قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

انتقاد شدید نماینده مجلس از برنامه اقتصادی پزشکیان/حاجی دلیگانی: حدود ۴۵ جلسه علنی عقب هستیم!

حاجی‌دلیگانی با انتقاد شدید از عملکرد اقتصادی دولت، خاطرنشان کرد: در آستانه شروع سومین سال کار دولت چهاردهم هستیم. دولت برنامه اقتصادی ندارد و نظارت‌ها را تعویق کرده است.
 انتقاد شدید نماینده مجلس از برنامه اقتصادی پزشکیان/حاجی دلیگانی: حدود ۴۵ جلسه علنی عقب هستیم!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حسینعلی حاجی‌دلیگانی در جلسه علنی وبیناری امروز (دوشنبه ۱۹ مرداد) مجلس در نطق میان دستور خود گفت: هیات‌ رئیسه باید جلسات مجلس را حضوری برگزار کند؛ اگر مکان مناسب ندارید، من ده‌ها آدرس معرفی می‌کنم.

بنابر روایت ایسنا، وی ادامه داد: ما نسبت به اجلاسیه اول حدود ۴۵ جلسه علنی عقب هستیم لذا برای جبران جلسات، پیشنهاد می‌کنم به جای سه جلسه در هفته، چهار جلسه برگزار کنیم و تعطیلات تابستانی لغو شود.

نماینده شاهین‌شهر با اشاره به کنوانسیون دریای خزر، گفت: عجله رئیس‌جمهور برای تصویب این کنوانسیون برای چیست؟ چرا می‌خواهید معاهده ۱۹۲۱ و ۱۹۴۰ با شوروی سابق را لغو کنید؟ این اقدام عملا سهم ایران را از ۲۰ تا ۲۵ درصد به ۳.۵ تا ۵ درصد کاهش می‌دهد. چرا طرفداران این بحث حاضر به مناظره نیستند؟ چهار الحاقیه شامل موافقت‌نامه تحدید حدود، معافیت کشتیرانی، ممنوعیت عبور خطوط انتقال نفت و گاز بدون بررسی زیست‌محیطی، و موافقت‌نامه دسترسی به آب‌های آزاد، باید ظرف شش ماه از سوی چهار کشور ارائه می‌شد، اما هشت سال گذشته و به تعهدات خود عمل نکرده‌اند. شما که می‌دانید یک بار مجلس این کنوانسیون را برگردانده، چرا عجله دارید؟ همچنین سهم ایران از بستر و زیربستر و سطح دریای خزر مشخص نشده است.

حاجی‌دلیگانی با انتقاد شدید از عملکرد اقتصادی دولت، خاطرنشان کرد: در آستانه شروع سومین سال کار دولت چهاردهم هستیم. دولت برنامه اقتصادی ندارد و نظارت‌ها را تعویق کرده است. قیمت‌گذاری در زمان جنگ را به بازار آزاد سپرده است. سوال اساسی این است که این شرایط ناشی از جنگ است یا سیاست‌های اقتصادی دولت؟ آیا وضعیت آشفته تولید و عرضه خودرو ناشی از جنگ است یا وادادگی نهادهای نظارتی؟ آیا گرانی کالاهای اساسی ناشی از جنگ است یا سیاست رهاسازی نرخ ارز که آقای همتی متولی آن بوده است؟

وی افزود: همه کشورها در شرایط جنگ، برنامه اقتصادی ویژه دارند. شما چه برنامه ویژه‌ای دارید؟ چرا اتاق جنگ اقتصادی تشکیل نمی‌دهید؟ چرا به معیشت مردم، به ویژه رزمندگان و نیروهای مسلح که در خط مقدم دفاع از کشور نقش‌آفرینی کردند، توجه نمی‌شود؟ کاری به سر صنعت خودرو آوردید که قیمت آن چند برابر شده است. مگر از واگذاری نابسامان ایران‌خودرو درس نگرفتید که حالا می‌خواهید همان نسخه را برای سایپا تکرار کنید؟

