قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۶/۰۶

گزارش واشنگتن پست از سفر رئیس سیا به مسکو؛ جزئیات محرمانه است، او با پوتین دیدار نکرد/ روسیه برای انجام اقدامات خود، آمریکا را تضعیف شده می‌بیند

روزنامه واشنگتن پست بامداد جمعه نوشت، گزارش‌های اطلاعاتی جدید آمریکا نشان می‌دهد که کرملین ایالات متحده را به دلیل جنگ علیه ایران تضعیف‌شده می‌بیند و این فرصتی برای مسکو ایجاد می‌کند تا اقدامات خود علیه منافع آمریکا و متحدانش در اروپا را تشدید کند.
 گزارش واشنگتن پست از سفر رئیس سیا به مسکو؛ جزئیات محرمانه است، او با پوتین دیدار نکرد/ روسیه برای انجام اقدامات خود، آمریکا را تضعیف شده می‌بیند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرآنلاین، واشنگتن پست افزود که سفر مرموز جان رتکلیف مدیر آژانس مرکزی اطلاعات آمریکا (سیا) به مسکو پس از این گزارش‌های تازه انجام شد.

به روایت ایرنا، سرگئی ناریشکین رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه SVR دیدار با رتکلیف را تایید کرد و گفت که «هیچ چیز غیرعادی» در مورد این جلسات وجود ندارد. به گفته کرملین، رتکلیف با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه دیدار نداشت.

جزئیات مذاکرات رتکلیف با همتای روسی‌اش همچنان محرمانه است، اما یک منبع آگاه به واشنگتن پست گفت که رئیس سیا به مسکو در مورد تشدید جنگ علیه اوکراین هشدار داده و استدلال کرده است که چنین اقدامی نتیجه معکوس خواهد داشت.

سفر روز سه‌شنبه رتکلیف به مسکو اولین سفر یک رئیس سیا به مسکو از اواخر سال ۲۰۲۱ تاکنون است. پیشتر ویلیام برنز رئیس سابق سیا به مسکو رفته بود تا روسیه را از حمله به اوکراین منصرف کند. …




یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 20 September 2026