قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

مقام سابق قرارگاه خاتم: هر تعرضی به ایران با سیلی محکم مواجه می‌شود/ به هر تهدیدی پاسخ می‌دهیم

سردار اسدی گفت: نیروهای مسلح با داشتن پشتوانه مردمی، آماده پاسخ کوبنده به هرگونه اقدام خصمانه هستند و هرگونه تعرض دشمنان با سیلی محکمی مواجه خواهد شد.
 مقام سابق قرارگاه خاتم: هر تعرضی به ایران با سیلی محکم مواجه می‌شود/ به هر تهدیدی پاسخ می‌دهیم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سردار «محمدجعفر اسدی» معاون سابق بازرسی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص)، در واکنش به لفاظی‌های رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر حمله به زیرساخت‌های ایران، با یادآوری تجربه تاریخی کشورمان اظهار داشت: کسانی که آزموده را بیازمایند، مرتکب حماقت شده‌اند. ما هشت سال با این مسائل دست‌وپنجه نرم کردیم. همان روزها نماینده این مدعیان، یعنی صدام ملعون را فرستاده بودند تا ایران را تجزیه یا تصرف کنند؛ اما با وجود هشت سال تلاش مذبوحانه و تهدیدهای گوناگون، هیچ غلطی نتوانستند بکنند.

بنابر روایت دفاع پرس، سردار اسدی با اشاره به حضور قهرمانانه مردم در صحنه افزود: امروز نیز همان‌طور که طی پنج ماه گذشته دیده‌اید، مردم ما ذره‌ای نگرانی ندارند و به پشتوانه این ملت، نیروهای مسلح پای خود را بر گردن این قُلدرها گذاشته‌اند. تنگه هرمز واقعاً در سیطره ماست و تا زمانی که از زورگویی دست برندارند، پای خود را از گردن متجاوزان برنمی‌داریم.

معاون سابق بازرسی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص) با تأکید بر آمادگی دفاعی ایران تصریح کرد: ما به هر تهدیدی پاسخ می‌دهیم و در طول نزدیک به نیم قرن گذشته ثابت کرده‌ایم که هرچه گفته‌ایم، به آن عمل کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه دستمان پُر است و هیچ نگرانی نداریم، تصریح کرد: اگر کسی قصد ضربه‌زدن داشته باشد، حتماً سیلی محکمی خواهد خورد. دولت به فکر معیشت و زندگی مردم است و نیروهای مسلح نیز پاسدار امنیت، آبرو و حیثیت این ملت هستند؛ لذا ذره‌ای در مقابل دشمن کوتاه نمی‌آییم تا عزت مردم حفظ شود.

سردار اسدی گفت: ما در میدان در مقابل همه جنایتکاران عالم که در رأس آن‌ها شیطان بزرگ، آمریکا و غده سرطانی (رژیم صهیونیستی) غاصب قرار دارند، ایستاده‌ایم. در عملیات‌های گذشته نشان داده‌ایم که پای کار هستیم و اکنون هم محکم‌تر و قوی‌تر از همیشه، از شرافت و سربلندی ملت ایران دفاع می‌کنیم.

۲۹۲۱۸ کد مطلب 2254503



۲ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

وقوع سانحه هوایی مرگبار در آمریکا

پلیس اعلام کرد این تصادف حدود ساعت ۶:۵۲ بعد از ظهر ۱۹ آگوست در فرودگاه منطقه‌ای کارلایل در شهرستان کامبرلند، حدود ۱۹۳ کیلومتری غرب فیلادلفیا، رخ داده است.

یک مقام پلیس ایالت پنسیلوانیا گفت که خدمه دو نفره بالگرد در حال انجام تمرینات آموزشی معمول روی چمن کنار باند فرودگاه بودند که یک هواپیمای کوچک دو نفره سسنا مدل ۱۵۰ به دم بالگرد برخورد کرد.

وی افزود: هلیکوپتر در زمان برخورد «چند متر بالاتر از زمین» بوده است. وی با توصیف این تصادف به عنوان «یک برخورد شدید» گفت: «خلبانان حتی نمی‌توانستند هواپیما را که به سمت آنها در حال حرکت بود، ببینند.»

به گفته این مقام پلیس ایالتی، در ابتدا دو خلبان پلیس در داخل هلیکوپتر گیر افتاده بودند. سپس یکی از خلبانان موفق شد پنجره را باز کند و به خلبان دیگر کمک کند تا قبل از رسیدن نیروهای امدادی فرار کند.

وی گفت که اداره هوانوردی فدرال (FAA) و هیئت ملی ایمنی حمل و نقل (NTSB) با کمک پلیس ایالت پنسیلوانیا در حال بررسی این حادثه هستند.

اعتقاد بر این است که فقط یک خلبان (که هویت او توسط مقامات فاش نشده است) در هواپیمای سسنا حضور داشته است


۳ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

تصاویر ماهواره‌ای Sentinel-۲ از دیروز، یک ناو هواپیمابر آمریکایی کلاس نیمیتز را نشان می‌دهد که در خلیج عمان در حال حرکت است.

این ناو هواپیمابر که مشخص نیست آبراهام لینکلن است یا جورج واشنگتن توسط حداقل یک ناوشکن موشک‌انداز کلاس Arleigh Burke همراهی می‌شود.


