قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

برای قلعه‌نویی یک دادگاه تشکیل بدهید که شاکی‌اش مایلی کهن باشد و رییس آن علی دایی!

عملکرد تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ مورد بررسی قرار گرفت.
 برای قلعه‌نویی یک دادگاه تشکیل بدهید که شاکی‌اش مایلی کهن باشد و رییس آن علی دایی!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ برگزاری نشستی در خصوص عملکرد تیم ملی و امیر قلعه نویی در جام جهانی، واکنش متفاوت کاربران در خبرآنلاین را به همراه داشته است.

کاربری به نام مجید گلپا نوشته: اتفاقا محاکمه ای نبود و بیشتر صحبت ها منطقی بود چه از طرف سیامک رحمانی به عنوان مخالف مطلق قلعه نوعی چه از سوی پژمان راهبر به عنوان میانه رو و چه مهدی هژبری طرفدار قلعه نوعی همه نقدها و نظرها درست بود و از حجم فشار بر روی قلعه نوعی کم کرد.

کاربر دیگری به نام فوتبالی هم نوشته: از موقعی که رسانه‌ها و افرادی که شاید ۹۰ دقیقه رسمی فوتبال بازی نکرده اند به رهبری فردوسی پور وارد فوتبال شدند فوتبال زیبای ایرانی نابود شد۱ مثلاً ۹ فصل ا قدرت رسانه‌ای فردوسی پور و بدون دخالت متخصصان فوتبال کیروش دست فوتبال ایران نگه داشته شد تا فوتبال تهاجمی ایران به سمت ترس و احتیاط رفته شد.

کاربری به نام سیسلی ضد مافیا هم نوشته: هه!قبول نیست.شماها که همتون فقط از قلعه نویی دفاع کردین.قلعه به قطر دوبار باخته.عرضه بردن نیوزلند و سوریه و ازبکستان در4بازی رو نداشته.دو بار از جام ملتها ایرانو حذف کرده.برای این فجایع 260میلیاردم پول گرفته.اگه راست میگین یک دادگاه فوتبالی در تلویزیون تشکیل بدهند و شاکی آن مایلی کهن دادستان ستار همدانی و رئیس دادگاه علی دایی و متهم قلعه نویی و وکیلش مجید جلالی و تماشاچیان نیز فردوسی پور فیروز کریمی باقری خداداد عزیزی خیابانی مهدی رحمتی درخشان فریادشیران و ... جهت جیغ و دست و سوت و هورا باشند.

برای خواندن همه نظرها و گذاشتن پیام اینجا کلیک کنید.

251 251 کد مطلب 2260802



 اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع! - پارس فوتبال
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع! - پارس فوتبال

ماجرا فقط یک شادی بحث‌برانگیز در یک مسابقه باشگاهی نیست. بازیکن ممکن است در فوتبال باشگاهی هر مدل شادی را برای خودش انتخاب کند و حتی بعد از مسابقه هم بگوید این مدل خوشحالی کردن من است. بسیار خب؛ انتخاب با خودش. اما وقتی پای پیراهن تیم ملی وسط می‌آید، دیگر ماجرا فقط انتخاب شخصی نیست.

تیم ملی میلیون‌ها مخاطب دارد و بازیکنی که این پیراهن را می‌پوشد، فقط نماینده خودش نیست.

اینکه یک بازیکن پس از گلزنی یا پیروزی مقابل تماشاگران رقیب حرکتی تحریک‌آمیز انجام دهد، ممکن است در فوتبال باشگاهی به عنوان بخشی از هیجان مسابقه دیده شود؛ اما آیا همین رفتار وقتی قرار است با پیراهن تیم ملی تکرار شود، باز هم باید کاملاً بی‌اهمیت باشد؟

اتفاقاً اینجا همان جایی است که باید درباره معیارها سؤال کنیم: اینکه آیا تیم ملی ایران برای دعوت از بازیکنانش، کد اخلاقی دارد؟

اگر دارد، چرا درباره اجرای آن چیزی نمی‌شنویم؟ اگر ندارد، چرا نباید داشته باشد؟

تیم ملی قرار نیست مجموعه‌ای از بهترین بازیکنان لیگ باشد که فقط بر اساس فرم و کیفیت فنی کنار هم قرار می‌گیرند. ملی‌پوش شدن، یک عنوان معمولی در فوتبال نیست. بازیکنی که پیراهن ایران را می‌پوشد، باید بداند بخشی از رفتار او زیر ذره‌بین میلیون‌ها ایرانی قرار دارد.

