قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

راهداری فارس در خط مقدم؛ از اربعین و برف تا جنگ و آوار / مدیرکل: هیچ جاده‌ای حتی یک دقیقه بسته نشد

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان فارس با اشاره به عملکرد یک‌ساله این مجموعه در بحران‌های متوالی، از ثبت رکوردهای بی‌نظیر در حمل کالاهای اساسی، جابه‌جایی زائران اربعین و مدیریت بحران‌های زمستانی و جنگی خبر داد و گفت: در حالی که ۲۱ هزار کیلومتر راه و ۵۴ هزار ناوگان سنگین زیر نظر راهداری فعالیت می‌کنند، کمربندی شیراز پس از ۱۵ سال در مسیر استانداردسازی قرار گرفته و تا دو ماه آینده به‌سازی می‌شود.
 راهداری فارس در خط مقدم؛ از اربعین و برف تا جنگ و آوار / مدیرکل: هیچ جاده‌ای حتی یک دقیقه بسته نشد

به گزارش خبرآنلاین، علیرضا امیری مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان فارس، در نشست با خبرنگاران به مناسبت روز خبرنگار، با قدردانی از همراهی اصحاب رسانه در یک سال گذشته، گفت: استان فارس با ۷۵ هزار راننده حرفه‌ای و ۵۴ هزار ناوگان سنگین، رتبه یک کشور را در حمل‌ونقل جاده‌ای دارد و ۲۱ هزار کیلومتر راه در سطح استان زیر نظر این مجموعه است. ما مسئول نگهداری و بهسازی راه‌های اصلی، فرعی و روستایی هستیم و در مقاطع حساس و نقاط حادثه‌خیز، اقدامات اصلاحی را انجام می‌دهیم.

وی با اشاره به عملکرد یک‌ساله این مجموعه، افزود: از ابتدای خدمت خود در خرداد ۱۴۰۴، جنگ ۱۲ روزه آغاز شد و با وجود تمام مشکلات، خدمات‌رسانی به مردم قطع نشد.

او ادامه داد: در ایام اربعین، بیش از ۲۰۰ هزار زائر توسط ناوگان حمل‌ونقل جابه‌جا شدند و در بحران‌های زمستانی با وجود بارش‌های سنگین در تمام نقاط استان، هیچ جاده‌ای بیش از یک دقیقه مسدود نشد. با وجود قرارداد سه‌ساله، موفق شدیم ۳۳ دستگاه ماشین‌آلات سنگین جدید را وارد ناوگان کنیم که در عملیات آواربرداری جنگ نیز نقش مؤثری ایفا کردند.

امیری با اشاره به پروژه‌های شاخص حوزه راه، گفت: عملیات روکش آسفالت در محورهای شیراز-اصفهان، شیراز-سپیدان، شیراز-یاسوج، شیراز-ارژن، شیراز-جهرم و شیراز-سروستان در حال اجراست. ورودی‌های شهر شیراز با نیوجرسی استاندارد، خط‌کشی و روشنایی در حال ساماندهی است و کمربندی شیراز که ۱۵ سال در انتظار استانداردسازی بود، با همکاری شهرداری و راهداری در حال تکمیل است. وظایف راهداری در بخش‌های مختلف از پل اسکندری تا جوادیه، شامل روشنایی، حفاظ کناری و خط‌کشی تا دو ماه آینده به اتمام می‌رسد. عملیات آسفالت در کمربندی نیز به‌صورت شبانه انجام می‌شود تا کمترین اختلال در تردد ایجاد شود.

مدیرکل راهداری فارس در ادامه به تفکیک وظایف در کمربندی شیراز اشاره کرد و گفت: از پل شهید اسکندری تا جوادیه مربوط به حوزه راهداری است، از جوادیه تا پل شهید کوتیان، از پل شهید کوتیان تا پزشکی قانونی، از پزشکی قانونی تا پل امام حسن و از پل امام حسن تا سلطان‌آباد مربوط به شهرداری شیراز است. ما وظایف خود را در حوزه روشنایی، حفاظ کناری و خط‌کشی در بخش مربوطه انجام می‌دهیم.

وی با اشاره به وضعیت حمل کالاهای اساسی در طول جنگ، گفت: با همکاری جهاد کشاورزی و صمت، هیچ کمبودی در بازار کالاهای اساسی نداشتیم و استان فارس در تخلیه بار از بندر شهید رجایی رتبه یک، در بندر امام رتبه سه و در بندر چابهار رتبه ممتاز را کسب کرد. با وجود تردد یک هزار و ۴۰۰ تانکر سوخت، هیچ جایگاه سوختی در استان با کمبود مواجه نشد که حاصل تلاش رانندگان و شرکت‌های حمل‌ونقل بود.