۱۳ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

لفاظی وزیر خزانه‌داری آمریکا علیه ایران

به نقل از الجزیره اسکات بسنت وزیر خزانه‌داری آمریکا در لفاظی جدید خود علیه ایران مدعی شد که سیاست خصمانه واشنگتن باعث می‌شود ایران با بزرگترین انزوای اقتصادی در تاریخ روبرو شود.

وی مدعی شد که زمان آن رسیده هم پیمانان ایران و دیگر کشورهای جهان دست از تعامل با نظام حاکم بر ایران بردارند.

بسنت بدون اشاره به ناکامی آمریکا در بازگشایی تنگه هرمز مدعی شد که این کشور کنترل تنگه را به دست دارد و مقادیر زیادی از نفت از این منطقه عبور می‌کند.

وی در ادامه لفاظی‌های خود گفت: ما شدیدترین تحریم‌ها را بر ایران تحمیل می‌کنیم و این اقدام باعث فروپاشی نظام خواهد شد!

این وزیر آمریکایی در ادامه تقلای کشورش برای کاهش قیمت نفت در اثر جنگ افروزی علیه ایران مدعی شد که قیمت نفت کاهش پیدا خواهد کرد.

لازم به ذکر است دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به تازگی از اقدامات اقتصادی خصمانه شدید علیه ایران خبر داده است.




 عکس: فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم چهلم ایشان
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم چهلم ایشان

حضور فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم بزرگداشت چهلم ایشان

 واکنش قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه خلیج فارس با نام جعلی: هر قدمی که دشمنان برای دور کردن ایران و عراق از همدیگر برداشتند، ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شده‌ایم
۱۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

واکنش قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه خلیج فارس با نام جعلی: هر قدمی که دشمنان برای دور کردن ایران و عراق از همدیگر برداشتند، ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شده‌ایم

قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه خلیج فارس با نام جعلی واکنش نشان داد.

 سرنوشت رؤیای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان | چرا پروژه عظیم «نئوم» به فروپاشی نزدیک شده است؟ | «رقص توهم متقابل» بر پروژه حاکم بود
۲۳ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

سرنوشت رؤیای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان | چرا پروژه عظیم «نئوم» به فروپاشی نزدیک شده است؟ | «رقص توهم متقابل» بر پروژه حاکم بود

اقتصادنیوز:رسانه آمریکایی با استناد به تصاویر ماهواره‌ای، اسناد مالی داخلی و گفت‌وگو با کارکنان سابق پروژه «نئوم» گزارش داد ساخت‌وساز در تمام پروژه‌های اصلی این ابرشهر عربستان متوقف شده یا رو به توقف است؛ پروژه‌ای که هزینه نهایی آن در برخی برآوردها به ۸.۸ تریلیون دلار رسیده بود!

 بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است
۱۶ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است

ایشان تارور، ستون‌نویس مجله نیویورکر، در یادداشتی تحلیلی می‌گوید شش ماه پس از آغاز جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، نه‌تنها اهداف اصلی واشنگتن محقق نشده، بلکه ایران با حفظ ساختار سیاسی، کنترل تنگه هرمز و تداوم توان موشکی و پهپادی، دست بالاتری در چانه‌زنی پیدا کرده است. به نوشته او، جنگی که قرار بود توان جمهوری اسلامی را در هم بشکند، به فرسایش ذخایر نظامی آمریکا، فشار بر متحدان منطقه‌ای و کاهش اعتبار واشنگتن منجر شده است.

 امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران
۹ ساعت قبل / سایت جماران

امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

در حالی که دولت دونالد ترامپ از آغاز مرحله‌ای کم‌سابقه از فشار اقتصادی علیه ایران سخن می‌گوید، امارات متحده عربی به یکی از مهم‌ترین بازیگران این راهبرد تبدیل شده است. محدود کردن مبادلات مالی و تجاری با تهران، تشدید کنترل بر شبکه‌های مستقر در دبی و برخورد با مسیرهای دور زدن تحریم‌ها می‌تواند یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی ایران را تحت فشار قرار دهد؛ هرچند ابوظبی همچنان می‌کوشد این فشار را به‌صورت تدریجی اعمال کرده و کانال‌های سیاسی با تهران را کاملاً نبندد.

 آخرین اخبار جنگ؛ جنگ اقتصادی جایگزین تنش نظامی؛ تقابل تهران و واشنگتن وارد فاز تازه شد
۴۹ دقیقه قبل / سایت فرارو

آخرین اخبار جنگ؛ جنگ اقتصادی جایگزین تنش نظامی؛ تقابل تهران و واشنگتن وارد فاز تازه شد

در حالی که مذاکرات تهران و واشنگتن متوقف مانده و اختلاف‌ها بر سر تنگه هرمز همچنان حل نشده است، آمریکا تلاش می‌کند فشار بر اقتصاد ایران را از مسیر محدود کردن صادرات نفت، تجارت خارجی و همکاری کشورهای دیگر با تهران افزایش دهد. هم‌زمان، ایران هشدار داده که محاصره دریایی آمریکا را اقدامی تجاوزکارانه تلقی می‌کند و کشورهای منطقه نیز برای بازگرداندن امنیت کشتیرانی به هرمز به تکاپو افتاده‌اند. اکنون این پرسش در مرکز تحولات قرار دارد که آیا فشار اقتصادی می‌تواند جایگزین جنگ نظامی شود یا بن‌بست هرمز بار دیگر تنش‌ها را تشدید خواهد کرد.