جنگ را از منطقه فراتر ببرد و به اروپا برساند

فایننشال تایمز نوشت: ایران در صورت تشدید جنگ از سوی دونالد ترامپ، اهداف نظامی در اروپا را مدنظر قرار داده است؛ به گفته منابع مطلع پیشنهادهایی برای پاسخ به دارایی‌های آمریکا در خارج از خاورمیانه مطرح شده است.

 متحد دیرینه علیه زلنسکی

متحد دیرینه علیه زلنسکی

دنیای اقتصاد: میخایلو فدوروف، وزیر دفاع سابق اوکراین، در بزرگ‌ترین چالش داخلی که ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور، از زمان آغاز تهاجم تمام‌عیار روسیه در سال ۲۰۲۲ با آن روبه‌رو بوده است، خواستار انتخابات در زمان جنگ شد. فدوروف در یک سخنرانی تکان‌دهنده که در یوتیوب منتشر شد، گفت که دموکراسی در اوکراین «نمی‌تواند توسط روسیه گروگان گرفته شود». الجزیره در گزارش دیروز چهارشنبه نوشت، فدوروف گفت که اوکراین باید «یک مکانیسم قانونی، ایمن و واقع‌بینانه» برای شروع مجدد روند کامل دموکراتیک خود «حتی در شرایط یک جنگ طولانی» پیدا کند. قانون اوکراین در حال حاضر انتخابات را در زمان جنگ ممنوع می‌کند و از زمان آغاز تهاجم در سال ۲۰۲۲، هیچ چهره سیاسی مهمی به طور آشکار با این موضوع مخالفت نکرده است.