حاجی دلیگانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موافقتنامه سه‌جانبه مکه بین عربستان، پاکستان و ترکیه، گفت: این نشانه قبول شکست آمریکا در منطقه است و پیش‌بینی فردایی است که آمریکا رفته باشد. البته تجهیزات، ساختار و فرماندهی این سه کشور با یکدیگر همخوانی ندارد. آمریکا از شروع جنگ تحمیلی دوم و سوم تاکنون روزبه‌روز تحلیل رفته و به شکست نزدیک‌تر شده است. جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت پیروز و مقتدرتر شده‌اند.

علی نیکزاد نایب‌ رئیس مجلس بعد از نطق حاجی دلیگانی گفت: مصوبه‌ای برای تعطیلی تابستان بر اساس آیین‌نامه نداریم و هیات‌ رئیسه هیچ مصوبه‌ای برای تعطیلی نداشته است. همچنین اصل ۷۷ قانون اساسی تصویب عهدنامه‌ها و موافقت‌نامه‌های بین‌المللی را در مجلس الزامی می‌داند و دولت نیز باید قانون را رعایت کند. موضوع دریای خزر حتما باید در مجلس به تصویب برسد.

۳۱۲۱۸ کد مطلب 2258606



۲ ساعت قبل / سایت خبرفوری

نباید اجازه دهیم خطوط لوله جدید نفت ایجاد و از مسیرهایی صادر شود که تنگه هرمز را تضعیف کند/ نباید بگذاریم آمریکا از طریق کشورهایی که این مسیرها را ایجاد می کنند، قیمت نفت را کاهش دهد

حمیدرضا حاجی‌بابایی در یک گفت‌وگوی ویدئویی با اشاره به تحولات مرتبط با تنگه هرمز و تلاش برخی کشورها برای ایجاد مسیرهای جایگزین انتقال نفت، گفت: کسی که امروز خط لوله‌ای ایجاد می‌کند تا تنگه هرمز را تضعیف کند، در واقع از طریق محاصره اقتصادی به ما ضربه می‌زند. آیا در کمک این اقدامات به آمریکا تردیدی وجود دارد؟

 وی در ادامه گفت: کسی که به هر طریقی فناوری یا اطلاعات در اختیار آمریکا قرار می‌دهد، در واقع با ما می‌جنگد، درحالی‌که این اقدامات به‌صورت آزادانه در حال انجام است. خط لوله فجیره، ینبع و دیگر مسیرهای انتقال نفت باهدف کاهش اهمیت و نقش تنگه هرمز ایجاد می‌شوند و در نهایت به اروپا، کشورهای دیگر و آمریکا کمک می‌کنند؛ این نیز بخشی از جنگ علیه ایران است.

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: پاسخ ما به چنین اقداماتی نیز باید متناسب باشد؛ نباید اجازه دهیم خطوط لوله جدید ایجاد شود یا نفت از مسیرهایی صادر شود که هدف آنها تضعیف تنگه هرمز است. همچنین نباید اجازه دهیم آمریکا از طریق این کشورها قیمت نفت را کاهش دهد.

وی بیان کرد: وقتی قیمت نفت بالا می‌رود، یعنی ما برنده‌ایم و وقتی پایین می‌آید، یعنی آمریکا موفق شده است. هر کاری که هر کسی انجام دهد و موجب کاهش قیمت نفت شود، در واقع با آمریکا همکاری کرده است. در مقابل، هر کسی که مانند یمن اقدامی انجام دهد که باعث افزایش قیمت نفت شود، به ما کمک کرده است. این مسئله کاملاً شفاف و روشن است. مذاکره هم نوعی جنگ است؛  اما مذاکره‌ای که صرفاً به دنبال پایان‌دادن به جنگ باشد، کافی نیست. باید کاری کرد که کشورهای حاشیه خلیج‌فارس شب و روز تلاش کنند تا جنگ تمام شود و به دنبال این باشند که آمریکا شرایط ما را بپذیرد.