هیچ‌کس نمی‌گوید بازیکن باید بعد از گل مثل مجری مراسم رسمی رفتار کند یا هیجانش را کنار بگذارد. فوتبال بدون هیجان که فوتبال نیست. اما میان شادی و تحریک تماشاگر هم تفاوتی وجود دارد که نمی‌شود آن را نادیده گرفت.

اگر فدراسیون و کادرفنی معتقدند رفتار بازیکنان هیچ ارتباطی با انتخاب آنها ندارد، صریح بگویند. اما اگر برای پیراهن تیم ملی شأن و استانداردی قائل هستیم، بد نیست این استاندارد را برای همه اجرا کنیم؛ برای ستاره، بازیکن باتجربه و حتی کاپیتان تیم ملی…

بیشتر بخوانید: واکنش هواداران سپاهان به شادی عجیب شجاع خلیل‌زاده



 قلعه‌نویی قول قهرمانی نداد و در سمتش ابقا شد/ توپخانه پرسپولیس و استقلال «امیر» را از یادها برد - پارس فوتبال
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

قلعه‌نویی قول قهرمانی نداد و در سمتش ابقا شد/ توپخانه پرسپولیس و استقلال «امیر» را از یادها برد - پارس فوتبال

در حالی که ظرف هفته‌های گذشته پس از پایان رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ و عملکرد ضعیف و دور از انتظار تیم ملی در جام ۴۸ تیمی و حتی راه پیدا نکردن به جمع ۳۲ تیم برتر، بسیاری از مردم و کارشناسان این رشته، امیر قلعه نویی را شایسته هدایت تیم ملی در این برهه برای جام ملت‌های ۲۰۲۷ آسیا نمی‌دانستند این موضوع در آستانه شروع دوباره اردوی تیم ملی به طور کامل از یاد همه رفت.

چند روز پس از بازگشت اعضای تیم ملی به ایران هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال تشکیل جلسه داد و خروجی آن مشخص کرد غیر از یکی دو نفر از اعضای حاضر در جلسه و البته مهدی تاج، سایر نفرات با ادامه همکاری قلعه نویی با تیم ملی توافق قطعی ندارند و خواستار شنیدن توضیحات و یا قول قهرمانی از او هستند.

در پایان جلسه‌ای که در تاریخ شنبه سوم مرداد ماه در محل فدراسیون فوتبال تشکیل شد اعضا تصمیم گرفتند در اولین فرصت امیر قلعه نویی با حضور در جمع اعضای همین هیئت ضمن ارائه توضیح درباره چرایی عدم صعود تیم ملی به مرحله بالاتر در جام جهانی، برنامه‌هایش برای جام ملت‌های ۲۰۲۷ آسیا را ارائه و احتمالاً قول قهرمانی بدهد تا بتواند همچنان در راس کادر فنی تیم ملی باقی بماند.

از آن تاریخ تا امروز بیش از ۲۶ روز و قریب به چهار هفته سپری شده اما همچنان خبری از حضور و ارائه توضیحات سرمربی تیم ملی در جمع رؤسای فدراسیون فوتبال نیست.

گرچه این موضوع تا هفته‌های قبل از شروع لیگ برتر به دقت از سوی رسانه‌ها و طرفداران فوتبال پیگیری می‌شد اما با شروع مسابقات لیگ و توجه علاقه‌مندان به فوتبال به نتایج تیم‌های مطرح و پرطرفدار از جمله پرسپولیس با سرمربی جدیدش مهدی تارتار، استقلال با صدرنشینی در هفته اول همراه با سهراب بختیاری‌زاده و نتایج مطلوب، دو برد تراکتور در دو هفته متوالی و شکست سپاهان مقابل یکی از رقبای مدعی، به طور کلی موضوع سرمربیگری امیر قلعه نویی در تیم ملی از ذهن علاقه‌مندان به فوتبال کنار رفت.

لازم به ذکر است؛ در دور جدید مسابقات لیگ برتر تا پایان هفته دوم پرسپولیس با ۶ و استقلال با ۵ گل زده بهترین خطوط حمله بین ۱۸ تیم لیگ برتری را از آن خود کرده اند و در جایگاه اول و دوم جدول قرار دارند.

اخبار جدید رسیده از برخی اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال نیز حاکی از آن است که همچنان خبری …



 توجیه عجیب فدراسیون فوتبال درباره هزینه‌های اردوی ترکیه - پارس فوتبال
۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

توجیه عجیب فدراسیون فوتبال درباره هزینه‌های اردوی ترکیه - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ درباره هزینه‌های قابل تأمل اردوهای تیم‌های امید و جوانان در ترکیه، فدراسیون فوتبال توضیحاتی در واکنش به این گزارش ارائه کرد؛ توضیحاتی که با وجود اشاره به برخی خدمات جانبی، به ابهامات این هزینه کردها اضافه کرده است.

