قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

صفر تا صد مربیان لیگ برتر بیست‌وششم؛ از مجیدی تا اسکوچیچ و دایی در لیست جانشین‌های احتمالی!

لیگ برتر ایران از روز جمعه ۲۳ مرداد با برگزاری ۶ مسابقه آغاز خواهد شد.
 صفر تا صد مربیان لیگ برتر بیست‌وششم؛ از مجیدی تا اسکوچیچ و دایی در لیست جانشین‌های احتمالی!

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

سپهر ستاری؛ بیست‌وششمین دوره لیگ برتر ایران از روز جمعه درحالی آغاز می‌شود که این دوره تمام تیم‌های لیگ برتری با مربی ایرانی وارد مسابقات می‌شوند. تراکتور تبریز که فصل گذشته را با دراگان اسکوچیچ آغاز کرد و با محمد ربیعی به پایان رساند، آخرین تیمی بود که سرمربی خود را تغییر داد و با جواد نکونام فصل جدید را آغاز می‌کند.

نکونام در جمع مربیان جام‌دار لیگ برتر

با حضور جواد نکونام در تراکتور، تعداد مربیان این فصل با سابقه قهرمانی به عدد ۳ رسید. نکونام با فولاد قهرمان جام حذفی و سوپرجام شده و بهترین رتبه‌اش در لیگ برتر هم نایب‌قهرمانی با استقلال در لیگ برتر بیست‌سوم است.

عبدالله ویسی که این فصل روی نیمکت ذوب‌آهن حضور دارد، بین ۱۸ سرمربی این فصل تنها کسی است که قبلا قهرمان لیگ برتر شده. او در لیگ پانزدهم با استقلال خوزستان به مقام قهرمانی رسید و این فصل امیدوار است در ذوب‌آهن نتایج خوبی بگیرد.

ساکت الهامی هم که با پیکان به لیگ برتر برگشته، قبلا به همراه تراکتور و نساجی قهرمانی در جام حذفی را تجربه کرده است.

نیمکت‌های لیگ در اختیار سرخابی‌ها …