۷ دقیقه قبل / سایت تابناک

قالیباف: ما قدر صلح را بیشتر از مدعیان صلح می‎دانیم

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی با دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و هیأت پارلمانی همراه، روز گذشته (پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵) در سفارت جمهوری اسلامی ایران در بغداد برگزار شد.

قالیباف با اشاره به اهمیت کار فعالان بخش خصوصی خطاب به آنها، گفت: برخی مشکلات در حوزه بخش خصوصی در هر دو کشور نهادینه شده که به همین منظور با حضور شما در تهران جلسه دیگری به همراه مسئولان اتاق بازرگانی ایران برگزار خواهیم کرد تا مشکلات را به صورت اولویت بندی شده و کاربردی برطرف کنیم.

عراق می‌تواند از نیروی کار هوشمند، کارآمد و مستعد ساکن مرز‌های ایران بهره ببرد

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به نمایندگان حاضر در هیأت پارلمانی همراه، گفت: اعضای هیأت همراه را نمایندگان عضو گروه دوستی پارلمانی ایران و عراق و نمایندگان استان‌های هم‌مرز با این کشور تشکیل می‌دهند که به صورت تخصصی بر موضوعات عراق متمرکز بوده و مسائل را پیگیری و حل و فصل خواهند کرد.

وی با اشاره به نیروی کار هوشمند، کارآمد و با استعدادی که در شهر‌های مرزی ایران زندگی می‌کنند، گفت: هر دو کشور می‌توانند از فرصت فنی و تخصصی آنها بهره ببرند و به ویژه عراق به عنوان کشور دوست ما می‌تواند از این ظرفیت استفاده کند و برای این موضوعات باید نقشه راه درست و دقیق اقتصادی و تجاری میان دو کشور ایجاد شود.

قالیباف در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رویکرد ایران در مقابل دشمن خارجی عنوان کرد: ما نه جنگ طلب بوده و نه به دنبال جنگیم، اما به عنوان مسلمان به یک اصل در امت اسلامی باور داریم و آن این است که اجازه نمی‌دهیم افرادی بیایند و عزت و شرف ما را لگدمال کنند و بروند. ما در این مسیر از مال و جان خود می‌گذریم، می‌ایستیم و از عزت و شرف خود دفاع می‌کنیم.

ما بیش از مدعیان صلح، قدر صلح را می‌دانیم

رئیس مجلس با رد ادعا‌هایی که می‌گویند ما جنگ طلب هستیم، تصریح کرد: از قضا ما به عنوان یک رزمنده، بیش از آنهایی که حرف از صلح می‌زنند، قدر صلح را می‌دانیم؛ یعنی کسی قدر صلح را می‌داند که جنگیده باشد. از سوی دیگر معتقدیم دیپلماسی وقتی ارزش دارد و پیش می‌رود که برای جنگ آماده باشیم و اگر آماده جنگ نباشیم در زمان استفاده از دیپلماسی هم کسی پاسخ ما را نمی‌دهد.

وی ادامه داد: هم مسیر ما مسیر درستی است و هم دین، قرآن، فرهنگ اهل‌بیت (ع)، منطق و انسانیت حکم می‌کند از شرف، عزت و وطن خود دفاع کنیم.

۷۵ درصد حمل‌ونقل دریایی جهان به عنوان یک ویژگی در اختیار جهان اسلام است

رئیس قوه مقننه در ادامه با بیان اینکه قریب به نیم قرن است ایران و عراق در شرایط «نه جنگ و نه صلح» و «هم جنگ و هم صلح» هستند و این شرایط به یک وضعیت دائمی تبدیل شده است، گفت: مگر آدمی چقدر عمر می‌کند که ۵۰ سال آن در چنین شرایطی سپری شود؟! در این بین برخی شیطنت کرده و می‌گویند این شرایط را ما درست کرده‌ایم در حالی که این شرایط را دشمنی درست کرده که وقتی ظرفیت نیروی انسانی، منابع خدادادی و ظرفیت‌های ژئوپلیتیکی ایران، عراق و کشور‌های اسلامی که در منطقه وجود دارد را دید نسبت به آن طمع کرد.