به گزارش تسنیم، یکی از محورهای پاسخ فدراسیون، انتقاد از مقایسه هزینه اردوها با قیمت‌های سایت Booking است. این در حالی است که، قیمت این سایت نه به‌عنوان فاکتور واقعی یک اردوی فوتبال، بلکه به‌عنوان یک معیار مقایسه برای سنجش حدود قیمت اقامت مورد استفاده قرار گرفته است. نکته دیگر اینکه در برخی موارد، قیمت‌های هتل در شهریورماه مبنای این مقایسه قرار گرفته؛ مقطعی که قیمت هتل‌های آنتالیا به دلیل تقاضای بالاتر عموماً بیشتر است.

نکته مهمی که در مورد هتل‌های محل اقامت تیم امید و جوانان در ترکیه وجود دارد، این است که بیشتر این هتل ها با سیستم All Inclusive فعالیت می‌کنند و بخش قابل توجهی از خدمات از جمله وعده‌های اصلی غذایی، میان‌وعده‌ها، نوشیدنی‌های مشمول پکیج و بسیاری از امکانات عمومی هتل در هزینه اقامت قرار دارد. بنابراین نمی‌توان صِرف اشاره به غذا و امکانات معمول هتل را توضیحی برای اختلاف چند ۱۰ هزار یورویی دانست.

فدراسیون همچنین به خدماتی مانند لاندری، اتاق جلسات، اتاق پزشکی، ماساژ و امکانات مورد نیاز تیم‌های ورزشی اشاره کرده است. اصل نیاز یک تیم فوتبال به چنین خدماتی محل بحث نیست؛ مسئله این است که این خدمات دقیقاً چه میزان هزینه داشته‌اند که اختلاف محاسبات این رسانه با مبلغ پرداختی فدراسیون فوتبال چند ۱۰ هزار یورو شده است. انتظار می‌رود مشخص شود سهم هر کدام از این خدمات از مبلغ نهایی قرارداد چقدر بوده است.

از سوی دیگر، یک تیم ۵۰ تا ۶۰ نفره که تعداد زیادی اتاق را برای چندین شب به‌صورت یکجا رزرو می‌کند، مشتری عادی هتل محسوب نمی‌شود. چنین قراردادی طبیعتاً امکان دریافت نرخ گروهی و مذاکره برای برخورداری از برخی مزایا و خدمات جانبی را نیز فراهم می‌کند. بنابراین اگر تفاوت رزرو تیم فوتبال با Booking مورد استناد قرار می‌گیرد، باید هر دو سوی ماجرا دیده شود؛ هم هزینه خدمات اختصاصی و هم تخفیف و امتیاز ناشی از یک رزرو عمده. یعنی خیلی از این موارد مانند لاندری یا ترانسفر فرودگاهی به عنوان مزایا رزرو …



 پیگیری تمرینات تیم فوتبال جوانان ایران در قالب ۲ گروه
۱۱ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

پیگیری تمرینات تیم فوتبال جوانان ایران در قالب ۲ گروه

به گزارش برنا، تیم ملی فوتبال جوانان ایران در ادامه برنامه‌های آماده‌سازی خود در اردوی تایلند، صبح امروز (پنجشنبه) به وقت محلی یک جلسه تمرینی را پشت سر گذاشت.

در این تمرین سبک شاگردان قاسم حدادی‌فر در ۲ گروه به اجرای برنامه‌های مدنظر کادرفنی پرداختند.

ملی‌پوشان جوان فوتبال ایران در این ۲ گروه به کار‌های بدنی و تمرینات تاکتیکی مشغول شدند تا خود را برای اجرای ادامه برنامه‌های این اردو آماده کنند.

اردوی تیم زیر ۲۰ سال کشورمان در بانکوک تا ۵ شهریور ادامه دارد و پس از آن تیم برای حضور در مسابقات گروه C مرحله انتخابی جام ملت‌ها راهی ویت‌تری ویتنام می‌شود.