امیری در پایان با اشاره به موضوع قاچاق سوخت، گفت: قاچاق سوخت در حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای ناچیز است و محل اصلی آن جای دیگریست. کمیسیون‌های ماده ۱۱ و ۱۲ برای برخورد با تخلفات رانندگان و شرکت‌های حمل‌ونقل فعال هستند و برخوردهای قضایی و اداری لازم انجام شده است. ما همواره قدردان زحمات رانندگان و فعالان این حوزه هستیم و آماده دریافت انتقادات و پیشنهادات شما هستیم. کد مطلب 2258941



۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

یک کشته و یک مصدوم دستاورد حادثه رانندگی محور محلات به نیم‌ور

به گزارش ایلنا، بهروز ایران‌نژاد به تشریح جزئیات این حادثه پرداخته و در این رابطه افزود: وقوع حادثه رانندگی بین یک دستگاه خودروی وانت‌پیکان و یک دستگاه کامیون در محور مواصلاتی محلات به نیم‌ور محدوده مقابل شهرک صنعتی صدریه، به سامانه 115 مرکز ارتباطات اورژانس علوم پزشکی استان مرکزی اعلام شد.

وی ادامه داد: این راستا بلافاصله 2 تیم عملیاتی از پایگاه‌های اورژانس دوراهی باقرآباد و شهری محلات به محل حادثه اعزام شدند. بررسی‌های انجام شده از صحنه وقوع حادثه نشان داد که در این حادثه رانندگی یک زن 22 ساله به دلیل شدت جراحات وارد شده جان خود را از دست داده و یک مرد 24 ساله نیز مصدوم شده است.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی اظهار داشت: فرد مصدوم این حادثه رانندگی که دچار کاهش سطح هوشیاری شده بود، پس از دریافت اقدامات اولیه درمانی برای ادامه روند فرایندهای درمان به بیمارستان امام خمینی شهرستان محلات منتقل شده است. انتهای پیام/


۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

یک کشته دستاورد تصادف محور دودهک به دلیجان

به گزارش ایلنا، بهروز ایران‌نژاد به تشریح جزئیات این حادثه رانندگی پرداخته و افزود: گزارشی مبنی بر برخورد یک دستگاه تریلی با راننده یک خودروی سنگین که برای رفع نقص فنی خودروی خود در محور مواصلاتی دودهک به دلیجان نرسیده به جاده جاسب، به سامانه 115 مرکز ارتباطات اورژانس علوم پزشکی استان اعلام شد.

وی ادامه داد: در این راستا بلافاصله تیم عملیاتی اورژانس پیش‌بیمارستانی استان مرکزی به محل حادثه اعزام شد. در این حادثه، راننده مرد خودروی سنگین که حدود 50 سال سن داشت، بر اثر شدت جراحات وارد شده جان خود را از دست داد و تلاش‌های تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی برای نجات این مرد مؤثر واقع نشد. انتهای پیام/




 مهدی طارمی در تیم فرهاد مجیدی
۳ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

مهدی طارمی در تیم فرهاد مجیدی

مهدی طارمی دیگر جایی در فوتبال اروپا ندارد و گویا تنها چاره اش حضور در لیگ امارات است!

 حمله تند الازهر به اسرائیل و انتقاد از ناتوانی جامعه جهانی
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

حمله تند الازهر به اسرائیل و انتقاد از ناتوانی جامعه جهانی

الازهر مصر اقدام رژیم اشغالگر برای آغاز روند مناقصه جهت ساخت حدود ۱۲۰۰ واحد شهرک‌سازی در منطقه موسوم به «E1» در شرق قدس در کرانه باختری اشغالی را محکوم کرد.

 رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اصرار باشگاه تراکتور برای حضور هواداران در بازی با پرسپولیس به نظر می‌رسد این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.به گزارش فوتبالی، بازی‌های هفته سوم لیگ برتر ایران طی روزهای یکشبه و دوشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد. بازی‌های استقلال با سپاهان و تراکتور با پرسپولیس حساس‌ترین بازی‌های این هفته هستند.طبق رای کمیته انضباطی که فصل گذشته صادر شد بازی‌های رودرروی تراکتور و پرسپولیس در لیگ و بیست و پنجم و لیگ بیست و ششم باید بدون تماشاگر برگزار شود.فصل گذشته بازی رفت د ...,پرسپولیس,تراکتور,لیگ برتر ایران,حجت الله بهمنی,پیشنهاد سردبیر

 سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود
۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

دیدار دو تیم تراکتور تبریز و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر است.

 نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور
۳ ساعت قبل / سایت سلام سینما

نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور

خاطرات شما از قرنطینه دوران همه‌گیری کرونا در برابر سناریوی آخرالزمانی «آخرین خانه» رنگ می‌بازد؛ فیلمی از لویی لتریه که به لطف فضای سنگین و نمور خود تا حد زیادی موفق است، هرچند اتفاقاتش همیشه منطقی به نظر نمی‌رسند.

 جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه

برخورد بقایای موشک فالکون ۹ متعلق به شرکت فضایی ایلان ماسک، با سطح ماه، دهانه‌ای ۱۸ متری بر جای گذاشت.