قالیباف ادامه داد: به عنوان مثال جغرافیای تنگه هرمز، خلیج فارس، باب‌المندب و کانال سوئز در مدیترانه به گونه‌ای است که ۷۵ درصد حمل‌ونقل دریایی جهان که اساس آن دریایی است، در اختیار کشور‌های مسلمان بوده و این یکی از ویژگی‌های جهان اسلام است.

دشمن برای چپاول منابع و مواد اولیه ما به منطقه آمده است

رئیس مجلس خطاب به فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی گفت: اگر به منابع و مواد اولیه کشور‌های مسلمان دقت کنید، متوجه می‌شوید دشمنان ما برای چپاول آنها می‌آیند بنابراین باید در این شرایط برای تحریم‌های ظالمانه، برنامه‌ریزی کرده تا بتوانیم از آن عبور کنیم.

وی ادامه داد: درست است که امروز در سمت ریاست مجلس قرار دارم، اما تمام وجودم امور اجرایی را درک می‌کند و جنبه فنی کار را می‌فهمم لذا مشکلات شما را نیز می‌دانم از جمله اینکه به‌راحتی می‌شود موضوع ضمانت‌نامه را برای خدمات مهندسی حل کرد.

باید با استفاده از ارز‌های ملی برای مبادلات تجاری به دهان ارز آمریکایی زد

قالیباف با اشاره به اینکه امروز می‌شود مبادلات تجاری را با ارز ملی انجام داد و به دهان ارز آمریکایی زد، تصریح کرد: دوران سیطره آمریکا بر دنیا گذشته است، اما ما به آن توجه نداریم و به فرصت‌های به وجود آمده دقت نمی‌کنیم که اشکال کار ماست. ما فرزند زمانه خویش نشده‌ایم و هنوز تجارت را با همان شیوه ۵۰ سال پیش دنبال می‌کنیم.

رئیس مجلس در ادامه با بیان اینکه تحت فشار اقتصادی قرار گرفتن، طبیعی است، گفت: آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها فهمیده‌اند در حوزه جنگ سخت نظامی از پس ایران و عراق بر نمی‌آیند از این رو وارد جنگ شناختی و جنگ اقتصادی شده‌اند و اکنون شما سربازان و فرماندهان این میدان هستید.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ما باید در کنار قدرت نظامی، گردش مالی، رشد اقتصادی و تولید ملی داشته باشیم.

امنیت و اقتصاد دو بال یکدیگر هستند

وی خطاب به حضار با بیان اینکه امنیت و اقتصاد لازم و ملزوم هم و دو بال یکدیگر هستند، تأکید کرد: اقتصاد برای پرواز به پایه امنیت نیاز دارد و اگر امنیت برقرار نشود، سرمایه هم نخواهد آمد لذا سرمایه‌گذاری حتماً نیازمند امنیت است. از سوی دیگر اگر امنیت را برقرار کنیم و تداومش را با اقتصاد پیش نبریم، آن هم پایدار نخواهد بود.

قالیباف تأکید کرد: باید پذیرفت که روابط دوجانبه ایران و عراق می‌تواند در منطقه و بر کشور‌های اسلامی به ویژه عربی اثر بگذارد که به آن نیاز داریم. ما باید قدر سابقه روابط تاریخی، تمدنی و جغرافیایی خود را بدانیم که این ارتباط وجود و عمق داشته و از هر جهت دارای ظرفیت است.