برنامه دیدار‌های ایران در گروه C این مسابقات به شرح زیر است:

۹ شهریور

ایران - فلسطین | ساعت ۱۲:۳۰ به وقت ایران

۱۲ شهریور

کره شمالی - ایران | ساعت ۱۲:۳۰ به وقت ایران

۱۵ شهریور

ایران - ویتنام | ساعت ۱۵:۳۰ به وقت ایران

انتهای پیام/



 نساجی شاکی جدید استقلال ؟/ خبری تلخ برای اسانی و سهراب
۲۵ دقیقه قبل / سایت روزنو

نساجی شاکی جدید استقلال ؟/ خبری تلخ برای اسانی و سهراب

 تیم‌های فوتبال نساجی مازندران و استقلال در چارچوب هفته دوم لیگ برتر فوتبال دیشب در ورزشگاه شهیدوطنی قائمشهر به مصاف هم رفتند که در پایان آبی پوشان با تک گل محمدرضا آزادی به برتری رسیدند.

یاسر آسانی ستاره آلبانیایی در این بازی نیز در ترکیب تیمش حضور داشت، اما باشگاه نساجی اعتقاد دارد این بازیکن قراردادش را با استقلال فسخ کرده و به همین دلیل حضورش در ترکیب استقلال غیرقانونی بوده است. آنها به همین دلیل امروز شکایت خود را به فدراسیون فوتبال ارائه خواهند کرد.

نساجی پس از مس شهربابک دومین باشگاهی است که شکایت خود را ثبت کرده است. آبی‌پوشان در هفته اول با حضور یاسر آسانی مس شهر بابک را با نتیجه ۴ بر صفر شکست داده بودند.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 خلاصه بازی اتلتیکو مادرید و مالاگا
سایت هم میهن

خلاصه بازی اتلتیکو مادرید و مالاگا

در اولین هفته از لالیگا، اتلتیکو مادرید در دیداری خانگی مقابل مالاگا به پیروزی 2 بر صفر رسید.
 تصاویری از لحظه خروج ابوالفضل جلالی بازیکن پرسپولیس از زمین پس از مصدومیت
سایت پارس فوتبال

تصاویری از لحظه خروج ابوالفضل جلالی بازیکن پرسپولیس از زمین پس از مصدومیت

ابوالفضل جلالی، در جریان دیدار تم پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان دچار مصدومیت شد و با ناراحتی زمین بازی را ترک کرد
 واکنش عجیب تارتار پس از گلزنی ۳ مهاجم: از آن‌ها گِله دارم!/ دلم سوخت که گل خوردیم
سایت خبر ورزشی

واکنش عجیب تارتار پس از گلزنی ۳ مهاجم: از آن‌ها گِله دارم!/ دلم سوخت که گل خوردیم

مهدی تارتار، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس بعد از پیروزی پرگل برابر استقلال خوزستان از کارهای بزرگ تیمش در این فصل گفت.
 واکنش جنجالی محسن خلیلی درباره دیدار با تراکتور ؛ مخالفت با حضور تماشاگران
سایت پارس فوتبال

واکنش جنجالی محسن خلیلی درباره دیدار با تراکتور ؛ مخالفت با حضور تماشاگران

محسن خلیلی سرپرست پرسپولیس درباره دیدار با تراکتور گفت: دوست نداریم این مسابقه با حضور هواداران برگزار شود.
 دربی در اصفهان یعنی شانس بالای استقلال | باید از روز اول جام را به استقلال می‌دادند
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

دربی در اصفهان یعنی شانس بالای استقلال | باید از روز اول جام را به استقلال می‌دادند

پیشکسوت استقلال گفت: نساجی تیم پرطرفداری است و در خانه خودش دنبال کسب حداکثر امتیاز بود، اما استقلال توانست از این بازی سخت ۳ امتیاز بگیرد و فعلاً خودش را به عنوان یک مدعی نشان داده است.
 محمد خدابنده‌لو پس از برد پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان: کنعانی گفت مصاحبه نکنید
سایت پارس فوتبال

محمد خدابنده‌لو پس از برد پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان: کنعانی گفت مصاحبه نکنید

محمد خدابنده‌لو پس از برد تیم فوتبال پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان گفت: حسین کنعانی زادگان گفت مصاحبه نکنید.
 صدرنشینی پرسپولیس با برتری مقابل استقلال خوزستان
سایت افکارنیوز

صدرنشینی پرسپولیس با برتری مقابل استقلال خوزستان

رقابت‌های هفته دوم لیگ برتر فوتبال امروز (چهارشنبه) با برگزاری پنج بازی به پایان می‌رسد.
 علیپور، ستاره میدان با یک گل و دو پاس گل/ موتور آقای گل روشن شد!
سایت خبر ورزشی

علیپور، ستاره میدان با یک گل و دو پاس گل/ موتور آقای گل روشن شد!

علی علیپور در روزی که کل پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان خوب بودند، ستاره مسابقه بود.