بخش خصوصی برخلاف بخش دولتی در حوزه اقتصاد با انگیزه و خلاق است

رئیس مجلس در ادامه با بیان اینکه هرچقدر از فرصت‌های دریایی حوزه خلیج فارس استفاده کنیم به نفع ما خواهد بود، عنوان کرد: ما باید به سیاست‌های چین در این حوزه نگاه کنیم. مسیر ایران و عراق تا مدیترانه از کشور‌های حوزه مقاومت می‌گذرد که بسیار حائز اهمیت است. این مسیر، قلب حوزه ژئوپولیتیکی ما بوده و از مؤلفه‌های بزرگ قدرت و استقلال هستند. تمام این ظرفیت‌ها را خدا به ما داده که باید به آن توجه کنیم.

قالیباف در پایان اظهار کرد: فعالیت در بخش خصوصی و مردمی‌سازی اقتصاد، خلاقیت و انگیزه‌ای می‌خواهد که در بخش دولتی نیست.


۲۵ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

قالیباف: تفاهم‌نامه‌ای مفصل میان ایران و عراق در حوزه امنیتی به امضا رسید

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقرقالیباف روز جمعه (۳۰ مردادماه) در جمع بندی سفر ۳ روزه هیأت پارلمانی کشورمان به عراق افزود: فضای حاکم بر مذاکرات با مسئولان رتبه اول عراق، حاکی از یک صمیمیت برادرانه بود و دیدار و گفت‌و‌گو‌ها نشان داد عراق در آستانه خروج نهایی و قطعی نیرو‌های خارجی و ائتلاف خارجی از این کشور است که چندین سال بعد از اشغال خاک و آسمان عراق، در این کشور مانده بودند.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان‌داشت: ان انشالله این نیرو‌ها از عراق خارج خواهند شد و استقلال و حاکمیت کامل مردم و دولت عراق بدون حضور نیرو‌های خارجی برقرار می‌شود و این اتفاق بسیار مهم و اساسی است.

وی با بیان اینکه این سفر فرصت مناسبی بود که در حوزه مسائل امنیتی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی با مسوولان کشور عراق گفت‌و‌گو شود، گفت: در این سفر تفاهم‌نامه‌ای مفصل میان ایران و عراق در حوزه امنیتی و امنیت مرز‌ها به امضا رسید.

رئیس قوه مقننه تاکید کرد: در این دیدار‌ها درباره مسائل امنیتی و موضوع گروه‌های عراقی گفت‌و‌گو‌هایی انجام شد. البته ایران هرگز در امور داخلی عراق دخالت نمی‌کند و هر توافقی که گروه‌ها و مسئولان عراقی در چارچوب قانون اساسی با حفظ استقلال خود به اجماع برسند، ایران به‌عنوان کشور همسایه، دوست و برادر از آن حمایت کرده و حمایت خواهد کرد.

در ادامه حتما بخوانید قالیباف: ملت‌های ایران و عراق نپذیرفتند پاورقی روایت‌های دیگران شوند و سرنوشت‌شان در پایتخت‌های غربی نوشته شود

قالیباف تاکید کرد: کشور دوست و برادرمان عراق، نخستین کشوری است که می‌توانیم با هم به صورت مشترک در نظم نوین امنیتی منطقه بسیار تاثیرگذار باشیم و بیش از گذشته در این حوزه گام برداریم.

همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق وارد مرحله عملیاتی می‌شود

رئیس مجلس شورای اسلامی درباره مسائل اقتصادی بین دو کشور که در این سفر بین بخش‌های خصوصی و دولتی انجام شد، گفت: تحریم‌ها هر دو کشور را تحت فشار قرار داده است، اما همین تحریم فرصت بزرگی برای همکاری‌های نزدیک است. بر همین اساس در دو هفته آینده هیاتی از اتاق بازرگانی عراق به ایران سفر خواهند کرد و با کارشناسان اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی کشور دیدار می‌کنند.

وی تاکید کرد: با حضور مسوولان از وزارتخانه‌های مربوطه در این نشست‌ها، قطعا کار کاملا میدانی و عملیاتی اقتصادی در زمینه‌های مختلف با همکاری دو کشور انجام خواهد شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی روز چهارشنبه (۲۸ مردادماه) در بدو ورود به فرودگاه بغداد به همراه هیأت پارلمانی کشورمان در محل شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس حاضر شد و به مقام آنها ادای احترام کرد.

دیدار‌های جداگانه با هیبت الحلبوسی رئیس مجلس و تعدادی از نمایندگان پارلمان عراق، نزار آمیدی رئیس جمهور عراق، علی فالح‌الزیدی نخست وزیر عراق، فائق زیدان، رئیس شورای عالی قضایی عراق، قاسم العبودی مشاور امنیت ملی عراق و سخنرانی در نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی، از برنامه‌های قالیباف در ۲ روز گذشته بود.

همچنین رئیس مجلس شورای اسلامی در شهر کاظمین به زیارت حرمین شریفین امام موسی‌بن‌جعفر (ع) و امام جواد (ع) رفت و در ادامه در مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در کربلا و در نماز جماعت مغرب و عشاء حرم مطهر امام حسین (ع) در کربلای معلی شرکت کرد. تشرف رئیس مجلس و هیات پارلمانی ایران به زیارت مضجع شریف و نورانی امام حسین (ع) نیز از دیگر برنامه‌های او و هیأت پارلمانی کشورمان بود.

زیارت مضجع شریف و نورانی حضرت علی (ع)، حضور بر سر مزار سردار رئیسعلی دلواری، رهبر قیام مردم جنوب ایران علیه انگلیس در جنگ جهانی اول و حضور بر سر مزار شهید ابومهدی المهندس و تعدادی از رزمندگان و فرماندهان جبهه مقاومت و حشدالشعبی از دیگر برنامه‌های رئیس مجلس شورای اسلامی در روز سوم سفر به عراق بود.

منبع: ایرنا




 واکنش چین به تحریم‌های آمریکا علیه ایران
۷ ساعت قبل / سایت اکوایران

واکنش چین به تحریم‌های آمریکا علیه ایران

سخنگوی وزارت خارجه چین گفت: چین از همه طرف‌ های ذی‌ربط می‌ خواهد تا مسئولانه رفتار کرده و مشکلات را تنها را از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک حل‌ و فصل کنند.

 مصدّق فکر می‌کرد آمریکا فقط قلقلکش می‌دهد؛ اما کودتا شد! - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

مصدّق فکر می‌کرد آمریکا فقط قلقلکش می‌دهد؛ اما کودتا شد! - تسنیم

یک جامعه‌شناس سیاسی به روایت عجیبی از ضعف در تحلیل و اشراف دکتر مصدق در کودتای 18 مرداد 1332 پرداخت.

 سرپرست وزارت دفاع: اجازه نخواهیم داد به کشورمان تجاوز شود
۷ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

سرپرست وزارت دفاع: اجازه نخواهیم داد به کشورمان تجاوز شود

سرپرست وزارت دفاع به مقایسه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از نظر وزارت دفاع پرداخت و گفت: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر و قدرتمندتر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حضور ج...

 دریادار ایرانی: قطره‌های گریه ما طوفان به پا می‌کند | اجازه نمی‌دهیم دشمن قدم از قدم بردارد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

دریادار ایرانی: قطره‌های گریه ما طوفان به پا می‌کند | اجازه نمی‌دهیم دشمن قدم از قدم بردارد

دریادار ایرانی در واکنش به ادعای نابودی نیروی دریایی ایران گفت: آمریکا ‌پس چرا دشمن جرأت نزدیک شدن ندارد؟‌

 ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید

سخنگوی پلیس از ناکامی یک گروهک مسلح در ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران و هلاکت یکی از عناصر این گروهک در مرزهای استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

 قالیباف: همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق وارد مرحله عملیاتی می‌شود
۴۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

قالیباف: همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق وارد مرحله عملیاتی می‌شود

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مقرر شد در سفر هیاتی از اتاق بازرگانی عراق به ایران و نشست با کارشناسان اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی، همکاری‌های اقتصادی دو کشور عملیاتی شود.